2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955908 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bence başkan taksit yaptırır Kredi kartına 10 taksit falan şöyle.
Benfica ile arayı bozduk takside yanaşmazlar talisca nın biraz su kaynatması lazım :D
kendini burda evinde zincire falan vurması bir çözüm olabilir :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

Beşiktaş müzesini gezmediyseniz mutlaka gezin arkadaşlar.
Ama öyle hemencecik son 2 şampiyonluğa çıkmak değil, en az 1.5 saat vaktinizi ayırın, her detayını her yazıyı en ince detayına kadar okuyun.
Nasıl bir misyonu temsil ettiğinizi iyice anlayın.

Çevrimdışı o2bucak

Söylemeden edemeyeceğim ne zaman Fener iyi bir oyuncu aldığını düşünsem fos çıktı bu sene sadece Valbenua'nın iyi olduğunu düşünüyorum.

Şu defans'ı tam kurduk diyoruz 2'liden biri gidiyor allah aşkına 2 iyi adam alsalar da rahatlasak. Medel ve Miranda Ali Ece'nin savunduğu 2'li Ali Ece'ye saygım ve İnancım büyük keşke Takımın Gözlemci kadrosunun başına geçse diye düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Negredo Tolga'yı fena avlamış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Negredo Tolga'yı fena avlamış :)

Asıl Tosic'e ne yapmış. Yazık beli kırılmış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelecek sene karlılık artmaz şimdilik 30 M€ transfer ödememiz olacak :D
bakalım bunun ne kadarını satarak karşılayacağız :bandit:
Başkan yumuşatır onları. Talisca ile anlaştık mı gerisi kolay. Sözleşmesinin son senesi olduğu için tüm ipler Talisca ile anlaşırsak bizim elimizde olacak İndirim yaptırmasa da taksit yaparız diye düşünüyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ayberk

önümüzdeki sene locaların 3 senelik süresi doluyor mu?
localardan da gelir elde etmeye başlayacak olmamız lazım
hesabı yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 60 milyon dolar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

önümüzdeki sene locaların 3 senelik süresi doluyor mu?
localardan da gelir elde etmeye başlayacak olmamız lazım
hesabı yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 60 milyon dolar
2 senesi var daha.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ayberk

2 senesi var daha.

2014'de 3 seneliğine satılmadı mıydı localar?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

her ne kadar hazır gözükmesek bile önce çok konuşan Antalya başkan ve hocasıyla başlayarak defterinizi dürmeye geliyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

2014'de 3 seneliğine satılmadı mıydı localar?
İlk tam sezon geçen seneydi.

Çevrimdışı sozkul

Dünya devi Benfica yaş tahtaya basmaz diyenleri de sahneye alalım

Ben buna benzer bişey demiş olabilirim, ne yapmam gerekiyor sahnede, şarkı söyleyemem ben.   :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben buna benzer bişey demiş olabilirim, ne yapmam gerekiyor sahnede, şarkı söyleyemem ben.   :)
Abi senle şahsen tanışamadık ama yazdıklarından tahminim şu ki, çıkıp sırf hatıralarını anlatsan, 2 saat oturup dinletirsin gibime geliyor. :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizimle ve Fenerbahçe ile adı geçen Badstuber Stuttgart ile anlaşnış.

Acıbadem hastanesi doktorları üzgünmüş, teselliyi Soldado'da arayacaklarmış

Çevrimdışı sozkul

bu yıl şampiyonlar ligi ve uefa gelirleri toplamı 145m TL olarak gerçekleşmiş.
Toplam gelirimiz 582m TL
tüm giderler çıkıldığında 4.7m TL kar ile bu yılı kapatmışız.

Son üç yılın toplamını biliyor musun @FARUK ? Bu yıl ile birlikte başabaş duruma gelmemiz lazım ffp nin kalkması için galiba

Çevrimdışı Fikret

Bizde öngörü ve duyum olmaz

bilgi bu..

takip eden varsa hersefer kullandığımız uçağın nerede olduğunu tespit edebilirlermi?

saygılar
:lol: :lol:
Ben pek takılmıyorum forumda ama geçen hafta bir arkadaş sizin eski mesajlardan bir demet sunup "bilgi" mi "duyum/öngörü/sanrı" mı olduğunu açığa çıkarmıştı.

Çevrimdışı Berat

Bizimle ve Fenerbahçe ile adı geçen Badstuber Stuttgart ile anlaşnış.

Acıbadem hastanesi doktorları üzgünmüş, teselliyi Soldado'da arayacaklarmış

Pingin eski sol beki aratmıyor.  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Abi senle şahsen tanışamadık ama yazdıklarından tahminim şu ki, çıkıp sırf hatıralarını anlatsan, 2 saat oturup dinletirsin gibime geliyor. :tabe:

Bunu yapabilirim, saatlerce anlatabilirim  :icool:

Çevrimdışı sozkul

abubakar portonun 4-0 kazandıgı maçta bakmakla yetinmiş  :evillol:

herifler hiç transfer yapmadı sanırım kiralıktan dönen elemanlarla takılıyorlar gollerin ikisini de öyle bir eleman atmış

Eteklerin tutuşmuştu değil mi, geçen yıl mylife ile birlikte gömüp durduğunuz adam hazırlık maçlarında golleri leblebi gibi sıralamaya başladığında?   :D

Çevrimdışı Fikret

582 milyon tl gelir biraz düşük kalmış 140 milyon yuro ediyor bu gese para liginde 19.oldugu sene 160 küsür milyon yuro gelir yapmıştı. gerçi döviz yükseldi tl gelirlerini yuroya dönüştürünce gelirimiz düşmüş olabilir ama 160 milyon yuro gelir elde edip bi 100 milyon tl fazla gelir elde etmeyi kowalamalıyız.

başkan geçenlerde gelirlerde üst limite dayandık yeni gelir getirecek enstrümanlar üretmeliyiz diyordu, haklı...
Son derece önemli bir konu. Bein'den gelen para, kombine-bilet, biraz forma ve sponsori CL katılım gelirleri dışındaki gelirler yetersiz.
Ek gelir elde edilmesi beklenen yerler ne yazik ki iyi işletilmiyor.
Kartal Yuvası dahil ciro yapılıyor ama kar çok az.

*Vodafone'daki aylık 1-3-5 tl yardım olayı mesela. Beşiktaşlı parasını yatırıyor. O parayla Vodafone-Beşiktaş temalı reklam pompalıyor, billboard asıyor. Beşiktaşlı şu güne kadar 10 birim para verdiyse 1-2 birimi kulübe dönmüştür bu projede.
Daha önce bunun sayıları da ortaya çıkmıştı.

*Kartal Yuvasının zarar etmesi gibi durumlar keza duyulmamış şey değil. Bir sürü yerde gene az gelir getiriyor buralar. Birçoğumuz 20tl edecek ürüne kartal yuvasında olunca 3-4 katı para verebiliyoruz. Ama sonuçta kulübe dönen para cüzzi kalıyor. Sanırım forma satışlarından daha ciddi bir para kalıyor kulübe.

*Bir ara Beşiktaş kart muhabbeti çıkmıştı. Siyah-beyaz kart vs. İnanın akıbetini bilmiyorum. Muhtemelen kart basması, ekip çalıştırması, kampanya için anlaşma yapması vs masrafları, o kart için 100-200tl verenlerin parasına denk olmuştur.

Yani Beşiktaşlı'nın harcadığı paradan yeterince gelir elde edemediğimizi düşünüyorum. Bunu artırmak lazım.

Beşiktaş için para harcamak isteyen herkesi de Kongre Üyesi olmaya çalışması yönünde teşvik ediyorum. Bence en net para aktarımı orada ve kombine-bilet almada gerçekleşiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abuş ne yapmış diye bakarken alttaki site denk geldi.
Abuşu tıklayınca 2017-2018 Beşiktaş yazıyor, kafam karıştı  :alala:

http://www.maisfutebol.iol.pt/fc-porto/estoril/jogo/aovivo/13542867

Çevrimdışı El Nino

Lens ve Talisca için lisans çıkması şu an için imkansız mı?

Çevrimdışı 38life

2018.

http://www.sempreinter.com/2017/01/24/tuttosport-inter-extend-medel-dambrosios-contracts/

http://www.football-italia.net/103907/inter-eder-banega-medel-out

Medel katıldığı bir Şili rasyosunda kendi ağzıyla "Inter ile 2019'a kadar sözleşmem var" diyor. Gerisini bilmiyorum. Belki dili sürçmüştür.

Çevrimiçi Necmi

:lol: :lol:
Ben pek takılmıyorum forumda ama geçen hafta bir arkadaş sizin eski mesajlardan bir demet sunup "bilgi" mi "duyum/öngörü/sanrı" mı olduğunu açığa çıkarmıştı.

abdusta nın yaptığı yabancı basını tarayıp ordan aldığı bilgileri aktarmak
ne okuyorsa onu yazıyor. bunun adı duyum oluyor zaten. diğer türlü kulüpten birinci ağızdan alırsan bilgiyi bunun adı haber olur
güvendiğin kaynaklardan aldığın bilgileride öngörü olarak sunabilirsin.
kimse birşeyi açığa çıkartmıyor sadece terbiyesizleşip burdaki sonlarını hazırlıyorlar onlar yüzünden
kimse bilgi aktaramaz duyduğunu söyleyemez oldu.

Etiketler: