Ben hiçbir yabancı oyuncudan Beşiktaşlı olmasını beklemem. Sosa'dan Mario'dan Talisca'dan Babelden Quaresma'dan Atiba'dan. He yaptıkları yanlış mı? Evet. Ama bunu hainlik olarak görmek saçma benim için. He bunları Cenk yapar Oğuzhan yapar Necip yapar Olcay yapar o zaman bana çok koyar.
hainlik olarak gördüğümü ne zaman söyledim

ben adamlıktan bahsediyorum hainlikten değil hainlik törenin yaptığıdır. şampiyonluğa giderken ben paramı almıyorum deyip
sahaya çıkmamaktır. sosa o kaçan şampiyonlukta belkide en fazla mücadele eden oyuncu oldu. sosa için hainlik ağır olur adam değil sadece
Beşiktaş formasını giymek istemedi bu onu hain yapmaz emeklerinide gözardı ettirmez sadece gittiği için arkasından ağlanmayacak oyuncu yapar
elindeki formayı ıslatan oyuncuların üstüne konmaz. ikide bir elindeki oyuncuları ve emeklerini yok sayıp diz dövülmez.
ondan sonra bu takımı şampiyon yapan oyunculara haksızlık edilmez.
Beşiktaş formasını bu kadar değersizleştirmeyin o formayı giymemek için türlü taklalar atmış ve sonunda gitmiş bir oyuncu
sosa işte Beşiktaş için değeri bu kadar yok karısı istemiş yok bilmem neymiş mazeret yaratmayın kendinizide kandırmaya uğraşmayın
boşuna sosa nın gitmesini istemiyorduk göndermemek içinde elinden gelen herşeyi yaptı yönetim buna ramen sosanın tavrı gitmesine neden oldu
bu tavrı gösterende bir daha dönmemeli. birde her yaz sorun olan bir oyuncu unutuluyor bazı şeyler bir önceki senede arjantine gideceğim diye
tutturmuştu. birde neden gelin güvey oluyorsunuz daha yeni menejeri açıkladı Türkiyeye dönmek istemediklerini ts ısrarla fiyat
arttırıp duruyor biz hayır dedikçe diye konuştu daha neyin konuşmasını yapıyoruz dediğin gibi yabancı oyuncuda forma aşkı yoksa
beklemiyorsan zaten daha fazla verene gidebilir bu gün sosa diye diz döverken yarın ts ye gittiğinde ts elinizden kaptık dediğinde
ne cevabın olacak yöetimin hiç düşünmediği oyuncu için sizin bu tavrınız sadece milletin kapak taktık demesine sebep olacak.
kendinizi küçük düşürecek bu tip söylemler çocukça.