2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947960 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Benim korkum takım doymuş görünüyor. Yani bu özgüven mi yoksa doymuşluk mu anlamadım.

Karşındaki takım aman abi üzerime gelme der gibi oynarken 3ü atmamak da neyin nesi? Bak atamamak demiyorum, atmamak diyorum. 5 dakika tempo yapsak atacaktık her türlü ama yapmadık. Yapamadık değil, yapmadık.

Bu yorgunluk olamaz.. Bu özgüven mi yoksa doymuşluk mu bilemedim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle
Bir doymuşluk var 2 şampiyonluk tan sonra.kendisini salmış amaaan nolacak modunda bir beşiktaş gördüm
Halbuki her sene üstüne koymamız gerekirken biz geri gidiyoruz
Çok gol yiyoruz her maç gol yiyoruz buna bir çözüm bulunmalı Orta saha bugün çok kötüydü bomboş adamlara gel de geç dedik gerçekten Atiba yi aradık bomboş du orta saha
Fabri ye teşekkür edilmesi fikrine yeni varmadım yeni takımında ona başarılar dilemeyi Allah nasip eder umarım bize Kaleci de gerekiyor
Demba Ba.alınmazsa vaziyet kötü Demba Ba şart

Çevrimdışı İhsan

Ya abi 2.yarıda ki skor 2-1 ken o rolanti oyunu kabul EDEMİYORUM!!!

katılıyorum.
Çok anlamsızdı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Hoca her seferinde eyvallah diyor, 2 puan boş yere gidiyor.

@Berat
bugün taktın hocaya
Hocalık bir durum yoktu bu maçta bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Oyun, Antalya ve Konya maçlarına göre iyiydi fakat yetersiz. Sonuç ise telafi edilir.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 01:20:51 atalay ]

Çevrimdışı Berat

@Berat
bugün taktın hocaya

Çıkan 11'e, yapılan değişiklik ve dakikalara, oynanan oyuna bak bir abi bence İhsan abim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bursa maçı çok önemli
Quaresma diyorum
Quaresma oyundan çıktığı zaman oyundan düşüyoruz çok önemli bir oyuncu bunu Bi kez daha gördüm saha içinde Oğuzhan talisca ve babel le çok iyi anlaşıyorlar

Haftaya
( Malesef ) Kalede Fabri
Adriano, Pepe , Tosic , Caner
Atiba , Oğuzhan
Quaresma , Talisca , Lens
Negredo olmalı.
Quaresma çıkınca olmuyor.

Çevrimiçi levitate

Ne forveti ya Negredo ne güne duruyo
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Çıkan 11'e, yapılan değişiklik ve dakikalara, oynanan oyuna bak bir abi bence İhsan abim.
Kardeşim 2 senedir hocayı az çok tanıman lazım tarzı bu.bir de şöyle bir durum var oyuncularla hafta içi beraber olan antrenmanlar da olan o.burada geçen sene şu neden oynamıyor bu neden şans alamıyor diyorduk ama hoca genelinde haklı çıktı.ben milli Maçtan snr eleştirirsem eleştiririm Çünkü artık taşlar yerine oturur.ondan snr daha sağlıklı bir analiz yapabiliriz bence.Yalnız bütün yorumcuların ağzından salyalar akıyor inanılmaz mutlular ulan ne döşemişiz hala ne yaraları varmış!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Son iki sezondur süregelen kontra yeme potansiyelimiz yüksek  oyunda Fabri Tolga'ya göre öne çıkıyordu. Bu sezona başlangıcımız baz alınırsa yediğimiz gollerin tamamının ceza yayından çekilen şutlardan geldiği de düşünülürse, Tolga'nın geçen iki sezona göre daha fazla şans bulma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca al 2 puanı eve götür şimdi.
Yanina Cenk ve Fabriyi de alsın :bandit:

Cenk o Golu kaçırdığı dakika oyundan alirdim onu yedi 2 puani :akuma:

Penalti noktasından bos kaleye topu tribune diken adam 11 oynuyor :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Kardeşim 2 senedir hocayı az çok tanıman lazım tarzı bu.bir de şöyle bir durum var oyuncularla hafta içi beraber olan antrenmanlar da olan o.burada geçen sene şu neden oynamıyor bu neden şans alamıyor diyorduk ama hoca genelinde haklı çıktı.ben milli Maçtan snr eleştirirsem eleştiririm Çünkü artık taşlar yerine oturur.ondan snr daha sağlıklı bir analiz yapabiliriz bence.Yalnız bütün yorumcuların ağzından salyalar akıyor inanılmaz mutlular ulan ne döşemişiz hala ne yaraları varmış!

Değişmeyen tek şey değişimdir.

Fabri ve Şenol Güneş'e yazılır puan kaybı
Cenki de ekle oraya

4 e 5 e gidecek maci hic etti

Çevrimdışı sermet00

Caner iyi oynuyor ama kenardan her  topu şişirmek olmaz ortaya da dönebilir çalımı var biraz farklıyı denemesi gerekiyor.

Çevrimiçi levitate

Herkes Babel kesilir diyordu ama bu gidişle Q7 kesilecek
bipbipbupbup

Çevrimdışı İhsan

İlk onbir doğru tercih
İki oyuncu değişikliği yaptı mantık olarak doğruydu. Medel göbeği güçlendirecek, Lens kontraya çıkacaktı.
BU değişikliklerden sonra golü yedik. Golden sonra değişklik olmadı

Herhalde Negredoyu oyuna almayacaktı ama zorunluktan dolayı oyuna aldı. Maalesef katkı veremedi

Talisca ve Tosiçin kartları vardı. Bundan dolayı erken değişemedi
Come to Beşiktaş

Takım durdu bi ara. Durdu yani kontak kapattı. Gitmedi resmen takım ama hoca bizim gibi izledi. Gerçekten durdu ve izledi.

Anlamıyorum bazen. Gerçekten anlamıyorum bu adamı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 -6 dakika topu Rakipten alamadik baski yedik , donen toplari da rakip aldi çıldırdım televizyonun basinda orta saha dustu Medeli al hoca demekten !! Hoca gitti 10 dakika sonra aldi Medeli..

Çevrimdışı Berat

İlk onbir doğru tercih
İki oyuncu değişikliği yaptı mantık olarak doğruydu. Medel göbeği güçlendirecek, Lens kontraya çıkacaktı.
BU değişikliklerden sonra golü yedik. Golden sonra değişklik olmadı

Herhalde Negredoyu oyuna almayacaktı ama zorunluktan dolayı oyuna aldı. Maalesef katkı veremedi

Talisca ve Tosiçin kartları vardı. Bundan dolayı erken değişemedi

Farklı düşünüyorum abi.  :ok:

Çevrimdışı sermet00

FB maçına kadar 3'te üç bekliyorum.Sonraki 4 hafta zor süreç başlayacak.

Senol gunes afedersinde yeter be vallaha yeter hep ayni hep ayni one gec yat one gec yat nereye kadar golu yiyicegimizi biliyorum ne var su q7de negredoyu 85de aliyo ne bekliyosun
Valla bende dedim Hoca Gol yememizi bekliyor desiklik icin diye

Takim baski yiyor orta saha dustu Hoca izliyor kenardan ben cildiriyorum Tv başında

Çevrimdışı celiker1

@Berat
bugün taktın hocaya
Bana göre oyun 2-1 ken takımı tanımayan 2 oyuncunun aynı anda oyuna girmesi hataydı.Takımla hazırlık maçı bile oynamamış oyuncuları tek tek 11 başlatarak alıştırmalıydı. Futbol oyuncusundan teknik kadrosuna kadar hatalar oyunudur. Umarım ders çıkartırız. Ayrıca kişisel fikrim Medel gibi bir oyuncuyu yedek bırakma lüksümüz olamaz. Hiç düşünmeden Vida ile uğraşmaz Pepe-Medel yapıp defansı orta sahaya çeker, bu takıma Sosa'yı a lı rım... Vodafone Park'a geçtikten sonra her maçı ilk yarıda 3-0 yapmamıza sebep pas istasyonunun-önde baskı kurmanın mimarı SOSA  idi.Sosa gelsin SOSA
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BORAN

Fabri'nin önde duruşlarını düzeltmesi,
Cenk'in boş koşu nasıl yapılır öğrenmesi,
Oğuzhan'ın sırtındaki numara ve kolundaki bandın hakkını,
Hoca'nın şu inadı bırakıp oyuncu değişikliklerine/dakikasına/11'e çeki düzen vermesi lazım  :s20: :bandit:

Çevrimdışı Fatih_

Ben begendim takimin oyununu.
Bir kac haftaya takim temposunuda kazanmis olur.
İkinci hafta yine puan kaybettik. Buda bi sampiyonluk isareti.

Çevrimdışı caner.eryigit

Cenki de ekle oraya

4 e 5 e gidecek maci hic etti
Cenk konusunda katılmıyorum kardeşim sana.bence sorun orta göbekteydi 2.gol fabri tamam ama orta göbeğe de yazar Tolgay nereye basıyorsun öyle dikkatli izlerseniz farkedersiniz nasıl yerini boşaltmış.

Çevrimiçi Sinan66

O iki uzaktan şutu yemeseydik kazanırdık :bandit:

Etiketler: