2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957909 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

"...Talisca 2 senelik kiralanmış bir oyuncu. Oyuncu da bizde ve kampımızda. Benfica ile yapılan anlaşma da ortada. Biz uzatma hakkımızı kullandık. Benfica tarafı 2 milyon Euro'nun ödenmediğini söylüyor. Anlaşmanın bununla alakası yok. Para ayrı anlaşma ayrı...."

Şimdi burdan parayı ödemediğimiz yada zamanında ödemediğimiz sonucunu çıkarttım ben.... :alala:

Çevrimdışı sercu01

"...Talisca 2 senelik kiralanmış bir oyuncu. Oyuncu da bizde ve kampımızda. Benfica ile yapılan anlaşma da ortada. Biz uzatma hakkımızı kullandık. Benfica tarafı 2 milyon Euro'nun ödenmediğini söylüyor. Anlaşmanın bununla alakası yok. Para ayrı anlaşma ayrı...."

Şimdi burdan parayı ödemediğimiz yada zamanında ödemediğimiz sonucunu çıkarttım ben.... :alala:

siz evrakları gönderin ben yarın sabah gönderirim parayı dedi başkan daha ödememişiz yani parayı

Çevrimdışı sozkul

Fanatik gazetesine göre M. Pektemek transferine dünkü saha olayları engel olmuş...
Oyuncumuz Pektemek'in Konya transferi rafa kalkmış.

Bence UEFA'ya yazacak Türk kalmadı diye tuttular.

Çevrimdışı Egos

doğru sonuç çıkartmışsın ağabey, ayrıca bunun anlaşmayı feshetmeye bir neden olamayacağını da belirtiyor.

pankart ile ilgili söyledikleri hariç, güzel konuşmaydı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çok basit aslında, uzatma hakkını diyelim Haziran sonuna kadar kullanabilirsin ama bu hakkı kullandığında ödemeyi eylül sonuna kadar yapmak zorundasındır. Başkan burada uzatma hakkı ayrı, paranın vadesi ayrı demek istiyor. Yalnız ben burada bir danışıklılık kokusu alıyorum. Taraftarın tepkisi önlenmek isteniyor gibi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Dr.Zeck

Muhammed Enes Durmuş Göztepe'ye gitmiş.

Çevrimdışı sozkul

Ödenmemiş işte, adam kağıtları göndermeden neden ödeyeyim ki dedi. :(
Tavuk-yumurta hikayesi gibi sanki...

Çevrimiçi tolga1903

doğru sonuç çıkartmışsın ağabey, ayrıca bunun anlaşmayı feshetmeye bir neden olamayacağını da belirtiyor.

pankart ile ilgili söyledikleri hariç, güzel konuşmaydı.

Katılıyorum. Pankart mevzusuna kadar çok güzel konuştu. Ancak pankart konusu diğer konuların önüne geçti ki bu konuda eleştirenler bana göre haklı. İzin verecek olan makam değilim ancak kurucumuzun adının ve armamızın olduğu bi pankarta neden izin verilmez anlamış değilim deseydi ne polemik olacaktı ne eleştiri üzerine de her kesimden övgü alacaktı. Çok üzdü beni siyasi söylem olarak görmesi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Dün ki macta Sosayı aradı gözlerim talisca işinin uzaması acaba diyorum ihş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

"...Talisca 2 senelik kiralanmış bir oyuncu. Oyuncu da bizde ve kampımızda. Benfica ile yapılan anlaşma da ortada. Biz uzatma hakkımızı kullandık. Benfica tarafı 2 milyon Euro'nun ödenmediğini söylüyor. Anlaşmanın bununla alakası yok. Para ayrı eanlaşma ayrı...."

Bunun devamında evrakları göndersinler yarın paralarını vereyim dedi

Çevrimdışı spiegel

Sosa olmasa da benzer özelliklerde bir oyuncu gerektiğini düşünüyorum  Dunku gibi sert savunma yapan, iyi alan kapatan takımlar karşısinda Quaresma'nin ortaları dışında bir çözüm uretebilmeliyiz. Takım ne kadar hazır olmasa da geçen sene de benzer durumları gördük. 10 numaranin gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sanıyorum ki foseptik çukuru daha temizdir ekşi denilen yerden.Sinirlerim zıpladı iki yorum okuyayım dedim.  :steamed:

Çevrimdışı spiegel

Talisca için kiralama bedelinin ödenmediği çok belli. Nedenini anlayamadım. kulübün kaynağı mi yok yoksa talisca dışında bir oyuncu düşüncesi mi var bilemedim. Talisca'nin kampa da geç katılması oyuncuya çok güven duyulmadığı, bu yüzden de ödemenin yapilmadigi fikrini oluşturdu bende.

Çevrimdışı ekrembaser

Katılıyorum. Pankart mevzusuna kadar çok güzel konuştu. Ancak pankart konusu diğer konuların önüne geçti ki bu konuda eleştirenler bana göre haklı. İzin verecek olan makam değilim ancak kurucumuzun adının ve armamızın olduğu bi pankarta neden izin verilmez anlamış değilim deseydi ne polemik olacaktı ne eleştiri üzerine de her kesimden övgü alacaktı. Çok üzdü beni siyasi söylem olarak görmesi.

Aslında iki farklı soru geldi biri Başak maçındaki başkomutan pankartıyla ilgili ona cevaben siyaset yapmak isteyen parti üyesi olsun dedi alınmayan pankartımızla ilgili federasyona soracaksınız bizim stadımızda pankartla ilgili sorun yaşanmıyor dedi

Çevrimdışı celiker1

penaltı değil pozisyon, bu açı hiçbir yerden sekmeden direkt sağ kola çarptığı izlenimini veriyor; ama top bacaktan sekip kapalı olan sol kolundan dışarı çıkıyor.

o hızla gelen top açık ele çarpacak ve el zerre kadar hareket etmeyecek, fanatikliğe gerek yok.

daha iyi oynamamız lazım kısmına katılıyorum, eğer daha iyi oynamayacaksak da kayıplarımıza bahane aramayı bırakmamız lazım. yeterince düşmanımız var, böyle açık bir pozisyonu göremeyecek kadar fanatikleşir, kibre kapılırsak biz de onların emellerine ulaşmalarına hizmet ederiz.
Bende bu görüntüyü görene kadar penaltı değil diyordum. Tekrar tekrar izledim ve her izlediğimde şuttan sonra yere vuran topu sağ eliyle çıkarıyor Hatta elide değil bileğiyle. Bunu bilinçli yapıyor, maalesef yedirdi
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 18:58:08 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı spiegel

Aslında iki farklı soru geldi biri Başak maçındaki başkomutan pankartıyla ilgili ona cevaben siyaset yapmak isteyen parti üyesi olsun dedi alınmayan pankartımızla ilgili federasyona soracaksınız bizim stadımızda pankartla ilgili sorun yaşanmıyor dedi

Başkan bu tarz konularda pek topa girmek istemiyor ama besiktas taraftarının da kalbini kırıyor. Brnce pankartın alınmamasını doğru bulmadığını belirtmeliydi. Çok tepki çeken bir açıklama da olmazdı.

Çevrimdışı goktasoktay

Tamam da paranın vadesi daha dolmamış ki benfica bize paramı ödemediniz diyebilsin? Başkan da doğruladı, evet ödemedik ama anlaşma ayrı, lisansı gönderin diyor. Biz kimin parasını, ödemesini yapmamışız son dönemde?
Benfica çakallık yapıyor bana kalırsa. Seneye elinden kaçıracağını düşünüyor, ucuza gidebileceğini.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanıyorum ki foseptik çukuru daha temizdir ekşi denilen yerden.Sinirlerim zıpladı iki yorum okuyayım dedim.  :steamed:
Boşver orayı, iyice boku çıktı oranın.

Ergen deposu. İşin komik tarafı kimsenin diğerlerini okuduğu da yok, sadece  yazıyorlar. Yazdıkları konunun aslını bırak konu başlığını okuma gereği bile duymuyorlar, taşı atanı takip ediyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Boşver orayı, iyice boku çıktı oranın.

Ergen deposu. İşin komik tarafı kimsenin diğerlerini okuduğu da yok, sadece  yazıyorlar. Yazdıkları konunun aslını bırak konu başlığını okuma gereği bile duymuyorlar, taşı atanı takip ediyorlar.

Doğru abi çok haklısın.

Dün maç sonrası bu kadar sinirlenmedim.Ne de olsa Konya'ya verdik kupayı direkt rakibimiz değil sonuçta ama şu mecrada yazılan şeyler yenilir yutulur şeyler değil.Kulüp avukatlarının burayı ciddi takibe alması lazım.Şurayı okuyan bir insan ülkede fiili iç savaş var zanneder, Beşiktaş'ı da 30 yıldır himmetlerle şampiyon olmuş zanneder yuh diyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu beck kadar kendini bilmez sağ bek görmedim hücuma cıkıyor yapsam mı yapmazsam mı arasında kalıyor hep korkak oynuyor Gökhan reis keske sakatlanmasaydı
bu becke kalp dayanmaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Bu arada gazell monaco ile anlaşmış.Sallayan arkadaşlara duyurulur.

Çevrimdışı mylife1903

Bence UEFA'ya yazacak Türk kalmadı diye tuttular.
Mustafayi yazsan ne olur yazmasan ne olur be abi
Hatta yazmasan daha iyi olur bu herife 1.7 milyon yuro veriyonuz ffp iki sene daha uzatilmistir falan der uefA

Çevrimdışı Ensar

ahlaksız konya başkanı çıkmış diyor ki yılların birikmiş seyini konya taraftarına yüklememek gerek daha önce de böyle şeyler oldu ilk defa olan birşey değil diyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

Bu saint komik adam yaw 😂 lens e bonservisini al gel dedik, eğer alsaydı 1 - 2 yıllığına kiralayacaktık 😂😂😂
Aynı konuşmada biz lens gitsin diye dua ettik ya dedi 😂
Alkışlayan fb lileri görünce aklıma ülkemin başka halleri geldi

Saint ? Saint Flash mi  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru abi çok haklısın.

Dün maç sonrası bu kadar sinirlenmedim.Ne de olsa Konya'ya verdik kupayı direkt rakibimiz değil sonuçta ama şu mecrada yazılan şeyler yenilir yutulur şeyler değil.Kulüp avukatlarının burayı ciddi takibe alması lazım.Şurayı okuyan bir insan ülkede fiili iç savaş var zanneder, Beşiktaş'ı da 30 yıldır himmetlerle şampiyon olmuş zanneder yuh diyorum.
Sinirlenmeye değmez, tımarhane gibi takılıyorlar. Cumhurbaşkanı bile ciddiye alıp kapattırmıyor.

Bugün başkanın yorumu hakkında 200 tane entry giriyorlar, yorumunu izleyen 1, okuyan 5 kişi varsa (ki bu iyimser bir tahmin) şaşarım.

İzlemediği ve okunmadığı bir şey hakkında yüzlerce yorum yazılan bir yeri ciddiye alıp sinirlenmek yersiz yani.

Etiketler: