2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927747 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Oğuzhan harbiden 150 milyon be kardeşim  :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan,kaleyi görünce vurmanın kötü bişey olmadığını anlamıştır herhalde  :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sıradan bir Oğuzhan...  :D

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ayberk

bugün çok kişiyi susturdu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Zafer55

Ozi yerine tercih edilen Ozan Tufan adamın sağından atıp solundan yağlarını sallaya sallaya nasıl geçemedi? Çok anlamsız bir ülkeyiz vesselam.
Valla ben takdir ettim.Aman allahım bu ne casaret yiğitdim dedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

Lig başlasın lig.. Beşiktaşı özledik..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Oğuzhan'dan çok klas bir ara pas, Arda da Cenk'e iyi verebilseydi goldü...

twitter.com/kartalanalizcom/status/905146957404012549
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı spiegel

Oğuzhan gecenin yıldızı tartışmasız
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 23:59:13 spiegel ]

Çevrimdışı spiegel

Kaan'in nesini begendin? Yerini tutamiyor, defansta surekli ceza sahasina icine kaciyor.

Valla hatasız oynadı demem ama begendim.22 yaşında ve çok maliyetli biri de degil, düşünülebilir bence

Çevrimdışı goktasoktay

Bundan sonra kadro yaparken kağıda yazılacak ilk oyuncunun kim olduğunu izlemişsinizdir.
Oğuzhan bugün, onu kadroya zoraki dahil edenlere de inat, büyük oynadı. Cenk de bence oldukça iyiydi. Hareketli ve enerjikti.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Yazık ya... Ukrayna maçının kadrosunu yapanın ben taaaa...
Aynen abi, Ukrayna maçındaki kadroyu görünce dedim ki inşallah fark yemeyiz, bugünkü kadroyu görünce de bu maçı alırız dedim. O kadro kadar saçma bir kadro görmedim. Ft bile bu kadar zırvalamamıştı..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Valla bu Türk kıtlıgında eger seviyesi bugun oynadigiysa Kaan alinir yedege, oyuncuyu tanimiyorum belki ilk 11 oynayabilir.
Yabanci hakkimiz bitti denilebilir, ozellikle yurtdisindan Turk oyuncu iyi altyapili, karakterli oluyor, fiyati da Tr deki fiyatlara gore tuzlu olmayacaktir. Ffp den cikinca bunlara yuklenilebilir, en azindan sezon boyu izlemek lazim. Bir de Kenan Karaman diye bir adam vardi buna benzer.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Oguzhan bu mac iyiydi. Ama neden bu kadar abartmayi seviyorsunuz. Boyle abarttiginiz icin Turk sporcusu belli bir limitin ustune cikamiyor.

Turkiye'de boyle bir macta yildiz olursun.

Bu kadar ovguden sonra Oguzhan 10 mac daha yatar, ne gerek var fizigini gelistirmeye.

Çevrimdışı atalay

Cenk, bu maçın ilk yarısında içerideki Napoli maçındaki gibi oynamak zorunda kalsa da, oyun içi katkısı gayet iyiydi. Geçen sezon ki gibi bazı maçlarda bu şekilde kanatlarda kullanılabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaan'in nesini begendin? Yerini tutamiyor, defansta surekli ceza sahasina icine kaciyor.
Stoper olduğu icin olabilir mi :alala:

Adami sağbek oynatıyor Lucescu :D

Arkadas benim anlamadigim konu Stoperde oynadığı her mac cuvallayan Topali neden butun hocalar israrla stoperde oynatıyor

Ozani oynatacagina boyle zor maclarda koy topali orta sahaya en azından defansif anlamda katki versin adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mavi Tuna

Oğuzhan büyük oynadı bugün. Bu onun için bir başlangıç olsun ve böyle devam etsin.

Cenk'bu sezon beğeniyorum daha enerjik ve hareketli, maçlar da defansif olarak da iyi katkı veriyor.

Caner, oyunu tek top oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Çok orta yapıyor ve hedefe giden orta sayısı bu sene çok düşük. Bunda sakatlığında etkisi vardır muhakkak ama pas oyununu mutlaka daha fazla düşünmeli.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Oguzhan bu mac iyiydi. Ama neden bu kadar abartmayi seviyorsunuz. Boyle abarttiginiz icin Turk sporcusu belli bir limitin ustune cikamiyor.

Bu kadar ovguden sonra Oguzhan 10 mac daha yatar, ne gerek var fizigini gelistirmeye.

Oğuzhan ismini duyduktan sonra mütemadiyen gelip kötüleyerek abartan bizzat sensin. Bu "Oğuzhan kötü" diye yazdığın zibilyonuncu mesaj oldu. Yetmez mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan ismini duyduktan sonra mütemadiyen gelip kötüleyerek abartan bizzat sensin. Bu "Oğuzhan kötü" diye yazdığın zibilyonuncu mesaj oldu. Yetmez mi?

DUR diyen olmazsa yetmez (!)

Çevrimdışı atalay

İçerideki Sporting maçının ilk ve ikinci yarılarını; deplasmandaki Lyon maçının 74 dakikasını ve sonrasını; deplasmandaki Olympiakos maçının ilk yarısı ve ikincisi yarısını ve Beşiktaş'ın son iki sezondaki tüm lig maçlarını dikkatle izleyin. Üzerinde duruyorum çünkü bazılarınızın maç izleme alışkanlıklarında problem var ve bunu düzeltin istiyorum. Bununla ilgili bir daha ekstra bir şey yazmayacağım. FİNİTO!

Çevrimdışı Gökhan Almar

Abi sen de bir kere "amasız" iyiydi de ya

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Soru: "Maçın kilit ismi sizce kimdi?"

Luka Modric: "Özyakup gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. Maç içinde hep doğru yerdeydi."

Çevrimdışı atalay

Çağlar'ı bugün tek bir pozisyon dışında fazlasıyla beğendim. O pozisyon için mevcut oyuncu havuzu düşünülürse tercih edilmeli. Bir ek: Oyun kurma konusunda küçük problemleri var.   
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 05:57:43 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sergen Yalçın: "Oğuzhan Özyakup kötü de oynasa, Milli Takıma çağrılsın mı diye tartışılacak bir oyuncu değil. Her zaman alınması gerekiyor."

Nihat Kahveci: "Oğuzhan bugün herkese çok şey ispatladı. İyi ki medya baskı yapmış, iyi ki Lucescu yanlışından dönmüş."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

İçerideki Sporting maçının ilk ve ikinci yarılarını; deplasmandaki Lyon maçının 74 dakikasını ve sonrasını; deplasmandaki Olympiakos maçının ilk yarısı ve ikincisi yarısını ve Beşiktaş'ın son iki sezondaki tüm lig maçlarını dikkatle izleyin. Üzerinde duruyorum çünkü bazılarınızın maç izleme alışkanlıklarında problem var ve bunu düzeltin istiyorum. Bununla ilgili bir daha ekstra bir şey yazmayacağım. FİNİTO!
@atalay biz o maçları izledik zaten şimdi yine izlesek aynı şekilde yine hatalı izleyeceğiz ben bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum bir antrenör gibi profesyonel maç izlemek isterdim..   sonuç odaklı izlemek kadar ilkel  olmasam da topa bakmaktan gerçek oyunu göremiyorum gibi geliyor senin tavsiyelerini almak isterim  stadda izlediğim maçlarda böyle olmuyor ama orada bir tık daha iyi gidiyor işler ..

Etiketler: