2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934217 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Marcelonun bize yıllık maliyeti nasıl 1.5m oluyor.Biz hannovere 2m€ bonservis vermedik mi.

Çevrimdışı Berat

Vida A class stoper tosic B+ mesela pepe A+ bu denklemde vidaya tosic maaşı vermen imkansız.

Avrupada en fazla 5 milon € maaş verirler vidaya o da vergi düştükten sonra 2,5 falan anca eline geçer.

Vida A klas, Tosic B+ klasında ise ben hesabı kapatıyorum..

Çevrimdışı atalay

Güçlenmeden kasıt motorik becerilerini geliştirmek mi? Kondisyonel özellikler var. Dayanıklılık ile ilgili aerobik, laktik ve alaktik anaerob kapasitesini bilmek lazım. İşin dayanıklılık kısmı dışında sürat, kuvvet, hareketlilik, koordinasyon kısmı var. Kuvvet kısmında lokal, fonksiyonel ve pliyometrik yöntemler var. Kas kütlesi veya hacminin artması oyununa olumsuz da yansıyabilir. Eksantrik, izometrik, izotonik ve konsantrik fazlar var. Mesela, izometrik çalışmada izotonik çalışmaya göre daha az kuvvet kazanılır fakat kas kütlesi artışı azdır. Çabuk kuvvet, pramidal ve endurans antrenmanları dışında; karın, bel, omuz ya da oblikler için farklı antrenman metotları var. Koşu veya sprint için ağırlıklı olarak Elastic Recoil ya da Lunge; omuz kasları veya dayanaklılık için Rope Wave egzersizleri yapıyorlar. Beşiktaş kulübünün oyuncuları kendilerine verilen antrenman metotları çerçevesinde gerekli çalışmaları yapıyorlardır.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 20:56:35 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Ben en çok Sparta şehrini beğendim, kalesi de güzeldi.

Bu arada kalesi demişkrn aklıma geldi. Herkes Khalesi diyor ama bence Cersei daha karizmatik ve hoş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sparta guzel sehir ama sparta kalesi ardindan aklina kalesi gelen adam hop diye serseyijana zipliyorsa onu buza sokuo sakinlestirmek gerekmektedir. Ne bijim bi algi seciciligin var gardasim, bedelli cikiyormus

Çevrimdışı underworld

kaba bir hesapla mevcut kadronun garanti ücreti  45.300.000  €

buna 3 milyonla vida'yı da katarsak  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

sen mi ödüyon parayı napıcan bırak hesabı :)

Çevrimdışı Egos

yarım sezonluk 3 vermiyoruzdur.

Çevrimdışı Egos

serhat ile underworld hesap yapmazsa kimse yapmıyor. ayrıca tüm sözleşmeleri foruma taşımış, hepsini art arda okumak bayağı güzeldi. bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı scarfright

Analitik bilemedim itekleyem hele azicik

Bu satislardan ben bi patlican anlamiyorum canim cikiyor mantik ararken.
Sosa taliska meselesi gibi.
Sosayi kaca aldik, 3.5 kac para maas odedik 3 olsun bunjn mac basi var vergisi yeme icme yol su elektrink 7.5 maliyeti olmusmudur bence olmustur 7.5a sattik bunun vergisi yok mu? Neyse yerine 4 milyon verip gavurun malini kiraladik mi ustune 3 milyon maas verdik mi bunun yol su elektrinki falan 7.5 cikmis midir. Simdi bu havuzun butun vanalarini kapatsak kac seneye bu havuz dolar.

Ittire ittire analitik
Abi şöyle düşün bu adamla şampiyon olarak bir sürü gelir elde ettik. Mesela bi araba aldın, satarken yaktığın yakıtı sigortası bakımı gibi paraları ekler misin? Bence eklemessin. Çünkü onlara harcama yaptın ama karşılığında da kullandın.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serhat ile underworld hesap yapmazsa kimse yapmıyor. ayrıca tüm sözleşmeleri foruma taşımış, hepsini art arda okumak bayağı güzeldi. bu vesile ile teşekkür ediyorum.

evet bende teşekkür ediyorum :)

sinan kurumuş,gökhan süzen'lere kadar yazıyorlar sağolsunlar :)

Çevrimdışı underworld

borçlar nolacak  :alala:

Çevrimiçi sozkul

Serhat tamam bahsettiğin paraları Avrupa'da alamayabilir ama bu ülkenin rayici bu artık kulüp olarak gayet iyi bir PRımız var birazda maddi olarak iyi bir teklif yapıldığında bizi tercih ediyo adamlar. Vardır elbet teklif adama bazı kulüplerden sanki ortada kalmış da biz almışız gibi bir izlenim katıyo senin yorumun buna katılmıyorum

GS yine saçmaladı, piyasayı yükseltti bu yıl, kasten yaptılar  bence hep beraber batalım diye..

Çevrimdışı mylife1903

evet bende teşekkür ediyorum :)

sinan kurumuş,gökhan süzen'lere kadar yazıyorlar sağolsunlar :)
Berat var sezercik niyank dentinyo ve en superi dani

Borçsuz klüp yok :)

1 milyar 800 tl borç o şekilde kapatamazsın ayrıca :)

Çevrimiçi Necmi

bu iş denge işi oyuncuya daha az para vererek borçları ödemiş olmazsın
daha kalitesiz kadro daha düşük başarı buna bağlı olarak daha az ve ucuz sponsor daha az taraftar
ve daha az gelir elde etmek demektir.
Diyelim 20 maaş veriyorsun bu kadro sana 40 kazandırıyor %100 kar yok 50 maaş veriyorsun
bu kadro sana 90 kazandırıyor kazancın %20 azalıyor matematik olarak ama reelde %100
artmış oluyor. yani maaşa takılı kalma maaşlar sonucu elde ettiğin edinime bak o kalitesi düşük
kadrolarlar belki şimdikinin yarısını ödüyorduk az maaş ama kulübün bütçesi 150 M du şimdi iki katı maaş
ödüyorsun ama kulübün bütçesi 700 M a çıktı. daha yüksek maaş ödediğin halde gelirlerinin maaş oranı düşmüş oluyor.
yüksek ve kaliteli sponsor istiyorsan taraftarı tribünde görmek istiyorsan bu maaşları ödeyeceksin.
biz en iyi sattığımızda 10 bin kombine satamıyorduk ve kombineler çok ucuzdu şimdi gs nin 3 katı fiyata sayıyorsun
çıktığı gibi bitiyor.  Büyümekmi istiyorsun küçük olsun benim olsun kafasındamısın.
borç yüksek gelir elde etmekle biter başka türlü oyuncudan 3 kuruş kırmakla bitmez kaliteli personel çalıştıracaksınki
sana daha fazla kazandırsın. sizin yaptığınız hesap fakir hesabı maaşınla hesap yaparsan senin yaptığın gibi yaparsın
büyük kazanacağım diyorsan büyük oynarsın büyük harcamadan büyük kazanamazsın
biz burda 3 sene önce bugünü söyledik bu maaşların yükseleceğini bir adım attığında ondan sonraki adımıda atmak zorundasın.
bakkal hesabı yapmaktan çıkın artık siz süpermarketlerin olduğu ligdesiniz. süper market hesabı yapmak zorundasınız
daha sonrada avm hesabı yapacaksınız bir adım sonrası o ben bakkalken mutluyum diyorsan oda senin sorunun.

Çevrimiçi sozkul

Marceloyu 7.5 a sattın ama onun 3 katı maliyetine adam aldın. Hadi sen de biraz buradan analitik zeka yürüt :)

Basit matematik bu, analitizm ile ne alakası var?
Marcelo kalsaydı yıllık maaşını 2 milyon yapardık, pırlanta gibi çocuk der yapardık, oda isterdi zaten.
4.5 yıllık maaşı 9 milyon olurdu, 7.5 bonservis alamazdık, 4.5 yıllık toplam maliyet  16.5 olurdu.
Vida'ya 3 milyondan 4.5 yılda 13 ödeyeceğiz.

Çevrimiçi sozkul

3 milyon 1.5 milyonun 3 katidir cunku o 3 milyon 3 milyon degildir 4.5 milyondur.
Adam pepeyi diyor sana

Pepe derken 1.5 alan Marcelo'yu niye gönderdik deyince, senin dışında hepimiz yanlış anlamışız. 😀

Çevrimiçi Necmi

bu arada 3 M ye stoper maaşımı olur diyen arkadaşlar eldeki 1.2 lik stopere
laf etmeyecek o zaman
nasri istedik antalyanın nasri için ödediği rakamı biliyormu 4M maaş 2M imza parası 2M bonus
yani yıllık maaşı 5M nin üstünde.
şl de gruptan çıkmak isteyen arkadaşlar o gruptan çıkan takımların stoperlerine ödediği maaşı biz ödeyemiyoruz
rakiplerin aldığı maaşı değil kulübe maliyetlerine bakın marcelo 2.5 maaş aldı lyondan sanırım 3 yıllık anlaşma
7,5 bonservis bu lyona marcelonun yıllık maliyetinin 7.5 M olması demek senin eş rakibin lyon stoperi 7.5 M yıllık oynatırken
sen 3 M maliyetle oynatabiliyorsan bu çok değildir. siz kalite kıstasını real le alıp maaş kıstasını çemişkezek sporla alıyorsunuz.
aslında tersi realin 3 e oynattığını sen 3e oynatamazsın adam realden sana neden gelsin.

Çevrimdışı mylife1903

Pepe derken 1.5 alan Marcelo'yu niye gönderdik deyince, senin dışında hepimiz yanlış anlamışız. 😀
Bizim dernekten abi cocuk
Kucukayasofya gomu arayicilari ve gomu severler dernegi

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, stoper rotasyonunda 4+1 planlamasını karşılıyor mu? İlaveten 4+1 için ne kadar yıllık maaş ve total maliyet bütçesi ayırıyor?

Çevrimiçi Necmi

bunlar etraftan dolanıp algılarla oynamaktır marcelo sattık 1,5 yerine pepe aldık 4
kötü transfer politikası ama marceloyu 7,5 a sattık yerini bedava pepe ile doldurduk marcelodan
gelen 7,5 lada negredoyu aldık lensi aldık medeli aldık orkanı aldık taliscayı tekrar kiraladık
diye bakmak istemiyorlar onlar halının altına süpürülüyor. Bunlar olmazsa şampiyonluk olmaz şampiyonluk olmazsa
100 M euro üstü bir geliri kaybedersin işe bu boyutta bakmak istemiyorlar daha doğrusu kimsenin bakması istemiyorlar
3 katı para verdik pepeye marceloyu neden sattık basit soru bakkal hesabı
geçen senede abou parasına takılmışlardı neden o kadar verdik diye ama vermeseymişiz şampiyon falan olamazmışız
şimdi verdik te zararmı ettik yoksa karmı ettik geçen senede abouya o parayı vermesek şimdi
Başakşehirin şl den kazanacağı parayı hesaplıyor olurduk.

Çevrimdışı kartal190321

şampiyonlar liginde başarı istiyoruz, uefa kupasını istiyoruz, ligde 3  4  5 üst üste şampiyonluk istiyoruz, bunları yapabilmek için, kaliteyi artırmak lazım kalite artınca maaşlarda yükselir, yükselmek zorunda başka şansın yok, evet maaşlar yükseliyor ama kazanımlarda artıyor ,başarı geldikçe ligde kazandıgın puana göre para kazanıyorsun, şampiyonlar liginde puan başı para kazanıyorsun. uefada tur atladıkça para kazanıyorsun, tribüne  taraftar çekiyorsun, forma ,sponsor her yerden para akıyor, kalite başarıyı getiriyor başarıda paraya cevriliyor,  ve bu işi çok iyi beceren başkan ve yönetimi var, bırakalımda onlar uğraşsınlar bu işlerle , biz başarımıza  yükselişimize şahitlik edelim tadını çıkaralım bu günlerin
 :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı kartal190321

“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Egos

bunlar etraftan dolanıp algılarla oynamaktır marcelo sattık 1,5 yerine pepe aldık 4
kötü transfer politikası ama marceloyu 7,5 a sattık yerini bedava pepe ile doldurduk marcelodan
gelen 7,5 lada negredoyu aldık lensi aldık medeli aldık orkanı aldık taliscayı tekrar kiraladık
diye bakmak istemiyorlar onlar halının altına süpürülüyor. Bunlar olmazsa şampiyonluk olmaz şampiyonluk olmazsa
100 M euro üstü bir geliri kaybedersin işe bu boyutta bakmak istemiyorlar daha doğrusu kimsenin bakması istemiyorlar
3 katı para verdik pepeye marceloyu neden sattık basit soru bakkal hesabı
geçen senede abou parasına takılmışlardı neden o kadar verdik diye ama vermeseymişiz şampiyon falan olamazmışız
şimdi verdik te zararmı ettik yoksa karmı ettik geçen senede abouya o parayı vermesek şimdi
Başakşehirin şl den kazanacağı parayı hesaplıyor olurduk.

tutarlılık, ağızdan daha evvel çıkanların hepsine angaje olmakla karıştırılıyor. beşiktaş kötü giderken geçer akçe felaket tellallığıydı. bunu yapan insanlar ileri görüşlü addedildi; fakat işler iyiye gitmeye yüz tutunca söyledikleri şeyler ofsayta düşmeye başladı.

sürekli kötü taraftan bakıp en ufak pürüzde haklı olduğunu iddia etmek, denizden çıkıp onca itiraza rağmen ekipmanlarla oturan bir dalgıcın zıpkınla kuş avlamasına benziyor. sonra da dönüp "gördün mü? ya senin dediğini yapıp zıpkını bıraksaydım!" diye keyifleniyorlar. sevgili kardeşim; denizden çıkalı yıllar olmuş, ardında hâlâ tüp, ağzında hâlâ ağızlık, ayaklarında palet var, en yakın su birikintisinden şu kadar mesafe uzaktayız, ayrıca o martıyı kimse yemez, diyemiyorsun.

yine de işler kötü giderse "ben demiştim" diye ortaya çıkma haklarına saygı duyuyorum. yeteri kadar çözüm sunulmasa da, gerçekleşebilecek ve gerçekleşemeyecek her kötü ihtimali bir yerlere yazdılar, bu efor takdir edilmeli.

Etiketler: