Oguzhan iyiydi ama ne gerek var bu kadar abartmaya. Oguzhan'in teknik kabiliyetini elestirmedim hic. Oguzhan hakkindaki her elestirimde fizigini ele almisimdir ve TEMBEL oldugunu soylemisimdir. Bir macta ne olduda bu kadar abartiliyor. Macin adami Oguzhan'di de gec. 4 yildir kendini gelistiremeyen adam bir macta kurtardi kendini. Simdi her yerde Oguzhan'in ne kadar iyi oldugunu okuruz. Oguzhan'da bunlari okur okur daha cok CALISIR (mi acaba?)
"Ben yetenek olarakta yetersiz buluyorum Besiktas'in hedefleri dogrultusunda. Oyunu iyi okudugu, maestro oldugu soyleniyor. Iyi performans gosterdigi maclar bellidir (kucuk maclar)"
"Oguzhan fizik, mental, taktik olarak oldugu yerde duruyor."
"Ben yetenegininde kisitli oldugunu dusunuyorum ama herkes maestro saniyor ne hikmetse."
"Oguzhan cok super bir oyuncu, gelecegi parlak. 40 yasina kadar yolu var. Lutfen harcamayin liseliyi."
"Adami maestro diye bir tarafini kaldirdilar. O da kendini birsey zannetti."
"Ben bu Oguzhan'i tahtada ilk yazarim. Copler listesine ama"
"Dripling yok, surat yok, dikine pas atmaz. Kalabalik orta sahada kaybolur."
"Korkak, kuvvetsiz, yavas, defansta adamlari izler (oyundan dusmesi bir verkaca bakar cumku kesinlikle adam kovalamaz)."
"izin alabilirsem gidip izlicem Oguzhan'in muhtesem oyununu."
"150 bin bile vermem."
"adamda hirs var. Oguzhan'da olmayan birsey." (en güzeli de bu. Arkadaş Caner sol tarafı hareketlendirdi yazmış cevaben bunu yazmışsın).
Yazdığın son 100 mesajın % 80'i (belki daha fazlası) bu minvalde...