2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952600 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı artena_condari

Aktif futbolculuğu bıraktıktan sonra serbest meslek takılsa dediğine katılırım ama 2002 Dünya Üçüncüsü, 2010/2011, 2015/2016, 2016/2017 sezonları Şampiyon Teknik Direktöründen bahsediyorsak böyle söylemler malesef biraz havada kalıyor.

Senol hoca muhafazakar biri- bir kere dogru belledigi seyleri kolay kolay degistirmiyor. Bunun artilari da var eksileri de, olumsuz orneklerinden biri bu (bence), futbolun ne kadar icinde oldugu cok da bir fark yaratmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Kievin baskani para kazandirmadan gidersen ayaklarini kirarim, olene kadar mokoko yaptiririm, mertenzin havuzuna atarim seni dediyse cocuk ne yapsin

Ukraynadan falan oyuncu almak oyle kolay degil.

Fb aldi mesela zenitten adami, zenitin sartlarinda aldi

Zenit istemese futbolcusunu falan degil formasini alamazsin, fbyi satin alip kapayacak kadar mangiri olan insanlarin kulupleri bunlar.

Kievin sartlarini yumusatmak icin oraya gidip araya adam koyup madaya oturup 3-4lt vodka icmek lazim iyi icersen sana vidayi belese verirler ustune 1-2 milyona da boyko cocugu alirlar.

Lan beni gonderin kieve icmeye donus ucagina yarmolenkoyunfalan da yuklerim
sorun iyi içmekse ben gideyim bütün kievi alır gelirim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle kadromuz en az Gs kadar iyi.İkincisi onlardan daha derin bir kadro var elimizde.Zaten bunları inkar etmedim ne diye ironi yapmaya çalışmışsın onu da anlamadım.Linnes sol bek değil bu arada sağ bek hani bir ara biz de ilgilenmiştik.
Ben sürece dikkat çektim yukarıdakinin yaşanma olasılığı düşük değil.Gs'nin ligin ilk 10 haftasında saman alevi gibi parlayacağı ortada.Sonra millet psikolojik algıya başlayınca ne dediğimi daha iyi anlarsın.Sezona bitmiş muamelesi yapacaklar hem renkli medya hem de bizim bir kesim taraftar.
kardeş sen gsyi ne kadar çok yalıyorsun öyle
şöyle geçmişe dönük mesajlarına bakayım dedim kendimi gs forumunda sandım.

Çevrimdışı sermet00

kardeş sen gsyi ne kadar çok yalıyorsun öyle
şöyle geçmişe dönük mesajlarına bakayım dedim kendimi gs forumunda sandım.
Daha dün dalga geçiyordum Gs ile ne yalaması Türk Futbolunu açıp okuyabilirsin

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gs zaman geçtikçe yavaşlar hep böyle devam edecek değil zamanla kabullenecekler illa ki Beşiktaşın büyüklüğünü ve.Bükemediği bileği öpecekler hem oyuncuları hem taraftarları
Biz.yokken meydanı boş bulup kuduz it gibi havlıyorlar kral gelince aslan süt dökmüş kediye döner bizim kadro oturana Kadar bunların havası meraklanmayın kadro oturunca şamata devam gs yi şamarlamaktan bıktık 2 yıldır tokat manyağı yaptık bizim karşımıza gelince dut yemiş bülbüle dönerler
Üstelik aslan terbiyecisi talisca da var şekil a da görüldüğü üzere
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 22:41:43 PrisonBreak ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Taraftarımızın uyanık olması lazım.Bu sene uzun süre ligte liderliği alamayabiliriz ancak normal şartlarda aralık-ocak gibi sazı ele alacağımızı düşünüyorum yani ikinci yarıya en iyi giren takım oluruz büyük ihtimal.Gs erken form tuttu ve oldukça kaliteli bir 11'i var ancak kadroda derinlik neredeyse yok mutlaka tökezleyecekler kaçarı yok tökezlemeseler Real Madrid'ten farkları olmaz zaten.Ancak bu süreç uzun sürer ligte 2-3.sıralarda dolabiliriz takımı sonuna kadar desteklemek gerekiyor başarıya çok alışmış bir kitle oluştu umarım baltalamazlar şu takımı

Geçen sezon da uzun süre 2. götürdük ligi, sonlara doğru zirveye oturduk. Ondan önceki sene de fener'in önüne geçip rahatlamamız bir hayli zaman almıştı. Yani zaten 2 sezondur bu pratiği yaşadık. O nedenle neden sorun olsun anlamadım.

Gs'nin oldukça kaliteli bir 11'i var demek için henüz çok erken. Tolga, Linnes, Rodrigues, Serdar Aziz bu takımın banko 11 oyuncusu durumunda. Allah aşkına hangisinde kalite var? Duran toptan gol yemedikleri tek maç yok, hocalarının mazisi 0, bizim gibi oturmuş bir oyun kültürleri ve iskeletleri yok. Bunlar çok daha büyük avantajlar bence.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar bugün 3 gol attı
Reis döktürüyor ah be gördükçe içim gidiyor meşhur sevincini yapmış yine

Çevrimdışı cursedofdragon

Daha dün dalga geçiyordum Gs ile ne yalaması Türk Futbolunu açıp okuyabilirsin

Evet dün sportoto başlığına gs'ye sadece ts deplasmanı ve konya deplasmanında puan kaybı yazdın gördüm ben.

Deplasman maçı vodafonepark'a gelicek olan gs'yi Beşiktaş'ı evinde yener demek istedin net gördüm bunu dün.

Bugünde gs'yi real madrid ilan ettin.

Bence çok çaktırıyorsun dikkat et bu kadar çok çaktırma.

Çevrimdışı sermet00

Geçen sezon da uzun süre 2. götürdük ligi, sonlara doğru zirveye oturduk. Ondan önceki sene de fener'in önüne geçip rahatlamamız bir hayli zaman almıştı. Yani zaten 2 sezondur bu pratiği yaşadık. O nedenle neden sorun olsun anlamadım.

Gs'nin oldukça kaliteli bir 11'i var demek için henüz çok erken. Tolga, Linnes, Rodrigues, Serdar Aziz bu takımın banko 11 oyuncusu durumunda. Allah aşkına hangisinde kalite var? Duran toptan gol yemedikleri tek maç yok, hocalarının mazisi 0, bizim gibi oturmuş bir oyun kültürleri ve iskeletleri yok. Bunlar çok daha büyük avantajlar bence.
Yav ben kendimi anlatamıyorum heraldi.Avantaj bizde zaten.Fikstürleri iyi ligin ilk yarısını lider götürebilirler diyorum bunun üstündende algı yürütürler diyorum kısaca bu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Evet dün sportoto başlığına gs'ye sadece ts deplasmanı ve konya deplasmanında puan kaybı yazdın gördüm ben.

Deplasman maçı vodafonepark'a gelikce olan gs'yi Beşiktaş'ı evinde yener demek istedin net gördüm bunu dün.

daha ilk msjlarında bi kac kişi daha yazmıstı sanırım bu arkadasa bende bişeyler karalamıştım ama hatırlamıyorum şimdi.

ben hala inanmıyorum gerçi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş Domagoj Vida ile Ocak ayı için sözleşme imzaladı

Ajans Beşiktaş

Çevrimdışı sermet00

Deplasman maçı vodafonepark'a gelicek olan gs'yi Beşiktaş'ı evinde yener demek istedin net gördüm bunu dün.

Abicim cidden iyi misin ya?
Aç bak Allah aşkına kim ne yazmış Gs'ye?
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama objektifliğini kaybetme diye mesaj aldım tartıştık o arkadaşla.
Ben FB maçına kadar Ts ve Konya dışında kaybetmez yazdım ne Beşiktaş'ı.Görüşlerine katılmadığınız insanlara niye çamur atıyorsun?

Çevrimiçi Necmi

Yav ben kendimi anlatamıyorum heraldi.Avantaj bizde zaten.Fikstürleri iyi ligin ilk yarısını lider götürebilirler diyorum bunun üstündende algı yürütürler diyorum kısaca bu
adamlara 96 puan vermişsin bu sene içerde maç kaybetmezler dışarda bir ts konya maçı kaybederler
biz demekki iki maçtada yenileceğiz bunlara
senin üslup Beşiktaşlı üslubu değil fazlamı renklilerle takılıyorsun şimdi değilki seni uzun zamandır takip ediyorum
Beşiktaşılıyım diyorsan Beşiktaşlı gibi davran.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abicim cidden iyi misin ya?
Aç bak Allah aşkına kim ne yazmış Gs'ye?
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama objektifliğini kaybetme diye mesaj aldım tartıştık o arkadaşla.
Ben FB maçına kadar Ts ve Konya dışında kaybetmez yazdım ne Beşiktaş'ı.Görüşlerine katılmadığınız insanlara niye çamur atıyorsun?

İçerde puan vermez bu takım kolay kolay.Konya ve Trabzon deplasmanlarında puan kaybı gelebilir diğerlerini kazanırlar.

Bu senin mesajın değil mi ?

Ben kimseye çamur atmam yalan söyleyen insandan ve iftira atan insandan nefret ederim.

Benim mesajıma bu cevabı verdin ?

Beşiktaş deplasmanına gelecek gs'yi Beşiktaş'ı yener olarak gösterdin ?

Mesajın sportoto başlığında duruyor gidip bakalabilirsin.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 22:55:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sermet00

Daha dün attığım mesajlar,şimdi Gs'yi yaladığım çok dikkat çektiğim yazılıyor eyvallah tartışmayı bilmiyorsanız benim işim yok burda

Ek olarak bu seneki formam

Kalın sağlıcakla

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar bugün 3 gol attı
Reis döktürüyor ah be gördükçe içim gidiyor meşhur sevincini yapmış yine

Çok yazık oldu gerçekten. Adam cidden coştu. Başkan paraya kıyıp alsaydı keşke.

Çevrimdışı artena_condari

Aboubakar bu bir hafta 3 atar, gelecek 3 haftayi bos gecebilir :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belki alır. Malum sözleşme uzatmadı hala. O değil de elimizde Negredo var. Hala forvet beğenmiyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

Daha dün attığım mesajlar,şimdi Gs'yi yaladığım çok dikkat çektiğim yazılıyor eyvallah tartışmayı bilmiyorsanız benim işim yok burda

Ek olarak bu seneki formam

Kalın sağlıcakla

Sizin gibilerin anlaması gereken gerçek şu:
Şu anda Beşiktaş büyük bir kuşatma, abluka altında. Federasyon, medya, 17 takım hepsi ayrı bir yerden bastırıyor kaleyi yıkmak için. Farkında mısın az kalsın 2 sene şampiyon yapan hocamızı kaybediyorduk? Az kalsın 5 maç seyircisiz oynayabilirdik? Ve sizin söyledikleriniz de %90 oranında bu ekibin üslübu. Malatya'ya giden arabaları, 0-8 ankaragücü maçını, rakiplerimizin bir sezonda 19 penaltı atışını, 101.yıl oeprasyonunu görmüş kardeşlerimizden bu üslüpla tepki çekmeniz niyetiniz ne olursa olsun, normal.

Belki alır. Malum sözleşme uzatmadı hala. O değil de elimizde Negredo var. Hala forvet beğenmiyoruz

Ben artık Türkiye'ye yolu düşeceğini sanmıyorum. Keşke gelse. Ağır fark atarız ligde ve Avrupa'da kupaya yürürüz.

Aboubakar bu bir hafta 3 atar, gelecek 3 haftayi bos gecebilir :)

Son 7 hazırlık maçı ve 3 lig maçında toplam 12 gol attı :) Bonservisi için 18 milyon € isteniyor :)

Çevrimdışı sermet00

Şu anda Beşiktaş büyük bir kuşatma, abluka altında. Federasyon, medya, 17 takım hepsi ayrı bir yerden bastırıyor kaleyi yıkmak için. Farkında mısın az kalsın 2 sene şampiyon yapan hocamızı kaybediyorduk? Az kalsın 5 maç seyircisiz oynayabilirdik? Ve sizin söyledikleriniz de %90 oranında bu ekibin üslübu. Malatya'ya giden arabaları, 0-8 ankaragücü maçını, rakiplerimizin bir sezonda 19 penaltı atışını, 101.yıl oeprasyonunu görmüş kardeşlerimizden bu üslüpla tepki çekmeniz niyetiniz ne olursa olsun, normal.
Senin de okuduğunu anlaman gerekiyor veya tam okuman zira ben de bundan bahsettim.Kısa süreli başarı gelirse algı başlayacak yazdık adam bana Gs'yi yalama diyor bizim de aklımız var çok şükür bırakın şu ayakları

Çevrimdışı sermet00

Senin de okuduğunu anlaman gerekiyor veya tam okuman zira ben de bundan bahsettim.Kısa süreli başarı gelirse algı başlayacak yazdık adam bana Gs'yi yalama diyor bizim de aklımız var çok şükür bırakın şu ayakları

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben artık Türkiye'ye yolu düşeceğini sanmıyorum. Keşke gelse. Ağır fark atarız ligde ve Avrupa'da kupaya yürürüz.
Şimdi forumda geçmişe doğru yolculuk yapsam Aboubakar'ı herkesin kötülediğini görürüm. Şimdi bize gelirse ağır fark atarızı okuyorum. Gece ile gündüz gibi yorumlar. Elimizdekilerin kıymetini bilelim bence. Sonra kaybedince üzülüyoruz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı jerry

Ne Abu 18 milyon eder ne de bize gelse ağır fark atarız. Farklı bir oyuncu tipi olduğu için bazı oyunlarda çok işimize yarar. Ama Negredo ile oyunu daha iyi tutarız. Gomez'de olduğu gibi.

Etiketler: