2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925240 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

*Anlaşma metninde ben böyle birşey görmedim. TR için yapacağın transferlerde istersen 20m euro açık ver ses etmeyecez, Avrupa'dan men etmeyecez demeleri über saçma olurdu. Bana fair ol diğerine olma diye birşey mi olur?

*Anlaşma senelik değerlendirmeye tabi. 3m eksikte olsa Beşiktaş kadroyu yazdırır CL için.
6 ay sonra Çin'e bir oyuncu satarsın değil 3m 7-8m bile kazanırsın.

*Her uymamanın cezası men değildir.
Belli miktar aşmaya, ilk defa uymamaya, "sınırlı uymaya" farklı yaptırımlar oluyor.
Uyamazsan FFP anlaşman uzuyor, para cezası yiyorsun vb olaylar var.

*Valencia senede vergi vs yüzünden senede 7m verdiği adamı elinden çıkarmak istiyor, FFP anlaşmasında gider yazan oyuncu olması dışında da büyük külfet adamlara. Geçen senede kiraladılar. Mesela Mangala-Nasri kiralıkları da biraz City'e maaş külfetinden oluyor. İlla ffp'den değil.

neyi anlatıyorsun anlamadım sana göre değil bu iş başkan bile alırız avrupada oynatmamak koşuluyla ama avrupada oynatnayacağım oyuncuyu neden alayım dedi. kadroya yazarsın ama altı ay sonra çine bir oyuncu satamazsan ne yapacaksın.
bak bir şeylere uyamadığımız için ceza bir sene daha uzadı gs ffp anlaşmasını yaptı uyamadı
başına ne geldi men yedi men verdiler önüne yeni bir anlaşma koydular. sende uymazsın sana olacakta
budur işte meni verirler sonra önüne bir 3 yıllık plan daha koyarlar.
bonservis yasağı sadece avrupa maçlarında listeye koyduğun oyuncu için geçerli uefa ülke içine karışmıyor şimdilik
ne kadarlık otyuncu sattıysan bana vereceğin listeye o kadar yeni oyuncu ekleyebilirsin diyor isterse kadronda
50 tane oyuncu olsun beni ilgilendirmiyor  benim liglerimde oynattığın oyuncu benim için geçerli diyor
benim kuralıma uymazsan benim ligimde oynayamazsın diyor. bunda anlaşılmayacak bir durum yok
ülke özerkliğine karışmıyor. Bak bütçede açık verirsen bir sene sonra toparlama şansı veriyor diyelim bu sene 10 M
eksiye düşme hakkımız var -15 oldu seneye denk bütçe vermemiz gerekiyor +5 verdiğinde hesabı kapatıyorsun
ama bonservisde öyle değil devredemiyor bu sene kazandığını bu sene harcayacaksın kazandığından bir kuruş fazla
harcayamazsın diyor.3M değil 3 euro bile fazla harcayamazsın burda rakamlar değil kurallar önemlidir. içerde uymazsak
kesecekleri 5 M euromuz duruyor her şeyden önce önümüze koydukları kurala uymadığımız anda o para  gidiyor
birde üstüne men yiyorsun. uefada hiç bir konuda esneme yok türk aklıyla çalışmıyor orası düz mantık var.
liverpool bildiğim kadarıyla 50 M ceza yedi bize öyle bir ceza kestiklerini bir düşün istersen psg de yedi
atleticoya transfer yasağı geldi sen istediğin kadar bir şey olmaz ya de aslında çok fena şeyler oluyor.
avrupa takımlarının ödleri patlıyor.

Çevrimdışı Berat

Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol Beşiktaş'ım mesut et bizi.

İyi geceler.

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2016-2017/27/besiktas/atiba-hutchinson-19453
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 01:57:41 Berat ]

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Necmi

Vallaha günahları boynuna tabi de birileri feci cebe para indiriyor bence. N'Diaye ve 9 milyon Euro bonservis inanılır gibi değil. Yıllık ücret ayrı fahiş, şaka gibi. Çok sürünecekler, çok..
gs ciddi bir ffp yaptırımları bekliyor diye duydum panik transferi yapıyorlar
oyuncu yasağı gelecek yada bonservis yasağı deniyor bunu atlatabilmek için bir kaç yıl taşıyacak
kadro kuruyorlar deniyor. normal değil bu transferler. en az borç hanesine 500 M yazdılar
kulübü batışa götürüyorlar rivayı falan çöp etti bu transferler.
şampiyon olmamız şart bu para bir tek şampiyon olurlarsa geri gelir. şampiyon olup onları
borçlarıyla baş başa bırakmak güzel olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Negredo gol atınca bu çalsın vodafone park'ta :D

Çevrimdışı murat baltacı

Gustavo gomez ve medel arasında kimi tercih edersiniz?
Tabiki medel bikere hem stoper hem orta saha oynuyo bu özelliği bile bizi çoğu ciddi maçta orta sahayı diri tutmamızı sağlar agrasif özelliği ile pepeyle beraber rakip oyuncuları püskürtürler bir dönem almak için çok uğraştığımız sağbek maxi perreira vardı ona benzetiyorum medeli ruh katacak takıma baktın atiba yoruldu al stopere mitroviçi medeli kaydır orta sahaya Şenol hoca sever böyle oyuncuları.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı onurturan

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 07:47:11 onurturan ]

Çevrimdışı underworld

Ahhh ahhh birde şu tribünlere tek tek oyuncu çağırma islerini de biraksak çok güzel olucak.
Bizim gibi bir taraftara ayrımcı bir tavır yakışmıyor.

İnşallah yeni sezonla birlikte "Beşiktaş'ım el ele hep beraber tribüne..."diye stadı inletiriz.

Çevrimdışı onurturan

Ahhh ahhh birde şu tribünlere tek tek oyuncu çağırma islerini de biraksak çok güzel olucak.

İnşallah yeni sezonla birlikte "Beşiktaş'ım el ele hep beraber tribüne..."diye stadı inletiriz.
Çağırmadığımız adam kalmıyor ki çağırma sırasından ötürü bir ayrım olduğunu mu düşündünüz?

oyuncular ısınırken hepsi tek tek çağırılıyor çağrılmayan kimse kalmıyor.

maç başlarken de Beşiktaş'ım el ele hep beraber tribüne deniyor.

Jeremain Lens'in çoçukluk Arkadaşına İG Hesabından Mesaj Atıldı
Cumartesi Lens İstanbul'da🔥🔥🔥

Çevrimdışı Necmi

oyuncuların çağrılmasının nesi ayrımcılık anlamıyorum hepsi çağrılıyor. Bu onları
maça motive ediyor hepside çağrılmayı bekliyor. Hele maç bitiminde ortada toplanıp maçın oyuncusunun
taraftar tarafından seçilmesini beklemek var ya super bir şey o. 3 lü çektirmeye çağrılan oyuncu
diğer oyuncuların ona haraketi Beşiktaş tribünlerindeki geleneklerdir bunlar geleneklerimizi
kaybetmeyelim özel şeyler bunlar. taraftarın takımla bütünleşmesini sağlıyor bazen takımın en iyisi çağrılır
bazen bir şey yapamamış oyuncu çağrılıp moral verilir. Yeni oyuncuya 3 lü çekmeyi öğretmek
Beşiktaş tribünündeki takım taraftar bütünlüğü hiç bir takımda yok bu bütünlüğü sağlayanda
taraftarla takımın direk etkileşimde olması.

Çevrimdışı sermet00

İyi geceler herkese banım açılmış fakat neden banlandığımı bilmiyorum bilgilendirici mesaj gelirse dikkat ederim

Çevrimdışı Necmi

İyi geceler herkese banım açılmış fakat neden banlandığımı bilmiyorum bilgilendirici mesaj gelirse dikkat ederim
Beşiktaş oyuncusuna beddua ettiğin için

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu  arada  epeydir  soyleyecegim  unutuyorum  .. Talisca'nin  kiralama bedeli olan  2m Euro FFP'ye dahil olmuyor. 
FFP  tamamen  oyuncu  satin  alimi  ve satisi  ile  alakali .. Bunu  uc  hafta  kadar  once  Besiktas Kulubu de  aciklamisti .. Kiralama bedelleri ve  imza  parasinin FFP'ye dahil omadigini yani ..  Baktim biraz  bulamadim ama siz d e bir bakin isterseniz  ben yonetimin  bu  konud a bir  aciklama yaptigini hatirliyorum ama .. 
Yorgo

Çevrimdışı Necmi

bakıyorum tüm rakip forumlarına herkesdeki ortak düşünce Beşiktaş sendelerse
kendilerinin şampiyon olabileceğini düşünmesi bir tek fenerliler ümidini kesmiş
ama herkes net biliyorki Beşiktaş bu ligin babası ve ligin sonucunu tek belirleyecek takım olduğu
bu yaşıma geldim daha hiç bir zaman lig başlamadan bu takım tökezlerse şampiyon oluruz demedim :D
Beşiktaşı iyi görüyorsam zaten şampiyonlukta adayımdır kötüyse kötüdür şampiyon olmak için
başka takımın tökezlemesine gerek yoktur. iyi olduğu her dönem Beşiktaş şampiyon olur. Ben
şansa şampiyon olduk yada şu takımın sayesinde şampiyon olduk dediğim bir şampiyonluk hatırlamıyorum.

Çevrimdışı underworld

Elbette bütün oyuncular tribünlere cagiriliyor ama x bir oyuncu için 30 bin kişi 142 desibel, diğer x oyuncu için 300 kişi 20 desibel ..!
Ayrımcılıktan kastım bu...

Bu  arada  epeydir  soyleyecegim  unutuyorum  .. Talisca'nin  kiralama bedeli olan  2m Euro FFP'ye dahil olmuyor. 
FFP  tamamen  oyuncu  satin  alimi  ve satisi  ile  alakali .. Bunu  uc  hafta  kadar  once  Besiktas Kulubu de  aciklamisti .. Kiralama bedelleri ve  imza  parasinin FFP'ye dahil omadigini yani ..  Baktim biraz  bulamadim ama siz d e bir bakin isterseniz  ben yonetimin  bu  konud a bir  aciklama yaptigini hatirliyorum ama .. 
Yanlis  mi  hatirliyorum acaba .. Yok yok bu  konuda bizim  yoneticilerden birnin tweet attigini hatirliyorum 
Yorgo

Sanirim FFP aciklamasini  yanlis  hatirliyorum  bulamadim hic  bir yerde
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Necmi abi biliyorum burda renkli konuşulmaz ama merak ediyorum bu gs kara para falan mı aklıyor abi? Bizim lig standartlarına göre çok abartılı değil mi bu adamların harcadığı para biz kıvranıyoruz 5 milyon euro bütçeyle oyunculara 7 taksit yapmaya kadar götürdük olayı. Peki bunlar nasıl beceriyor bu işi arazi sattılar desek uefa futbol dışı gelirleri bizde kabul etmiyo mesela bunlar ne anlaşması yaptılar da bu kadar rahatlar? Aldıkları oyuncular da ahım şahım değil ki bir tane şu bizde olsun dediğim oyuncu yok belki zorlarsak mariano sağ bekleri. Nedir abi bunların olayı?

Çevrimdışı onurturan

Elbette bütün oyuncular tribünlere cagiriliyor ama x bir oyuncu için 30 bin kişi 142 desibel, diğer x oyuncu için 300 kişi 20 desibel ..!
Ayrımcılıktan kastım bu...
Ancak hiçbiri babamızın oğlu değilken şenol hoca nasıl adil forma dağıtıyorsa biz de desibeli o şekil dağıtıyoruz oyuncu da bunu biliyo şimdiye kadar bana az bağırdınz diye aklundan geçiren  bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum taraftar samimi oyuncu bunun farkında..

Çevrimdışı underworld

Ancak hiçbiri babamızın oğlu değilken şenol hoca nasıl adil forma dağıtıyorsa biz de desibeli o şekil dağıtıyoruz oyuncu da bunu biliyo şimdiye kadar bana az bağırdınz diye aklundan geçiren  bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum taraftar samimi oyuncu bunun farkında..
Adil forma dağıtıyordan kastin, biz de en iyi 11 kişiyi tribüne çağıralım anlaminda mı ?

Çevrimdışı onurturan

Adil forma dağıtıyordan kastin, biz de en iyi 11 kişiyi tribüne çağıralım anlaminda mı ?
Hayır demek istediğim tribünler tabii ki her zamanki gibi herkesi çağırmalı bence ama bazılarına fazla desibel çıkar bazılarıma az bu doğal yollarla oluyor iyi performans gösteren oyumculara ses zamanla yükselir demek istedim tabii sadece oyun kalitesi değil oyuncuya duyulan sempati o anki ruh hali bide oyuncunun o olaya tepkisi de bında etken mesela olcayla serdar kurtuluş reklam panolarından atlar gelir onlara daha çok bağırılır gibi.. bu bir eğlence şekli aslında hiçbir oyuncuyu çağırmayıp oley çekmeyi mantıksız bulan da var sırf onu beklwyen onun için erken giren tek tek onu çağırdık mı bunu çağırdık mı musatafaaaaa mitroviçi unuttun bağır bakalım diyen benim gibiler de..

Çevrimdışı underworld

İşte o ayrımcılığı ortadan kaldıralım bütün takımı çağıralım.
Maçtan önce , başlarken, sonunda + günün sivrilen ismiyle 3 lü ve kapanış.

Etiketler: