2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6966333 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Transferde herşey mükemmel gidiyor gelen oyuncular gayet yerinde kaliteli transferler keşke marcelo kalıp q7 satılmış olsaydı ama yapacak bişey yok artık bu sene için stoper takviyesine gerek yok mangala,miranda kalitesinde bir isim alınabiliyorsa hayır denemez tabi seneye atiba emekli olacak zaten medeli oraya kaydırır devam ederiz.

Bedava sosa ve demba olursa kadro efsane olur önümüzdeki seneyede çok transfere gerek kalmıyor q7 yerine töre gelir,beckle yollar ayrılır gökhanı yedeğe atacak iyi bir sağ bek alınır,orta sahaya medele alternatif oyuncu alınır,fabrinin performansına göre belki kaleci bakılabilir,taliscanın bonservisi alınır abouda bedava takıma kazandırılırsa ozi ve cenk iyi paraya satılır efsane kadro dahada güçlenmiş olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Medel KAP ı geldi

Gary Alexis Medel Soto'nun transferi konusunda kulübü İnter ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çevrimdışı arena_t2000

Medel hayirli olsun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Uyanın olaaaa kap geldi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sarp

Vay arkadaş...
Kör şafakta gelmiş bildirim :ok:

Çevrimdışı Librarius

renkli forumlarinda okuduklarim uzerinden bazi bulgularimi paylasmas istiyorum.

Iki sene ust uste gelen sampiyonluklar her iki cenahi da oldukca hirpalamis. Ozellikle FB tarafinin psikolojisi paramparca durumda. Bu sene de sampiyon olamazlarsa cok buyuk bir travmaya girecekler.

Son iki senenin sampiyonu Besiktas'in Pepe'yle baslayan ama bitmek bilmeyen kaliteli transfer hamleleri iki tarafida icten ice onulmaz bir psikolojik konfor bozukluguna itti.

Fakat gerceklestirdikleri bazi transferlerden sonra turlu savunma mekanizmalari gelistirmisler.

1. GS'lilerin en buyuk bahanesi "Besiktas'in kadrosu cok yasli, tempo yapamazlar. Bizim kadromuz cok dinamik oldugu icin ligin icinden geceriz."

2. Bize gelmeden once "Pepe'nin Besiktas'a gelmesi imkansiz, adami PSG istiyor. Hem adam halen cok ust duzey seviyede" diyenler, Pepe bize gelince "adam gelmis 34 yasina, temposu kaybolmus, bunlar Marcelo'yu cok arayacaklar."

3. "Negredo buyuk bir hayal kirikligi olacak, Gomis Negredo'dan 2 gomlek iyi golcu. Bu lig de ispanyol oyuncular tutmuyor."

4. "Lens acik alan oyuncusu, kapali defanslara karsi oynayamaz, yedek kalirsa sorun cikarir. Fenerbahce'de ki performansi istisnaydi, kotu takimin iyi oyuncusu oldu. Feghoili'yle kiyaslanamaz bile."

5. "Medel Fernando'nun 2 gomlek alti. Zaten ortasahada ki temposu iyi olmadigi icin Inter onu stoper oynatti. Orda da berbatti."

Su aciklamalara bakinca cok keyifleniyorum.  Besiktas oyle guclenmis ki renkli arkadaslari aklin ve gercekligin sinirlarini zorlayan ve zaman zaman bu sinirlari asan iddialara zorluyor. Acidim acikcasi.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Sinan66

medel hayirli olsun  :bandit:

umarim ilk maçimizi seyricisiz oynamayiz. malum riza efendiye karsi oynuyoruz. adam yatip kalkip besiktas diye sayikliyormus  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sabahın köründe Kap geldiğine göre video gelmeyebilir. Şu an ana gündem maddesi tahkimmiş çünkü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

TAHKİM'in kararı bugün akşam gelir diyor fatih doğan
İnşallah seyircisiz oynanmaz.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kaplı gunaydinlar , cikolata kaplı bi sabah ne güzelll , opuyorum hepinizi :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yalnız bu Trabzon taraftarına medel transferiyle fena darbe vurduk iyi hançerledik onları  :evillol: ağlayıp duruyorlar
Forumlarında diyorlar ki Beşiktaş ta pepe ve Medel kolay kart gören oyuncular TFF Beşiktaşın biletini seyircisiz oynama cezasıyla kesti Tff bu sene Beşiktaşı doğrar felan diyorlar
Bunların işi gücü Beşiktaş kendinize bakın derler adama çekememezliğin en çok kendini gösterdiği ülke Türkiye Dir bizim insanımız da çekememezlik var hamsileride fb ve gs ile kardeş yaptık ne büyük kulüpsün Beşiktaşım 2 yıldır başarın sayesinde 3 ezikleri bir araya getirip kardeş yapıp kepaze ettin sinirden kuduz it gibi kuduruyorlar helal olsun Beşiktaşım.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 08:36:53 PrisonBreak ]

Çevrimdışı ZeoN

İçimde açlık oyunlarının başladığına dair his var. Umarım bu kadroy u masa başında perişan etmezler. Bir 2004 daha kaldıramam. :s20:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Eger bu lig aclik oyunlari ise bizde  katniss everdeen iz gardaş sıkıntı yok

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Medel transfermarkt listesine  eklensinde yillar sonra ordada fark attigimizi gorelim :) ozellikle fenerbahceyi tokatliyoruz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu sene bizim üzerimize oynayacaklar Çakallar pusuya yatmış hata yapmamızı bekliyorlar bakınız başkanın açıklamaları hemen cezayı kestiler daha üst makamlardan emir geliyor cezayı besiktaşa kesiyorlar bizı saf dışı bırakmak pasifize etmek şampiyonluklarımıza engel olmak bu hararetli Beşiktaşa darbeler vurarak dünyaya kendini kısa sürede duyuran Beşiktaşı engellemeye çalışıyorlar MHK TFF Fb gs el ele vermişler hata yapmamalıyız yapacağımız en küçük hata da en ağır cezayı keserler çok dikkat etmemiz lazım başkan da umarım Bidaha geçen günkü açıklamaları Bidaha yapmaz inşallah ceza yi yedik düşmanlarımızı sevindirdik
Biz efendi Beşiktaşız bu sene çok büyük oyunlar dönecek hazırlıklı olalım.

Çevrimiçi Koa_lAA

bu nedir arkadaş... millet ne tehditler eder neler söyler kimse bişey demez...bizim başkan bi kelime etti söylentiye göre 6222 gereği de soruşturma açılmış hakkında... bu nasıl iş anlamadım..

Çevrimdışı ahmetemre

Sabahın köründe Kap geldiğine göre video gelmeyebilir. Şu an ana gündem maddesi tahkimmiş çünkü.
KAP felan görünmüyor ben de anlık borsa ekranımdan bakıyorum ya benimki göstermiyor ya da kekleniyorsunuz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Koa_lAA

KAP felan görünmüyor ben de anlık borsa ekranımdan bakıyorum ya benimki göstermiyor ya da kekleniyorsunuz...
https://twitter.com/Besiktas/status/895875466191437825

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu sene bizim üzerimize oynayacaklar Çakallar pusuya yatmış hata yapmamızı bekliyorlar bakınız başkanın açıklamaları hemen cezayı kestiler daha üst makamlardan emir geliyor cezayı besiktaşa kesiyorlar bizı saf dışı bırakmak pasifize etmek şampiyonluklarımıza engel olmak bu hararetli Beşiktaşa darbeler vurarak dünyaya kendini kısa sürede duyuran Beşiktaşı engellemeye çalışıyorlar MHK TFF Fb gs el ele vermişler hata yapmamalıyız yapacağımız en küçük hata da en ağır cezayı keserler çok dikkat etmemiz lazım başkan da umarım Bidaha geçen günkü açıklamaları Bidaha yapmaz inşallah ceza yi yedik düşmanlarımızı sevindirdik
Biz efendi Beşiktaşız bu sene çok büyük oyunlar dönecek hazırlıklı olalım.

Bence az sakin ol, olalim.. öyle her hıyara tuzla koşulmaz. Gaza gelmeye de ihtiyacimiz yok şükür. Takım taş gibi.. spor ve rekabet iyi bir şey ama gerçekte olanı abartarak paranoyaya gerek yok.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Sarp

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/70643/medel_in_transferi_icin_gorusmelere_baslandi.html

Burada böyle bir bilgilendirme var Ahmet abi.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bence az sakin ol, olalim.. öyle her hıyara tuzla koşulmaz. Gaza gelmeye de ihtiyacimiz yok şükür. Takım taş gibi.. spor ve rekabet iyi bir şey ama gerçekte olanı abartarak paranoya gerek yok.

bu konuda da katılıyorum... biz fazlamı abartıyoruz acaba, paranoyak olduk gerçekten belkide. bunu bugün öğrenecez aslında.. normalde o cezanın ertelenmesi lazım seyircisiz oynama cezasının.. ama yok ertelemiyoruz derse tahkim anlayınki paranoyak falan değiliz bunlar saldırıyolar..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Medel transferiyle birlikte benim için transfer sezonu mutlu sona ulaştı. :super: Bundan sonra transfer yapılmasa bile kimsenin ses yükselteceğini sanmıyorum. Artık iş Şenol Hoca'da.

Geçen sezon başını düşünüyorum Gomez gitmiş, Sosa gitmek için can atıyor, Atiba'nın ayrılma tehlikesi var, Gökhan Töre kiralandı vs vs. Transferlerin gecikmesi yüzünden Şenol Hoca-Başkan arasında yaşanan gerginlik.. Aboubakar ve Talica gibi kendini ispatlamamış transferler.. Sonrasında Caner ve Talisca sakatlığı, Aboubakar'ın ikinci devreye kadar pek varlık gösterememesi, Afrika kupasına gitmesi.. Buna rağmen ligi domine ettik, hakem kazası olmasa ŞL'de üst tura çıkıyorduk, penaltılarla Avrupa Ligi yarı finalinden döndük..

Bir de şimdiki kadroya bakıyorum.. Marcelo ve Aboubakar dışında giden 11 oyuncusu yok.. Üzerine Pepe-Negredo-Lens-Medel gibi kalitesi tartışılmayacak isimler ekledik. Geçen seneki olumsuzluklarla bu kadar başarı elde ettiysek şu kadroyla uçmamız lazım. 

Çok övdük nazar değmesin  :tabe:

Maşallah diyelim  :D

Çevrimdışı ahmetemre

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/70643/medel_in_transferi_icin_gorusmelere_baslandi.html

Burada böyle bir bilgilendirme var Ahmet abi.
https://twitter.com/Besiktas/status/895875466191437825
ilginç resmi siteden birdirmeleri teknik sorun var herhalde borsaya kap düşmüyor.
resmi sitenin transfer haberi verdiğine ilk kez şahit oldum...
edit: satın alma KAP varmış
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 09:19:40 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilginç resmi siteden birdirmeleri teknik sorun var herhalde borsaya kap düşmüyor.
resmi sitenin transfer haberi verdiğine ilk kez şahit oldum...
KAP fotoğrafını da gördüm biri twitterda paylaşmıştı. Acaba sen mi yanlış yere bakıyorsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: