2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934447 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Cenk'e soğuk , dargin olanlar bir an önce karşılıklı bir çay icsinler

Çevrimdışı mylife1903

o geçen sene ki lens dahada geriye gitmiş.
Lens ayni lens. Tusubasa yaptilar adami
Bu lens konusunda super sikrinlerim var zaten bos zamanimda patlatacam

Top istop edemiyor adam, garip garip fauller yapiyor

Dedik islak tisortu ters cevirip giymek icin bir suru para harciyorsun.

Negroda sikandal. Burayi katar saniyordu kayarak adam bi girdi velkam tu torki oldu ona

Mistafa pektemekin hal ve tavirlarina uyuz oluyorum ana avrat dumduz giderdim stadta olsam. Santrafor adam abuk sabuk yerlerde geziniyir top suremiyor

Neyse bu senenin kazanci pepe
Eskiden takimda futbolcuya benzeyen tosic adriyano atiba vardi
Simdi bunlara pepeyi ekledik.
Kaleciyi de ekle 5 kisi kalan 6 kura ile koy cik oyna taliskanin ayagina bak

Nejipjanimi cok begendim aslanim benim. Taliskayi da begendim ben subyanligini atmis faul falan yapiyor topa giriyor eferim. Kalanlar rezlalet sikandal tuhaf kelimeler kafi defil

Çevrimdışı mylife1903

Ne gerisi göbüşü ve popişini ileri gitmiş...
Baklava ve kebaplar yaramis negroya hadi o yeni lens gecen senede yedi bu hurmalari

Dedik ama bunlar daha yedikleri baklavalari sicmadi, ilk11 nere
Lens negro baslasaydi hoca sezona iki puani zor alirdik

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı artena_condari

Negredo'nun ne pas tekniginde ne de oyun zekasinda bir sikintisi vardi, tek eksik takim arkadaslarinin nerede duracagini-nereye kosacagini kestirememesiydi ki duzenli forma alirsa bunu asar. Bunun disinda organize ataklar gelistiremedigimiz icin bitiriciligine/golculugune dair bir yorum yapmak pek mumkun degil. Onumuzdeki mac umarim 11'de baslar.

Lens'in ise form tutsa bile ne Q7'yi ne Babel'i kesebilecegini dusunuyorum, rotasyon oyuncusu olur.

Çevrimdışı mylife1903

Lens henuz takimin oyun anlayisini kavrayamamis, Quaresma gibi kreatif oynamali, alternatifler uretmeli. Negredonun bir gole ihtiyaci var, gergin oynuyor. Pektemek diri ve fena oynamıyor. Babel i mevcut oyunuyla kesebilecek oyuncu kadroda henuz yok.
Kreatif falan oynamaya gerek yok. Gelen topu istip edip azicik oyalayip iceri kessin yeter

Çevrimiçi Sinan66

Pektemenk var

Valla Pektemek 10 numara gibi oynadi. geriye gelip top dagitti adam :lol:

Çevrimdışı artena_condari

Milli kadroya bak rezil ötesi fark yeriz.
Topal, serdar, İsmail,  Şener, tolga ciğerci,  ozan :)
Lucescu, Ahmethan'i almayi unutmus Cenk'in yerine.

Çevrimdışı mylife1903

pektemek talisca'dan daha iyi top dağıtıyor şuana kadar orta sahada.
Onun isi kutuda havire geziniyor ortada. Rahat top alip saga sola veriyor. Yemezler, sark kurnazi herif

Çevrimdışı mylife1903

Milli kadroya bak rezil ötesi fark yeriz.
Topal, serdar, İsmail,  Şener, tolga ciğerci,  ozan :)
Ismael vs yarmolenko

Bekliyoruz efenim

Seftaliyi yaracak yarmo bizim karijma bile yuruyerek icinden geciyordu bunun. Yarmo bi oraya bi buraya yatirir sonra bakkala gonderir bunu

Çevrimdışı mylife1903

Negredo ilk golünü Lens'de ilk asistini Devler Ligi'nde Porto maçında yapar 3-1 kazanırız
Porto ile evimizdeki maca kadar bu halleriyle zor kadroya girerler

Çevrimdışı underworld

Topu komple cevirdik ve tek kişinin ayağında çakıli birakmadik.

Arkadaki genç ikili fena değildi.
Ins bundan sonra Kupa maçlarında oynanama fırsatı bulurlar.

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri karsisinda resmen apollo karsisindaki roki gibi kaldik.
Adamlar sahada herseyi yapti. Uzun oynadilar kisa oynadilar deibsling yaptilar.
Ikinci yari ortasahayi gecemedik dogru duzgun. Ilkyari zaten her topu ortaladik nejipjan bile 3-4 orta kesmeye calisti.
Ikinci yarinhepten facia

Bu kafayla taliskanin ayagina bakariz biz.

Allahtan yonetim cenki satmadi bazi akillilari dinleyip

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ikinci yariyi izleyebildim. Takim kotu ama bu macta futbolcular daha hareketli gozuktu. Talisca orta sahada gene olmadi ve olmayacakta.

Çevrimdışı abdusta

80den sonra Noah da sıkıldı
Saygılar

Çevrimdışı underworld

Pekto sag bek , Babel sol bek , lens on libero oynadı ikinci yarının büyük bir bölümünde.
Zaten oyuncu değişikligi ve çok faul nedeniyle ikinci yarı ekşin olmaması kaçınılmazdı.

Çevrimdışı ekrembaser

Onun isi kutuda havire geziniyor ortada. Rahat top alip saga sola veriyor. Yemezler, sark kurnazi herif

Abi Tolgay sakatlanınca oraya çekti hoca kendi gitmedi

Çevrimdışı mylife1903

Abi Tolgay sakatlanınca oraya çekti hoca kendi gitmedi
80 dakika hep kutuda olsa neyse
Oraya buraya kaciyor top alip.

Çevrimdışı mylife1903

Taliskanin korner kullanmasi sacmaligini gorduk gene.
Kullandigi korneri de pektemeke verdi. Don taca at daha iyi pektemekin taliskaya verdigi o pasi gif yapmak lazim. Amator kumede o pasi versen takim kaptani ucan tekme ile dalar adama

Çevrimdışı autopsy

Daha önce de yazdık, Şenol Hoca neden oynatmıyor diye eleştirildiği adamlar konusunda her zaman haklı çıkıyor. Bunu bir kez daha net olarak gördük. Lens'in en az 1 aya ihtiyacı var, fiziki durumu berbat. Necip sahanın en iyisiydi. Orta saha oynamasına rağmen Pektemek de fena değildi bence ama kafa olarak baskı hissettiği için ondan çok faydalanabileceğimizi sanmıyorum. Kredisi sıfır çünkü. Taliscada da sıkıntılar var bence halen. Karar mekanizması iyi çalışmıyor, kendini geliştirmeli. Negredo konusunda net birşey diyemiyorum ama şu dönemde Cenk'in daha fit ve hazır olduğu kesin, zamanla devreye girer sanırım Negredo. Bir sonraki milli arada anca buluruz ritmimizi. O zamana kadar çok takılmayız umarım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben yıllardır milli takımı tutmam. Sürekli gs tandanslı td ler ve kadroya alınmayan maf ları gördüm. En önemlisi şifo mehmet alınmadı kadroya. Yakın zamanda bu prim olayları ft nin yüzsüzlüğü falan derken şu durumda hala desteklemiyorum. Cezalı futbol hırsızı olmasa Cenk te oynamayacaktı büyük ihtimalle. Konu dışı oldu affola.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sosa ne oynatır şu takımı yaa  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dr.Zeck

Tayfur'un yeni taktiği buymuş demekki  :)

Çevrimdışı onder23

Şener ahahahaha

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Sevsenko ilk 11 deki en az 5 oyuncudan daha fit gözüküyor

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: