2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933054 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

İyi pas yaptık taka tuka

Çevrimiçi Kartal Ç

bu maçtaki ilk 11 süper kupa maçı kadrosunun denemesi değildir umarım.

Çevrimdışı 38life

Gökhan'ın birseyi yoktur inşallah
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 21:48:04 38life ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu maçtaki ilk 11 süper kupa maçı kadrosunun denemesi değildir umarım.
caner yerine quaresma olur. orta saha atiba- ozzy- talisca şeklinde olur. stoperde pepe olur. kalede fabri olur süper kupa maçında. gönül isterki forvet yetişsin ama zor gözüküyor

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı 38life

Tosic gol attı stoper transferi iptal. :D

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Caner'in ayağının ayarı geri gelmiş çok iyi kesti.

Çevrimdışı 38life

Bu arada gri formalar güzel.

Çevrimdışı underworld

rakip sahaya tam yerleştiğimiz anda iyi kısa pas yapıyoruz.

Çevrimdışı levitate

2 Maçtır uzun top atmaktan başka birşey yapmıyoruz. Ve çok sıkıcı futbol oynuyoruz.

Geçen sene ilk yarının aynısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Defansa adam istemiyorum Tosiç kalsın razıyım. Aboubakar geri dönsün Negredo yerine gol kaçırdığında saç baş yolduran ama rakibi dağıtan arkaşlarına yol açan asist yapan arada bir de gol atan Aboubakarı isterim.

Çevrimdışı Furkan Sarper

caner 2 maçtır çok top kaybediyo, 2 tane orta açıcak diye sahada tutmak yersiz. kanat rotasyonuna yazıp sezona başlarsak üzülen biz oluruz.

Çevrimdışı Ensar

yalnız Mitrovic kilo vermiş ve hızlanmış , bu haliyle ben pepe mitrovic ikilisini destekliyorum, masrafa gerek yok boşuna
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Stoper transferi yapmamak = Pepe'yi boşa almak.

Allahtan yönetim ve hoca taraftar gibi düşünmüyor...

Çevrimdışı mrred

karşındaki insana söylediğinde hakaret anlamına gelen fakat yasal olarak yapılan başka mesleklerde var abi. menajerliği sırf yasal olduğu için kabullenecek değiliz.

menajerle ters düştüğünde oyuncuyu takımdan koparabiliyorsa "kötü" gösterilen babadan ne farkı var. hatta benim tercihim babadan yana olurdu. en azından ters düştüğünde oyuncu takımdan kopmuyor. geçen sezon benzer durumlar yaşamıştık.

oyuncuların daha fazla para kazanmaya çalışması nedeniyle menajerlik mesleği doğmuştur dersen kabul ederim veya bu düzeni biz kurmadık düzen savaşı verecek durumda değiliz, katlanmak zorunda olduğumuz şeyler için şikayet etmenin faydası yok dersen kabul ederim fakat menajerlik ağından faydalanıyoruz hakkıdır verilmesi gerekir dersen karşı çıkarım.
ispanyolca ingilizce veya almancanın 3 ünden ikisini upperdan daha üst bir seviyede öğrenirsen -ki bence burda ingilizlerin ve ispanyolların koloni faaliyetleri geçmişte çok olduğu için bu ikisini öğrenmen daha iyi olur- insanlarla iletişimini güzel kurarsan eğitimlerini de alırsan sen de menajer olabilirsin. Bu arada %10 çok düşük bir rakam ben bir iş yaptığımda %20 den aşağı yapmam adamlar az bile alıyor. Sonuç olarak bir çok oyuncunun temsilcisi olan bir çok hakkını oyuncunun güvenerek devrettiği kişiyle muhattap oluyorsun ve her şeyin bir bedeli var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Tosic golü yediriyordu yine. Adamın boşu yok. Her maç yapıyor.

Çevrimdışı underworld

sol stoper almamak  :bandit: :bandit: :s20: böyle bir ihtimal yok.

Çevrimdışı mrred

çabanız bu yüzden mi? insanların anlamadığını mı düşünüyorsunuz?
http://www.bireyselyatirimci.com/pisa-testi-siralamasi-ve-turkiye/

pisa testinde kaçıncı sıradayız bakmanı tavsiye ederim

Üniversite giriş sınavında matematikten kaç kişi 0 çekiyor bakmanı tavsiye ederim
Üniversite giriş sınavında türkçe'de net ortalaması kaç net bakmanı tavsiye ederim
Ve Aziz Nesin'in o ünlü sözünü neden söylediğini araştırmanı isterim.

Benim öyle bir çabam yok hiçbir bilgim de yok tamamen bilen insanların yalancısıyım. Bir ayağım türkiye'de bir ayağım rusya'da bir ayağım ABD'de o yüzden Türkiye'deki insanların değer yargılarıyla hiç ilgilenmiyorum sadece tuttuğum takımın başkanını ve teknik direktörünü bu ülkedeki futbol ikliminde yetişmiş nadide çiçekler olarak görüyorum bu ülkeyi yıllardır yöneten sağ ideolojiyle ilgisi olmayan insanlar oldukları için gönülden destekliyorum ve bu insanlara yapılan akılcı eleştirileri de onların gelişimi açısından kayda değer buluyorum.
Sonuç olarak bilimsel testler ve sınavlar yalan söylemez neyi ne kadar anlıyoruz her şey yeterince ortada ve bence kral çıplak .
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

sol stoper almamak  :bandit: :bandit: :s20: böyle bir ihtimal yok.
İntihar etmek ile aynı şey. Al silahı kafana sık daha iyi. Pepe'yi alıp yanına kaliteli bir partner almamak düşünülemez. Tandem bölgesi uçağın kanatları gibidir. Tek kanatla uçak uçmaz. Sen sağ kanattaki futbolcum iyi olsun o yeter sol kanatta ki iyi olmasa da olur atakları hep sağdan yaparız diyebiliyor musun? Öyleyse tek kaliteli stoperle sezona başlamak da böyle anlamsızdır. Pepe yedi yirmi dört yanındaki adamın kademesine mı girecek. Rakip Tosic'in veya Mitro'nun üstüne gittiğinde Pepe'nin bir anlamı yok o pozisyonda.

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 22:19:22 38life ]

Çevrimdışı 38life

İşte size Mitrovic...

Bu adamı şuan ilk 11'e yazmak hem Beşiktaş'a hem Mitrovice zarar verecek. Potansiyeli yüksek ama şuan değil. Şimdi zamanı değil.

Çevrimdışı ilhan mansız

yalnız Mitrovic kilo vermiş ve hızlanmış , bu haliyle ben pepe mitrovic ikilisini destekliyorum, masrafa gerek yok boşuna
bence de mitrovic rahat oynar,,

Çevrimdışı 38life

Cenk Tosunun şu hareketlere bak ya. Deli olcam.

Çevrimdışı sermet00

Sanırım orta sahaya da ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı sermet00

Cenk Tosunun şu hareketlere bak ya. Deli olcam.

Spikersiz yayından izliyorum Babel İngilizce topa doğru gitsene diye bağırdı Cenk de kulübeye dönüp şikayet etti Babeli.

Çevrimdışı mellfred

Spikersiz yayından izliyorum Babel İngilizce topa doğru gitsene diye bağırdı Cenk de kulübeye dönüp şikayet etti Babeli.
Cin olmuş adam çarpıyor beyzade

Etiketler: