Forumda Arda için kötü laflar kullanmayan sayılı üyeden biri olduğum için mutluyum

Arda'nın futbolu ayrı bir konu ama milli takımdaki olaylarda falan çok fazla haksız şekilde üzerine gidildiğini düşündüm hep, bu yüzden sessiz kaldım. O linçlerin hiçbirine ortak olmadım. "Adamlık" muhabbetlerini ben de sevmiyorum ama Arda biraz duygusal bi çocuk, kamuoyu da çok üstüne gitti. Psikolojisi baya bi bozuldu. Kolay değildir milyonlarca insan tarafından küfür yemek... Milli takım yenilirken oyundan çıktığındaki "sinir gülüşünü" alıp "milli takım yeniliyor Arda gülüyor" başlığıyla yayınladılar. Adeta günah keçisi oldu. Elbette hataları var ama onun 1 hatasını algıyla bin yaptılar. Ben hep böyle düşündüm. Dillendirmeye gerek duymamıştım ama artık Beşiktaşın oyuncusu olacaksa fikrimi söyliyim dedim.
Herşeyi bir kenara bırakalım ve şunu hatırlayalım: Beşiktaş tribünleri "Ağzına aal, Ağzına aal, ağzına aal, Sinem Kobaal" diye o iğrenç tezahüratı yapmasına rağmen Arda Turan bu kulübe ve taraftara bir tepki göstermedi, vakti geldi Seba yazılı Beşiktaş formasını sırtına geçirdi. Olaya bir de bu yönden bakın. Popüler algının dışına çıkalım biraz. Ben Arda Turan'ın yerinde olsam o tezahüratın altında kalmazdım kesinlikle. 10 binlerce insanın koro şeklinde sizin karınıza, eşinize böyle iğrenç bir küfürü ettiğini düşünün... Ne hissedersiniz? Ya da ne yaparsınız? O birşey yapmadı.
İşin futbol yanına gelirsek; Hoca Lens veya Orkan'ı Quaresma'nın yerine oynatmayacak bu belli oldu. Şenol hoca Quaresma'yı keserse Arda için keser. Oyüzden bence gelsin. Quaresma'dan daha kötü olmaz... Arda en azından pas yapan bir futbolcu. Quaresma'dan daha fazla katkı verir oyuna genel anlamda.
Ya da Talisca'nın yerine oynar. O da müsbet.