2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936414 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Maç analizleri konusunda analiz departmanına iyi bir staff gerekli. Eren Şafak iyi işler çıkardı, fakat ekibe bir isim daha eklenebilir.

Analiz departmanı dışında Güneş'in yardımcı istememesi enteresan. Zira kenarda bir çift göz daha olması iyidir. Öyle ki bazen göz ile görmek de yetmez. Bunu bugün hiçbir şey kazanmamış ya da kaybetmemişken yazayım.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 16:43:56 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birkaç fire daha verirsek araya bir maç alabiliriz. @MUSTAFA_
Büyük ihtimalle milli maç arasında Azerbaycan'da bir takımla maç yapacakmışız. Daha fazla oyuncu kalacağını düşünmüyorum. Lens ve Negredo'yu görmek için iyi maçlar olur.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 16:31:25 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Porto, first line ve second line'da dörtlü bir hat kurguluyor. Hücum geçişlerinde ön bölge oyuncuları hareketli. Savunma geçişlerinde yüksek baskı kurmaya çalışıp, transition üzerinden pozisyon buluyorlar. Fakat arızaları var. Merkezde Danilo, öne doğru kırılarak ise Oliver Torres oynuyor. Öndeki kenar oyuncuları merkeze yakın oynayıp, bek oyuncularına koridor açıyor. Kenarlara geriden yüksek açılı paslar atıyorlar. Ağırlıklı olarak beklerin kenar ortaları ile oynuyorlar. Bu ortalarda ise kutuda sürekli kalabalıklar. Öndeki kenar oyuncuları içe ve dışa çalım atabilen isimler.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 19:24:09 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. 4. Torbadan leipzig gelmesi de çok iyi oldu. Örneğin Karabağ gibi bir takım gelse herkes Karabağ'ı yeneceğinden hiçbir etkisi olmayacaktı. Bu grup çok dengeli oldu.inşallah gruptan çıkacağız.
2 rakibin varken şimdi 3 rakibin birden oldu. Nasıl dengeli oluyor ben anlamadım? 2 rakiple çekişmek mi iyi 3 rakiple çekişmek mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Culpable

2 rakibin varken şimdi 3 rakibin birden oldu. Nasıl dengeli oluyor ben anlamadım? 2 rakiple çekişmek mi iyi 3 rakiple çekişmek mi?

Serhat ne bekliyorsunuz kuradan butun zayif rakipleri bizim gruba almalarinimi ?

devler areanasinda  boy gosteriyorsun
Amac parami ? para ise zaten gruplardasin ve  para cebinde  amac  kazanmak ve prestij ise  oyuncular bir zahmet ciddiye alip disiplinli bir sekilde oynasin  Senol hoca da mantikli bir kadro ve taktikle ciksin

bu grupta 3 takiminda bizi oyun olarak ezme sansi varmi  evet  var    sayet  vurdum duymaz yanlis kadro ve taktik ile sahaya cikarsak
bizim bu gruptaki 3 takimida  oyun olarak ezme sansimiz varmi  onlarin bizi ezme ihtimalinden daha fazla var  yeterki ruhsuz bir takim ve yanlis bir kadro ve taktikle sahaya cikmayalim

bu sene cok farkli bir sene ya biz bu gruptan cikar yurur gideriz   yada gruplarda alacagimiz kotu sonuc direk olarak lige yansir   her iki kulvardada  kotu sonuc aliriz
bulundugumuz grup dengeli gibi gozuksede her mac farkli skorlarla ile bitmeye musait  yani beraberlik kolay kolay cikmaz  bu gruptan
bu grupta bizim maclarimiz haricinde  cokca bir beraberlik cikarsa bizim gruptan kolayca cikma sansimiz artar

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 17:44:52 Culpable ]

Çevrimdışı sercu01

SON DAKİKA! Mircea Lucescu, Oğuzhan Özyakup'u A Milli Takım'a çağırmadı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

SON DAKİKA! Mircea Lucescu, Oğuzhan Özyakup'u A Milli Takım'a çağırmadı.
Buna karsilik  oynamayan  Ardayi  cagirdi sakat Cenk Goneni  cagirdi.. Advocaat ne yapsa  begenirsin ? Senijder  ile  bitik Van Persiey yi cagirdi  Lens  ve Babeli  cagirmadi  ..      :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı sercu01

Buna karsilik  oynamayan  Ardayi  cagirdi sakat Cenk Goneni  cagirdi.. Advocaat ne yapsa  begenirsin ? Senijder  ile  bitik Van Persiey yi cagirdi  Lens  ve Babeli  cagirmadi  ..      :akuma:

abi çağırmasın boşver takımla kamp yapsınlar dick bey istemeden de olsa bize bi iyilik yapmış  :)

Çevrimdışı arena_t2000

Bu cok iyi oldu.Bizim oyuncular daha cok hirslanir.Cok daha iyi oynarlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Boşver boşver mümkünse hiçbir milli takıma oyuncu göndermeyelim. En azından yenilgide hiç hatamız olmaz, oyuncularımız yorulmaz. Zaten Beşiktas dısında farklı bir takımla ilgilenmiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu milli takım kadroları iyi oldu bizim açımızdan. Milli takım arasında orta sahamız Atiba ve Medel dışında elimizde kaldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Sonra da  milli takimi  niye tutmuyorsun ..Ulan nesini  tutalim bu takimin  !!! Bize varsa yoksa BESIKTAS ! 
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

Tolgay'ı beklerken ozyy'i bile almamış bunak
Ozan Selçuk arda ve Gönen'i almış ama

Çevrimdışı Türkay

Leipzig'in gelmesi şu açıdan iyi oldu: Leipzig de Porto dan Monaco'dan puan alabilir. Gruptan hiçbir takım alıp başını gidemez yani.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

aldiği 25 oyuncudan 6 7 si takımında oynamıyor 4 5 tanesi kendi takımında yuhalanıyor istenmiyor ama oğuzhan ve tolgay yok ozan tufan var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mahmut

Ben de bu donemde mumkun mertebe milli takima gitmemelerinden yanayim hala hazirlik doneminde oldugumuz dusunulurse. Milli takimdan zaten birsey olmayacagi belli gibi, ayrica Milli takim oyuncularimiza vitrin olur diye dusunurken genelde sacma sapan kullanimlardan bilakis degerini dusunuyor.
Milli takimin kendi basarisi da cok da umurumda degil zaten, orada tepeden yanlis gordugum bir organizasyon var zaten neyini destekleyeyim.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Mumkunse milli takima kimse gitmesin gerek yok :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Milli takımlara çağrılacak oyunculardan on bir çıkıyor.

Ana rotasyondan on bir çıkıyor. Bir maç daha ekle.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ana rotasyondan on bir çıkıyor. Bir maç daha ekle.
Milli takim arası çok iyi olacak ,aradan sonra kartal uçar.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lucescu resmen bizi düşünüp milli takıma oyuncu çağırmamış Caner ile Cenk sorun olmaz. Medel ile Atiba da gitmese tam kadro antreman yapacaktık Defansta zaten kimse kalmadı. Bol bol hücum çalıştırır hoca

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

3 rakibi olan sadece biz değiliz, maçlar başlasın ne demek istediğimi anlarsın; bu grup bize aradan sıyrılma fırsatı verecek inşallah.

Çevrimdışı underworld

Hazırlık maçlari belli mi ?

Etiketler: