2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939403 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Oguzhan cok super bir oyuncu, gelecegi parlak. 40 yasina kadar yolu var. Lutfen harcamayin liseliyi.   /sarcasm

4 yil oldu hala adamdaki potansiyel diyorlar. Neyin potansiyeli bu ?

Adami maestro diye bir tarafini kaldirdilar. O da kendini birsey zannetti. Beklenmedik yere pas cikarmaya calismalar. Madrid li oyuncu gibi orta sahada yuruyerek top beklemeler.  Adamin ikili mucadele istatistigi cikmaz cunku ikili mucadeleye girmiyor.

Son dakikalarda 10 metre geliden gelen adam sumuk gibi yapistirdi. Ondan 10 dk oncede sakat Bursali oyuncu, hic zorlanmadan topu kapti bundan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eğer zeminden gerçekten şikayetçiysen gider bunu başkanla birlikte stad müdürüne söylersin.
2 maçta bunu basın önünde dile getiriyorsan kusura bakma kötü oyuna kılıf arıyorsun derim.
Çok fazla Erman Toroğlu mu izliyorsunuz son dönemlerde? Tam onun yorumu oldu bu  

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Daha as takımın fizik olarak hazır değil ki bu durumda yeni gelmiş takıma henüz alışmış adamların hazır olmasını bekleyelim ?

Nasri gol attı yazıyorlar orada burada.Ya Antalyaspor 'un Nasri'yi oynatmama gibi bir lüksü yok ki ? Tıpkı GS-Gomis gibi.Bizim yeniler hem geç geldi hem de şampiyon takıma geldiler.Medel ne yapacaktı şu 2 maç Atiba-Tolgay'dan daha iyi ki ? Pek katkı verecek gibi değil beli ki bekliyor.Şenol hoca keyfinden hazırlık maçı istemedi.Kaç kere dedi hafta boyunca yeni gelenler için hazırlık maçı diye.Eee demek ki oynatmayı planlıyor. Negredo oynasa Cenk 'den daha iyi ne yapacaktı ? Hee evet Cenk 1 gol net gol kaçırdı onu atabilirdi evet.Ama başka ? Ya takım hazır değil fizik yerlerde pas yapan yok daha dün gelmiş Negredo mu oynayacak ? Hem de Talisca ile ? 20 dk içinde ne yapacak ki deniyor bir de .Yapacak olan adam 3-5 dk içinde de bir şeyler yapar.Yanlış anlaşılmasın Negredo için bir karar vermiyorum burada kötü iyi diye  ama şu an yeterli değil şu an bu takım düzeninde oynayacak durumda değil.Bence oynasaydı Cenk'İn yerine etkili olamazdık Cenk sahada iken olduğu kadar.Ama ben olsam mesela Cenk yerine değil de bu maç Cenk kenarda Negredo ortada çift forvet denerdim çünkü 2 hafta sonra için Negredo'nun artık moral bulması lazım.Diğerleri böyle değil belki ama forvet başka.

Biraz genel yorum da yapmış oldum.

Yeniler de oynayacak sabredin, öyle yerli sevici inatlaşıyor falan diye yorumlar komik kaçıyor.Sen şampiyon kadrona hemen yeni adamları sokarsan olmaz.Yeniler de görmeli nereye geldiklerini.Baksınlar pabuç pahalı.
Onlar için hazırlık maçları düzenlenecek milli aradan sonra da Avrupa rotasyonu artık oluşmaya başlayacak.

Yorum yapmayacağım. Tövbe. Birdaha birinin mesajını alıntılayıp eleştiri yaparsam 2 olsun. Tövbe.

Çevrimdışı artena_condari

Oguzhan cok super bir oyuncu, gelecegi parlak. 40 yasina kadar yolu var. Lutfen harcamayin liseliyi.   /sarcasm

Adami maestro diye bir tarafini kaldirdilar. O da kendini birsey zannetti. Beklenmedik yere pas cikarmaya calismalar. Madrid li oyuncu gibi orta sahada yuruyerek top beklemeler.  Adamin ikili mucadele istatistigi cikmaz cunku ikili mucadeleye girmiyor.

Son dakikalarda 10 metre geliden gelen adam sumuk gibi yapistirdi. Ondan 10 dk oncede sakat Bursali oyuncu, hic zorlanmadan topu kapti bundan.

Evet, Oguzhan bu takimin tahtaya yazilacak ilk 2 oyuncusundan birisi (Atiba ile birlikte). Oguzhan hem mutemadiyen attigi capraz paslarla hem de sapkadan tavsan cikartan dikey paslariyla bu takimin beyni, maestrosudur - 2,3 macta gomulmesine bu taraftar izin vermez ki cok sukur, mactan sonra destegini gostermistir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok fazla Erman Toroğlu mu izliyorsunuz son dönemlerde? Tam onun yorumu oldu bu

Hayır, bu kendi düşüncem.
Hoca hala pozisyon vermedik, topa sahiptik falan diyor.
Bu takımın ortadan dikey olarak tek hücumu yok.
Eğer sorumlusu zeminse hemen ne gerekiyorsa yapılsın.

Kanıta gerek yok. Hocanın tercihi böyle. Okadar... Hoca kendisi zaten milli arada bu oyuncuları deneyeceğini ve ona göre karar vereceğini söyledi. Hoca Medel'i istemedi. Muhtemelen de şuan yönetime "neden aldınız ki?" diyordur. Ha yönetimin de birşey demeye hakkı yok. Ama taraftarın birşey söyleme hakkı herzaman vardır. Haklı, ya da haksız. Benim anlayışıma göre eğer fizik olarak hazırsalar Pepe, Adriano ve Medel herzaman ilk 11 oynar bu takımda. Çok kötü bir performans düşüklüğü yaşamadıkları sürece. Medel'e formayı vereceksin. Eğer hak etmediğini gösterirse ozaman formayı geri alırsın. Bu kalitedeki futbolculardan antrenman performansıyla ilk 11'i hak ettiğini göstermesini bekleyemezsin. Bu kalitede oyuncular zaten gelip direkt formayı alır. Sen aradığını bulamazsan formayı ondan geri alırsın. Antrenmanda ve hazırlık maçında kendini gösterip de formayı alacak olan futbolcular Orkan gibi futbolculardır. Medel gibileri değil.

Medel, Atiba'dan iyi mi veya Lens Q7'den hatta Negredo Cenk'ten? Bu soru isaretlerini henuz cevaplanmadi. Ki benim gorusum Medel ve Lens zor kapar formayi (Inter ve Fener'de izledigim kadariyla), Negredo da milli mac sonrasi formayi alir alabilirse. Bu kalitede oyuncular diyorsun ama oynayan oyuncular gecen senenin sampiyonu kalitesinde oyuncular, bunu da unutma; Fener'den, Inter'den gelen oyuncu banko yazilacak diye bir kaide yok, kendimizi kucultmeyelim, Antalyaspor degiliz.

Çevrimdışı Türkay

Taaa feda sezonun da, çocukken gelmiş 2 yıl üst üste şampiyonlukta her zaman 11 oynamış Ozi yi de yiyelim. Ya sanki takım lokomotif gibi oynuyor da Ozi sırıtıyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

2 sene sonra Anadolu kuluplerinde oynamaya baslayinca hak verirsiniz bana.

Çevrimdışı 38life

Bu yorumu Şenol hocaya göstermek gerek. Ve şöyle demek lazım: "İşte senin oynattığın tek düze oyun, Koskoca Beşiktaşın oyununu "Quaresma-Caner"e indirgeyişin Böyle ....... :ranting2: yorumların yapılmasına sebep oluyor. Oğuzhan'a ne yaptığını gör hoca!"

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yorum yapmayacağım. Tövbe. Birdaha birinin mesajını alıntılayıp eleştiri yaparsam 2 olsun. Tövbe.
Bugün çok fazla garip yorum okudum. Olmazdı böyle. Bir şeyler var. En iyisi yorum yapmamak ortalık sakinleşene kadar. Haklısın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

? Anlamadım ne oldu birden ters yazdın ? "yazmayacağım demişsin ama ben sorayım da "
Takımın kopuk oynadığını, hazır olmadığını , bu durumda yeni gelen bir forvetin de kendini gösteremeyeceğini yazıyorum bu kadar basit ? Ama geçen sene ki ,ondan önceki oyun olur , takım akıcı oynar o zaman Negredo oyuna sonradan girse dahi bir şekilde kendini gösterir eğer kalitesi varsa "ki biliyoruz var." oynayacağı varsa..

Taaa feda sezonun da, çocukken gelmiş 2 yıl üst üste şampiyonlukta her zaman 11 oynamış Ozi yi de yiyelim. Ya sanki takım lokomotif gibi oynuyor da Ozi sırıtıyor.

Bir de bu sezonun adini "Vefa" koymustuk...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır, bu kendi düşüncem.
Hoca hala pozisyon vermedik, topa sahiptik falan diyor.
Bu takımın ortadan dikey olarak tek hücumu yok.
Eğer sorumlusu zeminse hemen ne gerekiyorsa yapılsın.
Geçen maçımıza gmre daha iyiydi zemin. Bir anda düzelmesini beklemek mucize olur. Zamanla düzelecektir. Çimciler de başkan da hoca da bunun farkındadır. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Sakin olun ya. Bu nedir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Medel, Atiba'dan iyi mi veya Lens Q7'den hatta Negredo Cenk'ten? Bu soru isaretlerini henuz cevaplanmadi. Ki benim gorusum Medel ve Lens zor kapar formayi (Inter ve Fener'de izledigim kadariyla), Negredo da milli mac sonrasi formayi alir alabilirse. Bu kalitede oyuncular diyorsun ama oynayan oyuncular gecen senenin sampiyonu kalitesinde oyuncular, bunu da unutma; Fener'den, Inter'den gelen oyuncu banko yazilacak diye bir kaide yok, kendimizi kucultmeyelim, Antalyaspor degiliz.

İşte bu soru işaretleri hiçbirzaman cevaplanmayacak zaten. Oynatacaksın! Öyle cevaplanacak bu sorular. 10 dakika oyuna sokarak mı cevap arıyoruz?

Bu arada Lens ile ilgili tek bir kelime etmedim. Ama sen birsürü şey yazmışsın.

Kendini küçültmek aldığın oyuncuyu 3.cü haftada 11 oynatmakla olmaz. Komik oluyor bu.

Çevrimdışı 38life

Bu tipler yüzünden Oğuzhan eleştirsi de yapamıyoruz. Mecbur savunmaya geçiyoruz onlarla aynı safta olmamak için. En iyisi yorum yapmamak.

Çevrimdışı Ayberk

şu pozisyona kırmızı diyemiyor haysiyetsiz renkli medya
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozzie' ye tek şey için kızabilirim o da fiziğini geliştirmemesidir.
Fiziği zaten gelişmedi ama bu sezon kondüsyon olarak ta çok kötü durumda.

Onun dışında Ozzie' nin bu oyun düzeninde by-pass edildiğini görmemek için kör olmak lazım.
Onu oynatacak takımda yanındaki ve önündeki oyuncular çok önemli.
Şu an ki "At Fink'e" planı ile bir yere varamayız.

Oyun planımıza göre Ozzie' ye vereceğiniz rol onu rezil de eder vezir de.
Şenol Hoca neler yapacak göreceğiz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Medel bence de hocanın istediği bir transfer değildi elinde kaldı suan atibayı kesse olmaz ,oguzhan'ı kesebilir mi soru işareti hele tosicin formunu yakaladığı şu dönemler de tosici kesip medeli oraya da koyamaz ,hocanın en cok istedigi oyuncu vida galiba medel yerine onu bekliyordu cok gecikti o transfer
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2017, 00:03:39 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hazir degiller anasini satayim. Lukaku burak bize atan delarge daha 2 gun evvel gelip demin gol atan nasri, fernando, ndiaye, soldado hepsi hazir ama bizimkiler hazir degil. Ya arkadas birakin bu hikayeleri ya. Adamda laz inadi var iste. Taraftar tepki koymasa hala kalede tolga denen adami izliyorduk siz masal anlatiyorsunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Katılıyorum :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

? Anlamadım ne oldu birden ters yazdın ? "yazmayacağım demişsin ama ben sorayım da "
Takımın kopuk oynadığını, hazır olmadığını , bu durumda yeni gelen bir forvetin de kendini gösteremeyeceğini yazıyorum bu kadar basit ? Ama geçen sene ki ,ondan önceki oyun olur , takım akıcı oynar o zaman Negredo oyuna sonradan girse dahi bir şekilde kendini gösterir eğer kalitesi varsa "ki biliyoruz var." oynayacağı varsa..

Tamam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medel bence de hocanın istediği bir transfer değildi elinde kaldı suan atibayı kesse olmaz ,oguzhan'ı kesebilir mi soru işareti hele tosicin formunu yakaladığı şu dönemler de
tosici kesip medeli oraya da koyamaz ,
Haftada 2 maç oynadığımız dönem geldi. Artık oynar. Sabır...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kardes, gecen sene Aboubakar ilk macini 7. hafta oynadi (yanlis hatirliyorsam, duzelt lutfen). Kotu oyuncu muydu, degildi - lakin gorduk ilk yari nasil dokuldugunu, hepimizi kanser ettigini. Hoca, milli arada lens ve negredo'yi oynatacak - bu kesin, hele sakin olup bunu bekleyelim ve gorelim - bu oyuncular cidden formayi hak ediyorlar mi yoksa etmiyorlar mi? Onlar iyi performans sergiler de Senol hoca oynatmazsa o zaman elestirelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçen maçımıza gmre daha iyiydi zemin. Bir anda düzelmesini beklemek mucize olur. Zamanla düzelecektir. Çimciler de başkan da hoca da bunun farkındadır. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Ne demek istediğimi zannedersen anlamadın.
Neyse çimciler sahayı düzeltir, sıkıntı yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kardes, gecen sene Aboubakar ilk macini 7. hafta oynadi (yanlis hatirliyorsam, duzelt lutfen). Kotu oyuncu muydu, degildi - lakin gorduk ilk yari nasil dokuldugunu, hepimizi kanser ettigini. Hoca, milli arada lens ve negredo'yi oynatacak - bu kesin, hele sakin olup bunu bekleyelim ve gorelim - bu oyuncular cidden formayi hak ediyorlar mi yoksa etmiyorlar mi? Onlar iyi performans sergiler de Senol hoca oynatmazsa o zaman elestirelim.

Gomez ne zaman 11 e girdi?

Etiketler: