2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927691 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sercu01

Beni kanser ediyor dersen senin sorunundur Beşiktaşın kanseri dersen orda duracaksın
bu saygısızlıktır görüş değil. sen kimsinki böyle bir hüküm veriyorsun. Bir oyuncuyu beğenmiyebilirsin
nedenini söylersin ama senin fikrin olur hüküm değilsen kanser görürsün ben takımın en değerli oyuncusu görürüm
hiç bir oyuncuyu yerin dibine sokmak marka değerini küçültmek Beşiktaşın yararına değil heleki algı yaratıcı açıklamalar
iç haddin değil

Bana saygıyı öğretecek birisi gibi durmuyorsunuz burdan bakınca Necmi bey şu üslüpla. Sen kimsin haddini bil gibi ifadeler benim taliscaya dediğim şeyden bin kat daha saygısız. Neyse zaten mod atmışsınız istedğinizi yapın forumunuzu istemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Sosa ilk sezon 5 gol 9 asistlik bir performans göstermiş takımın en iyilerinden. Kaldı ki o sezon da son 4 haftaya lider girmiştik abi hatırlarsan Bilic'in saçma sapan oyuncu değişiklikleri ve Mustafa Pektemek sevdası yüzünden (Tolgay'ı çıkarıp Mustafa'yı oyuna alması) şampiyonluğu kaybettik hatta 2 hafta da liderliği kaybedip şampiyonluktan uzaklaştıktan sonra taraftar takımı ve Bilic havaalanını da yuhalamıştı. Yani Sosa o zaman da buradaydı 0 katkı verdi demek komik oluyor abi kusura bakma ama. Teknik adam yüzünden kaybettik o şampiyonluğu biz.

Şampiyon olduğumuz ilk sezonun ilk yarısında da Sosa'nın eşi hamileydi yanlış hatırlıyor olabilirim ama baya tehlikeli bir doğum yapmıştı. Ve sanırsam ilk yarının son maçında kızlarının doğumuyla toparlandı.

Hiçbir şey yapmadan ve hala takımda olan Beşiktaş'ın milyonlarını alan oyuncular Sosa'dan daha masum değil benim için.

Burak Yılmaz hangi takıma giderse gitsin Trabzon Beşiktaş veya Galatasaray hemen o camianın evladı olurdu. Sosa öyle değil. Bu dönem TS ve FB 4-5 milyon euro teklif etti kabul etmedi. Bizden gittiği dönemde de eşinin ısrarı ile gitti. Sonuçta bu adamlar Cenk gibi Ozi gibi saf Beşiktaşlı değil. Ailesinin mutluluğu da önemli.

Herkes Sosa'yı sevmeli demiyorum ama bu adama karşı ayrı bir kızgınlığınız var bu yüzden benim ne midesizliğim kaldı ne Milan ı tutmam
karısı hamile olabilir bu oynamamasına mazeret olamaz. onun yerine mazeret arama derim. benim kafam karımda oynayamıyorum maaşımın yarısını
vermeyin dedimi. 4.5 vermişler gitmemiş hadi canım sende yedinmi bunu. Beni hala anlamıyorsun benim derdim gitmesi değilki
giderken takındığı tutum. Beşiktaşın başkanı gittikten sonra bu takımın kapıları bundan sonra ona kapalı dediyse hiç bir oyuncu için demezken
tam tersi burası onların yuvası derken sosaya böyle dediyse evet hala sosa diyorsanız miğdesiz oluyorsunuz.
hoca antrenmandan kovuyor başkanın kapıları kapatıyor sen hala sosa diyorsan otur kendi düşünceni sorgula
Burası Beşiktaş burda başarı için her şey mübah değildir. Bizi renklilerden ayıran bir duruşumuz olması.
Bizim için formayı terleten oyuncunun iyi olması yeterli değildir o nedenle cenk kendini yere attığında tepki gösteririz
Beşiktaş formasını hak etmesi için iyi futbolcu olduğu kadar iyi adamda olması gerekiyor. Gelmiş oynamış şampiyonlukta
katkısı olmuş emeğini çöpede atmayız ama bazı şeyleri olduğu yerde bırakmak gerekiyor. Bu takım o gittikten sonrada
şampiyon oldu. Demekki şampiyonluk onun sihirli oyunu değilmiş kaldıki o varken avrupada yoktuk bana avrupada
iyi olduğu tek bir maçını söyle iskenderbey deplasmanı dışında yada sosa performansıyla kazandığımız bir derbi söyle
ondan sonra büyük oyunculuğundan bahset takımın kanseri olarak görülen talisca burdaki lyon maçını kazandırdı.
geçen sene gömülen abou Napoli maçını kazandırdı. sosa ne yaptı.

Çevrimiçi Necmi

Bana saygıyı öğretecek birisi gibi durmuyorsunuz burdan bakınca Necmi bey şu üslüpla. Sen kimsin haddini bil gibi ifadeler benim taliscaya dediğim şeyden bin kat daha saygısız. Neyse zaten mod atmışsınız istedğinizi yapın forumunuzu istemiyorum.
benim işim sana saygıyı öğretmek değil. Beşiktaşın oyuncusuna saygı göstermeyen biri benim saygımı hak etmezki sana saygı göstereyim
istemiyorsan yazmazsın yazmak istiyorsanda buranın kurallarına saygı göstereceksin burda Beşiktaş oyuncusundan bahsederken
birinci koşul mutlak saygıdır. en azından sanasöylediğimin taliscaya söylediğinden daha saygısız olduğunu savunduğuna göre
en azından taliscaya saygısız konuştuğunuda kabul etmiş oluyorsun konu başa dönüyor beşiktaşın oyuncusuna saygısız olan saygı
haketmez burda.

Çevrimdışı Türkay

karısı hamile olabilir bu oynamamasına mazeret olamaz. onun yerine mazeret arama derim. benim kafam karımda oynayamıyorum maaşımın yarısını
vermeyin dedimi. 4.5 vermişler gitmemiş hadi canım sende yedinmi bunu. Beni hala anlamıyorsun benim derdim gitmesi değilki
giderken takındığı tutum. Beşiktaşın başkanı gittikten sonra bu takımın kapıları bundan sonra ona kapalı dediyse hiç bir oyuncu için demezken
tam tersi burası onların yuvası derken sosaya böyle dediyse evet hala sosa diyorsanız miğdesiz oluyorsunuz.
hoca antrenmandan kovuyor başkanın kapıları kapatıyor sen hala sosa diyorsan otur kendi düşünceni sorgula
Burası Beşiktaş burda başarı için her şey mübah değildir. Bizi renklilerden ayıran bir duruşumuz olması.
Bizim için formayı terleten oyuncunun iyi olması yeterli değildir o nedenle cenk kendini yere attığında tepki gösteririz
Beşiktaş formasını hak etmesi için iyi futbolcu olduğu kadar iyi adamda olması gerekiyor. Gelmiş oynamış şampiyonlukta
katkısı olmuş emeğini çöpede atmayız ama bazı şeyleri olduğu yerde bırakmak gerekiyor. Bu takım o gittikten sonrada
şampiyon oldu. Demekki şampiyonluk onun sihirli oyunu değilmiş kaldıki o varken avrupada yoktuk bana avrupada
iyi olduğu tek bir maçını söyle iskenderbey deplasmanı dışında yada sosa performansıyla kazandığımız bir derbi söyle
ondan sonra büyük oyunculuğundan bahset takımın kanseri olarak görülen talisca burdaki lyon maçını kazandırdı.
geçen sene gömülen abou Napoli maçını kazandırdı. sosa ne yaptı.

Abi öncelikle Talisca'yı kanser olarak görmüyorum ben. İyi ki takımımda. Ama mesela karşılaştıracaksak Abou 2 tane saçma sapan kırmızı kart gördü bunu da Sosa yapmaz. (ki iyi ki de görmüş yani ilk maçta yok :D )

15/16 sezonun da takım olarak çok iyiydik yani biri sırıtsa geri kalanlar onu kapatıyordu. Sosa yoksa sezon boyu yatan Töre 1 gol 1 asistle oynadı mesela. Öyle bir takımdı o yıl ki takım. Yani bireysel performanslardan önce takım oyunu öne çıkıyordu. Şu şekilde oynayan bir takımda belli bir kişinin maç kazandırmasına gerek yok ki.

Eğer sürekli birilerinin uğraşıyla maç alıyorsak o takım zaten eksik oyun olarak.

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski oyuncuları Jose Sosa hakkında, "Sosa giderken bizi üzdü. Ama namuslu bir insandır. Zaman ne gösterir bilemem" dedi.
Yani uygun koşullar olursa kapıdan giremez gibi bir tavrı yok sanıyorum Başkanın. Herkesi üzdü tabi. Ama Başkanın da benim gibi düşüneceğini zannediyorum bu konu da. Bonservissiz ve 1.5-2 maaş?

Diyelim bu koşullar oluştu ve Sosa geldi. Başkanda Milanı tutsun, o da midesiz olsun o zaman. Belki Talisca geri dönseydi Benfica'ya, koşullarımıza uyuyor diye Sosayı getirmeye çalışacaktık.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Ben hiçbir yabancı oyuncudan Beşiktaşlı olmasını beklemem. Sosa'dan Mario'dan Talisca'dan Babelden Quaresma'dan Atiba'dan. He yaptıkları yanlış mı? Evet. Ama bunu hainlik olarak görmek saçma benim için. He bunları Cenk yapar Oğuzhan yapar Necip yapar Olcay yapar o zaman bana çok koyar.
hainlik olarak gördüğümü ne zaman söyledim :alala:
ben adamlıktan bahsediyorum hainlikten değil hainlik törenin yaptığıdır. şampiyonluğa giderken ben paramı almıyorum deyip
sahaya çıkmamaktır. sosa o kaçan şampiyonlukta belkide en fazla mücadele eden oyuncu oldu. sosa için hainlik ağır olur adam değil sadece
Beşiktaş formasını giymek istemedi bu onu hain yapmaz emeklerinide gözardı ettirmez sadece gittiği için arkasından ağlanmayacak oyuncu yapar
elindeki formayı ıslatan oyuncuların üstüne konmaz. ikide bir elindeki oyuncuları ve emeklerini yok sayıp diz dövülmez.
ondan sonra bu takımı şampiyon yapan oyunculara haksızlık edilmez.
Beşiktaş formasını bu kadar değersizleştirmeyin o formayı giymemek için türlü taklalar atmış ve sonunda gitmiş bir oyuncu
sosa işte Beşiktaş için değeri bu kadar yok karısı istemiş yok bilmem neymiş mazeret yaratmayın kendinizide kandırmaya uğraşmayın
boşuna sosa nın gitmesini istemiyorduk göndermemek içinde elinden gelen herşeyi yaptı yönetim buna ramen sosanın tavrı gitmesine neden oldu
bu tavrı gösterende bir daha dönmemeli. birde her yaz sorun olan bir oyuncu unutuluyor bazı şeyler bir önceki senede arjantine gideceğim diye
tutturmuştu. birde neden gelin güvey oluyorsunuz daha yeni menejeri açıkladı Türkiyeye dönmek istemediklerini ts ısrarla fiyat
arttırıp duruyor biz hayır dedikçe diye konuştu daha neyin konuşmasını yapıyoruz dediğin gibi yabancı oyuncuda forma aşkı yoksa
beklemiyorsan zaten daha fazla verene gidebilir bu gün sosa diye diz döverken yarın ts ye gittiğinde ts elinizden kaptık dediğinde
ne cevabın olacak yöetimin hiç düşünmediği oyuncu için sizin bu tavrınız sadece milletin kapak taktık demesine sebep olacak.
kendinizi küçük düşürecek bu tip söylemler çocukça.

Çevrimdışı Türkay

hainlik olarak gördüğümü ne zaman söyledim :alala:
ben adamlıktan bahsediyorum hainlikten değil hainlik törenin yaptığıdır. şampiyonluğa giderken ben paramı almıyorum deyip
sahaya çıkmamaktır. sosa o kaçan şampiyonlukta belkide en fazla mücadele eden oyuncu oldu. sosa için hainlik ağır olur adam değil sadece
Beşiktaş formasını giymek istemedi bu onu hain yapmaz emeklerinide gözardı ettirmez sadece gittiği için arkasından ağlanmayacak oyuncu yapar
elindeki formayı ıslatan oyuncuların üstüne konmaz. ikide bir elindeki oyuncuları ve emeklerini yok sayıp diz dövülmez.
ondan sonra bu takımı şampiyon yapan oyunculara haksızlık edilmez.
Beşiktaş formasını bu kadar değersizleştirmeyin o formayı giymemek için türlü taklalar atmış ve sonunda gitmiş bir oyuncu
sosa işte Beşiktaş için değeri bu kadar yok karısı istemiş yok bilmem neymiş mazeret yaratmayın kendinizide kandırmaya uğraşmayın
boşuna sosa nın gitmesini istemiyorduk göndermemek içinde elinden gelen herşeyi yaptı yönetim buna ramen sosanın tavrı gitmesine neden oldu
bu tavrı gösterende bir daha dönmemeli. birde her yaz sorun olan bir oyuncu unutuluyor bazı şeyler bir önceki senede arjantine gideceğim diye
tutturmuştu. birde neden gelin güvey oluyorsunuz daha yeni menejeri açıkladı Türkiyeye dönmek istemediklerini ts ısrarla fiyat
arttırıp duruyor biz hayır dedikçe diye konuştu daha neyin konuşmasını yapıyoruz dediğin gibi yabancı oyuncuda forma aşkı yoksa
beklemiyorsan zaten daha fazla verene gidebilir bu gün sosa diye diz döverken yarın ts ye gittiğinde ts elinizden kaptık dediğinde
ne cevabın olacak yöetimin hiç düşünmediği oyuncu için sizin bu tavrınız sadece milletin kapak taktık demesine sebep olacak.
kendinizi küçük düşürecek bu tip söylemler çocukça.

Abi ben bugün  biraz da laf olsun diye yazmıştım açıkçası ama direk Talisca gitsin yerine sosa gelsin demişim gibi oldu :D Yoksa yarın gelse başlasa belki takım daha kötü olacak bunu bilemeyiz :D

Çevrimiçi Necmi

Abi öncelikle Talisca'yı kanser olarak görmüyorum ben. İyi ki takımımda. Ama mesela karşılaştıracaksak Abou 2 tane saçma sapan kırmızı kart gördü bunu da Sosa yapmaz. (ki iyi ki de görmüş yani ilk maçta yok :D )

15/16 sezonun da takım olarak çok iyiydik yani biri sırıtsa geri kalanlar onu kapatıyordu. Sosa yoksa sezon boyu yatan Töre 1 gol 1 asistle oynadı mesela. Öyle bir takımdı o yıl ki takım. Yani bireysel performanslardan önce takım oyunu öne çıkıyordu. Şu şekilde oynayan bir takımda belli bir kişinin maç kazandırmasına gerek yok ki.

Eğer sürekli birilerinin uğraşıyla maç alıyorsak o takım zaten eksik oyun olarak.

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, eski oyuncuları Jose Sosa hakkında, "Sosa giderken bizi üzdü. Ama namuslu bir insandır. Zaman ne gösterir bilemem" dedi.
Yani uygun koşullar olursa kapıdan giremez gibi bir tavrı yok sanıyorum Başkanın. Herkesi üzdü tabi. Ama Başkanın da benim gibi düşüneceğini zannediyorum bu konu da. Bonservissiz ve 1.5-2 maaş?

Diyelim bu koşullar oluştu ve Sosa geldi. Başkanda Milanı tutsun, o da midesiz olsun o zaman. Belki Talisca geri dönseydi Benfica'ya, koşullarımıza uyuyor diye Sosayı getirmeye çalışacaktık.

Başkan getirsin onada miğdesiz derim ama böyle bir şeyi yapmaz adım gibi biliyorum
bu kapı ona kapalı diyen başkanın kendisi Çebi dende onay alamaz.
namuslu insan olayınag elince forma sırtındayken bir yanlışını görmedim ama kalsaydı belkide görecektik kim bilir
ama yaşanmışlıkta yok emeğine hiç bir zaman laf söylemedim sürekli gidişine laf ettim o şekilde giden dönemez bir daha
dönmemeli bu bir değer koymadır Burak tüm camia tarafından net şekilde reddedildi. şimdi bu ülkedeki bütün oyuncular
biliyorki yanlış yaparlarsa Beşiktaşa karşı sahada sahtekarlık yaparlarsa bu kulübün kapıları kapanacak bu bir duruşdur
sadece o oyunculara değil herkese verilen bir mesajdır. Beşiktaş duruşunun sözde değil özde varlığını gösterdi.
hata olur affedersin oda hatanın büyüklüğüne bağlı ama sana yapılan yanlışı affetme hata ile yanlış aynı şey değildir
bu kulüpten Beşiktaş çekinin arkasını yazdırdığı için feyyaz kovuldu. Bu yanlıştı çünkü Beşiktaş çekinin arkasını yazdırmak
Beşiktaşa güvenmiyorum demektir. Bu affedilemez Seba da affetmedi. Beşiktaş değerleri bu şekilde korunuyor.
Gerekirse efsane kadronun forvetini bile kovarsın değerlerini korumak için.

Çevrimiçi Necmi

Gecen sezon 33. hafta sampiyonlugu garantiledik. Oyle yuruye yuruye de sampiyon olmadik.  15/16'da 4 derbinin 3'unu kazandik.

Gs macini ve basaksehir macini iceride geriden gelerek berabere tamamladik, elbet bu ornekler cogaltilabilir. Yalnizca rize maci degil.

Abuyu cikar gomezi koy vb sozler varsayimdan oteye gidemeyecek ve ispatlanamayacak seyler.
bazı şeyler ispatlanamaz doğru ama biz geçen sene yürüye yürüye şampiyon olduk
hiçte öyle zorla falan değil 33. hafta şampiyon olmuş olabiliriz ama dön bak bakalım şüpheye düştüğün tek bir
hafta oldumu ben kendimizi sıktığımız tek bir maç hatırlamıyorum belki biraz ts maçı o kadar
onun dışında bütün lig Avrupa maçlarına endeksli yürüdü hep ikinci plandaydı. buda bizi ligde yürüyerek
şampiyon yapıyor. şampiyonlukların çoğunu yaşadım ve geçen seneki şampiyonluğumuz belkide kazandığımız
en kolay şampiyonluklardan biriydi.

Çevrimdışı Türkay

Başkan getirsin onada miğdesiz derim ama böyle bir şeyi yapmaz adım gibi biliyorum
bu kapı ona kapalı diyen başkanın kendisi Çebi dende onay alamaz.
namuslu insan olayınag elince forma sırtındayken bir yanlışını görmedim ama kalsaydı belkide görecektik kim bilir
ama yaşanmışlıkta yok emeğine hiç bir zaman laf söylemedim sürekli gidişine laf ettim o şekilde giden dönemez bir daha
dönmemeli bu bir değer koymadır Burak tüm camia tarafından net şekilde reddedildi. şimdi bu ülkedeki bütün oyuncular
biliyorki yanlış yaparlarsa Beşiktaşa karşı sahada sahtekarlık yaparlarsa bu kulübün kapıları kapanacak bu bir duruşdur
sadece o oyunculara değil herkese verilen bir mesajdır. Beşiktaş duruşunun sözde değil özde varlığını gösterdi.
hata olur affedersin oda hatanın büyüklüğüne bağlı ama sana yapılan yanlışı affetme hata ile yanlış aynı şey değildir
bu kulüpten Beşiktaş çekinin arkasını yazdırdığı için feyyaz kovuldu. Bu yanlıştı çünkü Beşiktaş çekinin arkasını yazdırmak
Beşiktaşa güvenmiyorum demektir. Bu affedilemez Seba da affetmedi. Beşiktaş değerleri bu şekilde korunuyor.
Gerekirse efsane kadronun forvetini bile kovarsın değerlerini korumak için.

Sende kesinlikle haklısın abi ama dediğim gibi ben o kadar keskin olamıyorum bu konu da. İnşallah milli aradan sonra takım kendini toparlar artık ne diyelim.

Çevrimdışı kyiv

Takımı Kayseri karşısında hiç beğenmedim özellikle hücum hattımız son derece formsuz ve uyumsuz.Şunun şurasında 10 gün sonra birbirinden zorlu maçlar başlayacak bu zorlu maçlar öncesindeki durum iç açıcı değil.Gözüken o ki önümüzdeki 1 ay hücum formsuzluğunda duran toplar yan toplar çok önem taşıyacak.Savunmanın duran toplarda daha fazla etkili olması gerecek.

Çevrimiçi Necmi

Hangi futbol ozleniyirsa. O sene zar zor sampiyon olduk.
O oynanan oyununda sosaya degil gomeze ihale etmek lazim.
Gomez o sene kac tane maci tek basina cevirdi, derbileri tek basina aldi adam.

Gecen sezon begenilmeyen oyunlan yuruyw yuruye sampiyon olduk.

Ustelik gecen sezonki takimdan abuyu cikar gomezi koy sonuc degismezdi gene sampiyon olurudk ama iki sene onceki takimdan gomezi cikart abuyu koy o takim ilk3e giremezdi.

Tedavi icin dogru tespit sart.

Gecen sezon ekstra dondurdugumuz bir tane rize maci hatirliyorum adriyanonun son saniyede attigi okadar.
Iki sene once ise simdi unutulan 7-8 tane mac var bireysel parlamalar ile dondurulen.

Gs fb derbileri osmanli maci mersin gencler maclari akhisar maclari svet sosanin da direkt karkilari oldu ama gomezin karekter koyup kazandirdigi cok mac vardi oyle super oynayip sampiyon olmadi o takim
ilk şampiyonlukta kalp krizi geçirdiğimiz bir sürü maç vardı insanların aklında hep iyi şeyler
kalıyor. kişisel performanslarla kazanılan bir sürü maç.
geçen sene bir başak deplasmanı var kötü oynadığımız oda kader maçı değildi alsak şampiyonluğu ilan edecektik kayıp
sıkıntı yaratmıyordu. 7 puan farkla girmiştik maça rize maçı döndürdüğümüz maç değildi son anda kazandığımız bir maçtı
onun gibi başka maçlarda var ts maçı gibi malubiyetten döndüğümüz bir maç varmıydı hatırlayamadım
arkadaşların çoğu üç pas yaptık diye ilk şampiyonlukta oynadığımız futbolu yere göğe sığdıramıyor ama tam tersi
geçen sene daha dominant bir oyun oynadık. 15-16 şampiyonluğu sürekli topa sahip olmamız gereken topsuz oyunda
olmadığımız bir oyun ile geldi geçen sene topa değil oyuna hakim olduğumuz bir seneydi. şampiyonluğu hiç bir oyuncuya
yazamazsın. takım performansı getirdi bunun artısını avrupada gördük.

Çevrimiçi Necmi

Takımı Kayseri karşısında hiç beğenmedim özellikle hücum hattımız son derece formsuz ve uyumsuz.Şunun şurasında 10 gün sonra birbirinden zorlu maçlar başlayacak bu zorlu maçlar öncesindeki durum iç açıcı değil.Gözüken o ki önümüzdeki 1 ay hücum formsuzluğunda duran toplar yan toplar çok önem taşıyacak.Savunmanın duran toplarda daha fazla etkili olması gerecek.
8 oyuncumuz milli takımlarında bir oyuncumuz sakat olduğunu unuttun sanırım
hücum hattı ilkkez doksan dakika forma giyen oyunculardan kurulu stoperlerimizin
iki alt yapı oyuncusunun olduğu bir maçtan bahsediyoruz. Abartmamak lazım. Bu arada
tosicde tribünden izledi maçı. Hoca bu tip maçlara önemle bakmyor bu takımada yansıyor
bizim oynayıpda kazandığımız bir hazırlık maçı varmı. en azından kaybetmedik :evillol:

Çevrimdışı kyiv

hücum hattı ilkkez doksan dakika forma giyen oyunculardan kurulu stoperlerimizin
iki alt yapı oyuncusunun olduğu bir maçtan bahsediyoruz. Abartmamak lazım. Bu arada
tosicde tribünden izledi maçı. Hoca bu tip maçlara önemle bakmyor bu takımada yansıyor
bizim oynayıpda kazandığımız bir hazırlık maçı varmı. en azından kaybetmedik :evillol:

Negredo ve Lens çok etkisiz tamam hazırlık maçı önemli değil doğrudur ama bir anda mı resmi maçta düzelecekler?İşin kötüsü milli maçta Cenki de beğenmedim. 3 senedir bir arada oynayan takımın daha derli toplu oynamasnı umuyor insan.

Yalnız Mustafa Pektemekde 1 micrometre ilerleme söz konusu maçın tek iyi gelişmesi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi ben bugün  biraz da laf olsun diye yazmıştım açıkçası ama direk Talisca gitsin yerine sosa gelsin demişim gibi oldu :D Yoksa yarın gelse başlasa belki takım daha kötü olacak bunu bilemeyiz :D
iyi olur kötü olur bunlar varsayım yaşanmadan bilinmez.
Benim düşündüğümde bunlar değil zaten gelince nasıl faydası olacağı değil
nasıl gittiğine bakıyorum ben.
yoksa gelirse elbette faydası olur. daha kaç gün oldu başkan taliscanın bonservisini
alacağız dedi. Sence sosa alırmı oraya taliscanın bonservisini almayı düşünen.
quaresmayı hiç istemedim ama gelişi itibarının iadesi açısından iyi oldu gönderiş şekli
Beşiktaşa yakışmamışdı dedim.

Çevrimiçi Necmi

Negredo ve Lens çok etkisiz tamam hazırlık maçı önemli değil doğrudur ama bir anda mı resmi maçta düzelecekler?İşin kötüsü milli maçta Cenki de beğenmedim. 3 senedir bir arada oynayan takımın daha derli toplu oynamasnı umuyor insan.

Yalnız Mustafa Pektemekde 1 micrometre ilerleme söz konusu maçın tek iyi gelişmesi :bandit:
pektemekte ilerleme falan yok aynı pektemek biz onu hiç bir zaman kötü oynadığı için
eleştirmedikki. Oynadığı her maçta savaştı. Onunda sorunu son vuruş beceriksizliği ondanda
ötesi kendini korumayı bilmiyor olması yarın sakatlanmayacağını kimse garanti edemez.
lens etkisiz değildi tam tersi ayağında top tutmaması bizi ilerde çok daha haraketli yaptı sorunu güçsüz
olması şu haliyle bile gelecekte güçlendiğinde büyük katkı vereceğini gösterdi
negredoyu ben hazır buldum pozisyona sokamadık ama hep oyunun içinde kaldı haraketli
takıma uyum sağlayınca takımda onun yapabileceklerini gördüğünde olur uyum sağlamasıda takımla oynadıkça olacak
oynamadan ilerleyemez lens Beşiktaşın oyun şeklini biliyor bu açıdan biradım ilerde ama kilolardan kurtulması
ve güçlenmesi lazım ben vahim bir durum göremedim ilerdeki adamların iyi olması için gerinin güçlü olması şart
ve maçta geri oyuncular çok yetersizdi. ilerde pektemek lens negredo üçlüsüyle oynadık ne bekliyoruzki.
geride alt yapıdan iki oyuncu yanlarında necip kalede tolga birbiriyle oynamamış bir sürü oyuncu bir arada
antrenman yaptık işte

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
06 Ekim 2016, 19:15:17 »
"Özel bir bek. İki ay oynamasa da onu kadroya alırım" dediği Caner'i, şu an milli takım havuzunda pozisyonun en formda oyuncusuyken diğer iki isme tercih etmeyen, sonrasında sakatlık sebebiyle üçüncü bi' tercihmiş gibi kadroya alan ve üç gün sonraki maçta ilk on bir başlatan bir ülke futbol direktörüne sahibiz. Anlayan?

Şu an milli takım havuzunda o pozisyonun en iyi oyuncusu olan Oğuzhan'ı, 26 kişilik kadroya çağırmayıp, üç gün sonra kadroya ekleyen ve bundan da üç gün sonraki maçta ilk oyuncu değişikliğinde koz olarak kullanan bir ülke futbol neyine sahibiz? Anlayan? En azından tutarlılar.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 05:46:39 atalay ]

Çevrimdışı atalay

16/17 sezonunun taraftar açısından daha güvenilir ve dingin bir oyun içerdiği aşikar. 15/16 sezonu; eksik, kusurlu, gelişime muhtaç fakat bir o kadar da potansiyel aralığı geniş, üzerinde durulması ve geliştirilmesi gereken bir oyunu içeriyordu. Ek olarak üç sezonun oyun hafızasını ve otuz yıllık bir oyun tavrını barındırıyordu. Geometrideki kusurları saha içiyle çözüp, bunun yetmediği yerde oyuncu kalitesini yukarı çekmek gerekiyordu. Fakat yalnızca oyuncu kalitesini yukarı çekip, birbirinden alakasız parçalarla; kusurlu, eksik ve potansiyel aralığı sınırlı başka bir güçlü oyunu tercih ettiler. Bu güçlü oyunlar elbette yerel rekabette geçerli. Ayrıca bambaşka tercihleri, skor üzerinden veya rekabet kalitesini görmezden gelerek mukayese etmek doğru olmaz. Bu oyunlar, içinde benzerlikler taşısa da farklı dinamiklere sahip. Mukayese yerine geliştirilmesi gereken oyundan vazgeçilme nedenlerini etraflıca düşünmek gerek.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2017, 02:28:46 atalay ]

Çevrimdışı onurturan

Biz neden geliştirilmesi gereken oyunumuzdan vazgeçtik harbiden şartlar öyle gerektirmedi aslında transferler ona göre yapılamaz mıydı tiki taka stayla @atalay

Çevrimdışı atalay

Elbette yapılabilirdi. @onurturan Süreç içinde bu durumun nedenlerini etraflıca tarif ettiğimi düşünüyorum. Eksikleri ve kusurları, çoğu zaman kendi doğrularınızdan vazgeçip, işin kolay tarafını seçerek kapatmaya çalışıyorsunuz. Halbuki bu sirkülasyonu ve değişimi yönetmek de kolay değil.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 12:13:56 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz neden geliştirilmesi gereken oyunumuzdan vazgeçtik harbiden şartlar öyle gerektirmedi aslında transferler ona göre yapılamaz mıydı tiki taka stayla @atalay
Hoca ikinci sezonunda nedenini anlatmıştı .
Güneş, ''Barça tiki-taka oynuyordu. Ama Bayern çıktı, Barcelona'yı dağıttı. O Bayern'in en önemli özelliği neydi. Hızlı ve baskı yapan bir takım. Biz bir Bayern değiliz ama o futbolu oynamaya çalışıyoruz. Geçen sezon oynadığımız futbolu devam ettirseydik, bizi çözerlerdi. Koca Barça'yı çözdüler. Barcelona o kadar iyi olsaydı son 5 senede 2 değil, 5 kez şampiyon olurdu'' diyerek yeni sistemini savunuyor.

Burada bizim kendimize soracağımız ya da Hoca'nın kendine soracağı sorular oyunumuzun Bayern'in oynadığı oyuna ne kadar çok benzediği , eksiklerimiz , hatalarımız ve oyunumuzda ne kadar üstüne koyduğumuz. 
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 12:34:12 Onur Küçük ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

@Necmi abi herşeye rağmen ilk 45 dakikadaki Babel dışında hücumda üretken bir isim yoktu. Tamam zaman gerek ama Negredo, Lens bu kadar tutuk oynayamaz. Lens'in bir tane şutu yok, açtığı ortalar da karamboldü. Fenerde içeri kat eden gol koklayan biri gibi oynarken ilk 90 dakikasında hiç bu izlenimi vermedi. Futbolcu ilk maçında belli olur, Cengiz'e o kadar laf söylediler gitti ilk maçında golünü attı. O da hazırlık maçıydı. Lens bunları yapar mı yapar ama bunları yaparken geçen zaman ne kadar kısa sürecek o önemli.

Negredo'ya top gelmedi, 2. dakikadaki şutu dışında sahada da yoktu..

Şenol hoca düşüncelerinde haklıymış demek ki. Karabük ve Porto maçlarında Babel, Quaresma, Cenk oynar. Aksi sürpriz olur.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi herşeye rağmen ilk 45 dakikadaki Babel dışında hücumda üretken bir isim yoktu. Tamam zaman gerek ama Negredo, Lens bu kadar tutuk oynayamaz. Lens'in bir tane şutu yok, açtığı ortalar da karamboldü. Fenerde içeri kat eden gol koklayan biri gibi oynarken ilk 90 dakikasında hiç bu izlenimi vermedi. Futbolcu ilk maçında belli olur, Cengiz'e o kadar laf söylediler gitti ilk maçında golünü attı. O da hazırlık maçıydı. Lens bunları yapar mı yapar ama bunları yaparken geçen zaman ne kadar kısa sürecek o önemli.

Negredo'ya top gelmedi, 2. dakikadaki şutu dışında sahada da yoktu..

Şenol hoca düşüncelerinde haklıymış demek ki. Karabük ve Porto maçlarında Babel, Quaresma, Cenk oynar. Aksi sürpriz olur.
Lens frikige vurdu yahu
Baraji gecen top suzule suzule kaleciye gitti

Ukraynali oyuncular daha sert pas veriyordu

Iki mac ustuste resmen gozlerim kanadi beynim yandi

Ayni anda tac atanlar onundeki topu istop edemeyenler
Kornerden gelen topu taca atanlar
Deve gibi boyuyla korner kullananlar

Bayramdan dolayi bir akil tutulmasidir insallah

Hazirlik maci diyoruz ama rakibimiz kayserispor gayet iyi oynadi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lens frikige vurdu yahu
Baraji gecen top suzule suzule kaleciye gitti

Ukraynali oyuncular daha sert pas veriyordu

Iki mac ustuste resmen gozlerim kanadi beynim yandi

Ayni anda tac atanlar onundeki topu istop edemeyenler
Kornerden gelen topu taca atanlar
Deve gibi boyuyla korner kullananlar

Bayramdan dolayi bir akil tutulmasidir insallah

Hazirlik maci diyoruz ama rakibimiz kayserispor gayet iyi oynadi

işte Türk futbolu bu malesef abi...

Dünkü Ukrayna'dan tuttuğunu getir bizim milli takımda oynar.

Çevrimdışı mylife1903

işte Türk futbolu bu malesef abi...

Dünkü Ukrayna'dan tuttuğunu getir bizim milli takımda oynar.
Onlardan da eli yuzu duzgun bir santrafor cikmiyor soylw bi leblebicileri olsa geleni gideni parcalar ukrayna

Çevrimdışı EMİR EMRE

Onlardan da eli yuzu duzgun bir santrafor cikmiyor soylw bi leblebicileri olsa geleni gideni parcalar ukrayna

sen daha iyi bilirsin ama bi ara Milevsky vardı 4-5 sene götürdü, bu aralar da her ne kadar tam forvet olmasa da Iarmolenko var iş görüyor.

Etiketler: