2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936707 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık maçlari belli mi ?
Henüz belli değil. Fatih Doğan Azerbaycan ve İran' a gidilebilir diyordu. Yakında açıklarlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Hazırlık maçlari belli mi ?
Belli değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tolgay'ı beklerken ozyy'i bile almamış bunak
Ozan Selçuk arda ve Gönen'i almış ama

Oguzhan sezon acildigindan beri goze girecek bir performans sergilemedi. Tolgay da oynayabilecek ama galiba hala belgeler ve resmi izin bekleniyor.

Ha, Ozan, Selcuk ne is derseniz o da herhalde Fatih Terim'in ne kadar yetersiz₁ oldugunu bilmediginden olsa gerek, evvelki kadroda varlar diye cagirmistir. Bir iki macta oynattiktan sonra gorecek bunlarin yeteneksizligini, sonra da cagirmaz zaten.

Dunya Kupasina bir sekilde gidebilirsek sanmiyorum ki tombul Ozan ve bitik Selcuk gibi adamlari cagirsin Lucescu (zaten gidebilmemiz icin bunlarin oynamamasi lazim kalan maclarda, oynatirsa gidemeyiz).

Çevrimdışı mellfred

Oguzhan sezon acildigindan beri goze girecek bir performans sergilemedi. Tolgay da oynayabilecek ama galiba hala belgeler ve resmi izin bekleniyor.

Ha, Ozan, Selcuk ne is derseniz o da herhalde Fatih Terim'in ne kadar yetersiz₁ oldugunu bilmediginden olsa gerek, evvelki kadroda varlar diye cagirmistir. Bir iki macta oynattiktan sonra gorecek bunlarin yeteneksizligini, sonra da cagirmaz zaten.

Dunya Kupasina bir sekilde gidebilirsek sanmiyorum ki tombul Ozan ve bitik Selcuk gibi adamlari cagirsin Lucescu (zaten gidebilmemiz icin bunlarin oynamamasi lazim kalan maclarda, oynatirsa gidemeyiz).
kim dişe dokunur bir performansa sahip seçilenler arasında
Arda mı Selçuk mu Ozan mı Cenk Gönen mi... ?
şu seçilenlere bakarak kumaşları iyi desem Oğuzhan hepsinden çok daha kaliteli.
şu yapılan Beşiktaş'ın moralini bozup keyfini kaçırmak amaçlı yapılmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Şenol hocayı ayartmaya çalışmalarından                 
medya maymunlarını salıvermeleriyle paralel,  eş güdümlü bir orhiganizasyon bu. Kimse iyi niyetli düşünmesin  Oğuzhan'ın ya da Tolgay'ın çağrılmamasının  başka bir açıklaması olamaz

Çevrimiçi Rasim

kim dişe dokunur bir performansa sahip seçilenler arasında
Arda mı Selçuk mu Ozan mı Cenk Gönen mi... ?
şu seçilenlere bakarak kumaşları iyi desem Oğuzhan hepsinden çok daha kaliteli.
şu yapılan Beşiktaş'ın moralini bozup keyfini kaçırmak amaçlı yapılmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum
Şenol hocayı ayartmaya çalışmalarından                 
medya maymunlarını salıvermeleriyle paralel,  eş güdümlü bir orhiganizasyon bu. Kimse iyi niyetli düşünmesin  Oğuzhan'ın ya da Tolgay'ın çağrılmamasının  başka bir açıklaması olamaz
iyi tamamda kim yapiyor bunu Lucescumu yoksa tayfurmu
Beşiktaş!

Çevrimdışı Egos

iyi tamamda kim yapiyor bunu Lucescumu yoksa tayfurmu

fark etmiyor ki ağabey, kurayla bile hazırlamış olabilirler listeyi, adam tüm taşları piyon olsa dahi oyuna bir şekilde ortak oluyor. kazanırsa sorun yok, kaybederse yükselecek sesleri de umursamamış demek ki.

Çevrimiçi Necmi

hadi kalkın artık Beşiktaşın maçı var :us:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Umarım rıza hoca takımını gs maçına, bizim maçlara hazırladığı gibi hazırlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selçuk ve Ozan milli takimda Oguzhan yok

Cenk Gönen milli takimda Onur kivrak yok

Bir yandan seviniyorum futbolcularımız yorulmasın ve sakatlanmasin takimla antrenman yapsın

Diger yandan 100 kiloluk yedek kulubesinde ki adama pas atan Ozanla , Futbolu kafasinda bitirmiş Selcuk inanin Koskoca Türkiye milli takiminda oynamasına ve Bizim vergilerimizle oradan Prim almasına kahroluyorum kanima dokunuyor

Keske Oguzhan Hollanda milli takimini secseydi deger verilirdi en azindan

Tamam Ozi iyi durumda degil lige iyi baslamadi ama Ölüsü Ozan ve Selcugu donunda sallar be kardeşim

Oguzhanin halini suanda dusunemiyorum sok geçirmiştir çocuk yeminle..

Alman milli takimini secen Türk oyunculara kesinlikle hak veriyorum ve tebrik ediyorum hen kafa rahat hemde deger görüyorlar hem bizi de temsil ediyorlar hepsine basarilar diliyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ayberk

Güzel günler göreceğiz
Güneşli günler
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Milli takım kadrosunun şekil almasında menajerlerin payı da büyük. İşler böyle yürüyor.

Kadrodaki 15 isimden 8'i bir menajerin oyuncusu, 7'si diğerinin.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 13:50:31 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Eyşan...
https://twitter.com/BesiktasFacts/status/901207646715482112

Bu hareketiyle Eyşan isminin hakkını verdi. Hem seviyor, hem öldürüyor. Eyşan işte... Bildiğin Eyşan.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı wbishop82

offff ulan offff gece gece hançeri sapladın be eyşan.tam maç havasına girelim dedik.hay bakmaz olaydım :(  bu adamı çok sevdim ben ya

Çevrimdışı Librarius

Umarım rıza hoca takımını gs maçına, bizim maçlara hazırladığı gibi hazırlar.

Hayir oyle olmayacak. Besiktas maci onun icin ilk hafta bile olsa "sezonun kirilma noktasi," veya "sezonun en kritik maci" oldugu icin yuksek motivasyonla hazirliyor takimini. Ama GS maclari 34 mactan sadece birisi oldugu icin ozel motivasyona gere duymuyor. Hakem bunlara tecavuz etse bile zevk almasini biliyor. Riza demeyin sirazeden cikiyorum. Ezigin onde gideni. Kufur etmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Selçuk ve Ozan milli takimda Oguzhan yok

Cenk Gönen milli takimda Onur kivrak yok

Bir yandan seviniyorum futbolcularımız yorulmasın ve sakatlanmasin takimla antrenman yapsın

Diger yandan 100 kiloluk yedek kulubesinde ki adama pas atan Ozanla , Futbolu kafasinda bitirmiş Selcuk inanin Koskoca Türkiye milli takiminda oynamasına ve Bizim vergilerimizle oradan Prim almasına kahroluyorum kanima dokunuyor

Keske Oguzhan Hollanda milli takimini secseydi deger verilirdi en azindan

Tamam Ozi iyi durumda degil lige iyi baslamadi ama Ölüsü Ozan ve Selcugu donunda sallar be kardeşim

Oguzhanin halini suanda dusunemiyorum sok geçirmiştir çocuk yeminle..

Alman milli takimini secen Türk oyunculara kesinlikle hak veriyorum ve tebrik ediyorum hen kafa rahat hemde deger görüyorlar hem bizi de temsil ediyorlar hepsine basarilar diliyorum

Milli mac aralarindan nefret ediyorum uzun yillardir. Sebebi de bu eyyam yuvasini milli takimim olarak benimseyememem. Milli takimi FG ve GS'nin arka bahcesine cevirdiler resmen. 

Dedigin gibi keske Ozi Hollanda milli takiminda olsaydi.

Bu arada milli takimi Arda kurmus bence. Butun kankilerini doldurmus. Oguzhan gelmesin bile demis olabilir.

Bu arada Yildirim Demiroren'in oldugu bir kurumdan omurgali tavir beklememek lazim. Basari icin ahlaksizligi kabul ettiler. Yaziklar olsun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

Yemişim gomezi biz işimize bakalım.

Çevrimdışı wbishop82

Yemişim gomezi biz işimize bakalım.

öyle işin özü ama aylar sonra arayıp nasılsın diyen eski sevgili gibi bir an koydu. seviyorduk vizyonunu sevdiğimin eyşanını . videoyu açıp söveyim dedim ama sempatik sempatik hareketler , kartal pençeleri falan derken adamı özlediğimi farkettim. haklısın kardeşim gerçeklere dönelim.bugün BEŞİKTAŞ ımızın maçına odaklanma zamanı, sinerji zamanı...SİYAAAHHHHHHHH !!!

Çevrimdışı Alper1903

gece gece can sıktı gomez...

neyse yarın maç var  :bandit:

Etiketler: