Sen herşeyi çok biliyormuş gibi yazmışsın ama Demba Ba ve Gomez transferin son günü transfer edilmediler, Temmuz Ayında Beşiktaş'la sözleşme imzalamışlardı. Gökhan İnler son gün transfer edildi ama zaten kendi takımında oynamıyordu, eski Gökhan İnler olsa zaten yönetim alamazdı,bizde de oynayamadı, Caner Erkin ise İnter'in td değişikliğinden ötürü bir fırsat transferiydi. Mitroviç gibi adı sanı duyulmamış bir adama 4.2 verilmez, Marcelo'yu aldıklarında kimse bir şey demedi çünkü adam kendini kanıtlamış, sen tutupta böyle vasat bir adama bu kadar para bayılırsan bunda herkes art niyet arar.
Her şeyi çok iyi bilmiyorum belki, ama her şeyi yanlış bilen ve fikir yürütmede sorun yaşayan kişilere akıl verecek kadar biliyorum.
Tekrar söylüyorum, Mitrovic transferinin bahsettiğin konuyla ilgisi yok. Ara transferde alındı. Ne stoperlere 8(Maicon)-10(Gustavo Gomez)-20(Lindelöf) verildiğini görüyoruz, Mitrovic'e ödenen bonservis abuk değil. Ayrıca artık bu forumda bir daha 4.2 diyeni de algı yönetimi yapıyor moderatöre şikayet edeceğim, siftahı senle yapıyorum.
Kendini kanıtlamış dediğin Marcelo daha devre arasında küme düşmesi kesinleşen Hannover'den geldi. Kime neyi kanıtlamış Marcelo, bir söyle de bilelim.
Demba Ba bizim takvimimiz açısından son günlerde geldi, çünkü Sampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme oynamak üzereydik. O yüzden ilk Feyenoord maçına yedekte başladı. Eğer transferin son gününe bıraksak, en az 2 milyon daha da düşürürdük.
Gomez de zaten düşürebilecek en düşük paraya düşürdük, son günlerde gelmesine gerek kalmadı. Ama ilk baştaki fiyat 9'ken, yeterince bekleyerek bedava aldık.
Fikir yürütmende ve sonuç çıkarımı yapmanda sorun olduğu, Caner ve İnler transferlerini izah ederken ortaya çıkmış bu arada. Hem son günü bekleyip fırsat transferi yapılabildiğini söyleyip, hem de bekleyince fiyatların arttığını savunmaya devam etmek, oksimoronca bir davranış oluyor sanki.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi