2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938554 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maçın adamı 10.0 ile Oğuzhan Özyakup oldu.

Tebrikler Kaptan :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Periferik izleme, analiz ve etüt edebilme becerisi ile alakalı. @onurturan Çıplak gözle izlemek elbette daha sağlıklı. Benim de ilk etapta hatta sonrasında etraflıca göremediğim ya da yanıldığım şeyler var. Zaten bu belli ölçüde perspektif meselesi. Görebildiklerimi ise karalıyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 00:37:18 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Özyakup'un 10 günlük kariyer hikayesi.

25 Ağustos: Sisteme uymuyor.

2 Eylül: Yeterli değil,yedek otursun.

5 Eylül: Orta saha sana emanet.

Via Firat Günayer :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

Maçı izlemedim tekrarına baktım. Golde ilk şutu kim çekmiş olabilir diye en son oğuzhanı düşnürdüm valla şaşırttı. Çok iyi oynamış anladığım kadarıyla gerçekten sevindim çünkü Beşiktaşımın milli takımdan moralli dönen oyunculara ihtiyacı vardı. Umarım oğuzhan bundan sonra milli takımda da 11'in değişmezi olur. Bu atada cenkin açıklamasına göre vida olmuş gibi gibi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maçı izlemedim tekrarına baktım. Golde ilk şutu kim çekmiş olabilir diye en son oğuzhanı düşnürdüm valla şaşırttı. Çok iyi oynamış anladığım kadarıyla gerçekten sevindim çünkü Beşiktaşımın milli takımdan moralli dönen oyunculara ihtiyacı vardı. Umarım oğuzhan bundan sonra milli takımda da 11'in değişmezi olur. Bu atada cenkin açıklamasına göre vida olmuş gibi gibi.
Vida oldu da ayın 8 ine kadarmı yoksa ikinci yarımı? Merakım bu 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

ben sanırım ilk defa milli takıma çağrılan bütün Beşiktaşlı oyuncuların 11 başladığını ve 90 dakikayı tamamladığına şahit oldum.
ozi işte olması gerektiği gibi oynadı bu milli takımdaki en iyi maçıydı. Eleştirirken bunları yapabilecek seviyedeyken yapmadığı için eleştiriyoruz
bir senedir ilk defa şut çektiğine şahit oldum. Böyle ozi milli takıma ilk yazılır çevresi ona göre dizayn edilir.
birde abartmayalım iyi oynadı ama şu ozi bile olması gerekenin %30 u anca çok daha büyük oynamalı
bunu yapabilecek yetenek ve futbol aklına sahip

Çevrimdışı Necmi

bu arada vidayıda beğendim sahada 4 Beşiktaşlı kulübede bir Beşiktaşlı herhalde gecenin en fazla oyuncusu olan kulübü bizdik

Çevrimdışı atalay

Bir oyun takımıysanız, eldeki oyuna uygun bir yapıda olan oyuncularınızın güçlü taraflarına uygun roller sunabileceğiniz bir organizasyon kurmalısınız. Bu, oyuncu takımı olup her oyuncun güçlü yönleri üzerinden oynamak demek değil. Böyle bir yapıda sürekli oyuncuların defolarını olduğundan daha çok görmeye başlarsınız. Burada önemli olan; doğru oyunu ve oyunun merkezine koyabileceğiniz doğru oyuncuları seçmek. Yoksa oyun ve oyuncu kaliteniz belli. Bunlar örtüşmediği sürece çok fazla defo görmeniz oldukça olağan.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 01:11:38 atalay ]

Çevrimdışı mellfred

Uzun zamandır milli bir maçı benimseyerek sevinerek izledim.
Bizim adımıza çok keyifli bir geceydi. Ozzy bu ülkenin yeri tartışılacak son kişiydi bınu da ispatladı. Milli menajerlere kapağı taktı adamım

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Abi sen de bir kere "amasız" iyiydi de ya

Oguzhan iyiydi ama ne gerek var bu kadar abartmaya. Oguzhan'in teknik kabiliyetini elestirmedim hic. Oguzhan hakkindaki her elestirimde fizigini ele almisimdir ve TEMBEL oldugunu soylemisimdir.  Bir macta ne olduda bu kadar abartiliyor. Macin adami Oguzhan'di de gec. 4 yildir kendini gelistiremeyen adam bir macta kurtardi kendini. Simdi her yerde Oguzhan'in ne kadar iyi oldugunu okuruz. Oguzhan'da bunlari okur okur daha cok CALISIR (mi acaba?)

Çevrimdışı artena_condari

Oguzhan iyiydi ama ne gerek var bu kadar abartmaya. Oguzhan'in teknik kabiliyetini elestirmedim hic. Oguzhan hakkindaki her elestirimde fizigini ele almisimdir ve TEMBEL oldugunu soylemisimdir.  Bir macta ne olduda bu kadar abartiliyor. Macin adami Oguzhan'di de gec. 4 yildir kendini gelistiremeyen adam bir macta kurtardi kendini. Simdi her yerde Oguzhan'in ne kadar iyi oldugunu okuruz. Oguzhan'da bunlari okur okur daha cok CALISIR (mi acaba?)

Peki biz senin birbirinin tipkisi olan Oguzhan elestirilerini onlarca defa forumda gormek zorunda miyiz? Bir iki kere yazarsin eyvallah, her mac sonrasinda da olmaz ki.

Çevrimdışı Egos

Peki biz senin birbirinin tipkisi olan Oguzhan elestirilerini onlarca defa forumda gormek zorunda miyiz? Bir iki kere yazarsin eyvallah, her mac sonrasinda da olmaz ki.

belki oğuzhan'a programlanmıştır.

Çevrimdışı mellfred

Kaan Ayhan ve çağları da yazmışsınız ben de eklemek isterim @Atalay keza yazmış Çağlar'ın ayağı kötü gibi ama çok büyük mücadele verdi üst düzey forvetlere karşı .
Mehmet Demirkol orta sahayı Nuri ozzy Hakan yerine
Emre Nuri ozzy olarak kurmaktan bahsetti ki aynı kanaatteyim. terim bu adama yer açabilmek adına Kanatta bile oynattı  bence  en kötü koşucu takımdaki.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Okuma arkadasim sende. Ignore it.

Çevrimdışı Necmi

yanlış bir şey söylemiyor ozi güçsüz çalışmıyor yoksa sahadaki ozi kimseyi tatmin etmemeli biraz
iyi oynadığında mutlu oluyoruz ama bu bile ozi değilki. Neden daha iyisi varken azıyla yetinelim.
Oğuzhan çalışır güçlenirse avrupanın sayılı orta sahalarından biri olur. Bunu görmeli artık zaman geçiyor
tam parlaması gereken yaşlara geldi ama kendini harcıyor. Tekniği oyun aklı mükemmel ikili mücadele kaybetmiyor
artistik haraketler yapmazda oyunu basit oynarsa parlamaya başlıyor birde güçlü olsa Beşiktaşın ona çok ihtiyacı var.
biraz kendine baksın milli takım dünya kupasına giderse orda parlar. ozinin Modricden neyi eksik 31 yaşında
40M bonservisi var realde oynuyor. Kaldıki ozi çok daha yetenekli bir oyuncu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arsenal Taraftarı Wenger'e kızgın nasıl gönderdiniz bu adamı 10 Ramsey eder.. “Oğuzhan gibi bir oyuncuyu nasıl bıraktınız? O, hem Beşiktaş hem de Türkiye için tam bir canavar. Oğuzhan 10 Ramsey eder.”

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hakan Çalhanoğlu overrated oyuncu

Çevrimdışı 38life

Başkan oyuncularını özel uçakla İstanbula getiriyor...

Ara ara yaptığı hatalara rağmen neden sonuna kadar sahip çıkmalıyız bu başkana. İşte buyüzden...

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 01:56:32 38life ]

Çevrimdışı artena_condari

yanlış bir şey söylemiyor ozi güçsüz çalışmıyor yoksa sahadaki ozi kimseyi tatmin etmemeli biraz
iyi oynadığında mutlu oluyoruz ama bu bile ozi değilki. Neden daha iyisi varken azıyla yetinelim.
Oğuzhan çalışır güçlenirse avrupanın sayılı orta sahalarından biri olur. Bunu görmeli artık zaman geçiyor
tam parlaması gereken yaşlara geldi ama kendini harcıyor. Tekniği oyun aklı mükemmel ikili mücadele kaybetmiyor
artistik haraketler yapmazda oyunu basit oynarsa parlamaya başlıyor birde güçlü olsa Beşiktaşın ona çok ihtiyacı var.
biraz kendine baksın milli takım dünya kupasına giderse orda parlar. ozinin Modricden neyi eksik 31 yaşında
40M bonservisi var realde oynuyor. Kaldıki ozi çok daha yetenekli bir oyuncu.

Oguzhan'in fizik ve sirti donuk oynama konusunda eksikleri oldugunda hemfikirim. Zaten dedigin gibi bu yonlerini gelistirse (ki hala zamani var), Besiktas'a yar etmezler - Turkiye liginden giden en pahali futbolcu olur.

Benim elestirim, her mac sonrasinda -Oguzhan iyi ya da kotu oynasin- bu eksikliklerin ustune vurgu yapilmasi. Evet, Oguzhan daha iyi olabilir ama biraz da eldekinin kiymetini bilelim. Hele ki arkadasin "tembel", "calismiyor" gibi 'elestirilerinin' buyuk haksizlik oldugunu dusunuyorum.

Bana kalirsa Oguzhan, Besiktas'ta tahtaya ilk yazilacak isimdir. Talisca daha yetenekli olabilir ama Oguzhan ayni zamanda bizim en degerli oyuncumuzdur. Zira Talisca sapkadan tavsan cikartir, 3-4 maci kurtarir; Oguzhan ise butun bir sezon takimi oynatir, sampiyon yapar.

Çevrimdışı 38life

Bugün sahanın iyi oyuncularından olan Çağlar ve Kaanı da Beşiktaşlı Çağlar ve Beşiktaşlı Kaan olarak seyredebilirdik. İkisi de muhtelif zamanlarda ilgilendiğimiz oyunculardı. Kaan hala cazip bir hedef.

Çevrimdışı Berat

Başkan fotoğraf ile iç ısıttı.

Çevrimdışı Orhan_

"Ben yetenek olarakta yetersiz buluyorum Besiktas'in hedefleri dogrultusunda. Oyunu iyi okudugu, maestro oldugu soyleniyor. Iyi performans gosterdigi maclar bellidir (kucuk maclar)"

"Oguzhan fizik, mental, taktik olarak oldugu yerde duruyor."

"Ben yetenegininde kisitli oldugunu dusunuyorum ama herkes maestro saniyor ne hikmetse."

"Oguzhan cok super bir oyuncu, gelecegi parlak. 40 yasina kadar yolu var. Lutfen harcamayin liseliyi."

"Adami maestro diye bir tarafini kaldirdilar. O da kendini birsey zannetti."

"Ben bu Oguzhan'i tahtada ilk yazarim. Copler listesine ama"

"Dripling yok, surat yok, dikine pas atmaz. Kalabalik orta sahada kaybolur."

"Korkak, kuvvetsiz, yavas, defansta adamlari izler (oyundan dusmesi bir verkaca bakar cumku kesinlikle adam kovalamaz)."

"izin alabilirsem gidip izlicem Oguzhan'in muhtesem oyununu."

"150 bin bile vermem."

"adamda hirs var. Oguzhan'da olmayan birsey." (en güzeli de bu. Arkadaş Caner sol tarafı hareketlendirdi yazmış cevaben bunu yazmışsın).

Yazdığın son 100 mesajın % 80'i (belki daha fazlası) bu minvalde...

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in elinde kendi oyun pratikleri içinde değerli fakat oyun alışkanlıkları sebebiyle takımı düzen dışı ve tekdüze oyuna mecbur bırakan dominant karakterde iki oyuncu var. Bu isimler belli bir düzen doğrultusunda bazı maçların oyun planında merkez oyuncu olacaklar. Daha önce olduğu gibi. Yalnız muhafazakar kaldığı saha içi düzeninde değişikliğe gitmezse asıl sınavı orta üçlüdeki seçimde yaşayacak. Muhtemelen bu yine deneme-yanılma yolu ile olacak. Tercihlerini ve kimlerden vazgeçeceğini merak ediyorum. Çünkü elinde hem oyunu anlatan oyuncular var ama oyunun genel yapısındaki arızalardan dolayı yüksek seviye maçlarda defoları ortaya çıkıyor. Hem de bir senedir oynamak istediği oyuna daha yakın oyuncular var fakat bunun için birden fazlasını kenara alması lazım. En kolay formül saha içi düzenini değiştirmek gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2017, 03:17:12 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Milli takımın bu maçtaki kadrosuna Cengiz'i monte etmek lazım. Yunus'un da aktif rotasyonda daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Necmi

Oguzhan'in fizik ve sirti donuk oynama konusunda eksikleri oldugunda hemfikirim. Zaten dedigin gibi bu yonlerini gelistirse (ki hala zamani var), Besiktas'a yar etmezler - Turkiye liginden giden en pahali futbolcu olur.

Benim elestirim, her mac sonrasinda -Oguzhan iyi ya da kotu oynasin- bu eksikliklerin ustune vurgu yapilmasi. Evet, Oguzhan daha iyi olabilir ama biraz da eldekinin kiymetini bilelim. Hele ki arkadasin "tembel", "calismiyor" gibi 'elestirilerinin' buyuk haksizlik oldugunu dusunuyorum.

Bana kalirsa Oguzhan, Besiktas'ta tahtaya ilk yazilacak isimdir. Talisca daha yetenekli olabilir ama Oguzhan ayni zamanda bizim en degerli oyuncumuzdur. Zira Talisca sapkadan tavsan cikartir, 3-4 maci kurtarir; Oguzhan ise butun bir sezon takimi oynatir, sampiyon yapar.
Eleştiri kötü bir şey değildir. Eleştiriyi gömmeyle karıştırmamak gerekiyor
doğru eleştiri olumsuzu olumluya çevirir. Doğru olmayan abartılı övgülerde tersine zarar verir.
kabul edelim ozinin oyunu hala çok yetersiz bunu neye göre söylüyoruz daha iyisini yapabileceğine
emin olduğumuz için kimseyi yersiz övgüyle kandırmamak lazım. sağlıklı eleştiri oziyi daha üst seviyeye çıkarır.
bir maçta bu kadar övmek ne kadar doğru bir senedir doğru dürüst bir şey vermiyorki
milli takımda bile ilk defa bu akşam takımın liderliğine soyundu öne çıktı  daha önceleri yokları oynuyordu.
o zi milli takımında Beşiktaşında beyni olmak zorunda onun kötü oynama lüksü yok böyle bir akşam sonunda
bu gün kötü oynadın diye eleştirmeliyiz en kötü oyunu bu olmalı çünkü ozi çok daha fazlası
cenkde mesela geçen sene çok tepkiliydim eli belinde dolaştı kendini rahat hissediyordu bu oyununa kötü
yansıdı bu sene negredonun varlığı cenki oynamaya itiyor daha haraketli. bunlar yanlış bu oyunu geçen
senede oynamalıydı. Kolayca gol kralı olacakken olamadı. belki yüksek sesle sert şekilde eleştirseydik silkelenirdi
gol krallığınıda bırakmazdı.

Etiketler: