2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956154 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

vursun zaten böle pis burunla sokacaksın kafasının üstünden orda  :D
Sut olmadan gol gol olmadan uj puan olmaz

Taliska 40mden vuruyor bir kerecik beck vursun, buyutwcek bisi yok

Dogru vurus dembanin taktigi vurustur burda tavana sert ustdislan

Çevrimdışı cursedofdragon

Sut olmadan gol gol olmadan uj puan olmaz

Taliska 40mden vuruyor bir kerecik beck vursun, buyutwcek bisi yok

Dogru vurus dembanin taktigi vurustur burda tavana sert ustdislan

herkes kasımpasa maçında dujunu alsın uc kere agza uj kere burna igne bası kadar kuru yer kalmıyacak şekilde :D

Çevrimdışı Berat

Vida gelirse Boyko ile aynı kaderi paylaşır, seneler boyu onu da yollamaya çalışırız. Vida=Leş yorumunu bol bol alıntılarım.

Çevrimiçi Koa_lAA

Vida gelirse Boyko ile aynı kaderi paylaşır, seneler boyu onu da yollamaya çalışırız. Vida=Leş yorumunu bol bol alıntılarım.

benimde pek umudum yok ama bi gelsin bi görelim bakalım ne çıkacak... belki mitroviç le birlikte iyi ikili olurlar...

Çevrimdışı Ozan E.

Bir futbolcuya leş demek ne kadar doğru? Bu oyuncu bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu üstelik.

Çevrimdışı Berat

benimde pek umudum yok ama bi gelsin bi görelim bakalım ne çıkacak... belki mitroviç le birlikte iyi ikili olurlar...

Mitrovič oynayamayacak ki.. Ne çıkacağı az çok belli verdiğimiz paraya ve maaşa değmez. Elimizde süre bulamayacak onca topçu varken, o topçuların seviyesinde adam almak gereksiz.

Sivasspor aras'ı istiyormuş :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

çok kesin emin aynı zamada yıllardır izliyormuş gibi bir yorum yaptınız şimdı
İyice izlemeden böyle konuşmak yanlış
Ne alakası var yahu bu adam bahsedildiği gibi kötü değil Boyko bir kaleci Vida bir stoper ikisini kıyaslamak zaten Trajikomik olur
Boyko Gelir gelmez yaptığı İlginç hareketlerle insanları şüphe ye düşürdü hatalı goller yemeye devam ederek özgüveni ni kaybetti bunun Yegane sebebi kendisine olan güveninin azalmasıdır
Vida özgüneni yüksek sağlam bir stoper her takıma cuk diye oturur Kiev bukadar boşuna direnmiyor Şimdi kara kara düşünüyorlardır yerini nasıl doldururuz diye
Pepe ile iyi bir ikili.olurlar.

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 17:15:11 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bizide leş oldugu konusunda ikna etseniz forum huzuru acisindan iyi olacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ercan Taner dün twitter hesabından paylaşmış  :tabe: Japonu sevdim gelse katkı sağlar gibi :tabe:

Bu gece biraz çalıştım,Beşiktaş'da hafta hareketli geçebilir...
Japon Sakai sağ kanat savunma
Vida Dinamo kiev
Kaan Ayhan Dusseldorf  İddiaları var..3 oyuncu takımdan ayrılabilir...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ZeoN

Ercan Taner dün twitter hesabından paylaşmış  :tabe: Japonu sevdim gelse katkı sağlar gibi :tabe:

Bu gece biraz çalıştım,Beşiktaş'da hafta hareketli geçebilir...
Japon Sakai sağ kanat savunma
Vida Dinamo kiev
Kaan Ayhan Dusseldorf  İddiaları var..3 oyuncu takımdan ayrılabilir...
Transfer sezonu başlangıcı açıklama 2 maksimum 3 oyuncuyla anlaşacağız.
Transfer sezonu sonu anlaşılan oyuncu sayısı 8
bizimkiler sayı saymayı bilmiyor  :lol:

Çevrimdışı İhsan

Sivasspor aras'ı istiyormuş :)

duyumlarim:
Aras - Sivas
Pedro - Al Saad
Milosevic - AIK
Mitrovic - Dynamo Kiev (kiralik)
Boyko - Paok
Pektemek - Konya
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

@PrisonBreak Okuduğunu anlamamışsın, pozisyon karşılaştırmadım zaten Boyko gibi gönderilmeye çalışılır dedim.

@Gökhan_Çelik Oynadığı maçları takip etmeniz yeterli olacaktır bence :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

duyumlarim:
Aras - Sivas
Pedro - Al Saad
Milosevic - AIK
Mitrovic - Dynamo Kiev (kiralik)
Boyko - Paok
Pektemek - Konya
Keşke duyumların hepsi gerçek olsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Güntekin resmen saçmalamış. Videosu var aç izle nerede topa temas var?
O köşe yazıları maçtan hemen sonra yazılıyor, tekrarını işlememiş bile olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Berat kardeşim

sana naçizane cevabım;

Vida ve mitroviç Hırvat milli takım oyuncusu
özellikle laf attığın Vida ilk 11 oyuncusu ve ust düzey

herkes kör bir tek senin gözlerinmi açıkki Beşiktaşa imza atmış futbolcuya çöp diyorsunuz?

saygılar

Berat kardeşim

sana naçizane cevabım;

herkes kör bir tek senin gözlerinmi açıkki Beşiktaşa imza atmış futbolcuya çöp diyorsunuz?

saygılar

Diyebilir o moderator biz diyemeyiz. :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

@PrisonBreak Okuduğunu anlamamışsın, pozisyon karşılaştırmadım zaten Boyko gibi gönderilmeye çalışılır dedim.

@Gökhan_Çelik Oynadığı maçları takip etmeniz yeterli olacaktır bence :)
tamam işte gönderilmeye çalışılır nedemek kötü performans sergiler gönderilmeye çalışılır demek
Hiç bir kulüp kalkıpta iyi oynayan oyuncusunu göndermez üstelik bu adamın ne denli bir katkı vereceğini veya verdiğini görmeden boyko gibi gönderilir beyanı yanlış görmek lazım izlemek lazım belki Beşiktaş formasıyla kariyerinin en muazzam sezonunu gećirecek bilemezsin Vida senide mahcup etmez benide ama boyko kötü oynadı şimdi gidecek
Vida iyi oynar kimselerde göndermeye çalışmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş ve Dinamo Kiev, Vida konusunda pazarlıkların son aşamasına geldi. Transfer 2 milyon euro karşılığında gerçekleşebilir. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Berat kardeşim

sana naçizane cevabım;

saygılar

Yakın çevremde Vida'yı istemeyen insanların sayısı gayet fazla. Twitter'da takip ettiğim iyi Beşiktaşlı olarak gördüğüm bu forumdan da insanların olduğu insanlar istemiyor. 9 tane maçını izledim ve şu an kadroda olması bana göre tamamen bir yük olacak. Fark yaratabilecek bir isim olarak görmüyorum bu kadar basit. Pepe & Tosic çok daha yararlı olur razıyım.

@cursedofdragon Basit basit laf sokmaya devam edebilirsin sen.

Beşiktaş ve Dinamo Kiev, Vida konusunda pazarlıkların son aşamasına geldi. Transfer 2 milyon euro karşılığında gerçekleşebilir. (NTV Spor)

6 ay sonra sözleşmesi bitiyor 2 milyon €  :alala:

Çevrimdışı sozkul

düzelteyim herhalde orjinal ürünleri yurt dışında yüksek fiyata üfürüyor biri

Böyle demişler hakkımızda bölümünde

About the Shop
Welcome to The Official BESİKTAS Online Shop.

Ayrıca delivery bilgisinde PTT diyor  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yakın çevremde Vida'yı istemeyen insanların sayısı gayet fazla. Twitter'da takip ettiğim iyi Beşiktaşlı olarak gördüğüm bu forumdan da insanların olduğu insanlar istemiyor. 9 tane maçını izledim ve şu an kadroda olması bana göre tamamen bir yük olacak. Fark yaratabilecek bir isim olarak görmüyorum bu kadar basit. Pepe & Tosic çok daha yararlı olur razıyım.

@cursedofdragon Basit basit laf sokmaya devam edebilirsin sen.
Yahu bırak sen şimdi yakın çevrendekileri boşver her kafadan bir ses çıkıyor şu böyle bu böyle
Gomez için de sakat dediler bişey yapamaz dediler adam 26 gol attı Aboubakar gitsin diyenler daha düne kadar Aboubakar ı yere göğe sığdıramadı işte bunlar deneme yanılma yöntemi
Bizim insanımız sever öyle izlemeden etmeden bir oyuncuyu kalamayı dereyi görmeden paçaları sıvamak olmaz sonuçta o adam orda kötü oynadıysa forumunda olduğumuz bu mübarek muhteşem takımda da kötü oynar diye bi kaide yok müneccin değil kimse
Ki kaldıki vida da kiev de Okadar kötü performans sergilemedi
Biz Beşiktaşız ne ölüler dirilttik Vida dan şüphem yok.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 17:49:37 PrisonBreak ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 ay sonra sözleşmesi bitiyor 2 milyon €  :alala:
Benim Vida'yı istemememin en büyük nedeni bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

fabri  gereginden fazla  topu ileriye şişirdi, çogu rakibe gitti ve topu yeniden kazanmak için ekstra mücadele verildi yorgunluk oldu, geçen yıl defansta oyun kurup çıkıyorduk paslarla rakibi yoruyorduk, bu maç özelindemi yapıldı  yoksa yeni bir sistem mi önümüzdeki maçlarda görürüz artık, umarım böyle devam etmez.

Bu maçın taktiğiydi, takım hazır değil, henüz Şenol hoca çok güvenmiyor takıma, rızanın bütün planı o çıkışlarda sertlikle kapacağı top üzerineydi. Boşa çıkardık planını
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2017, 18:20:30 sozkul ]

Etiketler: