borçlar nolacak 
bu iş denge işi oyuncuya daha az para vererek borçları ödemiş olmazsın
daha kalitesiz kadro daha düşük başarı buna bağlı olarak daha az ve ucuz sponsor daha az taraftar
ve daha az gelir elde etmek demektir.
Diyelim 20 maaş veriyorsun bu kadro sana 40 kazandırıyor %100 kar yok 50 maaş veriyorsun
bu kadro sana 90 kazandırıyor kazancın %20 azalıyor matematik olarak ama reelde %100
artmış oluyor. yani maaşa takılı kalma maaşlar sonucu elde ettiğin edinime bak o kalitesi düşük
kadrolarlar belki şimdikinin yarısını ödüyorduk az maaş ama kulübün bütçesi 150 M du şimdi iki katı maaş
ödüyorsun ama kulübün bütçesi 700 M a çıktı. daha yüksek maaş ödediğin halde gelirlerinin maaş oranı düşmüş oluyor.
yüksek ve kaliteli sponsor istiyorsan taraftarı tribünde görmek istiyorsan bu maaşları ödeyeceksin.
biz en iyi sattığımızda 10 bin kombine satamıyorduk ve kombineler çok ucuzdu şimdi gs nin 3 katı fiyata sayıyorsun
çıktığı gibi bitiyor. Büyümekmi istiyorsun küçük olsun benim olsun kafasındamısın.
borç yüksek gelir elde etmekle biter başka türlü oyuncudan 3 kuruş kırmakla bitmez kaliteli personel çalıştıracaksınki
sana daha fazla kazandırsın. sizin yaptığınız hesap fakir hesabı maaşınla hesap yaparsan senin yaptığın gibi yaparsın
büyük kazanacağım diyorsan büyük oynarsın büyük harcamadan büyük kazanamazsın
biz burda 3 sene önce bugünü söyledik bu maaşların yükseleceğini bir adım attığında ondan sonraki adımıda atmak zorundasın.
bakkal hesabı yapmaktan çıkın artık siz süpermarketlerin olduğu ligdesiniz. süper market hesabı yapmak zorundasınız
daha sonrada avm hesabı yapacaksınız bir adım sonrası o ben bakkalken mutluyum diyorsan oda senin sorunun.