2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958626 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Galiba Türk stoper düşünülüyor gibi algıladım.  Var mı bu seviyelerde bir yerli ve milli oyuncu?

Bu arada tosic'i onore etmesi ve saygı göstermesi.. lens lansmanininda gündem soru almaması.
 Kulüp çatısını ve adını siyasi tartışmalara sokmak istememesi, sürekli Türk futboluna yönelik estetik kaygılı, sportif ve yönetimsel mesajları .. ... tff'ye ise dozunda sertlik.. lucescu ile samimiyetini vurgulaması vb. Konya başakşehir ve sair kulüplere barış ve saygılı mesajlar....

Önce kulüpler birliğine, başkanlık dönemi bittiğinde de  2 sene sonra da tff başkanliğına selam çakıyor sanki.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 16:30:59 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 38life

ERDAL TORUNOĞULLARI: "Gary Medel transferini kısa sürede noktalamayı umuyoruz."

Çevrimdışı Sarp

Fanatik gazetesine göre M. Pektemek transferine dünkü saha olayları engel olmuş...
Oyuncumuz Pektemek'in Konya transferi rafa kalkmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne dedi? İzleyemiyoruz da.
Bunları dedi

DÜNYAYI AYAĞA KALDIRIRIM-

"Sonucunda bu bir maç. Kazanını ve kaybedeni olacaktır. Bizim açımızdan sezonun başlangıcı ve takımımızdaki eksikleri görmemiz açısından yararlı oldu. Takımımız yorgundu. Konya bizim dost camiamız. Kupayı kazanmak Konya'ya yakıştı. Olayların olması seyirci açısından hiç yakışmadı. Oradaki seyircilerden eminim ki Konyalı yöneticiler de utanç duymuşlardır. Çarşamba'nın gelişi Perşembe'den belli olur. Türkiye Kupası'nda yaşananlar belliydi. Ben Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza küfürler edildi, onursal başkanımıza küfürler edildi, hiçbiri taşkınlıklara uymadı. Olayların çıkışı Beşiktaş tarafından olmamıştır. Olayların büyümemesinin en büyük sebebi Beşiktaş taraftarıdır. Ceza benim işim değil. Burada bir ceza verilir ve Beşiktaş bunun içerisine sokulursa dünyayı ayağa kaldırırım. UEFA'nın bize yaptığını TFF bize yaparsa büyük olaylar çıkar."

-OYUNCULARIMA SALDIRILAR OLDU-

"Güvenlik zafiyeti vardı. İçeriye bıçaklar girdi. Oyuncularıma saldırılar oldu. Bunu organize etmek TFF'nin işiydi. Onlar da şapkayı öne koyacaklar. Türk sporu da zarar gördü. Türkiye'de Türk sporunu bir yere getirmek istiyorsan bunları düzeltmemiz lazım. Demek ki ortada bir problem var. İzlenilebilir olması. Bu halde kim çocuğunu maça götürür? Türkiye'den bir oyuncu Roma'ya gitti. O oyuncu Roma'dan başka bir kulübe daha yüksek bütçelere gidebilir. Bruma da gitti ama Leipzig'den 50-60'a gidebilir. Ama buradan gidemez. Bu futbolu yukarı kaldıramadığımız sürece kaybeden bizler oluyoruz."

-KULÜPLERDEN BİR TEKLİF GELİRSE BAŞKANLIĞI DEĞERLENDİRİRİM-

"Göksel başkan bu işi çok iyi yaptı. İyi dostluğumuz var. Bana göre o işe devam etmeli. Kulüplerden teklif gelirse değerlendiririm. Çok da arzulu değilim."

-SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK-

"Suç duyurusunda bulunduk. Bakanımız da sporun içerisinden gelen birisi. Çok sevdiğimiz kişi. Eski bakınımız da sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Bu bizim stadımızda da olsa, Galatasaray, Fenerbahçe'de de olsa bizleri aşağı çeker. Taraftarın maçlara gelmesi ile ilgili en büyük desteği biz verdik ve bazı cezalar ödedik. Taraftar gelsin de bana zarar vermesin. Bu işin çözülmesi lazım. Bizim stat da bu konularla ilgili her şey düşünülmüş şekilde."

-TALISCA'NIN BU HAFTA LİSANSINI ALIRIZ-

"Talisca 2 senelik kiralanmış bir oyuncu. Oyuncu da bizde ve kampımızda. Benfica ile yapılan anlaşma da ortada. Biz uzatma hakkımızı kullandık. Benfica tarafı 2 milyon Euro'nun ödenmediğini söylüyor. Anlaşmanın bununla alakası yok. Para ayrı anlaşma ayrı. Evrakları vermiyorlar. Beşiktaş taraftarı da Benfica'ya "Come To Evrak" diyorlarmış. Müthişler. FIFA'ya başvurduk. Bu hafta içi lisansı alırız. Bizden sonra oyuncunun Benfica ile 1 senelik sözleşmesi kalıyor. Onlar da belki Talisca'nın performansından rahatsız olmuş olabilirler. Marka olsun diye bize verdiler, biz de yaptık. Zararları varsa bunu yapmayacaklardı. Oyuncumuzu çok seviyoruz. Bir dahaki sene bonservisini almak istiyoruz"

-LENS'İ FFP'DEN DOLAYI KİRALADIK-

"Bir hamle daha yapmak istiyoruz. Çok acelemiz yok. Bugünden itibaren 1 aydan daha fazla süre var. Şampiyonlar Ligi kuraları çekildikten sonra artık epey netleşmeye başlar. Biz de kendimize göre hamle yapmak istiyoruz. Tosic'i çok beğendim. Cenk muhteşemdi. Onun da formasını kolay kolay kimseye vereceğini düşünmüyorum. Bakacağız. Lens'i bu sene FFP'den dolayı kiraladık. Seneye anlaşmamız bitiyor, önümüzdeki sene opsiyonu kullanacağız."

-EN BÜYÜK İŞİ TARAFTARIMIZ YAPIYOR-

"En büyük işi taraftarımız yapıyor. İletişimde güzel işler yapıyor. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Beşiktaş yapmış olduğu transferler ile dünyada gündem oluşturuyor. Videolar ile gündem oluşturuyoruz. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Pepe'ye PSG'den teklif vardı. Pepe Dünya Kupası'nda oynamak istiyor. Beşiktaş'ta arkadaşlıkları duyduğu için Beşiktaş'ı tercih etti. Kaliteli oyuncu, hedefi olduğu ve Beşiktaş'a gelmek istediği için Pepe'yi tercih ettik. Stratejik işlerimizde popülerite yoktur."

-SOSA SÖZLERİ-

"Sosa gittiği yerde mutlu olmadı. Talisca bizden evvel de Talisca'ydı. Kuralarda Benfica forması ile attığı golü gösterdiler. Orada olmadı. Bizde oldu. Bu da camia ile alakalıdır. Sosa, bana 'ben geri dönmek istiyorum' demedi. Zaman içerisinde ne olur bilemiyorum. Beşiktaş'ın birinci gündemi o mevkii değil. Şartlara bakarız ona göre karar veririz."

-BİZİM STADIMIZDA BÖYLE ŞEYLER OLMAZ-

"Fotoğraf çirkin. Bunda basının da yöneticilerin de suçu vardır. Beşiktaş stadında böyle şeyler olmaz. Bunun ihtimali çok azdır. Bu bütün problemleri çözmüyor. Dünkü maçta gördük. Bunu masaya yatırıp, kulüpler birliğinde bunu tartışmak gerekir. Bizim işimiz taraftarı stada getirebilmek. Kişisel egolar buraları geriyor. Biz de tuzaklara düşüp cevap veriyoruz. Kulüpler Birliği'nin TFF ile el ele çözmesi gerekiyor."

-SİYASET YAPMAK İSTEYENLER PARTİLERE ÜYE OLSUNLAR-

"Pankartların içeri sokulup sokulmamasını bilemiyorum. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Biz spor yapıyoruz. Siyasi şeyler bizim işimiz değil. İnsanlar maçı seyretmek için geliyor. Siyaset yapmak isteyenler partilere üye olsunlar"

-TARAFTARLARIMIZ TRANSFERE DOYMUYOR-

"Taraftarlarımız transfere doymuyor. Takım mühendisliğinin üzerinden geçiyoruz. Tosic 2 sene oynadı ve 2 sene üst üste şampiyon olduk. Dün akşam ki performansı da güzeldi. Atınç'ın sakatlanması bir kişiyi boşa çıkardığı için bakıyoruz. Bu sene 3 oyuncumuz sakatlık yaşadı. Atınç, Gökhan Gönül ve Gökhan Töre. Gökhan Gönül, Eylül'de çalışmalara başlar. 3 sakatımız da Türk. Orada yerli, Türk sayısına da bakmak lazım. Ona göre strateji belirleyeceğiz"

-BASKETBOLDA İYİ BİR KADRO KURDUK-

"Basketbolda bu sene çok iyi transferler yaptık. Takım kadromuzun yüzde 80'i tutuldu. İki bölgeye önemli isimler aldık. Önümüzdeki seneye iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Allah mahçup etmesin."

-TÖRE SAKATLANMASAYDI, LENS'İ ALMAYACAKTIK-

"Güzel bir lig olacak. Rekabetçi bir lig olacak. Dünkü maç oynanmasaydı sezon başında bizi şampiyon yapmışlardı. Öyle bir durum yok. Maç mağlubiyet ile bitti, yerin dibine sokmaya çalışıyorlar. Beşiktaş takımı geçen senenin şampiyonu. Nokta transferler yapıyoruz. Töre sakatlanmasaydı, Lens'i almayacaktık. Atınç sakatlanmasaydı stopere belki oyuncu almayacaktık. Bu ligin şampiyonlukta en büyük adayıyız. Herkes istesin ki keyifli maçlar seyredelim. Beşiktaş-Benfica gibi maçları her yerde seyredelim."

-LUCESCU, İNŞALLAH BAŞARILI OLUR-

"Milli takımın zor bir süreci var. Dün Lucescu'yu gördüm, oyuncuları tanımıyor. Oyuncular onu tanımıyor. Çok zor işleri. 'Kolay bir iş olsaydı senin burada ne işin vardı' dedim. Şenol hocanın anlaşması için zemin oluşmadı. Biz de hoca da istemedi. Lucescu deneyimli bir hocadır. İnşallah başarılı olur. Biz de tüm desteğimizi vermeye hazırız."

-BENFICA MAZERET ARAMAYA ÇALIŞIYOR-

"Bize lisansı versinler, parasını yarın sabah öderiz. Önce onlar hükümlülüklerini yerine getirsinler. "Para ödenir lisans verilir" diye bir şey yazmıyor. "Bu kadar paraya Beşiktaş kiralamıştır" demiyor. Onlar mazeret aramaya çalışıyorlar. Üzülüyorum. Dünya çapındaki kulübün bu seviyelere gelmesine gerek yok. "

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/CDF_cl/status/894548526570639360

Besiktas rushes to get Medel
The Turkish champion wants to close this week the arrival of Pitbull, who is motivated to play the Champions League.

Besiktas rushes to get Medel
Gary Medel is very close to changing planes. The "Pitbull" is followed by several teams and Inter Milan is open to study offers.

The most important, for the moment, is the Besiktas Turkish team, which accelerated to try to close this week the arrival of the double American champion and vice-champion of the Confederations Cup.

This was confirmed by the director of the Turkish champion, Erdal Torunogullari, to the newspaper El Mercurio. " We hope to close the signing of Gary Medel soon. We know how important it is for the Chilean team and the great campaign they have made at Inter Milan, " said the manager.

" He's a player that interests us a lot, " he added.

According to El Mercurio, there is a minimal difference between what the Italian team demands and what Besiktas offers. In addition, it still remains to coincide in the salary offered to the "Pitbull".

A clue that the Chilean will change of air promptly contributed in the social networks the Argentine Wanda Nara, wife of striker Mauro Icardi. In Istagram published a photograph with Cristina Morales, the wife of Gary Medel, in which it assures that they are the last days together. " Damn the market, " he complained.

medel le bu hafta içinde anlaşmayı tamamlamak istediğimiz yazılmış
ayrıca erdal torunogulları nın açıklamaları belirtilmiş isteğimizle ilgili
interin isteği ile küçük fark kaldığı belirtilmiş

Çevrimdışı 38life

başkan stoper için şampiyonlar ligi kurası belli olunca netleşir gibi birşey dedi :)

Başkan bu tarz açıklamaları hep yapıyor. Amaç transfer pazarlığında elimizi güçlendirmek. "Bizim acelemiz yok, biz rahatız, size mecbur değiliz... "

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan bu tarz açıklamaları hep yapıyor. Amaç transfer pazarlığında elimizi güçlendirmek. "Bizim acelemiz yok, biz rahatız, size mecbur değiliz... "
Bir yandan taraftar baskısını da hafifletiyor. Acele etmeyin sabrın sonu selamettir diyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı FARUK

Galiba Türk stoper düşünülüyor gibi algıladım.  Var mı bu seviyelerde bir yerli ve milli oyuncu?

Bu arada tosic'i onore etmesi ve saygı göstermesi.. lens lansmanininda gündem soru almaması.
 Kulüp çatısını ve adını siyasi tartışmalara sokmak istememesi, sürekli Türk futboluna yönelik estetik kaygılı, sportif ve yönetimsel mesajları .. ... tff'ye ise dozunda sertlik.. lucescu ile samimiyetini vurgulaması vb. Konya başakşehir ve sair kulüplere barış ve saygılı mesajlar....

Önce kulüpler birliğine, başkanlık dönemi bittiğinde de  2 sene sonra da tff başkanliğına selam çakıyor sanki.

hakan balta olabilir mi :)

Çevrimdışı 38life

Televizyonda şu açıyı sadece bir kere gösterdi, daha sonra oyuncunun sırtından gösterilen açıyı defalarca verdi. Ulan oyuncunun arkasından çekmişsin ne anlaşılabilir o açıdan? Göstersene şu açıyı 2.ci kez!! Medyasını, federasyonunu, hakemini, davarlarını üstüste koymak için daha iyi oynamamız lazım.

http://twitter.com/Eylul_Gunes_JK/status/894554354451087364

Çevrimdışı tuncaboylu

hakan balta olabilir mi :)
Akhisar'a gitti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Medel gelirse süper olur Çabuk bi oyuncu

Çevrimdışı FARUK

Akhisar'a gitti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir aklıma o geldi ahmet bulut sanırım menajeri cenk le aile olarak yakınlar

murat özen de genç bir oyuncu olabilir bekleyelim demişti belki de odur

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş bu hafta takımı çok iyi hazırlamalı güzel bir giriş yapmalıyız.Antalya maçı çok önemli olacak 3,4 atıp bu aralar fazla heyecanlanan Beşiktaş düşmanlarını popolarının üstüne oturtup sakinleştirmek lazım. Bu ligin ağır abisi Beşiktaştır. Beşiktaş kendi ayağına sıkmadığı müddetçe bu ligi Beşiktaştan kimse alamaz.

Çevrimdışı 38life

Talisca'nın lisansı çıktığında yeni transfer açıklanmış gibi sevinicem.

Lakin Talisca mevzusundan bağımsız olarak Sosa alınmalı... Milan hiç değilse kiralığa evet der...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu saint komik adam yaw 😂 lens e bonservisini al gel dedik, eğer alsaydı 1 - 2 yıllığına kiralayacaktık 😂😂😂
Aynı konuşmada biz lens gitsin diye dua ettik ya dedi 😂
Alkışlayan fb lileri görünce aklıma ülkemin başka halleri geldi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sarp

Forumun en sakin günlerinden biri sanırım  :icool:

Çevrimdışı Egos

Televizyonda şu açıyı sadece bir kere gösterdi, daha sonra oyuncunun sırtından gösterilen açıyı defalarca verdi. Ulan oyuncunun arkasından çekmişsin ne anlaşılabilir o açıdan? Göstersene şu açıyı 2.ci kez!! Medyasını, federasyonunu, hakemini, davarlarını üstüste koymak için daha iyi oynamamız lazım.

http://twitter.com/Eylul_Gunes_JK/status/894554354451087364

penaltı değil pozisyon, bu açı hiçbir yerden sekmeden direkt sağ kola çarptığı izlenimini veriyor; ama top bacaktan sekip kapalı olan sol kolundan dışarı çıkıyor.

o hızla gelen top açık ele çarpacak ve el zerre kadar hareket etmeyecek, fanatikliğe gerek yok.

daha iyi oynamamız lazım kısmına katılıyorum, eğer daha iyi oynamayacaksak da kayıplarımıza bahane aramayı bırakmamız lazım. yeterince düşmanımız var, böyle açık bir pozisyonu göremeyecek kadar fanatikleşir, kibre kapılırsak biz de onların emellerine ulaşmalarına hizmet ederiz.

Çevrimdışı Kutay

Forumun en sakin günlerinden biri sanırım  :icool:
Beklenmedik bir yenilgi aldık moral bozukluğu var herkeste  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa nın instagram hesabı Come to Beşiktaş Tayfasının akınına uğradı  :evillol:

Çevrimdışı sercu01

Abilerim ve kardeşlerim hepinize merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyordum artık kayıt olayım ben de dedim. umarım yeni sezonda da şampiyon oluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaçıranlar ve izleyemeyenler için BJK TV Lens röportajı  :bandit:

Lens imza töreni  :bandit:

Başkanın açıklamaları  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı FARUK

Abilerim ve kardeşlerim hepinize merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyordum artık kayıt olayım ben de dedim. umarım yeni sezonda da şampiyon oluruz.

merhaba hoşgeldin  :ok:

Çevrimdışı Zafer55

:hosgeldin

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

serdar taşçı alman mı türk mü ? eğer türkse olabilir aslında

Etiketler: