2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956272 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

faaliyet karımız gayet iyi ama 124m TL gibi bir finansman gideri baltalıyor.

o finansman gideri muhtemelen bankalara ödenen masraf,faiz giderleri v.s
ama hatırladığım uzun vadeli kredi düşük faizli borç çekilip kısa vadeli yüksek faizli borçlar yapılandırılmıştı

onun kaleminide 37 milyon finans geliri olarak okuyoruz ve nihayetinde net finans gideri 93 milyon tl olmuş
buradan yıllık 23 milyon Euro faiz giderimiz var ortalama gelirlerin 120 milyon Euro olduğu yerde sürdürülebilir bir oran
ancak yıllık net kar ile ana paranın ödenmesi için çok uzun yol var önümüzde kemer sıkmaya devam

saygılar
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 22:34:24 abdusta ]

Çevrimdışı 38life

Kardeşim kaynak kim?

Hakan Gündoğar. ve bazı twitter hesapları.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı 38life

pepe saçlarını kestirirse çok daha iyi olacak. pepe dediğin kel olur :D :D

Aynı fikirdeyim. Şuan daha yakışıklı gözüküyor ama Pepe dediğin kel olur. Kel Pepe bence daha iyi performans verir  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynı fikirdeyim. Şuan daha yakışıklı gözüküyor ama Pepe dediğin kel olur. Kel Pepe bence daha iyi performans verir 
Pepe buldunuz da kelini mi arıyorsunuz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

Medel operasyonu klubun planı

Yarın sabah Umit Guner Beşiktaşın özel uçağı ile gidiyor
yarın akşam Medel ve eşi Istanbula getiriliyor
Cuma sabahı sağlık kontrolü-Cuma günü imza töreni
Cumartesi lisans çıkartılmaya çalışılacak
yetişirse geniş maç kadrosunda yetişmezse Tribunde

saygılar
Öngörü mü duyum mu bu?

Çevrimdışı Necmi

Hayır bu aksam gidenler avukatlar ve başkaları türk menejer olabilir
akşam yemeği yenilecekmiş Medelle
Ümit Güner ve Uçagımız(@Necmi kiralık uçağımız yarın sabah gidiyor)

saygılar
yok ya bu jet mübazırın jeti bizim değil :D
alttakide THY nin uçağı :evillol:

Çevrimdışı Culpable

o finansman gideri muhtemelen bankalara ödenen masraf,faiz giderleri v.s
ama hatırladığım uzun vadeli kredi düşük faizli borç çekilip kısa vadeli yüksek faizli borçlar yapılandırılmıştı

onun kaleminide 37 milyon finans geliri olarak okuyoruz ve nihayetinde net finans gideri 93 milyon tl olmuş
buradan yıllık 23 milyon Euro faiz giderimiz var ortalama gelirlerin 120 milyon Euro olduğu yerde sürdürülebilir bir oran
ancak yıllık net kar ile ana paranın ödenmesi için çok uzun yol var önümüzde kemer sıkmaya devam

saygılar
spor kuluplerinde finansman tablolarini bir sanayi sirketi gibi inceleyemezsin  ve bu seneki tablolar ilerisi icin bir ornek teskil etmez
baskan mantikli yol izliyor global bir marka olmadigin muddetce o borcun erimesi imkansiz  marka oldugun zaman bile hizlica eritemezsin  yavas yavas erimeye baslar ama bu biraz zaman alir
basari arttikca maliyet artar
global bir marka oldukca maliyetler artar neklentiler artar
 ama gelirlerde artmaya baslar  bu esnada dengeyi iyi korumak lazim
Asia da 500.000 BJk taraftari yapinca kalkip sivaspsor dan oyuncu alamazsin :)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Medel de lens formülü ile alinmiş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

kim diyor ?

Çevrimdışı abdusta

Öngörü mü duyum mu bu?

Bizde öngörü ve duyum olmaz

bilgi bu..

takip eden varsa hersefer kullandığımız uçağın nerede olduğunu tespit edebilirlermi?

saygılar

Çevrimdışı Kutay

Kadro çok kaliteli oldu hakemlerde bu sene kolay kolay kart gösteremez medele de pepeye de vodafone park'ta hem medelin hem pepenin ilk 11 oynayacağı ilk iç saha maçını sabırsızlıkla bekliyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı özgür

faaliyet karımız gayet iyi ama 124m TL gibi bir finansman gideri baltalıyor.

Haklısın ama şunu da görmek lazım; Geçen sene net finansman giderimiz 82 m. iken bu sene 87 m. olmuş. Faaliyet karımız ise geçen seneye göre 24 m.dan 93 m.a yükselmiş.

Özetle bu sene kara geçmemizi sağlayan ana unsur geçen seneye göre artan gelirler karşısında net finansman maliyetinin aynı kalması. Çok olumlu buldum ben bunu.

Borç artmış azalmış henüz bilmiyorum, bilançoyu incelemedim ama gelir/gider rakamlarından gördüğüm borcun kar üzerindeki etkisi minimumda tutulmuş.

Çevrimdışı tangaz

abubakar portonun 4-0 kazandıgı maçta bakmakla yetinmiş  :evillol:

herifler hiç transfer yapmadı sanırım kiralıktan dönen elemanlarla takılıyorlar gollerin ikisini de öyle bir eleman atmış
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 23:18:23 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı FARUK

Haklısın ama şunu da görmek lazım; Geçen sene net finansman giderimiz 82 m. iken bu sene 87 m. olmuş. Faaliyet karımız ise geçen seneye göre 24 m.dan 93 m.a yükselmiş.

Özetle bu sene kara geçmemizi sağlayan ana unsur geçen seneye göre artan gelirler karşısında net finansman maliyetinin aynı kalması. Çok olumlu buldum ben bunu.

Borç artmış azalmış henüz bilmiyorum, bilançoyu incelemedim ama gelir/gider rakamlarından gördüğüm borcun kar üzerindeki etkisi minimumda tutulmuş.

gelirde şampiyonlar liginin etkisi çok büyük
bu sene yeni yayın ihalesi ile ve tekrar CL ile karlılıkta artış mümkün ama genel borç durumu çok ayrı bir durum sanırım
çünkü kısa vadeye düşen ciddi bir borç rakamı var ve kulübünde açıkladıgı bir kredi alma durumu söz konusu muhtemelen toplam borcu yine artmış olarak görürüz

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye sözleşmesi bitiyor, mümkün olmayabilir bu formül.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Seneye sözleşmesi bitiyor, mümkün olmayabilir bu formül.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşmesi 2019'da bitiyor.

Çevrimdışı tangaz

582 milyon tl gelir biraz düşük kalmış 140 milyon yuro ediyor bu gese para liginde 19.oldugu sene 160 küsür milyon yuro gelir yapmıştı. gerçi döviz yükseldi tl gelirlerini yuroya dönüştürünce gelirimiz düşmüş olabilir ama 160 milyon yuro gelir elde edip bi 100 milyon tl fazla gelir elde etmeyi kowalamalıyız.

başkan geçenlerde gelirlerde üst limite dayandık yeni gelir getirecek enstrümanlar üretmeliyiz diyordu, haklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

gelirde şampiyonlar liginin etkisi çok büyük
bu sene yeni yayın ihalesi ile ve tekrar CL ile karlılıkta artış mümkün ama genel borç durumu çok ayrı bir durum sanırım
çünkü kısa vadeye düşen ciddi bir borç rakamı var ve kulübünde açıkladıgı bir kredi alma durumu söz konusu muhtemelen toplam borcu yine artmış olarak görürüz
gelecek sene karlılık artmaz şimdilik 30 M€ transfer ödememiz olacak :D
bakalım bunun ne kadarını satarak karşılayacağız :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelecek sene karlılık artmaz şimdilik 30 M€ transfer ödememiz olacak :D
bakalım bunun ne kadarını satarak karşılayacağız :bandit:
Bence başkan taksit yaptırır Kredi kartına 10 taksit falan şöyle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: