2 rakibin varken şimdi 3 rakibin birden oldu. Nasıl dengeli oluyor ben anlamadım? 2 rakiple çekişmek mi iyi 3 rakiple çekişmek mi?
Serhat ne bekliyorsunuz kuradan butun zayif rakipleri bizim gruba almalarinimi ?
devler areanasinda boy gosteriyorsun
Amac parami ? para ise zaten gruplardasin ve para cebinde amac kazanmak ve prestij ise oyuncular bir zahmet ciddiye alip disiplinli bir sekilde oynasin Senol hoca da mantikli bir kadro ve taktikle ciksin
bu grupta 3 takiminda bizi oyun olarak ezme sansi varmi evet var sayet vurdum duymaz yanlis kadro ve taktik ile sahaya cikarsak
bizim bu gruptaki 3 takimida oyun olarak ezme sansimiz varmi onlarin bizi ezme ihtimalinden daha fazla var yeterki ruhsuz bir takim ve yanlis bir kadro ve taktikle sahaya cikmayalim
bu sene cok farkli bir sene ya biz bu gruptan cikar yurur gideriz yada gruplarda alacagimiz kotu sonuc direk olarak lige yansir her iki kulvardada kotu sonuc aliriz
bulundugumuz grup dengeli gibi gozuksede her mac farkli skorlarla ile bitmeye musait yani beraberlik kolay kolay cikmaz bu gruptan
bu grupta bizim maclarimiz haricinde cokca bir beraberlik cikarsa bizim gruptan kolayca cikma sansimiz artar