2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925193 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

son dakika...

Tff Şenol Güneş görüşmesi başlamış.

tff yönetimden izinalmışmı.....şenol güneşi almak istiyorlarsa  bassınlar 170 m euroYU fesih bedeli benim gözümde BUDUR... :bandit:
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 15:52:33 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rahat olun Şenol Güneş nezaketen görüşür. Yıldırım Demirörenin asla anlayamayacağı nazik bir dille reddedecektir.
Resmi siteden Başkan çarşaf gibi açıklama yaptı, hangi nezaketen görüşme?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bi halt olmucak  :bandit:
Şu senin İbrahim Üzülmez fotoğrafın geldi yazdıklarını okurken  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

acilen sosyal medya da büyük bir ofke patlamasi yapmamiz lazım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu senin İbrahim Üzülmez fotoğrafın geldi yazdıklarını okurken  :ebebe:

al  değiştirdim zamanı gelmişti zaten maçlarımız başlıyor :D

Çevrimdışı kyiv

Senelerdir milli takıma Beşiktaş şampiyon da olsa enaz futbolcu Beşiktaştan alınır ( hoş burumdan çoook memnunum ama) şimdi ne oluyor da Hocaya musallat olunmaya çalışılıyor?

Az önce bir arkadaş yazmıştı ben de aynı fikirdeyim : BENİM DE MİLLİ TAKIMIM BEŞİKTAŞ ! Gerisi hikaye...

Çevrimdışı Ayberk

terimin arası aysalla kötüydü o zaman, kovma söylemleri ve tapeler ayyuka çıkmıştı
parator da 5 milyona bitirdi işi. terim taşın altına eline sokmuştu sıra Güneş'te
diyen sarı çiyanlar var. taştan kastettikleri değerli taşlar olsa gerek
çalıştırıcısının dünyanın en pahalı td'si olduğu, futbolcusunun 600 - 700 bin euroluk
primler aldığı bir yeri milli görev olarak adletmek aklımızla dalga geçmenin ötesindedir
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 15:53:04 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Sarp

Sezonu 4 yıllık sözleşme diyorlar Milli Takımla!
Ahlaksız herifler ya

acilen sosyal medya da büyük bir ofke patlamasi yapmamiz lazım

rahat olun şenol hoca istemiyorum dedikten sonra zorla çalıştıracak halleri yok.

4 maç 5 maç yok bizim Şampiyonlar ligi ve lig maçlarımız var.

Bi ton hoca var gitsinler getirsinler birini mustafa denizli filan.

Çevrimdışı Ensar

rahat olun şenol hoca istemiyorum dedikten sonra zorla çalıştıracak halleri yok.

4 maç 5 maç yok bizim Şampiyonlar ligi ve lig maçlarımız var.

Bi ton hoca var gitsinler getirsinler birini mustafa denizli filan.
böyle gevşek olursak uçar gider kardeşim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kartal Ç

zaten basketbolda ufuk sarıcayı milli takıma verdik bu ülkenin bütün branşlarında biz mi antrenör paylaşacağız.
milli takım gruptan çıkamasa şenol hocayı linç edecek medya. hocayı medyaya yedirmeyiz.

Çevrimdışı tangaz

benim milli takımım hep BEŞİKTAŞtı zaten!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

seni engellemiş biri forumda senin cevaplarına nasıl mesaj yazabilir
sürekli mesajını cevaplıyor moderasyondayken mesajlarını onaylıyor seni engelleyen bunların
hiç birini yapamaz. senin mesajlarını görüyorsa seni engellememiştir bu kadar basit.

itiraf ediyorum ben bir kez birisini engelledim sonra kaldırdım.  Ben kendisiyle çatışmamıştım ama farklı düşünen herkese uyguladığı sivri dili beni rahatsız etmişti. Sıkılmıştım.
Ama forumda mesajları okurken onun mesaj yazdığını görebiliyordum, içerik kısıtlıydı, ama mesajın üzerine tıklayınca içeriği görebiliyordum engeli hiç kaldırmadan.
Yani teknik olarak engellediğin adamın mesajını hala okuman imkanı var.

Çevrimiçi Akil Emre

Şu koca kafa demirören gençliğimi harcadı , yetmedi orta yaş keyfiminde içine etti.
Zaten tüm renkliler ellerini ovuşturuyo bu olay olsun diye, medya desen hazırolda bekliyo.
Valla çok doluyum bütün keyfim hevesim kaçtı , işallah hocamız ne teklif olursa olsun bunu kabul etmez.(pekte umudum olmasada)

Çevrimdışı sozkul

Haber erken düşmeye başladı
akşamdan vereceğim özel haberin hikayesini şimdiden
çıtlatayım

Zlatan İbrahimoviç?mı
Dembaba?mı

saygılar

bunlardan yalnızca biri özel haber statüsüne girer @abdusta  :)

Çevrimdışı sametbagan

Hocanın görevi kabul etmesi demek bizim avrupada tökezlememiz demek.Bu da hocaya ve yönetime yazar doğal olarak

Çevrimdışı Türkay

TFF, ilk olarak Şenol Güneş'e 4 maçlık bir teklifte bulundu. Sezon sonu 4 yıllık teklif yapılması bekleniyor. (NTV Spor)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca malesef gidici gibi. Kariyer hedefi bu yönde olabilir, saygı duymak lazım. Onun için bir nevi iade i itibar durumu olabilir.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

böyle gevşek olursak uçar gider kardeşim

gevşek mi Beşiktaş taraftarı :)

PEPE'yi sosyal medyadan ikna eden Beşiktaş.Turkuaz medya grubuna ayar veren Beşiktaş taraftarı mı gevşek :)

Çevrimdışı saricasi

Beyler sakin olum senol gunes haberi yalan sadece demiroren sormus senol guneste reddetmis bir toplanti yok yani tff  arasinda toplanmis.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Erdemm

Bilgi amaçlıdır..

TFF - Teknik Yönetici ve Öğretici Talimatı
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/talimatlar/Teknik-Y%C3%B6netici-ve-Ogretici-Talimati.pdf

Mehmet Demirkol - Şenol Güneş Milli Takımı da Çalıştırsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF, ilk olarak Şenol Güneş'e 4 maçlık bir teklifte bulundu. Sezon sonu 4 yıllık teklif yapılması bekleniyor. (NTV Spor)
Ntv Spor da yasaklı site yapılsın...  @Necmi abi. Bizim aleyhimize haber yapmaktan bıkmadılar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karşı çıkabilecek mi göreceğiz..

"Şenol Güneş gibi kamuoyu tarafından da başarıları takdir edilen, 2002'de Dünya 3'üncüsü yaptığı Milli Takım için çözüm odağı görülen bir teknik direktöre sahip olduğumuz için mutluyuz..
Ancak iki yıldır üstüste şampiyonluk yaşadığımız Şenol Güneş hocamızla bundan sonra da birlikte nice zaferler yaşamak düşüncesindeyiz.
Kamuoyunda Milli Takım için Şenol Güneş isminin ilk akla gelmesini anlaşılabilir buluyorum.
Ancak Beşiktaş takımının, camiasını ve taraftarının huzurunu bozacak sanal bir gündemin oluşturulmasını da yanlış bulurum, karşı çıkarım.
Şenol Güneş, "Olmayacak duaya amin demektir." Beşiktaş olarak yeni sözleşme uzattığımız Şenol hocamızla ilgili tavrımız nettir.
Beşiktaş'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsak, bir o kadar da A Milli Takım'ın başarılı olmasını ve 2018 Dünya Kupası'nda olmasını bütün kalbimizle arzu ederiz."
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
Korku akıl katilidir.

Hoca malesef gidici gibi. Kariyer hedefi bu yönde olabilir, saygı duymak lazım. Onun için bir nevi iade i itibar durumu olabilir.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

size mi söyledi gidici olduğunu ben gidiyorum mu dedi ?

Bırakın abi Allah rızası için şöyle şeyleri renklilerin ekmeğine yağ sürmeyin.

Renkli ziyaretçiler forumu okuyup ağızlarının suyu akıyor Beşiktaş tutuştu filan diyorlar.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 15:58:39 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Ç

Karşı çıkabilecek mi göreceğiz..

"Şenol Güneş gibi kamuoyu tarafından da başarıları takdir edilen, 2002'de Dünya 3'üncüsü yaptığı Milli Takım için çözüm odağı görülen bir teknik direktöre sahip olduğumuz için mutluyuz..
Ancak iki yıldır üstüste şampiyonluk yaşadığımız Şenol Güneş hocamızla bundan sonra da birlikte nice zaferler yaşamak düşüncesindeyiz.
Kamuoyunda Milli Takım için Şenol Güneş isminin ilk akla gelmesini anlaşılabilir buluyorum.
Ancak Beşiktaş takımının, camiasını ve taraftarının huzurunu bozacak sanal bir gündemin oluşturulmasını da yanlış bulurum, karşı çıkarım.
Şenol Güneş, "Olmayacak duaya amin demektir." Beşiktaş olarak yeni sözleşme uzattığımız Şenol hocamızla ilgili tavrımız nettir.
Beşiktaş'ın ne kadar başarılı olmasını istiyorsak, bir o kadar da A Milli Takım'ın başarılı olmasını ve 2018 Dünya Kupası'nda olmasını bütün kalbimizle arzu ederiz."
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
Her zaman ki gibi çıkamayacak.

Etiketler: