Ben şampiyonlar liginde bizi yakar diyordum ama o gitti şimdiden süper kupa'da yaktı. Yediğimiz golde ilerde ne idüğü belirsiz şekilde takıldı, geri dönemedi. Böyle olunca da pepe, tosic, adriano hepsi birer pozisyon sağa kaymak zorunda kaldı ve golü yedik. Çok kötüydü. Hoca eğer şampiyonlar liginde oynatırsa felç oluruz.
anlamadım yediğimiz golü beckemi kesiyorsun bu kadarda olmaz
beck ne adammış verdiği açığı 3 oyuncuyla kapatmaya çalışmışız orda kusurlu olan tosicdi
vede adrianoydu mevkilerinde olsalar onu bırak senin dediğin olsa bir yan mevkiye kaymış olsalar
gene pozisyonu önlerler tosic golü atanı değil bir arkasında pozisyona koşanı bile kovalamadı
sol bekin görevi zaten arkaya düşen topu kesebilmek kontra yedik hata quaresmanın hücumda topu kaptırmasıyla başladı
bütün oyuncularımız ilerde yakalandı geriyede aynı hızla gelemediler saha paylaşımını doğru
yapamadık ona buna hata bulacağımıza oyun şeklimize bulalım eğer ilerde topu tutarken böyle
kayıplarda geriyi sağlam tutamazsak ilerde çok işimiz olur Becke bileti kesmek suçlu yaratmak
sadece kendimizi kandırmamıza neden olur Adriano maçın başından sonuna kadar hep mevkisini kaybetti
çok dağınıkdı. sol tarafımız sürekli boş kaldı. bu bir hoca taktiğimi yoksa adrianomu gününde değildi bilemiyorum
ama çok aksadı sol tarafımız.
Adil olun çamur atmayın soldan yediğimiz bir golde sağ bekin suçlanması pes dedirtir.