2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964096 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fabri ciddi ciddi insanları şüpheye sokuyor yediği basit goller kaleden sürekli açılması
Boyko ya bir şans verilmeli diye düşünüyorum gönderilecekse bile en azından son şansı hakediyor evet çoğu insan istemiyor ama Fabri nin bu halini görünce Boyko dan beklenti oluşuyor ister istemez Fabri saldı gibi kendini.
belki bana kızanlar olacak ama yediğimiz ilk golü tolga yemezdi bence. fabri çok önde duruyor. ama toparlanacaktır elbette. boyko 1 2 maç oynayabilir. hem iyi oynarsa alıcısı olur belki

Çevrimdışı sametbagan

yapmayın ya sol eli göğsüne yapışık sağ eli açık top sekip vücudundan dönüyor sağ açık eline
çarpmıyor bize verilse o penaltı kabul edilebilirmi. cenkin pozisyonuna penaltı dense hadi bir nebze olabilir
ayakla karışık giriyor ama diğer pozisyonun penaltıyla yakından uzaktan ilgisi yok.
her şeye itiraz edeceksek yarın gerçekten olanada itiraz ettiğimizde sesimizi duyuramayız
adamlar yendi işte bizi yenilgiyide kabullenmek bir erdemdir. Maçta hakemlik bir şey yoktu gayet iyi
yönetti.
Sana katılmıyorum hakem konusunda.
Maçın maşında fofana ve traorenin ikişer defa yaptığı sarı kartlık faulleri verse rakip bu kadar sert olamayacaktı.

Evet penaltı pozisyonunda haklısın hakem doğru karar verdi.Hem konyanın penaltısı penaltı hem bizim el pozisyonu penaltı değil.

Benim maçta en çok hoşuma giden şey takımımızın kupa seremonsine katılması oldu.Ve bu büyük olayı hiçbir basın mensubu veya gazetenin yazmayışı ayrı bi ayıp

Sadece maçı yayınlayan kanal bir iki dakika konuşup konuyu kapattı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

belki bana kızanlar olacak ama yediğimiz ilk golü tolga yemezdi bence. fabri çok önde duruyor. ama toparlanacaktır elbette. boyko 1 2 maç oynayabilir. hem iyi oynarsa alıcısı olur belki
her nekadar insanlar gitmesi yönünde ısrarla görüş bildirsede üzerinde bu kutsal mübarek formayı taşıyan her oyuncu saygıyı sevgiyi hakeder ister pektemek ister veli olsun
Fabri de büyük düşüş var boyko Fabri rekabeti Beşiktaşa fayda sağlar tabi boyko rekabete girecek seviyedeyse buda önemli geçen seneki gibi gelene geç diyecekse zaten hiç geçmesin kaleye bilmiyorum ben silkelenmiştir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Objektif düşünüp akıl yürütünce terbiyesiz mi olduk? Benim ağzımdan kesin bir şey çıktı mı? Sabah gayet güzel akıl yürütme yaptık burada, temennilerimizi söyledik, milleti rahatsız mı ettim, ne terbiyesizlik yaptım? Sonuçlanmasını bekle diyorsun, sonuç olarak Talisca süper kupada oynayamadı zaten? Ben de üzerine Fifa'yı bekleyelim demiştim üstelik. Neyse bıdı bıdı konuşmayacağım daha da, saygısız atarlar yiyeceğime kendim çıkarım. Size iyi eğlenceler.
taliscanın süper kupada oynamaması sonuç değil zaten sorun var bunu kimse inkar etmiyor
taliscanın evrakları göndermedi göndermeyince oynayamaz bu sonuç değil sorunun başlangıcı oluyor
talisca ya Benficata gider yada burda kalır böylece sonuç olmuş olur.
Hiç bir şey bilmeden yönetime sallamak terbiyesizlik oluyor. Senin yaptığında her mesajda yönetimi suçlamak
bunun adı objektif olmak falan değil. objektif olsan yönetime gömmeden önce sorunu anlamaya çalışırdın.
saygısızlığı yapan iki gündür sensin tepki yemekmi saygısızlık oluyor insanlar iki gündür sana birşeyler anlatmaya
çalışıyor anlamamakta ısrar edip saçmalıyorsun. Konu Beşiktaşsa haddini bileceksin eleştirmenin bir mantığı olur.
haklı her eleştiri kabul ama mesnetsiz kanıtsız saldırma direk atılma nedenidir. Beşiktaş hakkında yönetim hakkında
konuşurken gerinden bir şeyler uydurmayacaksın. varsa kanıdın koyarsın ortaya sabaha kadar eleştiririz.
yönetim fifaya gideriz alırız lisansını diyecek kadar emin konuşuyorsa susup bekleyeceksin eleştirme hakkın lisans gelmediğinde olur
ne yapıyorsunuz dersin o zaman.

Çevrimdışı abdusta

MEDEL
Bugünkü hikayesi

medele 2014 yılında 8 milyon Euro bonservis ödendiğinin yazan İtalyan gazeteleri
sözde Beşiktaşın Medel için 5 milyon Euro bonservis ödemeyi önerdiklerini yazmışlar
işte şimdi olmadı
demekki bu iş biryerlerde tıkanmış İtalyan gazeteleri manipülasyon haber yapıyor

Beşiktaş ve 5 milyon bonservis ödeme?
aynı çümlede kullanılamaz

bakalım olaylar nasıl gelişecek

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Maçın maşında fofana ve traorenin ikişer defa yaptığı sarı kartlık faulleri verse rakip bu kadar sert olamayacaktı.

Evet penaltı pozisyonunda haklısın hakem doğru karar verdi.Hem konyanın penaltısı penaltı hem bizim el pozisyonu penaltı değil.

Benim maçta en çok hoşuma giden şey takımımızın kupa seremonsine katılması oldu.Ve bu büyük olayı hiçbir basın mensubu veya gazetenin yazmayışı ayrı bi ayıp

ercan güven bugün yazdı...

"Son söz Beşiktaş’a... Gönülden teşekkürler Kara Kartal.
Mağlup olduğu halde törende bekleyip rakiplerini alkışlamak bir yana, mağlup olarak olası bir faciayı önlediği için."
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

Ali Ece: "Pepe'nin yanına Tosic'i koymak, İlber Ortaylı'nın yanına üniversiteyi yeni bitirmiş tarih hocasını koymak gibi. Olmaz."
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

demba ba'nın gelme gibi bir ihtimali var mı? yani eğer almak istersek çok para ödermiyiz?

Çevrimiçi Necmi

katıl katılma maçın sonucunu etkileyecek kritik hata yapmadıysa iyi yönetti demek oluyor
bırakalım artık bu ağlamaları. Bunlar bize kazanç sağlamaz her şeyde haklı haksız bakmadan itiraz edersek gerçekten
haklı olduğumuzda yaptığımız itirazın hiç bir önemi kalmıyor.
serenomiye gelince zaten katılmak gerekiyor bunun bir haber niteliği yokki. neden bahsetsinler katılmazsan haber niteliği taşır.
yenilmeyi hazmedemedik olur. adamlar hakkıyla yendi Gaz çıkartmaya gerek yok. kaybetmeyide kabullenmek
büyüklüğün şanındadır. Hocaları çıkıyor maç uzatmaya gitse Beşiktaş bizi dağıtırdı diyebiliyor bize gerekli
saygıyı gösteriyor bizde yendilerse bizi gereken saygıyı gösterelim hakeme ona buna mazeret bulmayalım
bu bize yakışmaz. Birilerine bir kabahat bulacaksak gayet lakayt olan kendi oyuncumuza bulalım maçın önemini
gösterecek bir oyun oynamamışlar biz kalkmışık yok hakemdi yok sarı vermedi yok penaltı vermedi diye
mazeretler uydurmayalım. Topla oynama %67 %33 olmuş bu kadar topa sahip olupda kazanamıyorsan kuyruğunu kıstırıp
oturacaksın.

Çevrimiçi Necmi

jeremain vurdu papazın çayırı inledi herif golleri atmaya dün imza töreninde başladı zaten çok cooldu maşallah herife sordular fener beşiktaş imza seçim vb gibisinden direkt voleyi yapıştırdı "burası büyük takım her sene en üst seviye oynanıyor gelen oyuncularda bu seviyenin parçası olmak için yırtınıyorlar bende bu seviyede yırtınmak için geldim gerçekler haşırt dı blekbord" dedi ve tatlı tatlı sırıttı rivayete göre azizle mahmıt zaten dil altı hapını alarak izlemişler töreni  :D
valla hiç fener taraftarı kırılmasın diye geriden dolanmadı
vermesi gereken cevabı vermesi gerektiği gibi verdi. üst seviyede
oynamak için geldim dedi. konu kapandı :D demekki geçen sene fenerde oynayan
oyuncuların gördüğü buydu. Bıdı bıdı edeceklerine kendi takımlarını üst seviyeye çıkartsınlar :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

katıl katılma maçın sonucunu etkileyecek kritik hata yapmadıysa iyi yönetti demek oluyor
bırakalım artık bu ağlamaları. Bunlar bize kazanç sağlamaz her şeyde haklı haksız bakmadan itiraz edersek gerçekten
haklı olduğumuzda yaptığımız itirazın hiç bir önemi kalmıyor.
serenomiye gelince zaten katılmak gerekiyor bunun bir haber niteliği yokki. neden bahsetsinler katılmazsan haber niteliği taşır.
yenilmeyi hazmedemedik olur. adamlar hakkıyla yendi Gaz çıkartmaya gerek yok. kaybetmeyide kabullenmek
büyüklüğün şanındadır. Hocaları çıkıyor maç uzatmaya gitse Beşiktaş bizi dağıtırdı diyebiliyor bize gerekli
saygıyı gösteriyor bizde yendilerse bizi gereken saygıyı gösterelim hakeme ona buna mazeret bulmayalım
bu bize yakışmaz. Birilerine bir kabahat bulacaksak gayet lakayt olan kendi oyuncumuza bulalım maçın önemini
gösterecek bir oyun oynamamışlar biz kalkmışık yok hakemdi yok sarı vermedi yok penaltı vermedi diye
mazeretler uydurmayalım. Topla oynama %67 %33 olmuş bu kadar topa sahip olupda kazanamıyorsan kuyruğunu kıstırıp
oturacaksın.
Zaten benim söylediğim bize penaltı vermedi falan değil sertliğe çok prim tanıdı diyorum sadece.

Hazmetmek konusuna gelince biz seremoniye çıkmayan takımlar kupayı atıp kaçan yetkililer biliyoruz.

Tabi ki biz doğru olanı yaptık şu futbol ortamında konuşulmaması gerçekten bana göre artniyettir.

Sanırım bi yazar bahsetmiş.Senin dediğin şeyi her takım yaparsa eğer konuşulmaması doğal olur.

Ama bunu sadece 1 takım yapıyorsa eğer bu heryerde haber değeri taşır maalesef sana katılmıyorum bu konuda da.

Çevrimdışı tangaz

valla hiç fener taraftarı kırılmasın diye geriden dolanmadı
vermesi gereken cevabı vermesi gerektiği gibi verdi. üst seviyede
oynamak için geldim dedi. konu kapandı :D demekki geçen sene fenerde oynayan
oyuncuların gördüğü buydu. Bıdı bıdı edeceklerine kendi takımlarını üst seviyeye çıkartsınlar :bandit:

evet evet nazik bi üslupla koydu lafı  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Ben şampiyonlar liginde bizi yakar diyordum ama o gitti şimdiden süper kupa'da yaktı. Yediğimiz golde ilerde ne idüğü belirsiz şekilde takıldı, geri dönemedi. Böyle olunca da pepe, tosic, adriano hepsi birer pozisyon sağa kaymak zorunda kaldı ve golü yedik. Çok kötüydü. Hoca eğer şampiyonlar liginde oynatırsa felç oluruz.

anlamadım yediğimiz golü beckemi kesiyorsun bu kadarda olmaz
beck ne adammış verdiği açığı 3 oyuncuyla kapatmaya çalışmışız orda kusurlu olan tosicdi
vede adrianoydu mevkilerinde olsalar onu bırak senin dediğin olsa bir yan mevkiye kaymış olsalar
gene pozisyonu önlerler tosic golü atanı değil bir arkasında pozisyona koşanı bile kovalamadı
sol bekin görevi zaten arkaya düşen topu kesebilmek  kontra yedik hata quaresmanın hücumda topu kaptırmasıyla başladı
bütün oyuncularımız ilerde yakalandı geriyede aynı hızla gelemediler saha paylaşımını doğru
yapamadık ona buna hata bulacağımıza oyun şeklimize bulalım eğer ilerde topu tutarken böyle
kayıplarda geriyi sağlam tutamazsak ilerde çok işimiz olur Becke bileti kesmek suçlu yaratmak
sadece kendimizi kandırmamıza neden olur Adriano maçın başından sonuna kadar hep mevkisini kaybetti
çok dağınıkdı. sol tarafımız sürekli boş kaldı. bu bir hoca taktiğimi yoksa adrianomu gününde değildi bilemiyorum
ama çok aksadı sol tarafımız.
Adil olun çamur atmayın soldan yediğimiz bir golde sağ bekin suçlanması pes dedirtir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Stoper Antalya maçına yetişirse iyi çok olur

Çevrimdışı İhsan

demba ba'nın gelme gibi bir ihtimali var mı? yani eğer almak istersek çok para ödermiyiz?

Bedavaya gelecek, rahat olun  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

anlamadım yediğimiz golü beckemi kesiyorsun bu kadarda olmaz
beck ne adammış verdiği açığı 3 oyuncuyla kapatmaya çalışmışız orda kusurlu olan tosicdi
vede adrianoydu mevkilerinde olsalar onu bırak senin dediğin olsa bir yan mevkiye kaymış olsalar
gene pozisyonu önlerler tosic golü atanı değil bir arkasında pozisyona koşanı bile kovalamadı
sol bekin görevi zaten arkaya düşen topu kesebilmek  kontra yedik hata quaresmanın hücumda topu kaptırmasıyla başladı
bütün oyuncularımız ilerde yakalandı geriyede aynı hızla gelemediler saha paylaşımını doğru
yapamadık ona buna hata bulacağımıza oyun şeklimize bulalım eğer ilerde topu tutarken böyle
kayıplarda geriyi sağlam tutamazsak ilerde çok işimiz olur Becke bileti kesmek suçlu yaratmak
sadece kendimizi kandırmamıza neden olur Adriano maçın başından sonuna kadar hep mevkisini kaybetti
çok dağınıkdı. sol tarafımız sürekli boş kaldı. bu bir hoca taktiğimi yoksa adrianomu gününde değildi bilemiyorum
ama çok aksadı sol tarafımız.
Adil olun çamur atmayın soldan yediğimiz bir golde sağ bekin suçlanması pes dedirtir.
abi haklısın yediğimiz ilk golde hata beck'in değildi ama ömer ali şahınerin, fofananın karşısında yemediği tür çalım  kalmadı. pazar günü menez' e karşı nasıl duracak bu adam. kesinlikle beck bizim ayarımızda bir futbolcu değil. daha önce demistim alt yapıdan bir futbolcu çıkarsak beck ' in yaptığının aynısını yapar

Çevrimdışı tangaz

abi haklısın yediğimiz ilk golde hata beck'in değildi ama ömer ali şahınerin, fofananın karşısında yemediği tür çalım  kalmadı. pazar günü menez' e karşı nasıl duracak bu adam. kesinlikle beck bizim ayarımızda bir futbolcu değil. daha önce demistim alt yapıdan bir futbolcu çıkarsak beck ' in yaptığının aynısını yapar

menez sakat 3-4 ay yok  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Zaten benim söylediğim bize penaltı vermedi falan değil sertliğe çok prim tanıdı diyorum sadece.

Hazmetmek konusuna gelince biz seremoniye çıkmayan takımlar kupayı atıp kaçan yetkililer biliyoruz.

Tabi ki biz doğru olanı yaptık şu futbol ortamında konuşulmaması gerçekten bana göre artniyettir.

Sanırım bi yazar bahsetmiş.Senin dediğin şeyi her takım yaparsa eğer konuşulmaması doğal olur.

Ama bunu sadece 1 takım yapıyorsa eğer bu heryerde haber değeri taşır maalesef sana katılmıyorum bu konuda da.

Türk aklı zaten yapılması gereken bir şeyi yaptığın için ödül beklemek :bandit:
yapılması gereken bir şeyi yaptığın için aferin denmez ama yapmazsan bu eleştirilir
yapılmadığı takdirde bu haberdir. Beşiktaş hazmedemedi denir. Başkaları bizi zerre ilgilendirmiyor.
orda serenomiye çıkılması gerekiyormu konu biter çıkarsın görevini yerine getirirsin.
Bu rakibine saygıdır. TFF ye saygıdır yapmayanında kendi terbiyesizliğidir.
zaten sorun bu ülkede insanların yapmaları gereken şeyleri yaptığı için minnet duyulması gerektiği
bakış açısı sorun yaratıyor. bu yapmayanlara hak doğuruyor. osmanlı geçen sene bizi sahaya çıkarken aralarında alkışlayarak
çıkardı bu rakibe şampiyona saygıdır yapması gerekmiyordu belki ama yaptı peki bu ne kadar haber oldu.
işte esas haber niteliği taşıyan oydu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Üstüne alındığına göre sallayanlardan biri de sensin galiba  :bandit:

Senin o beğenmediğin isimler türkiyede hangi takıma gelseler banko oynarlar

Nitekim dirarda bunu örneğini görüyoruz.Bizim sevyemiz için gayet de uygun bir isimdi

Sanırım buralara gelmek istemedi orası ayrı konu tabi.
Evet sallayanlardan biriyim biz cok daha iyisini ( Lens) daha ucuza aldik

Herif 4 m imza bir okadar da maas istiyordu , bizde 11 oynayacak kapasitesi de bana göre yoktu
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 12:53:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Beyler bile biri aydinlatsin lütfen.
 Negredo  ,almeida tipinin üst versiyonuna benziyor.
Gerçekten öyle mi yoksa ben mi yanlış ayikladim ?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aras ın Lens e bakışlara bak rövanşı alıcam bakışı  :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 12:51:09 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Stoper Antalya maçına yetişirse iyi çok olur
zannetmem bu hafta transfer olmaz bence. konya maçının aynısı olur sahada. belki babel yerine lens

Çevrimdışı ekrembaser

Yok daha neler adam etkili oynadı bence almeida tek bacağı etmez negredonun

Çevrimdışı Sarp

Benim bir sorum olacak kadrodaki yabancı oyuncu sayısı ile ilgili.
Biz son transferlerin ardından sınırda mıyız yoksa o sınır geçildi mi?
Ayrıca gelmesi muhtemel Medel ve Ba 'da düşünülürse bazı oyuncuların
sözleşmesi yırtılacak mı yoksa lisanslandırmayacakmıyız ?

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kac dakika izledin bizde sonuc cikartiyorsun. Sabır yahu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: