2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940755 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bugün herkese bir mesaj vermemiz lazım.öyle rolanti falan kabul etmiyorum.patarada çutarada acımadan Allah ne verdiyse 🦅🦅🦅

Kaç istiyon reis 5 yetermi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

(Konu dışı) sabiha gökçen havalimanındaki magazanın fiyatları sitedeki ile aynımı?

Çevrimdışı Zafer55

Oh oh ne iyi, gelmişken Gabala ilçesine gelseler süper olur)) Burda futbol için her şey var) Gabala Futbol akademisi. Akademi ilk açıldığında başında Ali Yavaş vardı, şimdi Halim Havutçu. Keşke gelseler, şöyle çıplak gözle oyuncularımızı izlesem.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Aman sen bişey dileme dostum.
4.torbadan karabağ gelmesini çok istedin.Bize 4.torbadan leipzing geldi,karabağ ölüm grubuna düştü. :D

Çevrimdışı Liquidator

Aman sen bişey dileme dostum.
4.torbadan karabağ gelmesini çok istedin.Bize 4.torbadan leipzing geldi,karabağ ölüm grubuna düştü. :D

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaç istiyon reis 5 yetermi?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O tarz birşey istiyorum bazıları çok havaya girdi durun bi dk diyelim artık!Bu oyunun psikolojisi de çok önemli bu Maçta tam o maç işte.önümüzde 15 günlük ara var valla rolanti falan anlamam Bam Bam Bam

Çevrimdışı underworld

Azerbaycan da Kartal Yuvası var mi ? @liquidator

Çevrimdışı Liquidator

Azerbaycan da Kartal Yuvası var mi ? @liquidator
çok yazık ki, yok. ne lazım olsa akademideki türk hocalara para verip İstanbuldan aldırıyoruz.

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umarım rıza hoca takımını gs maçına, bizim maçlara hazırladığı gibi hazırlar.
Aaaaaa olur mu öyle şey Galatasaray'dan puan yada puanlar alıcaz diye 3 ay önceden konuşmaya başlar mı yada Beşiktaş'a karşı 4 kat ciddiyetleyse Galatasaray'a karşı 1 ciddiyetle falan çıkar.Hiç ümidim yok o kadar eminim ki rızayı çok rahat yenicekler.

Hayir oyle olmayacak. Besiktas maci onun icin ilk hafta bile olsa "sezonun kirilma noktasi," veya "sezonun en kritik maci" oldugu icin yuksek motivasyonla hazirliyor takimini. Ama GS maclari 34 mactan sadece birisi oldugu icin ozel motivasyona gere duymuyor. Hakem bunlara tecavuz etse bile zevk almasini biliyor. Riza demeyin sirazeden cikiyorum. Ezigin onde gideni. Kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum.

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum, duygularıma tercüman oldun  :lol:

Çevrimdışı underworld

çok yazık ki, yok. ne lazım olsa akademideki türk hocalara para verip İstanbuldan aldırıyoruz.

Bu olmadı en kötü bir tane muhakkak olmalıydı.

Çevrimdışı onder23

Şubat 2016 dan itibaren borç alacak ve kur değişimlerini hazırlamak amacıyla bu iletiyi yazıyorum. Bugünkü divan kurulu ile güncellemeyi yapıyorum.

27 Şubat 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 214 Milyon TL
Alacaklar : 179  Milyon 787 TL
Net Borç :  1 Milyar 35 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -354 Milyon Dolar --- Toplam Borç -414 Milyon Dolar (1 Dolar 2.92 TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 321 Milyon Euro --- Toplam Borç - 375 Milyon Euro  (1 Euro 3.22 TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201602/26022016.xml

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 Mayıs 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 milyar 328 milyon TL
Alacaklar : 167 milyon 583 TL
Net Borç :  1 Milyar 161 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -393 Milyon Dolar --- Toplam Borç -450 Milyon Dolar (1 Dolar 2.95  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 346 Milyon Euro --- Toplam Borç - 396 Milyon Euro  (1 Euro 3.35  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201605/13052016.xml

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 Ağustos 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 479 TL
Alacaklar : 217 milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 262 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -427 Milyon Dolar --- Toplam Borç -501 Milyon Dolar (1 Dolar 2.95  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 382 Milyon Euro --- Toplam Borç - 448 Milyon Euro  (1 Euro 3.29  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201608/15082016.xml

30 Ekim 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 524 TL
Alacaklar : 267 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 257 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -405 Milyon Dolar --- Toplam Borç -491 Milyon Dolar (1 Dolar 3.10  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 370 Milyon Euro --- Toplam Borç - 449 Milyon Euro  (1 Euro 3.39  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201610/31102016.xml

28 Nisan 2017  Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 760 TL
Alacaklar : 211 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 549 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -436 Milyon Dolar --- Toplam Borç -495 Milyon Dolar (1 Dolar 3.55  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 400 Milyon Euro --- Toplam Borç - 454 Milyon Euro  (1 Euro 3.87  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201704/28042017.xml

Bugünkü  Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 766 TL
Alacaklar : 243 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 523 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -437 Milyon Dolar --- Toplam Borç -506 Milyon Dolar (1 Dolar 3.4844  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 370 Milyon Euro --- Toplam Borç - 429 Milyon Euro  (1 Euro 4.1120  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201708/25082017.xml

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 14:27:20 onder23 ]

Şu GS çok abartmaya başladılar, oyunlara gelmeyelim.Bizim en efsane zamanlarımızda bile o kadar övmüyorlardı takımı Gomis falan Gomez olmuş diyorlar  :lol: :lol: Bugün 3 puan ve iyi oyunla kralın kim  olduğunu göstermek lazım.

Şenol hocadan isteğim:
-Şu Negredo oynasın artık hocam yeter adam gol bile atamadı formayla bir an önce açılması lazım bu adamı
-Takımda uyum sorununu çöz aynı kadro oynasa bile bi uyumsuzluk var takımda güzel oyun izlemek istiyoruz hocam  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı kyiv

Bursa maçı senenin ilk maçı ama biletler tükenmemiş.15 milyonluk şehir 80 milyonluk ülkede bu biletlerin tamamının bitmesi lazımdı. İnsanlar daha ne bekliyor anlamıyorum.Bilet fiyatları makul, bilet almayanlar şampiyonlar ligine mi saklıyorlar kendilerini acaba? Yönetim, Şampiyonlar ligi biletlerini 250 den aşağı yapmaz umarım!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şubat 2016 dan itibaren borç alacak ve kur değişimlerini hazırlamak amacıyla bu iletiyi yazıyorum. Bugünkü divan kurulu ile güncellemeyi yapıyorum.

27 Şubat 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 214 Milyon TL
Alacaklar : 179  Milyon 787 TL
Net Borç :  1 Milyar 35 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -354 Milyon Dolar --- Toplam Borç -414 Milyon Dolar (1 Dolar 2.92 TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 321 Milyon Euro --- Toplam Borç - 375 Milyon Euro  (1 Euro 3.22 TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201602/26022016.xml

14 Mayıs 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 milyar 328 milyon TL
Alacaklar : 167 milyon 583 TL
Net Borç :  1 Milyar 161 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -393 Milyon Dolar --- Toplam Borç -450 Milyon Dolar (1 Dolar 2.95  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 346 Milyon Euro --- Toplam Borç - 396 Milyon Euro  (1 Euro 3.35  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201605/13052016.xml

15 Ağustos 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 479 TL
Alacaklar : 217 milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 262 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -427 Milyon Dolar --- Toplam Borç -501 Milyon Dolar (1 Dolar 2.95  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 382 Milyon Euro --- Toplam Borç - 448 Milyon Euro  (1 Euro 3.29  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201608/15082016.xml

30 Ekim 2016 Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 524 TL
Alacaklar : 267 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 257 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -405 Milyon Dolar --- Toplam Borç -491 Milyon Dolar (1 Dolar 3.10  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 370 Milyon Euro --- Toplam Borç - 449 Milyon Euro  (1 Euro 3.39  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201610/31102016.xml

28 Nisan 2017  Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 760 TL
Alacaklar : 211 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 549 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -436 Milyon Dolar --- Toplam Borç -495 Milyon Dolar (1 Dolar 3.55  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 400 Milyon Euro --- Toplam Borç - 454 Milyon Euro  (1 Euro 3.87  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201704/28042017.xml

Bugünkü  Beşiktaş divan kurulu ,
Toplam Borç : 1 Milyar 766 TL
Alacaklar : 243 Milyon TL
Net Borç :  1 Milyar 523 Milyon TL
Dolar Bazında Borç :  Net Borç -437 Milyon Dolar --- Toplam Borç -506 Milyon Dolar (1 Dolar 3.4844  TL)
Euro Bazında Borç : Net Borç - 370 Milyon Euro --- Toplam Borç - 429 Milyon Euro  (1 Euro 4.1120  TL)
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201708/25082017.xml

Eline sağlık  :claps: :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok acayip nasil olmaz yahu

Yapilan arastirmalara gore Azerbaycan da En cok Beşiktaş taraftarı varmış orada nasil magaza olmaz yonetim umarim bu konu da bir adim atar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Bursa maçı senenin ilk maçı ama biletler tükenmemiş.15 milyonluk şehir 80 milyonluk ülkede bu biletlerin tamamının bitmesi lazımdı. İnsanlar daha ne bekliyor anlamıyorum.Bilet fiyatları makul, bilet almayanlar şampiyonlar ligine mi saklıyorlar kendilerini acaba? Yönetim, Şampiyonlar ligi biletlerini 250 den aşağı yapmaz umarım!
Zaten yapmaz. :D Ben şahsen limiti sınırladım ya Konya ya Şampiyonlar Ligine ayarladım .Ama bu maça bilet kalmaz diye hesap ettim.Şİmdi mesaj sonrası bakayım dedim kalmış cidden.Dur bakalım .. :D

Aaaaaa olur mu öyle şey Galatasaray'dan puan yada puanlar alıcaz diye 3 ay önceden konuşmaya başlar mı yada Beşiktaş'a karşı 4 kat ciddiyetleyse Galatasaray'a karşı 1 ciddiyetle falan çıkar.Hiç ümidim yok o kadar eminim ki rızayı çok rahat yenicekler.
Tamam Rızaya bende cok kizginim ve Defterden de sildim

Lakin Abartmanin anlami yok Antalya gecen sezon hem Gs yi hemde Fb yi yendi

Antalya gayet iyi bir kadroya sahip Fb den de Gs den de puan alirlar NET !

Bu olmadı en kötü bir tane muhakkak olmalıydı.
Katılıyorum @underworld

Çok şaşırdım bu kadar taraftarimizin oldugu ve potansiyeli cok yuksek olan bir ülkede Magazamiz olmamasina

Görücez.İnşallah dediğin gibi çıkar.

Çevrimdışı ekrembaser

Gsyi yenmedi hatta 10 kişilik gsye savunma yaptığı için yenildi fbnin hakem konusunda haklı olduğu tek maç Antalya fb maçıdır onu da leş gibi oynayıp orta sahadan attığı golle kazandılar Rıza'nın takımlarını fb gsnin maçlarındaki çember yapıpgalibiyet yemini ederken göremiyorum ben aklı fikri Beşiktaş onun

Çevrimdışı cursedofdragon

Gsyi yenmedi hatta 10 kişilik gsye savunma yaptığı için yenildi fbnin hakem konusunda haklı olduğu tek maç Antalya fb maçıdır onu da leş gibi oynayıp orta sahadan attığı golle kazandılar Rıza'nın takımlarını fb gsnin maçlarındaki çember yapıpgalibiyet yemini ederken göremiyorum ben aklı fikri Beşiktaş onun

katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı 38life

1.30 dan itibaren izleyebilirsiniz

Taraftar alınmayacak demişim ne var bunda? Yanlış birşey mi?

Çevrimdışı 38life

Akşam Pepe dışında yeni transferlerin hiçbiri oynamayacak sanırım.

Anlayamıyorum...

Çevrimdışı cursedofdragon

Akşam Pepe dışında yeni transferlerin hiçbiri oynamayacak sanırım.

Anlayamıyorum...

kim diyor ?

Etiketler: