Evet. Yediğimiz gollerde ve defansta yaşadığımız problemlerde en büyük suçlu Oğuzhan. Aksi halde takımın defans planları takır takır işliyor. Problemi çözdük. Oğuzhan ilk yarıda oyundan alınsaydı 2. yarı girdiğimiz pozisyon sayısı %50 azalırdı. Sevdiğiniz oyuncuya istediğiniz rolü biçip, yok defansa gelmesin, yok kutuya girmesin, yok elinde belinde dolaşsın diğerleri pisliğini toplasın diye roller biçerken, bu çocuğa ne rolü biçiyorsunuz merak ediyorum.
herkes görevini yapacak egosunu değil takımı tatmin edecek ozi iki senedir işi artistiğe vurdu
derdi ince pas vermek topuk pası vermek vs bir inceleyin bakın normal bir oyunu varmı önce ol
sonra artistik yap. Bulunduğu yer söz konusu olunca evet o suçlu oluyor. Benmi suçu olayım bir adım atsa o şutu çekemeyecek
rakip bunlar dikkatsizlik iyi çalışmama güçlü olsan iyi çalışsan bu hataları yapmazsın
çok fazla top eziyor iki yıldır sürekli basit oynama yerine bir şeyler peşinde buda gol asist oranını düşürdü
ilk şampiyonluğumuzda sade oynuyordu şimdi iyice işi şova döktü yap şovunu sıkıntı değil ama önce maçı kurtar.
bu şekilde faydan olmadığı gibi takımın sırtında yük oluyorsun incele maç boyu hiç normal bir oyunu yok
olmadık pasları atmaya çalışıyor tutarsa rakip nakavt oluyor ama çoğu tutmadığı için kontra yiyoruz.
Eleştireceğiz çöp yapmıyoruz yeteneklerini biliyoruz ama ikinci bir şovmene ihtiyaç yok takımda sade oyununu oynasın
bunu yaptığı anda vurduğu topların yüzde doksanı tehlike saçar rakibe. Bunu yapabilecek kapasitesi varsa
ben isterim yapmazsada tepkimi gösteririm. Böyle değeri düşüyor hem bize hem kendine zarar.