2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946747 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic'i de verelim Cenk ile beraber 25 olsun demiş başkan.Umarım doğru değildir.Yapmaz böyle zaten ,sanmıyorum.Tosic Cenk 25 olacak ? Valla olmaz.

Ayrıca Cenk'in yeri Ba ile dolmaz.
25 vereceklerse Pektemek'i de verelim, iyi niyet göstergesi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

kendi içinde çelişiyorsun 32 yaşındaki kariyer sonunu yaşayan negredonun 4,25 mio maaşını normal gösterip cenk en az 3 isteyecek diye yollayalım diyorsun :)
O maaşı verirsek hiç bir yere gitmez, Galatasaray Burak'ı o yüzden satamadı.

Çevrimdışı yoruk

Arda konusu bana halen soru işareti ? Amaç ne ? Nasıl bir kadro olacak ? Lens geldi o bölge şişti rahatsız olundu bu belliydi.Şimdi Arda gelecek benzeri olacak.  Hoca dar kadro seven adam, nasıl olacak ? Daha sağ bek şart orta alan şart.Tosic de giderse Vida 'nın ne yapacağı soru işareti ? Tüm bunlar oluyor iken Talisca Q7 durumları halen sürerse büyük sıkıntı büyük..

Çevrimdışı underworld

Bizden senede 3 milyon alırsa, hiç bir yere gitmez.

doğru diyorsun, aynı q7 gibi  3 yıllık 2,1 alıp bir yere kımıldamaz.

2,5 alırsa gider mi acaba  :alala:
neyse başkan ince ayar çeker

Çevrimdışı tuncaboylu

doğru diyorsun, aynı q7 gibi  3 yıllık 2,1 alıp bir yere kımıldamaz.

2,5 alırsa gider mi acaba  :alala:
neyse başkan ince ayar çeker
Türkiye'de 2 milyon üzeri alan adam, çok idealist değilse Avrupa'ya ve hele hayatın pahalı olduğu İngiltere'ye gitmez.

Biz senelerdir bu baremin altında verdiğimiz için oyuncu satabiliyoruz, renkliler de bundan dolayı satamıyor. (En yakın örnek Josef De Souza). Zamanında Burak Yılmaz'a teklif gelmedi mi sanıyorsunuz, herif kemiksiz 3.5 milyon alırken Benzema maaşı istedi taliplerden.

Çevrimdışı underworld

Everton transferleri:
Jordan 23 yaş kaleci  : 28,5 m €
Keane 24 yaş stoper: 28,5 m €
Sigurdson 28 yaş OOS : 50 m €
Klasean   24 yaş OOS : 27 m €
Vlasic 20 yaş OOS  : 10 m €
Ramirez 22 yaş forvet : 6 m €

:duman:

Çevrimiçi levitate

Everton transferleri:
Jordan 23 yaş kaleci  : 28,5 m €
Keane 24 yaş stoper: 28,5 m €
Sigurdson 28 yaş OOS : 50 m €
Klasean   24 yaş OOS : 27 m €
Vlasic 20 yaş OOS  : 10 m €
Ramirez 22 yaş forvet : 6 m €

:duman:
sigurdson 10/10
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Popüler olmayan ama benim güvendiğim bir Facebook sayfasından aktarıyorum:

Şenol Güneş in ısrarı sonucu Başkan arda turan ile dün gece anlaşma sağladı..transferi bitirmek için Ahmet bulut a yetki verildi..gelişme olduğunda tekrar konuşuruz arkadaşlar...

Dembaba ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 senelik anlaşma sağlandı..
Cenk in everton la anlaşması bir şeyi değiştirmiyor şuan için..
Beşiktaş Cenk için 25 m istiyor..everton 18m civarlarında..anlaşma tamamlanırsa Cenk 4.5 senelik sözleşme imzalayacak..
Santrafor konusunda ilk opsiyon dembaba değil..
Ayrıca hoca Arda’yı 10 numara mevkisinde oynatmayı düşünüyor..

Bir çok gelişme var..ancak daha somut adımlar atıldığında sizlerle paylaşmayı tercih ediyoruz.

Çevrimdışı yoruk

18 az.Hatta çok az.

Tosic için de 3m anlaşıldığı konuşuluyor.Buna ihtimal dahi vermiyorum.Gerçekleşirse de yazık olur.Çok yazık.Tosic kalmalı gidcekse de 3-5 rakama değil.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Cenk 30'dan, hadi hadi 25'ten aza giderse büyük bir yönetim başarısızlığı var demektir.

Öyle olacaksa hiç satmayın

Çevrimdışı mellfred

Cenk için 18-20 arası bir meblağ güzel paradır.
Ha 50’de eder ama bizden giderken etmez. İkinci transferinde eder.
Şaşı bakıyorsunuz olaylara
Türkiye’den gidipte dikiş tutturan bir Emre Belözoğlu var bir de Barcelona’da tutunamayan arda.
Halan şükür Rüştü Enes Ünal atınç nukan vb isimlerin hepsi ellerinde patladı. Bizler unuturuz ama Avrupa tarihçiliği unutmaz.
Cenk, Türk transfer tarihi rekorunu koracak belki ama isteyen takımlara bir bakın: Everton kristal Saray, yeni saray...
bunların hepsi baş altı Takımlar. Süper lig şampiyonun gol kralı bu takımların muadili görülüyor Avrupa’da.
Cenk iyi bir başlangıç olur belki ama öyle ellilerle gitmez

Çevrimdışı İhsan

Türkiye’den gidipte dikiş tutturan bir Emre Belözoğlu var bir de Barcelona’da tutunamayan arda.
Halan şükür Rüştü Enes Ünal atınç nukan vb isimlerin hepsi ellerinde patladı. Bizler unuturuz ama Avrupa tarihçiliği unutmaz.
Cenk, Türk transfer tarihi rekorunu koracak belki ama isteyen takımlara bir bakın: Everton kristal Saray, yeni saray...
bunların hepsi baş altı Takımlar. Süper lig şampiyonun gol kralı bu takımların muadili görülüyor Avrupa’da.

avrupanın unutmadığı oyuncuları unutmuşsun  :ebebe::
Tugay Kerimoğlu
Nihat Kahveci

Genel düşüncem:
Değerini bulan oyuncu satılsın. İleride daha fazlaya satcaklarsa o satıştan pay isteriz. Bunu genelde hepsi kabul ediyor.
Cenk sadece 20mio ise, Diğer satıştan %25 isteyebiliriz

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Ardanin transferi hic icime sinmiyor dogrusu. Prim pazarligi yapan, babasi yasinda adami ucakta doven bu sahisin o sanli formayi giymesi icime sinmiyor.

Cenk'e 20 den fazla ne verirlerse postalamak lazim, hep bu hatayi yapa yapa sonra free gidiyorlar. Bobo ve Fernandes ornegini unutmayalim.

Tosic'i 5 e verelim gitsin. Talisca'dan da birsey kazanalim, oda gitsin. Hatta ve hatta Q7'nin alicisi varsa hic zorluk cikartmadan gonderelim.

Çevrimdışı mylife1903

Nohat var yahu tugay var efsane olan

Cenk basarili olacaktir 20 iyi para ama sonraki satistan pay verilirse
20 + %25 iyidir
Ya da 25+%10

Madem cenki satacaktin abuyu neden almadin?

Çevrimdışı 38life

Cenk 30'dan, hadi hadi 25'ten aza giderse büyük bir yönetim başarısızlığı var demektir.

Öyle olacaksa hiç satmayın

Yönetimin yapacabileceği birşey yok. Türk Liginin imajıyla alakası var bu durumun. Evet Cenk'in ederi en az 30 bence de. Ama bu ligden herhangi bir futbolcuya o parayı vermiyorlar işte. Ama zamanla kırılır inşallah bu. Cenk'in satışı bir dönüm noktası olabilir. Bence Cenk forma numarası fiyatına satılacak.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Everton'ın forumuna baktım, Cenk için konuşulan 18-20m için ''bargain money'' diyorlar, türkçe karşılığı sudan ucuz diye çevrilebilir. Yazık.

Çevrimdışı İhsan

Nohat var yahu tugay var efsane olan

Cenk basarili olacaktir 20 iyi para ama sonraki satistan pay verilirse
20 + %25 iyidir
Ya da 25+%10

Madem cenki satacaktin abuyu neden almadin?

Yadığımı yazmışsın  :lol: :evillol: :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Cenk gidiyorsa eğer ki herkes bangır bangır bağırıyor 20-25 arası yerine direk ibrahimoviç isterim.

Diğer söylenenler demba ba falan bizim ilacımız olmaz hatta abartıyorum Benzema bile olmaz.

Sadece forma satışından parasını çıkartırız.İkna etmesi de kolay ver senelik 15 milyon yüro

At safraları boyko veli aras pektemek hatta gönderebiliyorsak negredoyu bile yollayabiliriz.

Demba ba negredo giderse gelebilir.Kanadadan da o genç forveti alırız.

İbra demba kanadalı forvet rotasyonu mis gibi arda da geliyorsa eğer Q7 ve talisca gitmeli ki yer açılsın.

Bu sayede lens ve orkan da daha fazla süre alabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Everton'ın forumuna baktım, Cenk için konuşulan 18-20m için ''bargain money'' diyorlar, türkçe karşılığı sudan ucuz diye çevrilebilir. Yazık.
Sudan ucuz falan değil, bırakın bu şişirmeleri. Bir oyuncu bu ligden çıkış yaparken sayabileceğimiz maksimum para 20'dir, çok çingene pazarlığı yaparsan 22-23 olur belki.

Başkan boşuna diğer renklilere "Ligin değerini arttırın, siz de iyi olun. Bu borçlar Avrupa'ya oyuncu satarak düşer" demiyor. Ama onların kafa basmıyor, hala algıyla, önde gideni geri çekmeye çalışarak yarışmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk gidiyorsa eğer ki herkes bangır bangır bağırıyor 20-25 arası yerine direk ibrahimoviç isterim.

Diğer söylenenler demba ba falan bizim ilacımız olmaz hatta abartıyorum Benzema bile olmaz.

Sadece forma satışından parasını çıkartırız.İkna etmesi de kolay ver senelik 15 milyon yüro

At safraları boyko veli aras pektemek hatta gönderebiliyorsak negredoyu bile yollayabiliriz.

İbra demba kanadalı forvet rotasyonu mis gibi arda da geliyorsa eğer Q7 ve talisca gitmeli ki yer açılsın.

Senin kafa da uçtu iyice.

15 milyon euro geçen sene Kartal yuvasının toplam cirosu (Ciro bak, kar değil)

15 milyon Euro'yu kaç tane forma satarak çıkaracaksın? Mevcutun üstüne 1 milyon tane faha satman lazım, toplam satış hedefin iyimser halde bile 600 bin.

Ibrahimovic, Drogba etkisi yaratır. Bu sene mutlu olursun, 2 sene sonra batarsın.

Bize Demba yeter, o Cenk'ten gelen parayı da borcu indiririz. Kanadalı Larin falan da olur, Cenk tutarsa 2 sene sonra da onu satarız.

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 14:00:28 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Koa_lAA

fm mod on  :ok:

Çevrimdışı sametbagan

Bizim ligde kaybettiğimiz puanlara bakarsak eğer pozisyon sıkıntısı çekmiyoruz.

3 direk arasından geçirmede sıkıntı yaşıyoruz.En son sivas maçı ilk yarı 3-1 biterdi

İkinci yarı cenk ve talisca girdiği pozisyonları değerlendirse bi 3 tane de ikinci yarı atardık.

Aynısı kasımpaşa trabzon akhisar maçlarında da yaşandı.Kötü futbol oynamıyoruz.

En büyük sorunumuz bu maçlarda dakika 75 den sonra oyundan düşüyoruz.

Oyuncularda tuhaf bi kabullenmişlik bu seferde olmayacak gibi duygu oluyor ve bunu sahaya yansıtıyorlar.

Eğer bu sorunu çözüp bide leblebici forvet alırsak takribi 2. yarı 44-45 puan alarak 3. şampiyonluğu kutlarız.

Leblebici şart

Çevrimdışı Berat

Takımdan gitmesi gereken bir kişi var o da belli, diğer oyuncular kalsın bize gayet yeterli bir kadro var.

Kadroda şans bulamayan 4 kişi + sorun kaynağı oyuncu gitsin biz alırız ligi. Cenk, Tosic kalsın Demba ve diğerlerine gerek yok.

Çevrimdışı 38life

Forumda Arda için kötü laflar kullanmayan sayılı üyeden biri olduğum için mutluyum  :lol:  Arda'nın futbolu ayrı bir konu ama milli takımdaki olaylarda falan çok fazla haksız şekilde üzerine gidildiğini düşündüm hep, bu yüzden sessiz kaldım. O linçlerin hiçbirine ortak olmadım. "Adamlık" muhabbetlerini ben de sevmiyorum ama Arda biraz duygusal bi çocuk, kamuoyu da çok üstüne gitti. Psikolojisi baya bi bozuldu. Kolay değildir milyonlarca insan tarafından küfür yemek... Milli takım yenilirken oyundan çıktığındaki "sinir gülüşünü" alıp "milli takım yeniliyor Arda gülüyor" başlığıyla yayınladılar. Adeta günah keçisi oldu. Elbette hataları var ama onun 1 hatasını algıyla bin yaptılar. Ben hep böyle düşündüm. Dillendirmeye gerek duymamıştım ama artık Beşiktaşın oyuncusu olacaksa fikrimi söyliyim dedim.

Herşeyi bir kenara bırakalım ve şunu hatırlayalım: Beşiktaş tribünleri "Ağzına aal, Ağzına aal, ağzına aal, Sinem Kobaal" diye o iğrenç tezahüratı yapmasına rağmen Arda Turan bu kulübe ve taraftara bir tepki göstermedi, vakti geldi Seba yazılı Beşiktaş formasını sırtına geçirdi. Olaya bir de bu yönden bakın. Popüler algının dışına çıkalım biraz. Ben Arda Turan'ın yerinde olsam o tezahüratın altında kalmazdım kesinlikle. 10 binlerce insanın koro şeklinde sizin karınıza, eşinize böyle iğrenç bir küfürü ettiğini düşünün... Ne hissedersiniz? Ya da ne yaparsınız? O birşey yapmadı.

İşin futbol yanına gelirsek; Hoca Lens veya Orkan'ı Quaresma'nın yerine oynatmayacak bu belli oldu. Şenol hoca Quaresma'yı keserse Arda için keser. Oyüzden bence gelsin. Quaresma'dan daha kötü olmaz... Arda en azından pas yapan bir futbolcu. Quaresma'dan daha fazla katkı verir oyuna genel anlamda.

Ya da Talisca'nın yerine oynar. O da müsbet.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 14:09:57 38life ]

Etiketler: