2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962119 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bonservis sıkıntısı olsa uefa listesine yazamazdık abi zaten daha önce de demiştim 21 nisanda açıklandı yani bir önceki dönem bildiriminde (1 haziran 2015-31 mayıs 2016) sorun var dediğin kısımda
millet mitrovic alındı böyle oldu felan diyor ama farkında değiller

evet farkındaysan bonservise değinmedim bizim gelirler kaleminde bilmediğimiz bişey var bilançoda bu bilet geliri olsun loca geliri olsun onların bilançoya işlediği dönem vb biraz inşaat dönemi nedeni ile karmaşıktı, muhtemelen o kalemlerden kaynaklı bişey var üstüne kur farkıda çıkınca o personel gideri ve sportif gelirler yüzdelik kısmında falan bişeyler oldu muhtemelen.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Eğer diyorsa ki belgede 31 Mayıs ödeme tarihi, fakat şu zamana kadar geç ödenirse şu oranda faizli işler, tamam haklısınız. Ben empati yapmaya çalışıyorum sorunu anlamak için. Tek taraflı düşünürsek işin içinden çıkamıyoruz. Evini kiraya vermişsin, yıllık ödemesi de Mayıs'ta, adam ödememiş. 3 ay geçmiş. Sen buna karşı bir hareket sergilemez misin?
ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum boş boş konuşuyorsun anlaşma anlaşmadır bu dünyanın her yerinde böyledir.
bir anlaşma yaptığında bu bozulamaz. ödememi olmadı bu apayrı bir konudur anlaşmayı hiç bir şekilde bozmaz dava eder
faiziyle alırsın. sen sanıyormusun o anlaşma bozulabilir olsa talisca şu anda istanbulda olurmuydu. Bozulamaz bozmanın yollarını
araştırıyorlar işte yoksa çoktan oyuncularını çağırırlardı.
herşeye inanıyorsunda bizzat yönetimin söylediği çok sıkı bir anlaşma yaptık bozamazlar dediğine neden inanmıyorsun
sen Beşiktaşlısın öncelikle kendi yönetimine inanacaksın Benfica yönetimine değil. Ne zaman talisca gider işte o zaman yönetimine ne oluyor deme
hakkına sahip olursun ortada fol yok yumurta yok sen neden gaz çıkarıyorsun.
anlaşmayı görmedim diyorsun ama görmüş gibi konuşuyorsun Bu forum yönetime mesnetsiz sallama forumu değil
bunu yapan direk atılır. Eleştirin varsa olayın neticelenmesini bekle yanlışları varsa hep birlikte eleştirelim.
terbiyesizlik yapma. Ne olduğunu nasıl geliştiğini bilmiyorsun bıdı bıdı iki gündür seni dinliyoruz. Belki bilinçli
göndermediler oyuncuyla ilgili sorun var ne biliyorsun o parayı gönderirsen oyuncu ben gidiyorum derse geri alamazsın
ödemedilerse bunun nedenleri olabileceğini neden düşünmüyorsun

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ofiste işi gücü bıraktım transfer gelişmelerini takip ediyorum
Bugün talisca ve stoper konusunda önemli gelişmeler olabilir dedi serdar sarıdağ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen, ne sosası gelmesin sürünsün orlarda
Adam Milanoda yasiyor ne surunmesi oymadan parasini da alıyor bazen cok abartıyoruz bazi seyleri :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Adam Milanoda yasiyor ne surunmesi oymadan parasini da alıyor bazen cok abartıyoruz bazi seyleri :bandit:

sürünüyor demedim ki sürünsün dedim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ikiside 5 milyon civarı maaş ister Onur + nasri bence artık çöpe dönmüş bi eleman senede 20 lig maçı ancak görür barlardan çıkabilirse oda.
Onlar ilk aklıma gelen örneklerdi abi.

Talisca'nın bize 1 senelik maliyeti 3.5(hatta zam yapıldıysa 4) milyon euro.

Yani bu bütçeyle (lira + maaş) 1 sene 10 numara pozisyonunda oynatacak adam buluruz bence.

Tabii bu yazdıklarım, tercih ettiğim anlamına gelmiyor, Talisca kalsın ve kalacak da bence. Ama kalmazsa mahvolduk diyenler de fazla üzülmesinler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu hesap kesimi de sıkıntılı bizim bu sene 31 mayısı beklemeden uzattılar ffpyi karmaşık işler oldukça sanırım bizim giderler değilde gelirler bölümünde çetrefilli bişey var ve biz personel gideri vb gibi bşilerden gol yedik die düşünüyorum ben yoksa uzamazdı bu nedenle bu yıl da uzaması olasılık dahilinde.
bir sene öncesi değerlendiriliyor 31 mayıs 1 haziran arası uefa mali yılı kabul ediliyor.
bu geçtiğimiz mali yılın değerlendirilmesi ocak şubat gibi yapılır.
2015-16 mali yılı çok çetrefilliydi stad açılmadı son üç maç açıldı stad gelirleri ile ilgili gösteremediğimiz
bir şeyler vardı ne oldu bilemiyorum ama anlamadığımız bir şeyler olduğu kesin çünkü kısmi uyumsuzluk deniyor
çokda önemli değil mutlaka uygulamada bir hata yaptık yanlış anladığımız bir şey vardı.
sportif yatırım giderlerini kapsam dışı görüyor uefa stad giderlerini hesap dışı tuttuk bildiğim kadarıyla
net açıklama yapmıyorlarki kesin bizim hatamızdan kaynaklandı üstünü örttüler :D

Çevrimiçi Necmi

Bugün talisca ve stoper konusunda önemli gelişmeler olabilir dedi serdar sarıdağ
inandınmı :D

Çevrimdışı tangaz

Onlar ilk aklıma gelen örneklerdi abi.

Talisca'nın bize 1 senelik maliyeti 3.5(hatta zam yapıldıysa 4) milyon euro.

Yani bu bütçeyle (lira + maaş) 1 sene 10 numara pozisyonunda oynatacak adam buluruz bence.

Tabii bu yazdıklarım, tercih ettiğim anlamına gelmiyor, Talisca kalsın ve kalacak da bence. Ama kalmazsa mahvolduk diyenler de fazla üzülmesinler.

bu denli katkı verecek adamı 4 milyon yıllık maliyetle bulmak zor bence maffolmayız ama cebimizden yıllık bir 6-7 maliyet çıkar kanaatimce.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onda o hatun varken, daha çok sürünür.

Ayrıca kontrat senesinde oynamamak, bir oyuncu için kötü bir durum.

Seneye 33 yaşında ve son 2 seneyi boş geçmiş bir adamın alacağı para, eğer aptal Aziz gaza gelmezse, 1 milyon Euro bile olamayacak. Seneye serbest kalıp imza parası almak bir yana, Estudiantes'te 400 bin Euro'ya oynarsa şaşırmam.

O yüzden Sosa'nın geri dönmek için çırpındığını düşünüyorum, başkanın dünkü açıklamaları da bunu doğruluyor.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 11:33:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Domino taşları harekete geçti yani.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

inandınmı :D
İnanmadım tabikide serdar sarıdağ olunca bocalıyor insan
Yok domino etkisiymiş ölü taklidiymiş bol keseden atıyor maksat takipçi kasmak
Benzema diyordu bi ara o andan itibaren hayatımın en şiddetli kahkahasını attım.

Çevrimiçi Necmi

ticaret bu iş bir malı alırsın kullanırsın vadesinde ödemeyi yaparsın, bazen yapamazsın sonra ödersin bazen buna faiz işler bazen işlemez bazen de ihtilaf oluşur mahkeme çözer ama sen artık malı almışsındır. #come to evrak, ipneliğe gerek yok benfica...
ticaretin ne olduğunu bilmeyen 22 yaşında birine bunu anlatamazsın işte :D
zaten ödeme yapmadığında anlaşma bitip mal geri gidiyor olsa bütün firmaların eli
ikinci el ürünle dolar al kullan ödeme geri iade et :D iyi iş valla

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Jeremain Lens yanıyor 🔥
Sabah antrenmanında 3 gol , 1 asist ✔👑
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı benyv-

ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum boş boş konuşuyorsun anlaşma anlaşmadır bu dünyanın her yerinde böyledir.
bir anlaşma yaptığında bu bozulamaz. ödememi olmadı bu apayrı bir konudur anlaşmayı hiç bir şekilde bozmaz dava eder
faiziyle alırsın. sen sanıyormusun o anlaşma bozulabilir olsa talisca şu anda istanbulda olurmuydu. Bozulamaz bozmanın yollarını
araştırıyorlar işte yoksa çoktan oyuncularını çağırırlardı.
herşeye inanıyorsunda bizzat yönetimin söylediği çok sıkı bir anlaşma yaptık bozamazlar dediğine neden inanmıyorsun
sen Beşiktaşlısın öncelikle kendi yönetimine inanacaksın Benfica yönetimine değil. Ne zaman talisca gider işte o zaman yönetimine ne oluyor deme
hakkına sahip olursun ortada fol yok yumurta yok sen neden gaz çıkarıyorsun.
anlaşmayı görmedim diyorsun ama görmüş gibi konuşuyorsun Bu forum yönetime mesnetsiz sallama forumu değil
bunu yapan direk atılır. Eleştirin varsa olayın neticelenmesini bekle yanlışları varsa hep birlikte eleştirelim.
terbiyesizlik yapma. Ne olduğunu nasıl geliştiğini bilmiyorsun bıdı bıdı iki gündür seni dinliyoruz. Belki bilinçli
göndermediler oyuncuyla ilgili sorun var ne biliyorsun o parayı gönderirsen oyuncu ben gidiyorum derse geri alamazsın
ödemedilerse bunun nedenleri olabileceğini neden düşünmüyorsun

Objektif düşünüp akıl yürütünce terbiyesiz mi olduk? Benim ağzımdan kesin bir şey çıktı mı? Sabah gayet güzel akıl yürütme yaptık burada, temennilerimizi söyledik, milleti rahatsız mı ettim, ne terbiyesizlik yaptım? Sonuçlanmasını bekle diyorsun, sonuç olarak Talisca süper kupada oynayamadı zaten? Ben de üzerine Fifa'yı bekleyelim demiştim üstelik. Neyse bıdı bıdı konuşmayacağım daha da, saygısız atarlar yiyeceğime kendim çıkarım. Size iyi eğlenceler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeremain Lens yanıyor
Sabah antrenmanında 3 gol , 1 asist
İzledin mi? Muhabir mi yazdı?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

https://twitter.com/ersoy_ozdem/status/894635319907188736
ölü taklidi yapıyorlarmış bjk muhabirleri.
serdarı takibi bıraktım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

İnanmadım tabikide serdar sarıdağ olunca bocalıyor insan
Yok domino etkisiymiş ölü taklidiymiş bol keseden atıyor maksat takipçi kasmak
Benzema diyordu bi ara o andan itibaren hayatımın en şiddetli kahkahasını attım.
Benzema konusunda yalan demiyordu aslında :D
verdiği bilgiler yalan değil sadece planlamalar olur olmaz.
bir adım atılır yerse yer yemezse diğerine geçersin Benzema
konusu boş konu değildi  Real ciddi elden çıkartmayı düşünüyordu
benzemada gelirim kulüp gönderirse dedi. Zaten realin durumu belli Bale yada Benzema
ikisinden birini boşaltmak istiyor. yerinede şu monacodaki çocuğu dolduracaktı
ben bunu daha ramazanda Benzema buraya gelmeden önce öğrenmiştim
hatta bir dedikoduya göre buraya geldiğinde stadı ve tesisleri gezmiş deniyor.
vede asıl geliş nedeninin bu olduğuda söyleniyordu. Doğruluk derecesi nedir
bilemiyorum ama benim kulağıma gelen eminim onunda kulağına gelmiştir
basının görevide duyduğunu söylemek.
mesela gignac çok konuşuldu değilmi ama ben kulübün onunla ilgilendiği konusunda
en ufak bir bilgi duymadım. Bana asparagas bir haber gibi geliyordu.
Bir sürü oyuncuyla görüşülüyor olursaya gidiliyor. Her olmayana vay desteksiz atıyorsun denemez.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

boyko ya şans verilmeli mi acaba? :D

Çevrimiçi Koa_lAA

ticaretin ne olduğunu bilmeyen 22 yaşında birine bunu anlatamazsın işte :D
zaten ödeme yapmadığında anlaşma bitip mal geri gidiyor olsa bütün firmaların eli
ikinci el ürünle dolar al kullan ödeme geri iade et :D iyi iş valla

keşke evlenirken öyle bişey olsa..belki ozaman evlenirim.. ben beğenmedim bunu geri alın falan... neyse konu talisca.. #cometoevrak benfica..

Çevrimdışı sametbagan

Monaco ile anlasinca cok iyi oyuncu mu olmus oluyor :alala:

Muhetemelen yedek bekleyip son 10-15 dakika girecek oyuna

Dirarda Monacodan geldi cok mu iyi oyuncu :alala: ne kadar sure almis monacoda

Cok sacma bir yorum olmus kusura bakmayinda :)
Üstüne alındığına göre sallayanlardan biri de sensin galiba  :bandit:

Senin o beğenmediğin isimler türkiyede hangi takıma gelseler banko oynarlar

Nitekim dirarda bunu örneğini görüyoruz.Bizim sevyemiz için gayet de uygun bir isimdi

Sanırım buralara gelmek istemedi orası ayrı konu tabi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

boyko ya şans verilmeli mi acaba? :D
Fabri ciddi ciddi insanları şüpheye sokuyor yediği basit goller kaleden sürekli açılması
Boyko ya bir şans verilmeli diye düşünüyorum gönderilecekse bile en azından son şansı hakediyor evet çoğu insan istemiyor ama Fabri nin bu halini görünce Boyko dan beklenti oluşuyor ister istemez Fabri saldı gibi kendini.

Çevrimdışı bordele

Belki önceliklerimiz arasında 4. veya 5. sırada gelecek ama, bugün Andreas Beck'i canlı seyrettim. En az 3 pozisyonda adamını kaçırdı, top kontrolleri iyice kötüleşmiş. Şampiyonlar liginde gruptan çıkmak istiyorsak bizim daha sağlam bir yedek sağ beke ihtiyacımız var ve Beck malesef bu seviyede değil artık.
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Ben şampiyonlar liginde bizi yakar diyordum ama o gitti şimdiden süper kupa'da yaktı. Yediğimiz golde ilerde ne idüğü belirsiz şekilde takıldı, geri dönemedi. Böyle olunca da pepe, tosic, adriano hepsi birer pozisyon sağa kaymak zorunda kaldı ve golü yedik. Çok kötüydü. Hoca eğer şampiyonlar liginde oynatırsa felç oluruz.

Beck'le ben de çok beğenmedim ama şimdi dursun.
Bir de yedek sağ bekin sampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için ne kadar etkisi olur ki? :alala:
Normal şartlarda yedek sağ bek CL'de en fazla bir maç oynar.

Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Jeremain Lens yanıyor 🔥
Sabah antrenmanında 3 gol , 1 asist ✔👑

jeremain vurdu papazın çayırı inledi herif golleri atmaya dün imza töreninde başladı zaten çok cooldu maşallah herife sordular fener beşiktaş imza seçim vb gibisinden direkt voleyi yapıştırdı "burası büyük takım her sene en üst seviye oynanıyor gelen oyuncularda bu seviyenin parçası olmak için yırtınıyorlar bende bu seviyede yırtınmak için geldim gerçekler haşırt dı blekbord" dedi ve tatlı tatlı sırıttı rivayete göre azizle mahmıt zaten dil altı hapını alarak izlemişler töreni  :D

Etiketler: