2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955884 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu uefanin seyi bi bizemi kalkiyor arkadas, kismen uyumsuzluk bilmem ne

Gsye coksun hemen uefa hasirt diye gecirsin 3-4 sene bonservis sinirini sonra fbye soktugu semsiyeyi acma zamani da geldi artik, bas butona bas butona

Aziz yildirim 100 milyom dolarim var diyor bankada, zarar nerden cikiyor, kendi kisisel hesabiysa mufettis gonderip kontrol etsin devlet, vergisini falan oduyor mu diye, spk bu ise bakmali ayrica, sen bir suru zarar acikliyon, borc acikliyon, sonra bankada param var, sipekulemediyor herif.

benim tahminim zaten gs ceza geleceğini öngördüğü için bu transferleri yaptı... zaten ceza alacaz -transfer yasağı vs.- bari gelecek yılların takımını şimdiden kuralım diyerekten bukadar saldırıyolar... yoksa çok anlamsız bukadar sıkıntıda olup böyle para harcamak.

Çevrimiçi Koa_lAA

fb nin en fazla 20m euro açık taahhütü vardı bu bildirimle aşmış oluyor bakalım yaptırımı ne olacak

kur farkını bahane ediyolarmış.. uefa yermi bilmiyorum. kota 20 bunlar 35 zarar etmiş.. 15 m euro kur farkı.. normal bi insan yemez bunu... ama uefa bu işleri güçleri bizle... o yüzden hoşgörebilirler..

Çevrimdışı ahmetemre

sahaya bıçak atan dün gözaltına alınmıştı bugün serbest bırakılmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Negredo Tolga'yı fena avlamış :)

Herif Asirtmaci ya atrigi 10 Golum 6 si asirtma oluyor nerdeyse
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fb nin en fazla 20m euro açık taahhütü vardı bu bildirimle aşmış oluyor bakalım yaptırımı ne olacak
onlar bi yolunu bulurlar. yine yaparlar bi hile hurda tamam. en iyi yaptıgı iş zaten fb nin

Çevrimdışı FARUK

kur farkını bahane ediyolarmış.. uefa yermi bilmiyorum. kota 20 bunlar 35 zarar etmiş.. 15 m euro kur farkı.. normal bi insan yemez bunu... ama uefa bu işleri güçleri bizle... o yüzden hoşgörebilirler..
uefa ffp hakem heyeti savunma isteyecektir
gs ceza aldığında benzer şekilde ülkenin ekonomisinin kötü olması suriye krizi ve futbolda şike skandalı gibi durumları savunmasında bildirmişti
uefa hepsine tek tek cevap vererek çürütmüştü ve men cezası geldi
ama bu ceza anlaşma süresinin sonunda geldi. bizim gibi bir kısmı uyumsuzluk ve bazı kalkacak kısıtlamaların devamı şeklinde karar çıkabilir

Çevrimdışı tangaz

şekip efendi geçen şam şeytanının konugu iken taahhütümüzü aştık kur farkı vıdıvıdı diyordu uefadan anlayış göreceğimizi umuyoruz falan diyordu uefa bir kere daha koysa bunlara da fizandan duysalar  :D milleti kendileri gibi salak sanıyorlar 20 mio yuro 83 milyon tl eder eski kur olsa 70 ederdi kur farkından olsa olsa 13-15 fark olur sen zararı açıklamışsın 35 mio yuro ne kuru ne farkı derler adama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Bir an önce tüm branşlarda ve yapılarda tasarrufa gitmek gerekiyor. Kâr açıklamışız fakat senelik 125 milyon tl finansman giderinden dolayı bu oran çok düşük kalmış. Amatör şubelerde, şirket içindeki yapılarda, futboldaki işe yaramayan futbolcuların sözleşmelerinde gerekli atılımların bir an önce yapılması gerekiyor. 8-9 a yakın futbolcu hiç bişi yapmadan her ay maaşlarını alıyorlar kulüpten, bu çok acı bişi böyle bi tablo varken 1-2 tane kabul edilebilir ama 8-9 oyuncu çok fazla. Buna ek olarak sponsorluk anlaşmalarının bazılarının da tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor..
8-9 tane kim var ki bizde ya  :alala:
Benim aklıma bi aras geliyor bide pektemek..veli desen bildiğim kadarıyla para almıyor sakatlık döneminde..pedro milo boyko nun da maaş yükü yok kiralık gittiği yerler ödüyor.Bu sene de en kötü öyle olur.6 isim etti 3 de altyapıdan sedat fatih hüseyin var etti 9.Toplam kadro veli ile beraber 31 kişi  geriye 22 kişi kalıyor zaten.

Çevrimdışı Kalyoncu

hakikaten ya  Fulya  temlikleri  ne zamankalkiyordu  2019 muydu ?  Oradan  senelik yanlis  hatirlamiyorsam 5-6 milyon usd  bir  kira gelirimiz vardi ...
2016 idi. 14 milyon $ kira gelirimiz vardı oradan. Ne olduğunu bilemiyorum araştırdıkça Beşiktaş'ın nasıl dolandırıldığına şahit oluyorsun üzülüyorsun. Bende bıraktım artık takip etmeyi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Off ya dayanamiyorum pazar gunu gelsede mac izlesek , ozledim ulan!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

temlik demişken şu alınan son kredilerden olsa gerek 374 milyon tl nur topu gibi yeni temliklerimiz olsu bi çinli gelse de %10 hisseyi 300-500 milyon dolara alsa hepimiz rahatlasak  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

bugün öğleden sonra hareketli olacak cezalar açıklanacak medel de gelişmeler gelişmeler...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı terapati

İçinde bulunduğumuz ekonomik tabloda, kuşkusuz, en kötü ve büyük pay şu an Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanı olan kişiye ait. Yahu en basit işe girerken bile insanın CV'sine bakılır. Bu kişinin CV'sine kimse bakmamış ama belli. Sonra neden ülke futbolu böyle diye tartışır durur futbol camiası. Bizle uğraşacağınıza federasyonla uğraşın az da bari ülke futboluna katkınız olsun  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

İçinde bulunduğumuz ekonomik tabloda, kuşkusuz, en kötü ve büyük pay şu an Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanı olan kişiye ait. Yahu en basit işe girerken bile insanın CV'sine bakılır. Bu kişinin CV'sine kimse bakmamış ama belli. Sonra neden ülke futbolu böyle diye tartışır durur futbol camiası. Bizle uğraşacağınıza federasyonla uğraşın az da bari ülke futboluna katkınız olsun  :bandit:

tam bir şımarık aile çocugu başkanken bir yurtdışı kampında bu ve yöneticilerin oldugu bir idman maçı yapılmıştı bu tuttu maçtan evvel kazanan takıma 25er bin dolar prim açıkladı bende o ara bunun yanında çalışıyorum (babasının yani) temmuz ayı gelmiş yılbaşında açıklanması gereken ama her sene mart-nisan gibi açıklanan yıllık zamlarımız hala açıklanmamış üstüne gazetelerde bunun 25erbin dolar prim haberini görünce tüm şirket çalışanları topluca sövmüştük

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

o kişi 2004 te başkan seçilmese belki şu an şampiyonluk sayımız diğerlerinden fazlaydı. 2004 şampiyonluğumuzun kaybedilmesinde bize operasyon yapıldı ama o şampiyonluğun elimizden alınmasında o kişininde parmağı olabilir :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Portekiz basını Taliscanın Beşiktaş ta mutlu olduğu ve ayrılmak istemediği mesajını yayınlamış
ancak Fifanın geçici bonservis için ara kararından bahsetmemişler,bakalım ne zaman uyanacaklar

+++

Medel için Interle henüz bir anlaşma yok,hala pazarlıklar devam ediyormuş,umarız bugun neticelenir.
Beşiktaşla anlaşan Medel sabah antremanına katılmamış bavullarını topluyormuş.

+++

Vida, Beşiktaşa haber yollamış,Mahallede adım çıktı,ailem baskı yapıyor biran önce gelin beni isteyin demiş.

Saygılar

Çevrimdışı sametbagan

abubakar portonun 4-0 kazandıgı maçta bakmakla yetinmiş  :evillol:

herifler hiç transfer yapmadı sanırım kiralıktan dönen elemanlarla takılıyorlar gollerin ikisini de öyle bir eleman atmış
Sanırım sende de yunus arkadaşımızda olan Q7 sensöründen var.Ne zaman bu adamın adı geçse sen damlıyon.Sanırım çok seviyorsun abouyu

Dun gece epey Siyaset yapılmış

Izmir marsi siyaset degildir , Mustafa kemal Ataturkun adini soylemekte Siyaset degildir

Ben Izmir marsini da dinlerim , Gundogduyu da , 10.cu yil marsini da , Olurum Turkiyemi de dinlerim

Mehter marslarini da denlerim hatta dombranin ORIJINAL versiyonunu da dinlerim

Oyle bir algi var ki Izmir marsi - 10.cu yil marsi söyleyen Hukumet düşmanı

Mehter dinleyen Dombra dinleyen de Hukumet yandasi ve cumhuriyet düşmanı

Peki ben simdi bu durumda ne oluyorum hangi tarafta oluyorum :alala: :alala:

Çevrimdışı tangaz

Sanırım sende de yunus arkadaşımızda olan Q7 sensöründen var.Ne zaman bu adamın adı geçse sen damlıyon.Sanırım çok seviyorsun abouyu

yok yaa sensör bulamadım o yüzden üşenmeyip tüm mesajları okuyorum  :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

Izmir marsi siyaset degildir , Mustafa kemal Ataturkun adini soylemekte Siyaset degildir

Ben Izmir marsini da dinlerim , Gundogduyu da , 10.cu yil marsini da , Olurum Turkiyemi de dinlerim

arafta
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

Fazla kurcalama: Sen Beşiktaşlısın !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

siz bilmezsiniz o dönemleri 12eylül sonrası "ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu" die slogan çıkmıştı eskiler belki hatırlar seni de bu kategoriye sokabiliriz  :icool:

arafta
Yanlış cevap

Hepsi milli marş , Hicbiri siyaset degil

Hele bu Ülkede Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK un adini anmak marşını soylemek siyaset degil bir Onurdur , Gururdur !
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 12:24:11 Yunus Emre Dökmeci ]

siz bilmezsiniz o dönemleri 12eylül sonrası "ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu" die slogan çıkmıştı eskiler belki hatırlar seni de bu kategoriye sokabiliriz  :icool:
Aslinda Safim Cok Net beli de cok detaya girmeyelim :eyes

Anladin sen onu @tangaz

Çevrimdışı federo

Medel + Ocakta Vida veya şimdiden başka bir stoper geleceği söylenmekte.

Etiketler: