2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955971 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız gerek konya maçı gerek antalya maçı performansına bakacak olursak lens babeli keser q7yi deel :bandit:

dedik o kadar demi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

yalnız gerek konya maçı gerek antalya maçı performansına bakacak olursak lens babeli keser q7yi deel :bandit:
Lens - Q7 - Babel üçlüsünden ikisi iyi olsun yeter  :D Bu sene öyle bir lüksümüz var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

sapıtmadı adam kaleye vurdu işte içerde herkesi birileri tutuyordu :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

anlık birşeyden bahsediyoruz o kadar girmiş artık onu da görmemesi normal :D

Hiç mi fitbol oynamadınız bende kaleye vururdum ordan ama dışlan vururdum Quaresma gibi :D

Çevrimdışı 38life

anlık birşeyden bahsediyoruz o kadar girmiş artık onu da görmemesi normal :D

Hiç mi fitbol oynamadınız bende kaleye vururdum ordan ama dışlan vururdum Quaresma gibi :D

Beck seviyesinden bahsediyorsak evet normal :) Ama Beşiktaş seviyesinden bahsediyorsak normal değil.

Cenk baya bir çıldırdı o pozisyondan sonra. Talisca da çıldırdı. Çünkü Talisca'nın da tam önüne atabileceği bir an vardı. Ama Beck'ten bunları bekleyemiyorsun. Yok çünkü. Olmayan şeyi nasıl bekleyeceksin.

Çevrimdışı tangaz

bencede beck o pozisyonda saçmaladı ya baştan verecekti ya da en baştan vurmayı kafaya koyup tavana zımbalayacaktı ben olsam ikinciyi seçerdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Beck seviyesinden bahsediyorsak evet normal :) Ama Beşiktaş seviyesinden bahsediyorsak normal değil.

Cenk baya bir çıldırdı o pozisyondan sonra. Talisca da çıldırdı. Çünkü Talisca'nın da tam önüne atabileceği bir an vardı. Ama Beck'ten bunları bekleyemiyorsun. Yok çünkü. Olmayan şeyi nasıl bekleyeceksin.

gökhan'da geçen sene adanaspor maçında kaleye vurmuştu ordan tolgay bomboştum neden bana atmadın demişti :)

Bunlar bireysel tercihlerdir bi pas atmadı diye oyuncuya giydirmeye gerek yok cenk'e atsa cenk'in atacağının garantisi mi var gol'ü :)

Önünde 100 kişi var defansa yada kendi adamımıza çarpma olasılığı çok yüksek :)

bencede beck o pozisyonda saçmaladı ya baştan verecekti ya da en baştan vurmayı kafaya koyup tavana zımbalayacaktı ben olsam ikinciyi seçerdim.

ilk başta saçmaladığına bende katılıyorum gideyim mi  orta mı açayım napayım diye tereddüt yaşadı.

Ama artık o kadar girdikten sonra vurulur yani pas atamazsın göremezsin yani :)

Çevrimdışı tangaz

ilk başta saçmaladığına bende katılıyorum gideyim mi  orta mı açayım napayım diye tereddüt yaşadı.

Ama artık o kadar girdikten sonra vurulur yani pas atamazsın göremezsin yani :)

vursun zaten böle pis burunla sokacaksın kafasının üstünden orda  :D

Çevrimdışı autopsy

Tümer'in GS'a attığı bir gol vardı. Onun gibi ayak dışıyla uzak köşeye bırakmaya müsaitti pozisyon. Ama Beck'den bunu bekleyemeyiz normal olarak  :D

Çevrimdışı 38life

gökhan'da geçen sene adanaspor maçında kaleye vurmuştu ordan tolgay bomboştum neden bana atmadın demişti :)

Bunlar bireysel tercihlerdir bi pas atmadı diye oyuncuya giydirmeye gerek yok cenk'e atsa cenk'in atacağının garantisi mi var gol'ü :)

Önünde 100 kişi var defansa yada kendi adamımıza çarpma olasılığı çok yüksek :)

Bi pas atmadı diye değil ki. Hemen hemen yaptığı her icraat ofsayt.

Garantisi yok diye Cenk'e atmayacak mı? En müsait kimse ona atmak zorunda. Kaldı ki kendisi golcü biri değil. Orada Türkiyenin en iyi golcülerinden biri bomboş pozisyonda bekliyorken vurmayacaksın.

Fifa 18 Pepe'nin yüzü olduğu söyleniyor :)

Çevrimdışı underworld

güntekin : ntv ile aramda duygusal bağ var burayı bırakmayı düşünmüyorum tarzı bir şeyler söytlemişti ( griezman transferiyle ilgili)

Çevrimdışı abdusta

Vida haberleri Ukranyada ne yazıkki türk basınından alınan masabaşı haberlere dayanıyor

http://www.fotospor.com/haber-vidaya-teklif-yapildi-bedava-gelecek-261109

bu haberi sitelerine taşımışlar,eger oyleyse Tosiçle yılbaşına kadar devam..

saygılar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hazırlık döneminde ve nihayetinde Antalyaspor maçında takımda en dikkat çeken durum topun oyuncuların ayağında uzun süre kalması . Topun oyuncuların ayağında fazla kalması bir neden değil ; birçok nedenin yol açtığı bir sonuç. Hoca  buna neden olan etmenleri sorgulayıp çözüm üretebilirse eksiklerimizin çoğunu da kapatmış olacağız.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida haberleri Ukranyada ne yazıkki türk basınından alınan masabaşı haberlere dayanıyor

saygılar
Bu Kiev Tam bir aptalmış yalnız  :)
Bedava gelecek Tehlikenin farkında değiller boşver devre arası bedava alırız iyi bi tokat olur bu gavur zibidilere
Nekadar inat ettiler vallahi 1 buçuk yıldır bu Vida transferinde belirsizlik sinirlerimi fena şekilde bozdu bu inat nedir.
Ver şimdi hiç yoktan 1-2 milyon euro girsin cebine ama yok bırak devre arası yesinler tokadı otursunlar yerlerine.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

saygılar
Vida gelmezse, Medel stopere geçecek bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mitrovic hırvat milli takımına seçilmiş :)

Vida'da seçilmiş  :naughty:

İnşallah doğrudur  :D

doğru değilse olay çıkar baya iyi çünkü :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlginç olmuş  :D

Menajer Doğan Ercan: "Giuliano için ilk olarak Beşiktaş’a teklif yaptık. Beşiktaş bu mevkiinin dolu olduğunu açıkladı."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Dün bütün takımı beğendim. Antalya çağdışı adam adama, anti-futbol bir oyun oynadı. Quaresma bildiğin ortasahaya falan gelmek zorunda kaldı. Talisca'nın ayağına daha top gelmeden arkasından ittirmeye başlayan 2 kişi vardı. Buna rağmen 2 golle kazanmamız çok iyi. Dünkü oynanan futbol (?) sonrasında oyuncu eleştirmek çok mantıklı değil bence.
Sakin kafayla dusunup beklentimizi ayarlayinca antalyaspor karsisinda fbnin yarisahayi gecemeyecegini dusunuyorum

İlginç olmuş  :D

Menajer Doğan Ercan: "Giuliano için ilk olarak Beşiktaş’a teklif yaptık. Beşiktaş bu mevkiinin dolu olduğunu açıkladı."

abooo kavgada söylenmez :D  :evillol:

Etiketler: