eğer şenol güneş'in derdi kısa duvar paslarıyla ve araya atılan toplarla skora gitmekse ve bu sebeple bu transfer gündeme geldiyse adama, ''elinde oğuzhan, tolgay ve orkan gibi oyuncular olmasına rağmen neden her maç takımı topu q7'ye at orta açsın taktiği ile oynattın'' diye sorarlar. o yüzden sportif konuyu herkes geçsin... eğer mevzu başkaysa da bilelim ve ona göre belirleyelim tepkimizi.''
Hoca'nın istediği adamlar alınmadığı için takım başarısız şeklinde mazeret ortaya konulmaya çabalanıyor. Bu tip mazeretler ortaya atılmaya devam edildikçe sorunlar da çözümsüz kalacak. Yaz transfer sezonunda dünya üzerinde başka santrafor kalmamış gibi Burak Burak diye tutturdu. Sistemine en uygun profilde santraforu bile bilmeyerek pivot santrafor isterim diye tutturdu. İsteği doğrultusunda seçenek sayımızı kısıtladık 4 küsur milyon avro maaşla Negredo'yu aldık. Halbuki oynattığı oyun motorik becerileri üst düzey, güçlü, bitiriciliği vasatın üstünde bir santrafor gerektiriyordu. Neyse bildiği şekilde devam etti. Sadece oyuncu tercihleriyle alakalı da değildi yanlışları. Yanlışları 1,2,3 diye devam etti. Başarısız sonuçlar gelince de sorunu kendi dışında herşeyde aradı. Bazı yanlışlarından geç de olsa dönmeye başlarken bazılarını devam ettirdi.
Şimdi Demba Ba gelsin istiyordur. Ben istemiyorum gelmesini çünkü biliyorum ki Demba Ba, Hoca için yeni bir mazeret olacak. Demba Ba benim istediğim oyuncuydu ama siz almadınız, o nedenle böyle başarısız sonuçlar aldık şeklinde mazeret olacak. Bu mazeret ile yarattığı sorunları tekrar gözardı etmeye meyillenecek, sorunlar çözümsüz kalacak ve başarısızlıkla neticelenecek bu sezon.
Bu takımın santrafor sorunu var ama santrafordan başka sorunları da var. Demba Ba'nın gelmesi ile santrafor sorunu çözüme kavuşmayacağı gibi diğer sorunların da soru işareti olarak kalmaya devam etme tehlikesi var .