2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932169 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bir de, şimdi bunlar Avrupa'dan elendiler ve bonserviste başabaş kuralından muaflar. Sonuçta alacakları oyuncuyu Avrupa'da oynatamayacaklardı, ama artık Avrupa'da yoklar

Bizim medya ya olaya uyanmadığı ya da Fenerbahçe'de para kalmadığı için üstüne eğilmedi bu konunun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ama şuda var bütçeyi tutturamazlarsa ceza artar katlanır durumu var para harcarlarsa delik büyür malum culiyano deliği büyüttü bunlar uefadan 8-10 milyon yuro ve maç günü hasılatı ile 13-14 mio falan eminim tahmini bütçeye koymuşlardır şimdi o da kıçlarında patladı bu sene -10 falan bir taahhütleri vrdı onu tutturmak için tüm takımı boluspora satmaları gerekecek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözlükte okudum, çok güldürdü beni:

Aykut Kocaman gecen sezon Konyaspor ile kupayı almasaydı, Fenerbahçe bu maçları hiç oynamadan direk gruplardan başlayacaktı. Adam safi zarar.

Çevrimdışı tangaz

Aykut Kocaman gecen sezon Konyaspor ile kupayı almasaydı, Fenerbahçe bu maçları hiç oynamadan direk gruplardan başlayacaktı. Adam safi zarar.

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Hahahaha  :D

Çevrimdışı Ayberk

sarı çiyanlar da ülke puanına safi zarar. bu kamburlar yüzünden toplam puan haybeden 5'e bölünüyor
2 lig maçı kazanıp övünen zavallı futbol artıkları, utanmadan bi de bizim için vatan haini diye tivit atan
hadsiz bunlar. laciverti de gençleri yenerse anında havaya girer, herşeyi unutur yüzsüzler. Biz ise halen
geçen sezonki lyon maçına yanıyoruz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selam

Burada yapılan kadrolarda alternatiflerden bir tek talisca eksik kalıyor.

O halde bedava maaşsız Demba ba mı lazım bize

Yoksa bedava kiralık maaşlı Sosa mı ?

Çevrimdışı Ayberk

Fenerbahçe camiasında moraller hala yüksek: "En azından elendiğimiz takımın adını söyleyebiliyoruz..."
Zaytung

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. 4. Torbadan leipzig gelmesi de çok iyi oldu. Örneğin Karabağ gibi bir takım gelse herkes Karabağ'ı yeneceğinden hiçbir etkisi olmayacaktı. Bu grup çok dengeli oldu.inşallah gruptan çıkacağız.

Çevrimdışı Zafer55

Herkese selam

Boyko milo pedro arası...bunları saymadan 13 yabancımız var.
Olası(bi olamadı) Vida ile birlikte 14 edecek.demba yada sosa(veya muadili) bir adamdan 1 i gelse 15 eder.Maç kadrosuna max 12 yabancı yazabildiğimiz durumda ilave bir  yabancı transferi işleri iyice karıştıracak gibi duruyor.
  Negredo cenk pektemek ile devam edip talisca pozisyonu için bir yerli bulmak makul gibi duruyor ama o pozisyon için yerli bir isim aklıma gelmiyor.Belki atiba&medel önünde oğuzhan olabilir.

Çevrimdışı yoruk

Herkese selam

Kesinlikle Sosa.
Sosa gelirse , o bir dönem oynadı diye eleştirilen Sosa gelirse o kötü oynadığı zamanki performansını bile verse takıma katkısı olur.Top yapar top taşır.

Çevrimdışı Ayberk

Koray Çeliker‏ @korayceliker

Bugün günlerden Vida...
13:27 - 25 Ağu 2017

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA !!!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve dış işlerden sorumlu Erdar Torunoğulları ağız burun birbirine girdiler.Şampiyonlar ligi kura çekimine benim gitmem lazımdı diyen Erdal Torunoğulları başkan herşeyi kendisi yapıyor "böyle birşey olabilir mi ?" dedi.Bunun üzerine başkan herkes kendi işine baksın dedin 2'li önce sözlü tartışmaya girdikten sonra sinirlerine hakim olamadılar.Beşiktaş başkanı uçan tekmeyi yapıştırdı ve kavga başladı.

Kaynak : vallahibillahidoğruhaber.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu bizim için daha iyi oldu gibi.

Aday kadroda bulunduğu açıklanan Jeremain Lens ve Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı'nın nihai kadrosuna çağrılmadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

SON DAKİKA !!!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve dış işlerden sorumlu Erdar Torunoğulları ağız burun birbirine girdiler.Şampiyonlar ligi kura çekimine benim gitmem lazımdı diyen Erdal Torunoğulları başkan herşeyi kendisi yapıyor "böyle birşey olabilir mi ?" dedi.Bunun üzerine başkan herkes kendi işine baksın dedin 2'li önce sözlü tartışmaya girdikten sonra sinirlerine hakim olamadılar.Beşiktaş başkanı uçan tekmeyi yapıştırdı ve kavga başladı.

Kaynak : vallahibillahidoğruhaber.com
Kavga sonunda Torunogullari dedesini cagirmis oda sen benim torunuma napiyosun diyip fikret ormani dovmuşş , sonra orman ve su işleri bakanligindan ekip gelmiş ormana zarar verdigi icin dedeye sahip cikmişlar , mumdan çıkmış yangın  kaynak: reddittiriddit.com

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Koray Çeliker‏ @korayceliker

Bugün günlerden Vida...
13:27 - 25 Ağu 2017
Ne saglam bir Vidaymis sokemedik bir turlu

Çevrimdışı Ayberk

Ne saglam bir Vidaymis sokemedik bir turlu

oligarklardan söküp almak kolay değil

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kura esnasında kaleciyi çalımladık boş kaleye topu gönderiyoduk kiiii son anda bir defans oyuncu ortaya çıktı bakalım topu yolladık en son çıkan defans oyuncusu engelleyebilecek mi yoksa tam tersi kendi mi içeri alıcak  :lol: :lol: Dengeli grup oldu.Hayırlısı olsun

Çevrimdışı jerry

Kura esnasında kaleciyi çalımladık boş kaleye topu gönderiyoduk kiiii son anda bir defans oyuncu ortaya çıktı bakalım topu yolladık en son çıkan defans oyuncusu engelleyebilecek mi yoksa tam tersi kendi mi içeri alıcak  :lol: :lol: Dengeli grup oldu.Hayırlısı olsun

Aynen öyle. 1. veya 4. olmak işten değil. Geçen seneki gruba benziyor. İlk maçlar her zaman çok önemlidir. Portodan en az 1 puan almak lazım.

Çevrimdışı atalay

Nagelsmann'ın L'pool çekmesi kötü olmuş. Fakat Klopp karşısındaki maç önü planı ve maç içi hamlelerini merak ediyorum. Keza Favre'nin Napoli çekmesi de talihsizlik. Onu da Sarri karşısında izlemek güzel olacak. Avcı'nın karşısında ise bir diğer favorim Berizzo var. CL'de olmayı hak eden bazı teknik adamlar maalesef orada olamayacak.

Nagelsmann ve Avcı rakip oldu. Berizzo ile Klopp da aynı grupta mücadele edecek. Başakşehir'in grubunda Braga ve Ludogorets de var. Başakşehir için iyi test maçları.

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle. 1. veya 4. olmak işten değil. Geçen seneki gruba benziyor. İlk maçlar her zaman çok önemlidir. Portodan en az 1 puan almak lazım.
lepzig monaco maçıda önemli ordan bir beraberlik çıkarsa bize yarar
lepzigin kazanması hiç işimize gelmez

Çevrimdışı atalay

Salzburg - Konya maçlarını dikkatli izlemek lazım. Teknik direktör Marco Rose ve bir-iki oyuncuyu ileride Leipzig'de görebiliriz.

Çevrimdışı atalay

Birkaç fire daha verirsek araya bir maç alabiliriz. @MUSTAFA_

Çevrimdışı atalay

Bu da Bundesliga'nın bir diğer namağlup takımı Liepzig'in alan oyunundaki başarısı. Rakipten her noktada daha kalabalıklar.

Liepzig'in highpressing ve gegenpressing uygulamalarına iyi çalışmak gerek. Transition'ı çok iyi oynuyorlar. Öndeki kenar oyuncuları da içeriye girip ön alan baskılarında rol alıyor. Oyunun yönünü çabuk değiştirip, kanatlarda genişlik bulmak; sekenleri toplayıp, pas temposunu yüksek tutmak gerek.

Çevrimdışı atalay

Napoli'ye karşı oynadığımız maçtaki oyunun yönünü değiştiren ters toplar. Roma
maçında De Rossi'nin diagonal pasları sonrası plan buydu. Buradan bir set oyunu,
bir pozisyon, bir de gol çıkardık.

Etiketler: