2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933033 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu nasıl milli takım kafası ya. Nihayet güzele yakın bir kadro çıkarıyorlar. Cenk ilk maçta hiç ama hiç beslenmedi, sürekli geri geldi üstelik. Ukrayna maçında neredeydi akılları
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başımıza taş yağacak. Milli takımda aynı anda 3 Beşiktaşlı futbolcu sahada  :ebebe:

Türkiye'nin Hırvatistan 11'i: Volkan, Kaan, Çağlar, Mehmet Topal, Caner, Hakan, Nuri, Oğuzhan, Arda, Cenk, Burak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Katiliyorum. Hala Pektemek'i savunan taraftarlar olmasina da sasiriyorum. El freni gibi adam, pas atamaz, son vurus yapamaz. Neymis cok kosuyormus.

Adam Besiktas'ta 117 maca cikmis attigi gol 20 (her turlu kazanacagimiz dandik maclari cikarirsak daha da azdir). Bu adam forvet, attigi gol sayisi 20. Babel 29 maca cikmis 9 golu var, kanatta oynuyor. Olcay ayniydi, Talisca bir sezonda bu kadar gol atti neredeyse. Adam 3. sinif bir forvet. Istatitsikler onu gosteriyor. Pirlantaymis bilmem ne, gitsin muftu olsun madem oyle. Bu adami Besiktas'ta izlemek zorunda degiliz iyi cocuk diye, ustelik son gune kadar bekleyip kamp baslamadan fitik ameliyati olacak kadar da rahat adam hadi Olcay da yetersizdi ama en azindan profesyonel diye yedek olur diyordum. Bunda o da yok.
Karakterine girmek istemiyorum.

Cok ama cok kotu futbolcu ismail sinifi bir forvet.

Kayseri macinda bir oozisyon oldu becerebilaem gifini yapacam.
Taliska korner atiyor ki bu da buyuk skandal deve gibi boy var korner attiriyor neyse korneri kisa kullaniyor topu bizim pektemenke veriyor, pektemenk tutuyor o topu taca atiyir taliye geri vermeye calisirken, ozan tufan sitayll

Yahu top versen 10 kere sektiremez tipi var. bu adama 1.7 veriliyir. Yabanci siniri falan demesin kimse bu adamin ne oldugu me seviyede oldugu bilinmiyor mu.

Verirsin buna asgari ucret yol yemek sigorta yeter. Adam atibadan cok para aliyor
Insan atibadan utanir. Tosic cikip dese be kardesim bana zar zor 1.2 veriyonuz bu heriften cok gol ariyom ustine kaleyi savunuyom, kopek gibi calisiyom bos zamanlarimda da tank durduruyorum, ne cevap vercez elin sirpina. Bu herif turk diye o parayi veriyoz sen sirpsin al maasini fazla konusma lan mi diyeceZ.

Kolektif icinde boyle herifler o ortami bozar. Futbolculugunu karakterini gectim zaten seviyesi belli ama insan kalitesi olarak da bizkm takim seviyesinin altinda bir cocuk bu.

Agzimi bozacak herif gece gece. Daha fazla sakatlik olmadan gitse de herkes kurtulsa, ugursuz ayrica

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pektemek çoğu Türk futbolcusu gibi altyapısını düzgün alamamış , ne zaman nerede duracağını , ne yapacağını , nasıl sonuca gideceğini bilmeyen bir futbolcu . Sahada mücadele eder belki ama mesele yaptığa işe göre sonuç almaya geldiğinde ortaya fazla bir şey koyamadığı görülür. Yurt dışında iş yapamaz . Pektemek'in özelliklerini bilen bir Hoca'nın gözetiminde ona verilecek görevi yapacağı bir Anadolu takımında faydalı performans verebilir. Beşiktaş gibi daha üst seviyede bireysel performansın takım performansına göre daha fazla gözetildiği bir takımda ise forma giyemez.

Çevrimdışı mylife1903

Başımıza taş yağacak. Milli takımda aynı anda 3 Beşiktaşlı futbolcu sahada  :ebebe:

Türkiye'nin Hırvatistan 11'i: Volkan, Kaan, Çağlar, Mehmet Topal, Caner, Hakan, Nuri, Oğuzhan, Arda, Cenk, Burak.
Bek yer bu kadro hirvatlar gununde olursa. Keske bizimkiler oynamasaydi istemeye istemeye destekleyeceZ artik, mecbur. Yeneceksek yenelim ama yenileceksek de farkli olsun, amin

Çevrimdışı cursedofdragon

SÜBHANALLAH ilk defa görenler beğensin :D

Kıyamet alemetleri hep bunlar :D  :evillol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pektemek çoğu Türk futbolcusu gibi altyapısını düzgün alamamış , ne zaman nerede duracağını , ne yapacağını , nasıl sonuca gideceğini bilmeyen bir futbolcu . Sahada mücadele eder belki ama mesele yaptığa işe göre sonuç almaya geldiğinde ortaya fazla bir şey koyamadığı görülür. Yurt dışında iş yapamaz . Pektemek'in özelliklerini bilen bir Hoca'nın gözetiminde ona verilecek görevi yapacağı bir Anadolu takımında faydalı performans verebilir. Beşiktaş gibi daha üst seviyede bireysel performansın takım performansına göre daha fazla gözetildiği bir takımda ise forma giyemez.
Abi işte zamanında sırf çok koşuyor çok mücadele ediyor diye veli kavlak övülüyordu. Pektemek in orta saha hali veli kavlaktır. Onunla da cok ağır bir sözleşme yapılmıştı. Ikisininde beşiktaşa en büyük katkısı 15/16 ve 16/17 sezonlarında beşıktaş ta oynamamalarıdır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Top rakipteyken nasıl olacak bu 11 le sıkıntılı bizim çocuklar oynuyor onları izleyelim bari...

Top rakipteyken nasıl olacak bu 11 le sıkıntılı bizim çocuklar oynuyor onları izleyelim bari...

böyle olucak işte :D

Her pozisyon gol tehlikesi :)

Çevrimdışı simocan

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı celiker1

Milli takımın maçlarını oynadığı saha Türkiye'nin en iyi stadyumu, yıllardır Türk sporunun kalbi Dolmabahçe olmalıdır. Milli takım her maç ayrı ayrı stadyum gezmez.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Oğuzhan ileride baskıda topu kapıp çok güzel bir pas verdi. Hep böyle Ozi, gömenlere inat :D.

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan yine üçüncü bölgede topu kazandı. Kendini boş alana attı ve ara pası ile pozisyon yarattı.

Çevrimdışı scarfright

Bu cenkin yerinde olsam o ağzından salyalar akıtarak bazı yaratıklara benzeyen sakallıya fena çakardım. 2 oldu..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Lecescu Cenk'i Burak'ın arkasında Pancu gibi oynatıyor. Negredo ile bu şekilde de bazen düşünülebilir. Defansif anlamda iyi katkı veriyor Pancu gibi
Hayatta Beşiktaş

Lecescu Cenk'i Burak'ın arkasında Pancu gibi oynatıyor. Negredo ile bu şekilde de bazen düşünülebilir. Defansif anlamda iyi katkı veriyor Pancu gibi

sağ kanat oynuyamıyor mu  cenk  :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Oğuzhan Özyakup 25. dakika itibariyle Milli Takım'da en fazla isabetli pas atan futbolcu durumunda.

Çevrimdışı Alper1903

Bu şekilde olmaz. Caner ya tek pas oynamayı öğrenir ya da sezon içinde Adriano'nun yedeği olur. Hep orta hep orta nereye kadar. Atak başlamadan ölüyor.

Bu şekilde olmaz. Caner ya tek pas oynamayı öğrenir ya da sezon içinde Adriano'nun yedeği olur. Hep orta hep orta nereye kadar. Atak başlamadan ölüyor.

hangi yedek :)

Adriano,Caner 2 bekte de oynucak :)

Çevrimdışı Alper1903

hangi yedek :)

Adriano,Caner 2 bekte de oynucak :)

GG döndüğü zamanı kast ediyorum yav

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu Çalhanoğlu bana göre tam bir balon ya, ne yapar ne oynar belli değil. Oğuzhan'ın maşallahı var koçumun.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Bu Çalhanoğlu bana göre tam bir balon ya, ne yapar ne oynar belli değil. Oğuzhan'ın maşallahı var koçumun.

calhanoğlu yüzünden 10 kişi oynuyoruz hiç sevmiyorum şu adamı frikik dısında oyunda hiç yok "0".

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı spiegel

bne bu kaan'ı beğendim gökhan'ı yedeklemesi için düşünülebilir mi? daha önce izleyip fikri olanlar var mıdır?

yicez gol'ü sacma sapan oynamya basladık oyuncu değişikliği yok daha.

Etiketler: