2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941084 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

senin yabancı sınırından haberin yok sanırım :alala: dakka başı pektemeği gönderiyorsun :D

tr altyapılı tolga utku caner gg var pektemeğe kontenjan nedeniyle gereksinim duymuyoruz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Perşembe günü kura çekimi var beyler sizde yapsanıza birşeyler bakalım ne çıkacak :)

https://draw.inker.fun/#/cl/gs

Ben yaptım :)

Çevrimdışı tangaz

Spartak Moscow
FC Porto
Besiktas
FC København

çiçek gibi kura çektim @cursedofdragon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Cenk'in eksikliklerini burada epeyce yazmışımdır. Fakat bana Cenk maliyetine Cenk'ten daha iyi Cenk rolü alabilecek bir oyuncu gösterin? O pozisyona, mevcut kurallar ve sınırlamalar da düşünülürse daha iyisini koyabildiğiniz veya üretebildiğiniz bir futbol aklına sahip misiniz? Niye oyuncuya kalıbından büyük ceket giydiriyorsunuz?
biz giydirmiyoruzki hoca giydiriyor :D
elbette maliyet performans olayı gayet iyi ama bu takımın birinci forveti olamaz sıkıntı orda
ikinci forvet olarakda cenkden iyisini bulamazsın.

Çevrimdışı tangaz

bu arada manuel fernandes taş gibi top oynuyor bilmem izliyormusunuz...

Çevrimdışı Mahmut

tr altyapılı tolga utku caner gg var pektemeğe kontenjan nedeniyle gereksinim duymuyoruz  :bandit:
Ligde lazim ama 21 kisilik mac kadrosuna 12 yabanci sınırı var, bizim su an 13 boyko, pedro, milo, aras haric. Satamazsak kullanamayacagimiz kesin 4 adam var, bu yuzden de maalesef elimiz zayif yine de maaslari dusuk nispeten. Bir de Veli var o ne olacak hic bilmiyorum, yerli ama ona da ortasahadaki oyunculardan dolayi yer yok, maasi da yuksek. Bence Velideki formul adami bir sekilde-ucuza, pahaliya- kiralayip vitrine cikarmak, su an biz dahil varligindan haber degiliz, bir kendini hatirlatsin sonraki sezon elimiz guclenir, simdiye nazaran daha az zararla elimizden cikarabiliriz.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 16:59:17 Mahmut ]

Çevrimiçi Necmi

Spartak Moscow
FC Porto
Besiktas
FC København

iki defa denedim sonra elimi .... dedim ve bıraktım :bandit:

Çevrimdışı atalay

Taraftar giydiriyor. Sadece tek bir isim özelinde değil. Salt değersizleştirme de değil. Bazılarına da haddinden fazla değer veriliyor. İlaveten aklın, planın ve organizasyonun varsa; bulur, yetiştirir, geliştirirsin. @Necmi

Çevrimiçi Necmi

utkuyuda kiralıyor ya ondan şeyettim utku gitsin pektemek gitsin yerine kim gelsin
yoksa bu takımda görmeye tahammül edemediğim iki oyuncu var pektemek ve tolga ama şu anda tolga şart
pektemekde duruma göre

Çevrimdışı atalay

Geçen sezonun ikinci yarısındaki oyun beğenilmiş. Acaba o periyotta hangi oyuncuya teknik direktörü tarafından doğru rol verildi? 15/16 sezonundaki takımın ve oyuncuların UEL performansı ile geçen seneki CL performansı mukayese ediliyor. Şenol Güneş'in Beşiktaş başında açık ara en iyi plan sunduğu ve bu seviyedeki bir ekibe karşı oyunu kazandığı belki de tek maç Lisbon'daki Sporting mücadelesi.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 15:00:15 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Taraftar giydiriyor. Sadece tek bir isim özelinde değil. Salt değersizleştirme de değil. Bazılarına da haddinden fazla değer veriliyor. İlaveten aklın, planın ve organizasyonun varsa; bulur, yetiştirir, geliştirirsin. @Necmi
giydirmesi normal çünkü daha fazlasını yapabildiği biliniyor. Cenki severim ama
kendini köreltiyor her şeyini vermiyor. Daha iyi olmak zorunda

Çevrimdışı tangaz

Ligde lazim ama 21 kisilik mac kadrosuna 12 yabanci sınırı var, bizim su an 13 boyko, pedro, milo, aras haric. Satamazsak kullanamayacagimiz kesin 4 adam var, bu yuzden de maalesef elimiz zayif yine de maaslari dusuk nispeten. Bir de Veli var o ne olacak hic bilmiyorum, yerli ama ona da ortasahadaki oyunculardan dolayi yer yok, maasi da yuksek. Bence Velideki formul adami bir sekilde-ucuza, pahaliya- kiralayip vitrine cikarmak, su an biz dahil varligindan haber degiliz, bir kendini hatirlatsin sonraki sezon elimiz guclenir, simdiye nazaran daha az zararla elimizden cikarabiliriz.

21 kişi yazmayıveririz...

Çevrimdışı atalay

Daha iyisini beklemek normal ve elbette daha iyi olmak zorunda. Fakat onun rolü başka. Rol çalmasını istemeye gerek yok. Daha iyi bir rol oyuncusunu bulabiliyorsanız alın-koyun. Gomez varken kimse tamamlayıcı rol oyuncusunu sorgulamıyordu. @Necmi
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 17:09:51 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

utkuyuda kiralıyor ya ondan şeyettim utku gitsin pektemek gitsin yerine kim gelsin
yoksa bu takımda görmeye tahammül edemediğim iki oyuncu var pektemek ve tolga ama şu anda tolga şart
pektemekde duruma göre

tolgea bu hafta 11 çıkarsa ben şahsen şaşırmam

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Spartak Moscow
FC Porto
Besiktas
FC København

Benimki boyle oldu

Bayern München
FC Porto
Besiktas
FC København

Çevrimdışı Egos

Spartak Moscow
FC Porto
Besiktas
FC København

beşiktaş
shakhtar
manchester
lisbon

kura değil, alın teri. sayfaya girmeye üşendim.

Çevrimiçi Necmi

Geçen sezonun ikinci yarısındaki oyun beğenilmiş. Acaba o periyotta hangi oyuncu sakatlıktan döndü ve o isme teknik direktörü tarafından doğru rol verildi? 15/16 sezonundaki takımın ve oyuncuların UEL performansı ile geçen seneki CL performansı mukayese ediliyor. Şenol Güneş'in Beşiktaş başında açık ara en iyi plan sunduğu ve bu seviyedeki bir ekibe karşı oyunu kazandığı belki de tek maç Lisbon'daki Sporting mücadelesi.
Talisca :alala:

Çevrimdışı artena_condari

Çevrimiçi Necmi

tolgea bu hafta 11 çıkarsa ben şahsen şaşırmam
deplasman olsa belki iç saha zor be gülüm tolga
 cuma günü sakatlanır eğer hoca oynatacağım derse :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Spartak Moscow
Manchester City
Besiktas
Feyenoord

Çevrimdışı atalay

Yanlış cevap. @Necmi Fakat Talisca'nın defoları ve meziyetleri de yanlış değerlendiriliyor. Üstüne başka isimlerle mukayese ediliyor.

Çevrimiçi Necmi

Yanlış cevap. @Necmi Fakat Talisca'nın defoları ve meziyetleri de yanlış değerlendiriliyor. Üstüne başka isimlerle mukayese ediliyor.
iyide ozi ilk yarı sakatlıktan 5 maç kaçırdı ts maçından itibaren sahadaydı
ikinci yarı sakatlıktan dönen talisca ikinci yarının ilk maçıyla başladı :bandit:
doğru sormadın o zaman yanlış cevap değil sorunun doğru cevabı talisca  :evillol:

Çevrimdışı ZeoN

At Fav a bekle  :halay:
bütün büyük takımları birbirine kırdırttım  :muhaha:

Çevrimdışı jerry

Group F
Shakhtar Donetsk
Paris Saint-Germain
Besiktas
RB Leipzig

Zor grup çektim  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

ben birinci torbadan juve yada real bekliyorum ikinci torbadan manu yada sevilla bekliyorum
dördüncü torbadan apoel :D
ama uefa şaşırtmazsa bize shakter porto apoel gelir adamlar avrupa dışını genelde bir torbaya topluyorlar
o nedenle zırt pırt doğu avrupa takımlarıyla eşleşip duruyoruz. yada kuzey takımı

Etiketler: