2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942283 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Maçtan yeni geldim. Hemen şu tekrarı yapacağım. Şenol Güneş bu kafayla giderse seneye bizimle olmaz. Takıma ait bir oyun yok ortada. Ne defans, ne pres, ne hücum. Dibine kadar rastlantılar dolu. Oyuncular bir şeyler yaparsa oluyor. Yoksa çalışılmış pozisyon görmek neredeyse imkansız. Elinde şu kadro var ve oynadığın lig Süper Toto ve sen buna rağmen oyun diye bize sunduğun şey buysa gerçekten ne söylenir bilemiyorum. Yarın oyuncular hazır olur ve daha iyi görünürüz ama yanıltıcı olur.

Orta sahalarımız rakiplerin arasında kayboluyor. Kaybolmamaları imkansız. Rakip alanı daraltıyor ama bizim takım boyu enine boyuna çok uzun.

Top Quaresma'ya geldiğinde ardında bir bek oluyor başka kimse yok. Bu bir plan mı yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi? İki cevapta hocaya yazar!.

Şenol Güneş bırakın rakip takımı bence kendi takımını dahi analiz edemiyor... Artık oyunculara söylenecek bir şey bulamıyorum. Bu plansızlık içinde yaptıkları ve yapamadıklarını konuşmak çok da bir şey ifade etmiyor.

Yer yer katılıyorum.Takım çok dağınık plansız.Mesafeler çok uzun olmaya başladı.Geçen sene İnler ve Talisca transferleri ile bir anda takımın sistemi planı değişiverdi.Olcay gitti Töre Kerim gitti.İnanın Olcay 'ın o pas trafiğini arıyorum çoğu zaman.

Ortalar uzun toplar..Başka şey yok.Ama neyse ki kornerlerimiz artık etkili olacak sanırım,bir o var zaten olumlu  :D

Daha sezon başı takım hazır değil yeniler girecek takıma diyoruz ama bakalım bekleyeceğiz.Yeniler takıma girdiğinde başka sıkıntılar çıkacak.Babel/Q7-Tolgay-Necip-Talisca bu rotasyonu 1 maç oynatma 2 maç oynat şeklinde nasıl götüreceksin bilmiyorum.Tamam rotasyon ama oyuncu da sürekli oynamalı hani.2-3 haftada her maç yerleri değişirse verim de alamazsın.4 yıldır hazırlık maçında bile oynattığın bir Atiba var.Bu adam şimdi yedek mi olacak  :D Düşüncesi bile garip.

Lens alınmadan önce de yazmıştım.Keşke Lens yerine Sosa gelseydi diye.
Kağıt üstünde doğru isimler alındı ,sevindik falan ama bakalım ne olacak ? Ya uçacağız ya da...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamakıllı bir oyun oynarsak Quaresma'dan da faydalanabiliriz. Sorun sadece Quaresmada değil.
Babel de cok iyi durumda degil ama bugün önceki 2 maca gore daha harektli ve daha iyiydi

Bilmiyorum ya ama böyle giderse Gs ye şampiyonluğu altın tepside sunarız bu kesin..

Hic bir plan yok Gs ye sallayip duruyoruz ama bizden cok daha iyiler suan için ama su da var bizim oynadığımız maclarin zorluk derecesi cok daha yüksekti umarim düzeliriz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Linç yemekten çok korkuyorum ama ben şuan Talisca yerine Sosa'yı isterdim.  :biggrinking:
İyi oynatırdı takımı
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 00:38:13 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Gecen hafta cok daha iyi oynayip yarim pozisyondan yediğimiz 2 Golle 2 puan bıraktık

Vodafone parktaki ilk maçta taraftarla bulusulan ilk hafta da bu kadar ruhsuz ve kötü bir oyun beklemiyordum acikcasi büyük hayal kirikligina uğradım..

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi oyle deme antalya maciyla gorucez gsyi asil onlar icin lig simdi basliyor bize gelicek olursak gol atiyoruz sevinmiyorum abi yenicegimiz belli ama bu futbol beni baydi bitirdi hevesimi aldi topmu oynamiyoruz biseyler eksik gibi sanki oyuncular doymus gibi baski yok

Çevrimdışı ardiles

Maçtan yeni geldim. Hemen şu tekrarı yapacağım. Şenol Güneş bu kafayla giderse seneye bizimle olmaz. Takıma ait bir oyun yok ortada. Ne defans, ne pres, ne hücum. Dibine kadar rastlantılar dolu. Oyuncular bir şeyler yaparsa oluyor. Yoksa çalışılmış pozisyon görmek neredeyse imkansız. Elinde şu kadro var ve oynadığın lig Süper Toto ve sen buna rağmen oyun diye bize sunduğun şey buysa gerçekten ne söylenir bilemiyorum. Yarın oyuncular hazır olur ve daha iyi görünürüz ama yanıltıcı olur.

Orta sahalarımız rakiplerin arasında kayboluyor. Kaybolmamaları imkansız. Rakip alanı daraltıyor ama bizim takım boyu enine boyuna çok uzun.

Top Quaresma'ya geldiğinde ardında bir bek oluyor başka kimse yok. Bu bir plan mı yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi? İki cevapta hocaya yazar!.

Şenol Güneş bırakın rakip takımı bence kendi takımını dahi analiz edemiyor... Artık oyunculara söylenecek bir şey bulamıyorum. Bu plansızlık içinde yaptıkları ve yapamadıklarını konuşmak çok da bir şey ifade etmiyor.

şenol hoca kadro kuramıyor baştan kaybediyor. taliscayı ilk 11 e koyma ısrarı hocayı bitirirken beşiktaşı da yavanlaştırıyor.

Çevrimdışı Egos

Gomez ne zaman 11 e girdi?

3. hafta girdi, 80 dakika kadar oynadı, ikinci yarı cenk ile oynadılar. 11'den kestiği oyuncu ilk maçta üç gol atan, ikinci maçı boş geçen, bir sezon öncesinin 3. forveti cenk tosun'du.

gomez ile negredo'yu bir tutmanı anlarım, hatta belki negredo daha fazla bildiğin, beğendiğin bir oyuncudur; "cenk de, cenk işte" deyip iki cenk'i de aynı kefeye koyabilirsin; fakat kriteri belirleyen şenol güneş, gomez'i 11'e ilk kez 4. hafta almış olsa  milli maç arasını beklemeye razı mı olacaktın? hiç eleştiri yapmayacak mıydın 4. haftaya kadar?

gomez 3. hafta, aboubakar 7. hafta; eh negredo da ortalaması olsun, 5. hafta başlasın. illa her gördüğünün aynısını isteme ağabey, az esnek ol.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Egos

şenol hoca kadro kuramıyor baştan kaybediyor. taliscayı ilk 11 e koyma ısrarı hocayı bitirirken beşiktaşı da yavanlaştırıyor.

ben daha talisca'dan 30+ gol katkısı bekliyorum, ama serbest atışları bile kullandırmayacaklarsa bir süre kenarda otursun.

Çevrimdışı Zafer55

Quaresmayi 1-2 mac kenara cekip Lens ile başlamak lazim sonrasında Lens birakmaz formayi
Lens formayı babelden alır diye düşünüyorum.Hatta bugün almalıydı.Oğuzhan<>tolgay(medel) ve babel<>lens bekledim durdum.

Çevrimdışı sercu01

İyi oynatırdı takımı

Sosa'yı alıcaz bana göre transferin son günlerine kadar beklenecek milanın direndi kırılmaya çalışılıyor tsden bir anda anlaştığı paradan fazla para istemiş bu iş olacak gibi umarım olur

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Linç yakında hissediyorum.  :bandit:
şaka yaptım Talisca çok güzel daha iyi  :iblush:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

ben daha talisca'dan 30+ gol katkısı bekliyorum, ama serbest atışları bile kullandırmayacaklarsa bir süre kenarda otursun.

talisca 60 tan sonra girsin atsın golleri. kadroda medel atiba oğuzhan tolgay varken göbekte 3 lü oynamama ısrarını anlamıyorum. talisca nın oos için uygun olmadığı bariz belli iken hala 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş, Karabük maçıyla birlikte Negredo ve Lensi ilk 11e monte etmeye başlayacaktır. Takım içi dengeler açısından quaresma,babel ve cenki bir anda kesemezdi o da bunu yaptı şansı verdi artık milli aradan sonra bekleyenler şans bulacaktır.

Sabır edelim bu sene 45-50 arası maç oynayacağız takımın hemen pik yapması bzim için iyi olmaz yavaş yavaş form tutması en olması gerekeni. Şampiyonluğu 2. yarı belirleyecek o zamana kadar kötü de oynasak kazandıkça problem yok formu şubat ayından sonra tutmalıyız.

Şu anda övülen Galatasaray gerçekten de iyi oynuyor ve formda ama unutmayalım sezonu haziranda açtılar biz daha ilk antrenmana çıktığımızda avrupadan elenmişlrdi bile o nedenle sezonu erken açmanın dezavantajlarını Galatasarayın ilerleyen haftalarda düşüşüyle hep birlikte göreceğiz.

Lens,Negredo,Medel,Orkan bütün oyuncularımız oynamak istiyor.Hepsine saygım var.Hepsi kaliteli büyük oyuncular ama hazır olmaları gerek zamanı gelince hepsi oynayacak..

-ŞENOL GÜNEŞ-

Çevrimdışı tangaz

ilk şampiyonlukta dahi hocanın yetersiz olduğunu burada dillendiren birkaç kişi vardık sadece  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

talisca 60 tan sonra girsin atsın golleri. kadroda medel atiba oğuzhan tolgay varken göbekte 3 lü oynamama ısrarını anlamıyorum. talisca nın oos için uygun olmadığı bariz belli iken hala 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.

ağabey talisca'nın performansı rus ruleti gibi; geçen maçta golü var, ama ilk üç haftayı boş geçti sayabiliriz. şenol güneş, elini böyle bir durumda tetikten çekmek istemeyecektir. 2-3 maç daha sabret.

çocuğa uçan tekmeyle giriştiler bugün, hakem bile varlığı yokluğu konusunda emin olamadığından kartını çıkarmadı. aynı performans ile devam ederse çok dayak yer.

hazır lafı geçmişken son beş dakika saçmalamakta çığır açan hakemi de saygıyla anıyorum.

Çevrimdışı Egos

ilk şampiyonlukta dahi hocanın yetersiz olduğunu burada dillendiren birkaç kişi vardık sadece  :bandit:

üçüncü, dördüncü şampiyonluklarda da dillendirirsiniz ağabey. aramızda bir şenol güneş'in lafı mı olur?

Çevrimdışı matias_27

Belki yeri burası değil ama türkiyede hakemlik bitmiş kayseri osmanlı maçının özetini izleyin fırat napıyor çok net okunuyor ağzı

Osmanlısporlu futbolcu s......r diyor o da ben s...r gitmem sen s....r git diyor şok oldum yazık çok yazık
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı underworld

Talisca OOS değil + yedeği yok.

Dua edelim de sakatlık falan yaşamasın.

Çevrimdışı Egos

Belki yeri burası değil ama türkiyede hakemlik bitmiş kayseri osmanlı maçının özetini izleyin fırat napıyor çok net okunuyor ağzı

Osmanlısporlu futbolcu s......r diyor o da ben s...r gitmem sen s....r git diyor şok oldum yazık çok yazık

hakem "bana ... diyemezsin" diyor. sen destan yazmışsın.

Çevrimdışı artena_condari

Ne mutlu ki bize, tespiti yanlis koymussunuz siz.

Çevrimdışı ardiles

ağabey talisca'nın performansı rus ruleti gibi; geçen maçta golü var, ama ilk üç haftayı boş geçti sayabiliriz. şenol güneş, elini böyle bir durumda tetikten çekmek istemeyecektir. 2-3 maç daha sabret.

çocuğa uçan tekmeyle giriştiler bugün, hakem bile varlığı yokluğu konusunda emin olamadığından kartını çıkarmadı. aynı performans ile devam ederse çok dayak yer.

hazır lafı geçmişken son beş dakika saçmalamakta çığır açan hakemi de saygıyla anıyorum.

talisca bizi teşhir vitrini gibi görüyor olsa gerek topu her alışında jeneriklik gol peşinde koşuyor. rakibin kapatması önünde 4 oyuncu olması talisca için farketmiyor e haliyle çektiği şutlar rakibe çarpıp dönüyor. geriye gelme konusunda geçen seneye nazaran biraz daha iyi olsa da asla yeterli değil. ilk 11 oynadığı her maç beşiktaşın oyun hafızasını siliyor

Çevrimdışı Ayberk

oğuzhanın son 5 sezondaki istatistiği

30 maç - 2 gol - 8 asist
29 maç - 7 gol - 4 asist
42 maç - 2 gol - 12 asist
40 maç - 10 gol - 8 asist
39 maç - 5 gol - 9 asist

https://eksisozluk.com/entry/70423968
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Etiketler: