2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939408 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Kimse bahsetmemiş ama Başakşehir de parçalandı. Şenol Hoca'ya kızsak da Kerim Frei ve Gökhan İnler'i izleyince oyuncu tercihlerinde ne kadar haklı olduğunu görüyoruz.
Şanssız 2 gol yedik umarım haftaya rahat alırız seyircimizin önünde.  :boxin:
Yeri burası değil ama iç dış takımları böyle yıpratıyor işte. Karabük büyük farkı kaçırmış.
Karabüklü eleman da sezonun golünü ikinci haftadan atmış
Hep söylüyorum hem Kendi menfaatimiz hem de ülke puanı açasından renklilerin Avrupa'da olması kazançtır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayır keske baska biri alsaydı.

Adamlar Etoo'yu aldı popoları arşa değdi.

Simdi Nasri'den sonra Beşiktaş-şikebahce-f.saray alamadı Antalya aldı olur 🤣
Rekabet iyidir iyi Ligin kalitesinin artması bizim lehimize

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Kondisyoner Miguel Montana: "Sezon uzun olacağından fiziksel yüklememiz henüz bitmedi. Milli ara sonrası takım hazır olacak." (beIN Sports)

Çevrimdışı 38life

Sırf şehrin cazibesinden geliyor bu oyuncular Antalyaya.

Antalyalıyım buarada.

Çevrimdışı ahmetemre

Düğündeyim gs şampiyon olmuş diyorlar doğru mudur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı fatihbjk

Sırf şehrin cazibesinden geliyor bu oyuncular Antalyaya.

Antalyalıyım buarada.

Gelsin bosverin. Ligin kalitesi, izlenirligi artsin yurtdisinda.

Çevrimdışı mellfred

Takım kulübemiz çok zengin bu nedenle bu yıl hoca umarım değişiklikler için 70'i beklemez
Morinho Real'i çalıştırırken benzema hugain'i yarı yarı oynatırdı
Bizde de Caner-adri, medel-atiba, Tolgay-ozzy, lens-quaresma vb vb  birbirlerine kalite olarak rakip oyuncuların bolluğu mevcutken (töre ve ba katılırsa çok daha alternatifli olur) kötü performanslı oyuncuyu tutmak için zaman kaybetmemeli derim
Adriano o gün formsuzsa al Caner'i 46'da. Baba yorgunsa al medeli...gibi

Çevrimiçi LORDBJK

Nasri Antalya ile anlasmıs.

Eğer şakaysa hiç komik değil .

Bence Beşiktaş'ın bu sene en büyük hatası nasri olur.Lensi alana kadar keşke nasri'yi alsaydık gerekti mi sağ kanat, sol kanat, orta saha oynardı tam bizim ihtiyaç duyduğumuz oyuncu tipiydi bence

Çevrimdışı 38life

Gelsin bosverin. Ligin kalitesi, izlenirligi artsin yurtdisinda.

Biz Antalyayla oynadık yendik zaten sıkıntı yok :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan gönül'ün takıma dönmesine 3 hafta kaldı demi  :alala:

1 hafta lig başlamadan önce ameliyat oldu ligde 2 hafta geçti.

Bursa ve karabük maçınıda kaçıracak herhalde.

İçerdeki konya maçında sahada olur herhalde 17 eylülde ki.

O maç'a kadar bence sağ bek'te adriano oynamalı solda caner.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

William Vainquir'i ne yapıp edip alalım.
bence stoper transferinden daha öncelikli.

Çevrimdışı AmaralGürses

:lol: 10 numara yorum.
Aynen abi 2.hafta sonunda yıldızlı pekiyi ile şampiyonluk plaketi vereceklermiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

:lol: 10 numara yorum.
Aynen abi 2.hafta sonunda yıldızlı pekiyi ile şampiyonluk plaketi vereceklermiş.

bıktık hersene bunlarla uğraşmaktan.

Öldük bittik biz rakipler çok iyi biz neden kötüyüz.
Hoca kötü başkan kötü oyuncular kötü vs zırvalarından.

Bi bitmediler gittiler...

Çevrimdışı AmaralGürses

bıktık hersene bunlarla uğraşmaktan.

Öldük bittik biz rakipler çok iyi biz neden kötüyüz.
Hoca kötü başkan kötü oyuncular kötü vs zırvalarından.

Bi bitmediler gittiler...

Hiç unutmuyorum 15-16 şampiyonluğumuzda aynısı Akhisar'a içerde 0-2 kaybettiğimiz ve fenerin lider olduğu hafta söylenmişti. (fener taş gibi takım, rakip orta sahayı geçemiyor hebele hübele çiki çiki bom...)
16-17 şampiyonluğumuzda ise içerde 2-2 biten gs maçında. Sanırım 5.hafta falandı. (rikerink bey, tolga 20km, buruma süperstar hebele hübele çiki çiki bom...)

Gs hangi mevkide bizden iyi oyuncuya sahip diye bakıyorum?
Hocaları kıyaslıyorum?
Beraber oynama pratiği, taraftar sadakati, camia içi dengeler vs gibi faktörlere bakıyorum?

Sonuç: Yürüyedur aslanım yürürken de yaslarım.

Çevrimdışı Furkan5

Hiç unutmuyorum 15-16 şampiyonluğumuzda aynısı Akhisar'a içerde 0-2 kaybettiğimiz ve fenerin lider olduğu hafta söylenmişti. (fener taş gibi takım, rakip orta sahayı geçemiyor hebele hübele çiki çiki bom...)
16-17 şampiyonluğumuzda ise içerde 2-2 biten gs maçında. Sanırım 5.hafta falandı. (rikerink bey, tolga 20km, buruma süperstar hebele hübele çiki çiki bom...)

Hocaları kıyaslıyorum?
Beraber oynama pratiği, taraftar sadakati, camia içi dengeler vs gibi faktörlere bakıyorum?

[/quote]
düşüncelerime tercüman olmuşssunuz  :) :) şenol hocada  söyledi takımımız yaşlı bir takım o yüzden fiziken yükleme zamanları çok önemli,  bursa maçından sonra bam bam bam seslerini bu sefer transfer için değil farklı sebeplerden duyarız  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ikisi de antrenmanli geldi, lens sunderlandle hazirlik maclarina bile cikti. Bu oyuncular hazir degil de sanki sahadakiler super fit atletiklik fiskiriyor. Laz inadi iste, illa yerli forvet oynatacak/parlatacak vefa gosterecek. Bu adam bir sonraki mac da negredoyu yedek birakirsa ve adam girdikten sonra protesto amacli hicbirsey yapmasa hakkidir!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bir sacmalama kardesim, ayrica Senol Hoca Laz degil Karadenizli Turk Lazlar toplasan 150-200 bin Artvin, Rize civarinda yasarlar. Bence de hemen oynatilmamasi dogru Negredo'nun, ben de kizdim hocaya ama kizdigim 85'e kadar beklemesine. Oyuncu yonetimi diye bir sey var, gelir gelmez adami 11'e koyarsan hem Negredo kendini rakipsiz gorebilir hem Cenk kusebilir iyi oynarken yedek oldum diye. Hic bir profesyonel futbolcunun da iki hafta yedek kaldim diye bir sey yapmama hakki yoktur, birakin artik boyle sacma sapan sark koylusu zihniyetinde laflari.

Çevrimdışı bordele

Bir sacmalama kardesim, ayrica Senol Hoca Laz degil Karadenizli Turk Lazlar toplasan 150-200 bin Artvin, Rize civarinda yasarlar. Bence de hemen oynatilmamasi dogru Negredo'nun, ben de kizdim hocaya ama kizdigim 85'e kadar beklemesine. Oyuncu yonetimi diye bir sey var, gelir gelmez adami 11'e koyarsan hem Negredo kendini rakipsiz gorebilir hem Cenk kusebilir iyi oynarken yedek oldum diye. Hic bir profesyonel futbolcunun da iki hafta yedek kaldim diye bir sey yapmama hakki yoktur, birakin artik boyle sacma sapan sark koylusu zihniyetinde laflari.

Abi kusura bakma da asıl sen saçmalıyorsun. Bir futbolcu küsmesin diye takım mı kurulurmuş, yönetilirmiş ya şark köylüsü müyüz biz? En son renklilerde duyuyordum bu burak küser aman selçuk küser laflarını gördük sonra hallerini. İyi oynasa biz neden yedek olmasını isteyelim zaten yıldız transfer fetişimiz yok çok şükür. Neresi iyi allah aşkına forvetsiz oynuyoruz görmüyor musun?
Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

Tutmayın küçük enişteyi. Bırakın gelsin Lige renk gelir ne güzel
Hanimi ile haniminin karisi da gelecek miymis antalyaya

Çevrimdışı mylife1903

BiZim taraftara bakarsan sampiyon olmus gs, sen masa altindan limonataya vodka doldur

Çevrimdışı Mahmut

Şu 2 mactaki oyunundan sonra hala Cenk o kacirdigi pozisyondan sonra gomuluyorsa biz de şimariklik ve deger bilmeme baslamis demektir, 2 macta da mac genelinde gayet iyi oynadi.
Takim halinde savunma sıkıntımız var genel oyuncu profillerinden dolayi yoksa medel girer girmez golu yemezdik, demek istedigim bir oyunculuk bir is degil.
Tum oyuncular fiziksel temposunu buldugunda-bulacagini umuyoruz- hem savunmada hem hucumda ilerleriz, bu halimizle bile 2 macta da 2 gol bulduk ki bu beni sevindirdi. Sonuc olarak hucum tempomuzu yukseltip savunma sertligini artirmamiz lazim, bunun yolu da eksik oldugumuz fizik kaliteden gecer. Gecen mactaki genel oyuncu kalitesi beni cok umitlendirdi, tempomuzu buldugumuzda cogu mactan 4-1, 3-0 vb. skorlar bekliyorum ve umarim ki o maclarin baslangici taraftarin da yardimiyla haftaya ki Bursa maci olur.

Çevrimdışı mylife1903

Hocaları kıyaslıyorum?

Pisiktirinolocik ustunluk gsye gecmis

Çevrimdışı bordele

Şu 2 mactaki oyunundan sonra hala Cenk o kacirdigi pozisyondan sonra gomuluyorsa biz de şimariklik ve deger bilmeme baslamis demektir, 2 macta da mac genelinde gayet iyi oynadi.
Takim halinde savunma sıkıntımız var genel oyuncu profillerinden dolayi yoksa medel girer girmez golu yemezdik, demek istedigim bir oyunculuk bir is degil.
Tum oyuncular fiziksel temposunu buldugunda-bulacagini umuyoruz- hem savunmada hem hucumda ilerleriz, bu halimizle bile 2 macta da 2 gol bulduk ki bu beni sevindirdi. Sonuc olarak hucum tempomuzu yukseltip savunma sertligini artirmamiz lazim, bunun yolu da eksik oldugumuz fizik kaliteden gecer. Gecen mactaki genel oyuncu kalitesi beni cok umitlendirdi, tempomuzu buldugumuzda cogu mactan 4-1, 3-0 vb. skorlar bekliyorum ve umarim ki o maclarin baslangici taraftarin da yardimiyla haftaya ki Bursa maci olur.

Acaba Umut Bulut'u mu alsak her maçtan sonra yaptığı presler ve mücadelesi için överiz.

Abicim senin forvetin o pozisyonu bulduğunda fişi çekmeli, çekemiyorsa ilk 11 oynamayacak bu kadar basit.
Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

Abi kusura bakma da asıl sen saçmalıyorsun. Bir futbolcu küsmesin diye takım mı kurulurmuş, yönetilirmiş ya şark köylüsü müyüz biz? En son renklilerde duyuyordum bu burak küser aman selçuk küser laflarını gördük sonra hallerini. İyi oynasa biz neden yedek olmasını isteyelim zaten yıldız transfer fetişimiz yok çok şükür. Neresi iyi allah aşkına forvetsiz oynuyoruz görmüyor musun?
Cenk bizim onemli bir degerimizdir, beklentimiz olan bir kardesimiZdir.
Belki cenki 8-10 milyona satacagiz.

Ne verecegi belli olmayan bir oyuncu geldi daha yedigi kebaplari baklavalari sicmadan, cenki oturtursak cocugun sevkini kirabiliriz belki kirilmaz ama bunu hoca daha oyi bilir beraber yasiyorlar.

ZlatAn falan gelse tamam cat diye ilk11 baslat cenk cocuk da bisi diyemez. Alirsin benzemayi cenk oturur agzini acmaz, gomez bile 2-3 hafta oturdu yahu negredo kim daha dun boktu bugun koktu.

Negredo bi ciksin sahaya soyle golleri siralasin, kendini bi gostersin uyum saglasin sonra bakariz cenkin durumuna. Transfer risktir belki negredo hic uymayacak, cenki de kusturursek artik devre arasi vagner lovun pesine dusene kadar tosici oynatiriz santrafor.

Çevrimdışı 38life

Karamsarlık da yanlış, küçümsemek de. İfrat ve tefritten uzak durup orta yoldan gitmek doğru olan. Karşımızdaki rakip ne küçümsenecek kadar kötü ne de karamsarlığa bağlatacak kadar iyi. Emin ve tedbirli adımlarla yürüyeceğiz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Kusura bakacak bir sey yok. Futbolcu kusmesin diye takim kurulmaz, ama bir futbolcu iyi oynarken kesersen verimi duser. Cunku haksizliga ugradigini dusunur bunlar da insan, psikolojileri var. Direk yeni transfer geldi diye kulubuye yollayamazsin, ha 60'ta cikmasi lazim miydi, lazimdi ama direk Negredo ile baslarsan hem Negredo kendisini rakipsiz sanacak hem Cenk durduk yerde yedek oldum diyecek. Simdi puan kaybettik, Oguzhan'i, Cenk'i hoca haftaya keserse ikisi de hatayi kendilerinde arayacak ama gelir gelmez yenileri kadroya sokarsan haksizliga ugradik moduna gireceklerdi. Boylesi daha iyi. Kasimpasa kotu takim degil, ligin basi daha 96 puan var alinacak. Ustelik hoca direk Negredo'yu, Lens'i, Medel'i koysa da bunlardan bazilari basarili olamayip da sonradan kesilirse hem eskileri hem yenileri kaybedersin. Bu is menajerlik oyunlarina benzemiyor, Lucesu, Senol Gunes gibi hocalarin basarili olma sebepleri oyuncu psikolojisini anlamalari. Cok tezcanlisiniz.

Etiketler: