2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955363 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

üçüncü formamız gri geçen sene ki üçüncü formamız kırmızı gibi yaramadı yine kaybettik...
Üçüncü formayı üçüncü bi emre kadar yasaklayalım bence. Maçtan öcne geyiğini yapmıştık yine kaybettik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/Besiktas/status/894535126876598273

ingilizce eklenmiş sonunda

THIS IS BEŞİKTAŞ! HERE WE SIGN IN WITH OUR HEARTS, NOT WITH PEN AND PAPER

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA
Benfica Kulübü Talisca için FİFA ya Başvurdu

Kaynak Ntvspor Övünç Özdem

Çevrimiçi Kapkarakartal

Medel 3M€ felan diyorlar doğrumu ya hadi inşallah.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA
Benfica Kulübü Talisca için FİFA ya Başvurdu

Kaynak Ntvspor Övünç Özdem

Vay (Hakaret Yasak)₅ Portekizliler kadar kavsak bir takım yok ya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilin bakalım hangi kanal Lens'in imza töreninde bant video yayınlıyor? :) yok FB TV değil BJK TV
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Almar

https://twitter.com/Besiktas/status/894535126876598273

ingilizce eklenmiş sonunda

THIS IS BEŞİKTAŞ! HERE WE SIGN IN WITH OUR HEARTS, NOT WITH PEN AND PAPER
Ben de tam bunu yazacaktim. Cidden bu forum takip ediliyor.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı ahmetemre

lens cometobeşiktaş tişörtü ile soyunma odasında poz vermiş.
çekim yapılmış olabilir negredo da aynı şekilde orada video çekilmişti...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

Başkan öyle bi ultimatom verdi ki TFF ye  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan  :icool:

Orman: "Ceza verme konusunda UEFA'nın bize yaptığını TFF bize yapmaya kalkarsa büyük olay çıkar. Bu bir tehdit değildir."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Helal başkan ayarı veriyor !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Başkan net ve doğru konuşuyor.

Çevrimdışı mylife1903

1.5 ay sakatlık oldu diye yerine adam alacak lükse sahip değiliz. Alacağın adam Beck'ten iyi olacak, 1.5 ayda uyum sağlayacak ve hemen katkı verecek. Gökhan gelince de sözleşmesiyle birlikte buharlaşıp uçacak, çünkü malum FFP var.

1.5 ayda kimi durduramayacaksın Beck'le, hangi hangi ligde oynuyoruz biz? 3 sene önce sampiyon olurken kimle durduruyorduk rakipleri?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartiyorlar sonra bizim adimiz gomucuye cikiyor.
Becki kesecek adamin maliyeti 10milyon yurodan asagi olmaz. 3-4 klubune versen 2.5 kendisine versen 4 yillik oha duzeltiyorum 12-14

Futbolcularimizi elestirirken itleri rahatsiz etmeyelim lutfen, hayvan haklarina saygili olalim

Quaresmayi kesip kesemeyecegi belli olmayan lensin maliyeti 6 milyon 12.5 kendisine mac baslari vergisi yemesi icmesi 20 milyonu gececek. Azicik elimizdeki ile yetinmeyi bilelim ve elimizdekinin de koymaz ini bilelim.

Burasi psg real falan degil. Sagbek icin falan 10 milyon harcansin. Bir tarafimiz azicik aciktankalacak saha icinde hoca cozecek onlari

Çevrimdışı Ensar

başkan konussun diyenler buyrun adam konuştu :)

allah seni başımızdan eksik etmesin başkanım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Orhan_

Sosa'ya açık kapı bıraktı başkan.

Çevrimdışı tangaz

lens imza atıyor başkan açıklama yapıyor forum sus pus resmen. millet doyuma mı ulaştı acaba? oyuncu doyumsuz olsun diyoruz ama biz doymuşuz gibi sanki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

lens imza atıyor başkan açıklama yapıyor forum sus pus resmen. millet doyuma mı ulaştı acaba? oyuncu doyumsuz olsun diyoruz ama biz doymuşuz gibi sanki...
Herkes başkanı izliyor. Bitsin konuşuruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı FARUK

başkan stoper için şampiyonlar ligi kurası belli olunca netleşir gibi birşey dedi :)

Çevrimdışı İhsan

Onu Bunu Bilmem.
Talisca’ yi çözün
 :hiho:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkan stoper için şampiyonlar ligi kurası belli olunca netleşir gibi birşey dedi :)
Türk sayımız yeterli olmazsa yeni oyuncu alabiliriz minvalinde de birşey dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

"Mesajı Gönderen: TR-CaPTaiN:cLink:3014774

Geçen sene Aykut´u ben kovdum diyordu. Dün‚ zaten Aykut niye gitti‚ onu da anlamamıştım diyor. Salondaki armutlar yine alkışlıyor.   

Mesaj TR-CaPTaiN tarafından düzenlenmiştir...

yok böyle gerizekalı topluluk ya "

fenerlilerin kendi arasındaki bi sohbet  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı özgür

Herkes başkanı izliyor. Bitsin konuşuruz  :tabe:

ne dedi? İzleyemiyoruz da.

Çevrimdışı FARUK

Türk sayımız yeterli olmazsa yeni oyuncu alabiliriz minvalinde de birşey dedi  :tabe:

lensle ilgili ben de birilerini arayabilirim deyince yakın bir zaman olur diye düşünüyordum ama kura çok geç
tabi pazarlık felanvarsa o yüzden de demiş olabilir

Etiketler: