2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948661 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Evet. Yediğimiz gollerde ve defansta yaşadığımız problemlerde en büyük suçlu Oğuzhan. Aksi halde takımın defans planları takır takır işliyor. Problemi çözdük. Oğuzhan ilk yarıda oyundan alınsaydı 2. yarı girdiğimiz pozisyon sayısı %50 azalırdı. Sevdiğiniz oyuncuya istediğiniz rolü biçip, yok defansa gelmesin, yok kutuya girmesin, yok elinde belinde dolaşsın diğerleri pisliğini toplasın diye roller biçerken, bu çocuğa ne rolü biçiyorsunuz merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 03:48:35 Orhan_ ]

Çevrimdışı 38life

orda 6 da 8 de hatalı tolgay yanlış yer tutuyor ozi seyrediyor
bunların savunma yapma bilgisi yok refleks gösteremiyorlar. hocanın bu kadroyla
çıkması yanlıştı elinde orjini ön libero olan bir oyuncun varsa atiba hastalandıysa onu kulübede oturtma lüksün yok

Aynen öyle. Ben Medel 11 başlar diye düşünüyordum. Hocanın inadı işte. Bildiğinden vazgeçmiyor.

Çevrimdışı Orhan_

orda 6 da 8 de hatalı tolgay yanlış yer tutuyor ozi seyrediyor
bunların savunma yapma bilgisi yok refleks gösteremiyorlar. hocanın bu kadroyla
çıkması yanlıştı elinde orjini ön libero olan bir oyuncun varsa atiba hastalandıysa onu kulübede oturtma lüksün yok

Herkes birbirine bıraktı oyuncuyu. Pozisyon taçtan başladı galiba. Bana başka bir maçı hatırlatıyor.

Çevrimdışı 38life

neyse 102 puanın ikisi gitti kaldı 100 4 ünü aldık 96 puan daha var alınacak
sıkıntı yok alır şampiyon oluruz :D

Bu sene derbiler ve diğer güçlü 4-5 takımla oynanacak maçlar çok önemli. Bizim için de rakipler için de. 3 büyükler dışında sağlam kadro kuran bu takımlar ligin tepesinin kaderini belirleyecek. Bu takımlara karşı kim daha az puan kaybederse ve derbilerde kim daha az hata yaparsa o şampiyon olacak. Bu sene ligin orta ve alt seviyelerindeki takımlara karşı puan kaybı lüksü zaten yok. Kaybeden bu tehlikeli takımlara kaybedecek. Daha az kaybeden şampiyon olacak.

Çevrimdışı 38life

Evet. Yediğimiz gollerde ve defansta yaşadığımız problemlerde en büyük suçlu Oğuzhan. Aksi halde takımın defans planları takır takır işliyor. Problemi çözdük. Oğuzhan ilk yarıda oyundan alınsaydı 2. yarı girdiğimiz pozisyon sayısı %50 azalırdı. Sevdiğiniz oyuncuya istediğiniz rolü biçip, yok defansa gelmesin, yok kutuya girmesin, yok elinde belinde dolaşsın diğerleri pisliğini toplasın diye roller biçerken, bu çocuğa ne rolü biçiyorsunuz merak ediyorum.

Oynadığı pozisyonun gereği neyse o rolü biçiyoruz. Ne eksik, ne fazla. Savunma takım halinde yapılır. Ceza sahası çevresinde açıkta kalan futbolcuyu bizim ortasaha oyuncularımız kapatmak zorunda. Bunun başka yolu yok. Biz defansta yaşadığımız problemlerin hepsi buydu çözdük falan demiyoruz. Bu yaptığına manipülasyon derler. Şimdi burada defanstaki problemlerimizi madde madde dökerim. 20 tane madde çıkar. Şuan biz 1'inden bahsediyoruz. Manipüle etmenin bir anlamı yok. Bugün yediğimiz bir golden bahsediyoruz. Yarın başka defomuzdan kaynaklanan bir gol yicez onu konuşucaz.

Oğuzhan'ın rolü defansı da düşünmesini gerektiren bir rol. Oğuzhan 10 numara değil! Bunu Şenol hoca da söyledi. Oğuzhan 10 numara oynayamam diyor, e ozaman geride oynamanın gerektirdiklerini yapacaksın. Bukadar basit.

Çevrimiçi Necmi

herkes görevini yapacak egosunu değil takımı tatmin edecek ozi iki senedir işi artistiğe vurdu
derdi ince pas vermek topuk pası vermek vs bir inceleyin bakın normal bir oyunu varmı önce ol
sonra artistik yap. Bulunduğu yer söz konusu olunca evet o suçlu oluyor. Benmi suçu olayım bir adım atsa o şutu çekemeyecek
rakip bunlar dikkatsizlik iyi çalışmama güçlü olsan iyi çalışsan bu hataları yapmazsın
çok fazla top eziyor iki yıldır sürekli basit oynama yerine bir şeyler peşinde buda gol asist oranını düşürdü
ilk şampiyonluğumuzda sade oynuyordu şimdi iyice işi şova döktü yap şovunu sıkıntı değil ama önce maçı kurtar.
bu şekilde faydan olmadığı gibi takımın sırtında yük oluyorsun incele maç boyu hiç normal bir oyunu yok
olmadık pasları atmaya çalışıyor tutarsa rakip nakavt oluyor ama çoğu tutmadığı için kontra yiyoruz.
Eleştireceğiz çöp yapmıyoruz yeteneklerini biliyoruz ama ikinci bir şovmene ihtiyaç yok takımda sade oyununu oynasın
bunu yaptığı anda vurduğu topların yüzde doksanı tehlike saçar rakibe. Bunu yapabilecek kapasitesi varsa
ben isterim yapmazsada tepkimi gösteririm. Böyle değeri düşüyor hem bize hem kendine zarar.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Takımın çoşkusu yoktu, en büyük eksiklik buydu, biz oyunu 3~4 yapmak istemedik resmen el freni çekti takım, bu sıkıntı umarım süreklilik arz etmez, bu maçtan büyük ders çıkarmak gerek yolun başındayken.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yanılıyorsun aslında kaleye yakın oynadığımızda kırılgan falan değiliz
iki tane uzaktan şutla gol yedik peki maç boyu hiç pozisyon verdikmi ben hatırlamıyorum
o goller şansızlıktı. Berabere kaldık büyük kayıp değil daha çok su kaldırır.
oyuncularıda eleştiriyoruz geçen seneden biliyoruz çünkü silkelemek lazım biraz
oyun kötü değildi quaresma geçen seneki quaresma değil böyle quaresmaya ben varım
pas oyunu oynuyor topu daha az ayağında tutuyor hiç saçma ortası yoktu. Ben bu quaresmayı beğendim.
çıkmasıda haksızlıktı bence. oziyi beğenmedim cenk mücadeleci ama forvet olmanın gereklerini yapmıyor.
iki kilit nokta pasif olunca sonuç böyle oluyor. birde yeter artık bu şutları attırmayalım geçen seneden
beri büyük çoğunluk böyle gol yedik bir türlü önlem alınmıyor. Biz zaten rakibi kutuya sokmayan bir takımız
geriye şutlar ve bireysel hatalar kalıyor. Bireysel hatanın çözümü olmaz ama şutlara çözüm bulunur.
İki uzak şutla gol yememiz orta sahamızın yeterince sert, dinamik olmadığı ve kırılganlığının , kimilerimize göre tartışılır olsa da Fabri'nin cepheden gelen şutlarda düzgün pozisyon alamadığının , takımın en başta 90 dakikaya tempoyu daha düzgün yayamaması gibi bazı konularda yetersiz kaldığının göstergesiydi bana göre. O goller bana göre tesadüf değil oyun ve oyuncu bazında zayıflıklarımız, kırılganlıklarımız , Hoca'nın tercihleriyle alakalıydı. Şutları sadece rakip takım atmadı ; biz de aynı zamanda onlara rahat şut imkanı sunduk. Bu kayıp telafi edilebilir . Asıl mesele bizim aynı yanlışları tekrar edip etmeyeceğimiz. Lens'in de gelmesiyle beraber Hoca'nın kanat oyuncularını tek bir bölgeye hapsetmemesi , kanat oyuncularının takımdan ayrı bir yapı gibi davranmayıp diğer oyuncularla daha fazla yardımlaşarak takım oyununa daha fazla riayet etmeleri , aldıkları rollerin yarattığı sorunları görüp  buna el atması olumlu bir gelişme . Quaresma tenkit edilse de orta sahaya gelip ekstra oyuncu görevi üstlenerek orta sahayı rahatlatması , bekiyle ve orta saha oyuncularıyla daha fazla yardımlaşması , kutu civarında daha fazla takılması , topu ayağında gereksiz yere uzun tutmamaya çalışmasıyla daha olumlu katkı vermeye başladı. Oğuzhan ve Cenk konusunda da katılıyorum . Oğuzhan fizik olarak daha hazır olmak oyun içinde daha fazla sorumluk alarak lider oyuncu olduğunu göstermek zorunda . Onda bu potansiyel olmasa böyle bir beklenti olmazdı zaten . Cenk kendini zorlasa da fizik olarak halen yetersiz kalıyor. Takımın birinci santraforu olacak düzeyde değil şu an maalesef.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

bugün dikkat ettiysen ozi oyunda yoktu talisca 8 gibi oynadı gayette iyi oynadı
sorun bugün altımız yoktu  3 tane sekiz vardı sahada

Ben de boyle diyorum, butun takim geri geldi. Hem Talisca hem de Cenk olmalari gerektigi yerin 15-20 metre gerisine gelip durdular. Fazla pozisyon bulamama nedenimiz de buydu. Bakiyorsun Oguzhan'in defansta da katkisi yok. Tipik Turk futbolcusu olmaya basladi iyice, iki Sevilla iki Roma haberi verdiler diye simdiden ben oldum yuruyerek de oynarim moduna girecekse formayi zor alir biraz kendisine ceki duzen vermesi lazim.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Atiba bu sene daha düzelemez defansta özellikle Marcelo iyi uyum sağlamıstı cok iyi ikili ve dostlardı Pepe , Medel ile iyi anlaşıyor galiba , Atiba yerine Medeli monte edip gecen sene ki Atiba-Marcelo ilişkisini tekrarlayabiliriz Medel - Pepe önlerinde Atiba ne kadar uyum sağlarlar acaba soru işareti
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Kasımpaşa maçı artık bitti gitti desek de kötü oldu. Geçen sene 2. hafta Konyayı yenememiştik ve o konyayı rakipler takır takır yenmişti. Malesef akşamki Kasımpaşayı bu sene Başakşehirde,Galatasarayda,Fenerbahçede rahat yener.Biz ceza sahasına sokmadığımız takımdan 2 gol yeme becerisi gösterdik.Bu 2 puan felaket tellallığı olmasın ama iyi olmadı şampiyonlar ligi trafiği başlamadan alabildiğimiz kadar puan alıp kendimize puan kaybetme kredisi açmalıydık.Kadronun hakkını veremiyoruz 3 maçtır. Hem Konyayı yenip kupayı alabilmeliydik hem de kasımpaşayı 3,4 leyip düşman herkezi kıçüstü oturtup bu sene de Beşiktaşı geçemeyiz mesajı daha ligin başında verebilmeliydik. Şu winner takım olma yolunda malesef eşiği bir türlü geçemiyoruz.

Çevrimdışı İhsan

Haftaya da Medel, Lens, Negredo'yu yedek tutarsın hoca.
Ben olsam milli ara öncesi ilk 11 oynatmam. Dün bu oyuncularda ışık göremedim
İki değişiklk yaparım
Adriano Canerin yerine
Atiba Tolgay ın yerine

Ondan sonra Medeli monte ederim zaman zaman Negredo ve Lensi ilk 11e koyarım.
 BU sezon Negredo ve Lens net ilk 11 oyuncusu olamazlarsa şaşırmam.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 09:05:05 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Culpable

Sahada liderlik vasfina sahip bir kaptanin olmadigi muddetce biz bunlari daha cok yasariz

Oguzhan  kaptanligin hakkini veremiyor
Talica kesinlinlikle 25m euro edecek oyuncu degil  ki 18m bonservis teklif ettigimiz yaziyor

Q7 ile sozlesme uzatildi bu oyun ile q7 yi her mac 11 e yazamazsin 11 de oynatmadigin bir oyuncuyu nasil cinlilere saticaksin ?
Negredo gibi bir oyuncuyu  2 mactir son 5 dakikada oyuna  alamazsin  bu sekilde devam edersen o oyuncuyu kaybedersin

heryerde Hocanin cok hirsli oldugu  yaziliyor konusuluyor 4 -0 onde iken oyunculara bagirdigini duyuyoruz
e peki 2-1 onde iken oyunu neden yavaslatiyorlar madem hirsli ise  oyuncular kendi insiyatifi ile mi yavaslatiyor
2-1 onde iken  oyunu hoca yavaslatiyorsa  hirs nerede ?

Su elindeki oyuncularla ligi dumduz edip rekor puan ile sampiyon olamiyorsan TD  olarak emekli vaktin gelmis demektir

Çevrimdışı Erdem Ayaz

PrisonBreak adlı üyeyi kastetmiştim benim hatam afedersiniz sizi kırdıysam. İyi geceler.
Yanlış konuşuyorsun gereksiz yorum yapmışsın
Vida gelmesin miranda gelsin Gustavo Gomez gelsin mesele stoper alınması ben günlerdir burda stoper diyorum sadece vida demiyorum Böyle ezbere yorum yapmadan okuyup orda anlatılmak istenen şeyi anlayıp ondan sonra ona mukabil yorumlar yapman lazım

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Haftaya da Medel, Lens, Negredo'yu yedek tutarsın hoca.
Hoca kaç defa hazır değiller dedi okumadın heralde
Dün de söyledi
Gomez ve Aboubakar da gelir gelmez 11 e girmedi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Okan Topaloglu
Okan Topaloglu @okantploglu
Via'sı Belli Alemin Gözü Yaşlı Vida Beşiktaş'lı İmzaladı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Okan Topaloglu
Okan Topaloglu @okantploglu
Via'sı Belli Alemin Gözü Yaşlı Vida Beşiktaş'lı İmzaladı
Kimler geldi kimler geçti Okan Topaloğlu'nun twitterından... Haber doğru olsa da artık bu adamın dediklerini ciddiye alan yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Hoca kaç defa hazır değiller dedi okumadın heralde
Dün de söyledi
Gomez ve Aboubakar da gelir gelmez 11 e girmedi.

Ikisi de antrenmanli geldi, lens sunderlandle hazirlik maclarina bile cikti. Bu oyuncular hazir degil de sanki sahadakiler super fit atletiklik fiskiriyor. Laz inadi iste, illa yerli forvet oynatacak/parlatacak vefa gosterecek. Bu adam bir sonraki mac da negredoyu yedek birakirsa ve adam girdikten sonra protesto amacli hicbirsey yapmasa hakkidir!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Ayberk

Dünkü maçta en fazla koşan oyuncularımız;
Talisca: 10,96km
Tolgay: 10,95km
Beck: 10,54km
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fabri nin de gönderilecekler listesine dahil edilmesi lazım keşke bi kaleci alabilseydik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fabri nin de gönderilecekler listesine dahil edilmesi lazım keşke bi kaleci alabilseydik
Oyuncu silmekte üstümüze adam tanımıyorum. Fabri geçen hafta karşı karşıya kurtardı. Bu hafta biri jeneriklik biri de hatalı  olmak üzere 2 gol yedi diye hemen asıyoruz. Tamam daha iyi bir kalecimizin olmasını biz de istiyoruz ama elimizdeki oyuncuları da böyle harcamayalım lütfen.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ayberk

sana kalsa her hafta birini gönderip takımı stoperle dolduracağız
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 haftadır yazıp duruyorlar ama hocanın haberi bile yok. Tebrikler çok iyi algı operasyonu yapıyorsunuz. Şenol Güneş'i yedirtmeyiz sizin gibilere...

“Selçuk İnan, Hakan Balta, Volkan Şen'i istiyor musunuz?” sorusuna Güneş; “Ben onları bilmiyorum, transferi ben yapmıyorum, yönetim yapıyor” dedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sermet00

Günaydın,düşündüm de dünkü maçta GG olsa 2 gol daha atardık heraldi.Topla çıktığımız çoğu pozisyonun içinde Beck vardı ve saolsun el freni görevi yapıyor.Başını kaldırana kadar rakip defansa yerleşiyor zaten

Etiketler: