Katiliyorum. Hala Pektemek'i savunan taraftarlar olmasina da sasiriyorum. El freni gibi adam, pas atamaz, son vurus yapamaz. Neymis cok kosuyormus.
Adam Besiktas'ta 117 maca cikmis attigi gol 20 (her turlu kazanacagimiz dandik maclari cikarirsak daha da azdir). Bu adam forvet, attigi gol sayisi 20. Babel 29 maca cikmis 9 golu var, kanatta oynuyor. Olcay ayniydi, Talisca bir sezonda bu kadar gol atti neredeyse. Adam 3. sinif bir forvet. Istatitsikler onu gosteriyor. Pirlantaymis bilmem ne, gitsin muftu olsun madem oyle. Bu adami Besiktas'ta izlemek zorunda degiliz iyi cocuk diye, ustelik son gune kadar bekleyip kamp baslamadan fitik ameliyati olacak kadar da rahat adam hadi Olcay da yetersizdi ama en azindan profesyonel diye yedek olur diyordum. Bunda o da yok.
Karakterine girmek istemiyorum.
Cok ama cok kotu futbolcu ismail sinifi bir forvet.
Kayseri macinda bir oozisyon oldu becerebilaem gifini yapacam.
Taliska korner atiyor ki bu da buyuk skandal deve gibi boy var korner attiriyor neyse korneri kisa kullaniyor topu bizim pektemenke veriyor, pektemenk tutuyor o topu taca atiyir taliye geri vermeye calisirken, ozan tufan sitayll
Yahu top versen 10 kere sektiremez tipi var. bu adama 1.7 veriliyir. Yabanci siniri falan demesin kimse bu adamin ne oldugu me seviyede oldugu bilinmiyor mu.
Verirsin buna asgari ucret yol yemek sigorta yeter. Adam atibadan cok para aliyor
Insan atibadan utanir. Tosic cikip dese be kardesim bana zar zor 1.2 veriyonuz bu heriften cok gol ariyom ustine kaleyi savunuyom, kopek gibi calisiyom bos zamanlarimda da tank durduruyorum, ne cevap vercez elin sirpina. Bu herif turk diye o parayi veriyoz sen sirpsin al maasini fazla konusma lan mi diyeceZ.
Kolektif icinde boyle herifler o ortami bozar. Futbolculugunu karakterini gectim zaten seviyesi belli ama insan kalitesi olarak da bizkm takim seviyesinin altinda bir cocuk bu.
Agzimi bozacak herif gece gece. Daha fazla sakatlik olmadan gitse de herkes kurtulsa, ugursuz ayrica