2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925051 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

abi konya seyircisi sıkıntılı zaten birşey demesende onlar sahaya birşey atar :)

Eğitim şart :)

Ankaradaki bombalı katliam kurbanlarının bir dakikalık saygı duruşunu ıslıklayan bir seyirci grubundan sözediyorsunuz, milli maçda hemde, bütün dünyaya rezil olmuştuk. hatırlatırım.

Çevrimdışı Necmi

5-6'ya alınabilecek olsa biz alırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alıyorlarsa hayırlı olsun :D
yağmasak bile gürleyelim diyorlar :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Ankaradaki bombalı katliam kurbanlarının bir dakikalık saygı duruşunu ıslıklayan bir seyirci grubundan sözediyorsunuz, milli maçda hemde, bütün dünyaya rezil olmuştuk. hatırlatırım.
onu konyada milli maç oynatan düşünecek ben neden rezil olayım.

Çevrimdışı underworld

Tv de 2 sezonun Kupa seremonisi gösteriyor Allah aşkına şu kupayı bir kişi kaldırsın.

Çevrimdışı onder23

Hay ağzına sağlık sözkül abi bende bunu yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum.
Bunun bir benzeri de milli maçta oldu Türkiye - Yunanistan maçında Başakşehir stadında.

Çevrimdışı Kutay

Fb Abu'yu asla alamaz bu konuda rahatım baya lorient, porto falan ikiside ayrı bir dert aziz çıldırır  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

onu konyada milli maç oynatan düşünecek ben neden rezil olayım.

Konya da bu ülkenin bir şehri,oradaki insanlarda Türk pasaportu taşıyorlar.Uluslararası platformda izlenen bir müsabakada böyle bir davranış sergilendiğinde her Türk vatandaşının kendini rezil olmuş hissetmesi doğal ki ben Konya lıyım,durum benim için daha trajik

Çevrimdışı mylife1903

Tv de 2 sezonun Kupa seremonisi gösteriyor Allah aşkına şu kupayı bir kişi kaldırsın.
Bazuka verseler kupa yerine iyiydi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou son 5 maçta 4 gol attı  :akuma:

Çevrimdışı esguel

Çevrimiçi tolga1903

Bazuka verseler kupa yerine iyiydi

:) Abi sizin şu profil fotosunu her gördüğümde bi gülme aliyo Allah razı olsun :)

Çevrimdışı autopsy

Zaman geçiyor şaka maka ve forvet hala alınamadı. Forvet gelmeden de başka kimsenin geleceğini zannetmiyorum çünkü bütün strateji ona bağlı. Hatta ben Orkan'ın bile forvet alınmadan açıklanmayacağını düşünüyordum ama fiyatı düşük diye onu daha fazla bekletmemeye karar verdiler sanırım. Bu aldığımız riskler günün birinde patlayacak diye tırsıyorum, umarım yine düşeş atarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha transfer döneminin kapanmasına çok var :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oha diyorum Fikret Orman Abou için 2 milyon teklif etmiş. Erol Kaynar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Lens için 2.5 milyon,
Aboubakar için 2 milyon euro teklif etmişiz.

Maaş değil bonservis...

İddia...

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens için 2.5 milyon,

Maaş değil bonservis...

İddia...
Kiralama bedelidir

Çevrimdışı Kutay

Lens için 2.5 milyon,

Maaş değil bonservis...

İddia...
biraz fazla ölücülük olmuş hayatta kabul etmezler  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı abdusta

Oha diyorum Fikret Orman Abou için 2 milyon teklif etmiş. Erol Kaynar

Erol Kaynarın aboubakarın transfer planı için
anlattıkları tamda bizim burada ısrarla
yazdıklarımız ve üzerinde forum üyeleri olarak mutabık olduğumuz aynı hikaye

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

biraz fazla ölücülük olmuş hayatta kabul etmezler  :bandit:

kiralama kiralama bonservis değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erol Kaynarın aboubakarın transfer planı için
anlattıkları tamda bizim burada ısrarla
yazdıklarımız ve üzerinde forum üyeleri olarak mutabık olduğumuz aynı hikaye

Saygılar
2 milyon mu önermişiz gerçekten?

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen herşeyi çok biliyormuş gibi yazmışsın ama Demba Ba ve Gomez transferin son günü transfer edilmediler, Temmuz Ayında Beşiktaş'la sözleşme imzalamışlardı. Gökhan İnler son gün transfer edildi ama zaten kendi takımında oynamıyordu, eski Gökhan İnler olsa zaten yönetim alamazdı,bizde de oynayamadı, Caner Erkin ise İnter'in td değişikliğinden ötürü bir fırsat transferiydi. Mitroviç gibi adı sanı duyulmamış bir adama 4.2 verilmez, Marcelo'yu aldıklarında kimse bir şey demedi çünkü adam kendini kanıtlamış, sen tutupta böyle vasat bir adama bu kadar para bayılırsan bunda herkes art niyet arar.
Her şeyi çok iyi bilmiyorum belki, ama her  şeyi yanlış bilen ve fikir yürütmede sorun yaşayan kişilere akıl verecek kadar biliyorum.

Tekrar söylüyorum, Mitrovic transferinin bahsettiğin konuyla ilgisi yok. Ara transferde alındı. Ne stoperlere 8(Maicon)-10(Gustavo Gomez)-20(Lindelöf) verildiğini görüyoruz, Mitrovic'e ödenen bonservis abuk değil. Ayrıca artık bu forumda bir daha 4.2 diyeni de algı yönetimi yapıyor moderatöre şikayet edeceğim, siftahı senle yapıyorum.

Kendini kanıtlamış dediğin Marcelo daha devre arasında küme düşmesi kesinleşen Hannover'den geldi. Kime neyi kanıtlamış Marcelo, bir söyle de bilelim.

Demba Ba bizim takvimimiz açısından son günlerde geldi, çünkü Sampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme oynamak üzereydik. O yüzden ilk Feyenoord maçına yedekte başladı. Eğer transferin son gününe bıraksak, en az 2 milyon daha da düşürürdük.

Gomez de zaten düşürebilecek en düşük paraya düşürdük, son günlerde gelmesine gerek kalmadı. Ama ilk baştaki fiyat 9'ken, yeterince bekleyerek bedava aldık.

Fikir yürütmende ve sonuç çıkarımı yapmanda sorun olduğu, Caner ve İnler transferlerini izah ederken ortaya çıkmış bu arada. Hem son günü bekleyip fırsat transferi yapılabildiğini söyleyip, hem de bekleyince fiyatların arttığını savunmaya devam etmek, oksimoronca bir davranış oluyor sanki.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2017, 22:36:16 tuncaboylu ]

Çevrimdışı atalay

Bu pas bana eski 5 numaramızı hatırlattı. Pas öncesi vücudun aldığı şekil de aynı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı abdusta

2 milyon mu önermişiz gerçekten?

Hayır
Başkan açıkladı,kendi anlattı 6 milyon önerdik dedi
bunu Lorient kendi istedi portoya bir şey kalmıyor
kendi aralarındaki çekişme nedeniyle bu iş olmuyor dedi
Ancak şu olabilir ,Portaya kendi hakkı için ayrıca 2 önerilmiş olabilir ama bu kısmı söylemedi.
Marbeladaki ilk gün röportajında bu konu var ,linki aşağıda 2:50den sonra dikkatli dinleyin
Lorient klubu bizim vereceğimiz parayı istiyor diyor portoda ben para almadan bırakmam diyor
işte verilecek para 6 milyon euroydu

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır
Başkan açıkladı,kendi anlattı 6 milyon önerdik dedi
bunu Lorient kendi istedi portoya bir şey kalmıyor
kendi aralarındaki çekişme nedeniyle bu iş olmuyor dedi
Ancak şu olabilir ,Portaya kendi hakkı için ayrıca 2 önerilmiş olabilir ama bu kısmı söylemedi.
Marbeladaki ilk gün röportajında bu konu var ,linki aşağıda 2:50den sonra dikkatli dinleyin
Lorient klubu bizim vereceğimiz parayı istiyor diyor portoda ben para almadan bırakmam diyor
işte verilecek para 6 milyon euroydu

Saygılar
Bu Lorient kısmını tam aklım almadı abi, sene Aboubakar serbest kalırsa Lorient'e ne kalacak?

Etiketler: