2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936897 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Olumsuz birşey söylesen saçmasapan aşırıya giden olumsuz eleştirilerle aynı saftaymış gibi oluyorsun. Pozitif birşey söylersen polyannalarla aynı saftaymış gibi oluyorsun. En iyisi susmak.

Çevrimdışı 38life

Kardes, gecen sene Aboubakar ilk macini 7. hafta oynadi (yanlis hatirliyorsam, duzelt lutfen). Kotu oyuncu muydu, degildi - lakin gorduk ilk yari nasil dokuldugunu, hepimizi kanser ettigini. Hoca, milli arada lens ve negredo'yi oynatacak - bu kesin, hele sakin olup bunu bekleyelim ve gorelim - bu oyuncular cidden formayi hak ediyorlar mi yoksa etmiyorlar mi? Onlar iyi performans sergiler de Senol hoca oynatmazsa o zaman elestirelim.

Tamam geçen seneki gibi olsun ozaman...

Çevrimdışı Dr.Zeck

Arkadaş işten geldim yorumları okuyunca yemin ederim içim karardı

o kadarmı kötüydük yahu :S

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Haftada 2 maç oynadığımız dönem geldi. Artık oynar. Sabır...
Ama iste onda sıkıntı cıkabilir her oyuncu şampiyonlar ligin'de oynamak ister atiba veya oğuzhan'a  sen dur bakalım ligte oynadın sıra medel de diyemezsin medel'i ligte oynatıp sampiyonlar ligin'de oynatmamak olmaz ki o bunu kabul etmez bence takıntılı bir tip gibi q7'den daha agresif duruyor
burda da hocanın büyüklüğü ortaya cıkacak yine iyi bir sekilde idare ederse her oyuncudan kendi en üst düzey performansını alırsak
cok iyi isler yaparız ligte ve avrupa'da
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada o pozisyonda Quaresma frikik kul-la-na-maz.
Talisca'nın penaltı atar gibi kullandığı yerde egonu frenleyip o topun başından uzaklaşacaksın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ama iste onda sıkıntı cıkabilir her oyuncu şampiyonlar ligin'de oynamak ister atiba veya oğuzhan'a  sen dur bakalım ligte oynadın sıra medel de diyemezsin medel'i ligte oynatıp sampiyonlar ligin'de oynatmamak olmaz ki o bunu kabul etmez bence takıntılı bir tip gibi q7'den daha agresif duruyor
burda da hocanın büyüklüğü ortaya cıkacak yine iyi bir sekilde idare ederse her oyuncudan kendi en üst düzey performansını alırsak
cok iyi isler yaparız ligte ve avrupa'da
Bırakalım da bizden daha fazla oyuncuları izleyen hoca karar versin. Medel bizim kadar düşünmüyordur

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Quaresma ve Caner Bursaspor maçında toplam 30 orta açtı.

Quaresma: 17 (5'i isabetli)
Caner: 13 (3'ü isabetli)

Böyle bir oyun anlayışında(?) Oğuzhan ne yapabilir bu apayrı bir soru. Oğuzhan'ın neden yetersiz fiziğinin daha da yetersizleştiği apayrı bir soru.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaş işten geldim yorumları okuyunca yemin ederim içim karardı

o kadarmı kötüydük yahu :S
Buradaki okuduğun çoğu yorum melankolik ama kötü oynadık ama skoru aldık. Bu döneme girdiğimizdd çoğu kişi 7 puan iyidir diyordu. Şimdi kimse memnun değil. Kazan her zaman haklıdır diye klasik bir söz var

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Böyle bir oyun anlayışında(?) Oğuzhan ne yapabilir bu apayrı bir soru. Oğuzhan'ın neden yetersiz fiziğinin daha da yetersizleştiği apayrı bir soru.
Maşallah 3 dakikaya 1 orta sıkıştırmisiz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Talisca'nın penaltı atar gibi kullandığı yerde egonu frenleyip o topun başından uzaklaşacaksın.
O seçilmiş kişi. Duran toplar doğuştan onun hakkı. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Ayberk

taraftara kalsa 2 hafta önce atiba bitik, tosiç bu takımda oynayamazdı
oyun olarak üst seviyede değiliz ama bursaya da pozisyon göstermedik
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Orhan_

Maçtan yeni geldim. Hemen şu tekrarı yapacağım. Şenol Güneş bu kafayla giderse seneye bizimle olmaz. Takıma ait bir oyun yok ortada. Ne defans, ne pres, ne hücum. Dibine kadar rastlantılar dolu. Oyuncular bir şeyler yaparsa oluyor. Yoksa çalışılmış pozisyon görmek neredeyse imkansız. Elinde şu kadro var ve oynadığın lig Süper Toto ve sen buna rağmen oyun diye bize sunduğun şey buysa gerçekten ne söylenir bilemiyorum. Yarın oyuncular hazır olur ve daha iyi görünürüz ama yanıltıcı olur.

Orta sahalarımız rakiplerin arasında kayboluyor. Kaybolmamaları imkansız. Rakip alanı daraltıyor ama bizim takım boyu enine boyuna çok uzun.

Top Quaresma'ya geldiğinde ardında bir bek oluyor başka kimse yok. Bu bir plan mı yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi? İki cevapta hocaya yazar!.

Şenol Güneş bırakın rakip takımı bence kendi takımını dahi analiz edemiyor... Artık oyunculara söylenecek bir şey bulamıyorum. Bu plansızlık içinde yaptıkları ve yapamadıklarını konuşmak çok da bir şey ifade etmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi istatistik kasmış. Sene sonu liderliği garantilemiş şimdiden

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

O seçilmiş kişi. Duran toplar doğuştan onun hakkı. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma'nın baskın bir karakteri var. Hocayı da Talisca'yı da sindiriyor. Çok da gömmeyelim bu sene muhtemelen son kez izliyoruz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kardes, gecen sene Aboubakar ilk macini 7. hafta oynadi (yanlis hatirliyorsam, duzelt lutfen). Kotu oyuncu muydu, degildi - lakin gorduk ilk yari nasil dokuldugunu, hepimizi kanser ettigini. Hoca, milli arada lens ve negredo'yi oynatacak - bu kesin, hele sakin olup bunu bekleyelim ve gorelim - bu oyuncular cidden formayi hak ediyorlar mi yoksa etmiyorlar mi? Onlar iyi performans sergiler de Senol hoca oynatmazsa o zaman elestirelim.
İyi de Aboubakar daha kendini kanıtlamamış bir oyuncu olarak ve potansiyel olarak geldi yani adam yedek beklese bile sıkıntım yok diyordu kendini biliyordu medel,lens,negredo bunlar kendini belli düzeyde kanıtlamış oyuncular ve her an oynamak istiyorlar lens icin söyleyemem ama negredo  cok güveniyor gibi kendine ligi kolay sanıyor kendine güveni olması güzel tabi, Q7'nin ilk geldiği zaman ki haline benziyor umarım dediği gibi olmasa bile +20 gol barajını geçer
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Maçtan yeni geldim. Hemen şu tekrarı yapacağım. Şenol Güneş bu kafayla giderse seneye bizimle olmaz. Takıma ait bir oyun yok ortada. Ne defans, ne pres, ne hücum. Dibine kadar rastlantılar dolu. Oyuncular bir şeyler yaparsa oluyor. Yoksa çalışılmış pozisyon görmek neredeyse imkansız. Elinde şu kadro var ve oynadığın lig Süper Toto ve sen buna rağmen oyun diye bize sunduğun şey buysa gerçekten ne söylenir bilemiyorum. Yarın oyuncular hazır olur ve daha iyi görünürüz ama yanıltıcı olur.

Orta sahalarımız rakiplerin arasında kayboluyor. Kaybolmamaları imkansız. Rakip alanı daraltıyor ama bizim takım boyu enine boyuna çok uzun.

Top Quaresma'ya geldiğinde ardında bir bek oluyor başka kimse yok. Bu bir plan mı yoksa öğrenilmiş çaresizlik mi? İki cevapta hocaya yazar!.

Şenol Güneş bırakın rakip takımı bence kendi takımını dahi analiz edemiyor... Artık oyunculara söylenecek bir şey bulamıyorum. Bu plansızlık içinde yaptıkları ve yapamadıklarını konuşmak çok da bir şey ifade etmiyor.

Sağda boşluk varsa ver Quaresma'ya ortalasın, solda boşluk varsa ve Caner'e ortalasın. İşte Beşiktaşın oyun planı...

Sorarlarsa "Şampiyon takımı bozmadık." dersiniz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen oyle birak topu kardesim yeter artik ya

30 tane frikik attın 1 tanesini soktun hala israrla topun basina gidiyorsun olmuyor iste birak orada Penalti atar gibi frikik atan adam var cildirdim ya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Azerbaycan maçı iptal olmuş ( h.gundogar)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresmayi 1-2 mac kenara cekip Lens ile başlamak lazim sonrasında Lens birakmaz formayi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onder23

Aspor da resmen bize karşı savaş var. Olmayan bir sürü şey sallıyorlar.
Zamanında futbolcuların bunlara röportaj vermemeleri çok koymuş.
İçlerinde en çok şaşırdığım ise Hakan Gündoğar'ın yangına körükle gitmesi.
İnanılır gibi değil.

Çevrimdışı artena_condari

Gomez ne zaman 11 e girdi?

Negredo sence Gomez'in kumasindan mi? O kaliteyi Gomez'de goren ve takima adapte eden hoca sirf inadindan mi Negredo'yu entegre etmiyor?

Çevrimdışı 38life

Quaresmayi 1-2 mac kenara cekip Lens ile başlamak lazim sonrasında Lens birakmaz formayi

Adamakıllı bir oyun oynarsak Quaresma'dan da faydalanabiliriz. Sorun sadece Quaresmada değil.

Çevrimdışı Türkay

Linç yemekten çok korkuyorum ama ben şuan Talisca yerine Sosa'yı isterdim.  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Demir

Orta kafa gol oyunu oynayacaksak yani Caner ve q7 nin olduğu takımda 442 oy na ya cak sın. Ortada da medel ile atiba.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Sorun zaten Talisca-Oguzhan-Atiba uclusunde.  (Q7'i saymisyorum, herif takimin kanser hucresi, kurtulamadik)

Taslica orta saha degil, Oguzhan'in hali ortada. Milli aradan sonra mucize bekleyenler ayni senaryoyla karsilasacaklar. Senol hoca Lens-Medel-Negredo ile baslasa bile bu takimin oyunu bu sene DEGISMEYECEK.  Takima beyin lazim biz gidiyoruz Vida pesinde kosuyoruz.

Bizim bir beyine kesinlikle ihtiyacımız var ama senin bahsettiğin beyin değil.

Etiketler: