2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926738 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo bas baya ust duzey bir stoper bu Fizik ve bu ayakla yaninda iyi bir stoperle Avrupanin her ust duzey takıminda rahatlikla oynar

Evet Hannoverde oynadi adam Bundesliganin en cok hava topu kazanan oyuncusuydu buraya geldi burada da Ligin en cok hava topu kazanan oyuncusu oldu , Ayrica Psv kariyeri de var..

Hannoverde oynadi diye kalitesiz stoper mi oluyor bu ne alaka yani ?

Sakarliga ve hataya gelince Gecen sezon adam devre arasinda geldi Uyum sorunu yasamis olamazmi ? Bilmediği bir ulke tanımadığı bir partner vs vs , peki kalitesiz bir stoperdi madem neden gecen sezon yaptigi hicbir hatayi bu sezon yapmadi ?? Gecen sezon da lige iyice alıştıktan sonra hic hata yapmadı bu adam

Adam Marceloya hantal dedi ya laaa :ebebe: :ebebe:

Ben bu sezon S.L ve Uefa da dahil 1 vs 1 de kolay geçildiğine ve Rakibin arkasında kaldigina sahit olmadım cok nadir 1- 2 kez olmuştur belki..
Adam adriyano ile oynuyor, ismaille oynasin 1 sezon daha 2ye satamazsin
Alexisi de yedi ismail, kara delik ismail

Marseloyu da gondermesinler, stoper falan da almasinlar
Marselo tosic yeterli bizim icin. Lige saglam bi giris yapalim ilk 10 hafta 28 puan yapalim once, baskan da para biriktirsin iki sene sonrasi icin.

Santraforu yok takimin, gomezi getirsinler, askerligini yapti, demba ve abu olmayacak gibi. Abu da kalsin oluyorsa, olmuyorsa da gomez hikayesine donmesin hemen onumuze bakalim.

Çevrimdışı benyv-

Marselo tosic yeterli bizim icin. Lige saglam bi giris yapalim ilk 10 hafta 28 puan yapalim once, baskan da para biriktirsin iki sene sonrasi icin.

Santraforu yok takimin, gomezi getirsinler, askerligini yapti, demba ve abu olmayacak gibi. Abu da kalsin oluyorsa, olmuyorsa da gomez hikayesine donmesin hemen onumuze bakalim.

Abou zaten gitti 10 m euro veremeyiz, Demba ba'nın ne vereceği ve fiziğini eski hale döndürüp döndüremeyeceği belirsiz, bonservissiz şekilde gelebilirse öyle kabul ederiz muhtemelen. Cenk varken yedekte Demba ba'ya da gerek yok. Tosic ve Mitroviç muhtemelen yedek ikilimiz olacak. Marcelo da %90 gidecek, teklif en aşağı 9'a çıkar, bizimkiler de verir. Şenol hoca yine sinirlenir  :D Ama dedikleri gibi Vida ila kaliteli bir stoper daha alacaklarsa Marcelo parasıyla 2-3 transfer yapmış oluruz. Keşke şu Pedro Franco, Milosevic, Boyko vs bir an önce gitse de bütçe oluşsa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi tamam Marcelo ilk geldiginde biraz bocaladi buna itiraz eden yok ama adam 2-3 farkli partnerle oynadi (Rhodo - Alexis - Necip ) kim ne derse desin stoperde Tandem onemli , e bunun uyum problemi de var yani , ne zaman yanina Tosic geçti Marcelonun performansi artti ve hata yapmamaya başladı , Marcelo - Tosicle iyi anlasiyor bu bariz , Gecen sezon Son 4-5 macta yanina Tosic geçtikten sonra doğru düzgün Gol bile yemedik

Adam Herkesin eleştirdiği Tosicle birlikte bile bu kadar is yapıyorsa yanina iyi bir stoper gelince neler yapar bu açıdan bakalım birde..

Ki Bence Tosicte bu sezon cok iyi iş çıkardı cok iyi oynadığı maclar var
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 09:16:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

güzel paylaşım ct fletcher eline sağlık...

Yalnız o kadar reklam yaptılar bein mein çok iyi ihale diye geçen sene de şampiyonduk 14 m tl fark etmiş enflasyon oranı kadar yani inş bu sene geçerli değildir yeni fiyatlar buysa başkan haklı her sene şampiyon olsak bile çarkı döndürmekte epey zorlanacaz.
Yeni ihale seneye uygulanacak, %40 artış bekleniyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abou zaten gitti 10 m euro veremeyiz, Demba ba'nın ne vereceği ve fiziğini eski hale döndürüp döndüremeyeceği belirsiz, bonservissiz şekilde gelebilirse öyle kabul ederiz muhtemelen. Cenk varken yedekte Demba ba'ya da gerek yok. Tosic ve Mitroviç muhtemelen yedek ikilimiz olacak. Marcelo da %90 gidecek, teklif en aşağı 9'a çıkar, bizimkiler de verir. Şenol hoca yine sinirlenir  :D Ama dedikleri gibi Vida ila kaliteli bir stoper daha alacaklarsa Marcelo parasıyla 2-3 transfer yapmış oluruz. Keşke şu Pedro Franco, Milosevic, Boyko vs bir an önce gitse de bütçe oluşsa.
onların hepsi gidecek, marseloya 8 m euroluk teklifi de kabul etmemişiz. 11 m euroya bırakalım tok satıcı hesabı  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye 25 galibiyet, 5 beraberlik alıp şampiyon olursak 39,98 m dolar elde edeceğiz. Geçen sene 96 m lira gelir elde etmişiz, bugünkü kurla 140 m yaklaşık %46 artmış oluyor.

Çevrimdışı tangaz

dün twitterda biraz bakınayım dedim bizim çağrının sayfasına baktım lyon marceloyu spastik siyahinin yanına düşünüyor galiba falan die yazmış, forumdan ayrıldıktan sonra güncelden uzaklaşmış azcık. diakhaby 15 milyona italyaya sanırım romaya gidiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün twitterda biraz bakınayım dedim bizim çağrının sayfasına baktım lyon marceloyu spastik siyahinin yanına düşünüyor galiba falan die yazmış, forumdan ayrıldıktan sonra güncelden uzaklaşmış azcık. diakhaby 15 milyona italyaya sanırım romaya gidiyor.
öyleyse marcelonun fiyatını artıralım 13 m euro'dan aşağıya satmayalım  :money:

Yapmayin olm şöyle seyler , Yurolig sampiyonlari kuduruyor sonra :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Balotelli , Dortmund ile anlaşmış.  :bawling:

@mylife1903 buna çok üzüldü  :bawling:

"Bütün branşlarda profesyonelliğe döneceğiz. Kendi ayakları üzerinde duran bir Beşiktaş'ı önünüze sunacağız. Biz de hatalar yapmışızdır ama yanlışımız yoktur. Biz laf değil icraat yapacağız. Güzel günler gelecek."

- Fikret Orman (12.06.2013)

Çevrimdışı Erdemm

Senol Hocanin 1 yillik opsiyonu kullanildi afedersin ama B.k alirlar :bandit:

Eğer sözleşmesini 1-2 yil daha uzatmazsak ozaman sikinti olabilir işte..

Bilgi amaçlıdır..

TFF - Teknik Yönetici ve Öğretici Talimatı
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/talimatlar/Teknik-Y%C3%B6netici-ve-Ogretici-Talimati.pdf

Mehmet Demirkol - Şenol Güneş Milli Takımı da Çalıştırsın

Çevrimdışı BJKTÜRK23

öyleymiş iyi olur  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

//KONU DIŞI //

Yusuf Namoğlu: "Perşembe günü saat 11:00´de‚ Başakşehir Stadı´nda video hakem uygulamasını test edeceğiz."

Yorumlarınız? - En azından hakkımız yenmicek artık .... :claps:

Çevrimdışı tangaz

//KONU DIŞI //

Yusuf Namoğlu: "Perşembe günü saat 11:00´de‚ Başakşehir Stadı´nda video hakem uygulamasını test edeceğiz."

Yorumlarınız? - En azından hakkımız yenmicek artık .... :claps:

videoyu kimlerin izleyeceğine bağlı  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

videoyu kimlerin izleyeceğine bağlı  :busted_cop:

Gerçi oda var  :biggrinking: ama hatalar minimuma ineceğine inanıyorum.

Çevrimdışı tangaz

ben sonuçlarını çok önemsemiyorum montaj falan uydururlar bişeyler burası türkiye, herşey heryer rant çıkar vbvb uğruna yalamalık yapan kişilerle dolu. sonuçta gümüşdağ gelecek dedi gelecek, deneme falan filan faso fiso, güç rüzgar bu aralar onun arkasından esiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir takım düşünün ki malzemecisi için belgesel çekiliyor...

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli , Dortmund ile anlaşmış.  :bawling:

@mylife1903 buna çok üzüldü  :bawling:
Dortmund'da son 2 senedir bir şımarma ve kendini kaybetme seziyorum.

2 senedir yaptıkları hamleler(teknik direktör değişiklikleri, pahalı harcamalar, sorunlu oyunculara yatırım yapmaları vs) hiç hoşuma gitmiyor.

Bu durum en çok ezberci yorumcuları rahatsız​ edecek yalnız, kıla tüye Dortmund örneği veremeyecekler artık.

Çevrimdışı GÖRKEM

Uzun zamandir Foruma girmedim. Öncelikle tüm Camiamiza hayirli Sampiyonluklar diliyorum. Sagdan soldan aldigim duyum haberlerinden endiselendigim icin burada bir durum degerlendirmesi yapayim dedim.

Ideal sartlarda yapilacaklar bunlar:

1. Quaresma kesinlikle gönderilmeli.
2. Marcelo kesinlikle kalmali.
3. Oguzhan satilmali ve yerine Sosa tarzi bir 8 Numara alinmali.
4. Adriano gidecekse onun ayarinda bir sol bek alinmali.
5. Atiba CL icin yeterli degil. Ön Libero'ya da Transfer yapilmali.
6. Lens üce bese bakmadan alinmali.
7. Cenk, Ba ve Tosic CL'de ilk 11 Oyuncusu olamazlar. Forvet ve Stoper Bölgesindeki eksiklikler tamamlanmali.

Simdilik bu kadar.

Çevrimdışı arda

15/16 Şenol Güneş sonunu getiremez!

16/17 Gomez-Sosa gitti bu iş bitti! Yabancı Kuralı! Hakemlerle kazonoyorlor!

17/18 (Video Hakemler) ..?

Güzel manalar yükleniyor hersene.. Bundan sonra her sene  :boxin: :boxin: :boxin: 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dortmund'da son 2 senedir bir şımarma ve kendini kaybetme seziyorum.

2 senedir yaptıkları hamleler(teknik direktör değişiklikleri, pahalı harcamalar, sorunlu oyunculara yatırım yapmaları vs) hiç hoşuma gitmiyor.

Bu durum en çok ezberci yorumcuları rahatsız​ edecek yalnız, kıla tüye Dortmund örneği veremeyecekler artık.

Neye göre kime göre? Bayern gibi her istediğini alabilen ligin bir iki kademe üstünde bi takımın olduğu ligdeki konumları gayet iyi. Geçen seneki transfer zararları sadece 10 milyon euro. Ellerinde 50-60 milyon eurodan aşağı gitmeyecek 2-3 tane oyuncuya sahipler.

Aubemeyang
Dembele
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

17/18 (Video Hakemler) ..?

Güzel manalar yükleniyor hersene.. Bundan sonra her sene .

17/18 (Video Hakemler) ..= Bakan Hakemler Beşiktaşlı , torpil, şike var :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Birisi dün yazmıştı, Çin'den futbolcu alalım diye. Çin kulüpleri kendi aralarındaki transferse çok fahiş paralar harcıyorlar.

Çin milli takımında oynayan birini 8-10 milyon Euro'ya aşağı almak kolay değil.

Çevrimdışı kibarkartal

Hoşgeldin kardeşim
[/quot
Hoşbuldum aranızda olmaktan çok mutluyum.

Etiketler: