2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940306 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Ezik kim biliyor musun takımı sahadayken paso ligini yakanlar ezik kim  biliyormusun şampiyonluk gitti diye stadlarını yakanlar. Büyük Beşiktaş taraftarının takımlarıyla ilgili hiç bir zaman ezikliği olmamıştır. Aksine gururla şerefle hem de en kötü zamanlarımızda 10 100 10000 kat bağımlılıkları artmıştır.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

katılıyorum iyi oyuncu , sırf rakipte oynadığı için oyunculara kötü demek saçma , nani ile dalga geç lens çöp bilmem ne
ne kadar boş konuşuyorsunuz lens rakiptemi şu an
geçen sene oynatan rakibin bile almamış oyuncuyu bakın onun yerine
aldıkları dirar a verdikleriyle onu alabilirlerdi ama tercih etmediler.
dirara 4,5 M bonservis verdiler.
mesajımı okumadan gerinden sallamışsın ne dedim lensin tek iyi yanı fenere takılacak
kapak olur. lens yerine naniyi tercih ederim. Nani on numarada oynayabilir.
naniyle dalga geçen tek bir mesajımı bul yada lense çöp dediğim ne demişim lense geniş alan bırakırsan
etkili olur kontra oynaman lazım alıp topu gidecek baskın oyunda lens olmaz @Ensar
şimdi iddia ettiğin mesajı bul nasıl nani ile dalga geçmişim ne zaman lense çöp demişim
bunu önüme getiremezsen forumda trollük yapmaktan no post alacaksın belki ondan sonra
aklınıza estiği her şeyi söylememeyi öğrenirsiniz.

Çevrimdışı autopsy

nerdeyse dedem yasinda adam , nasıl yapıyorlar bu açıklamaları anlamıyorum

Vallaha Liverpool'dan 8 yedik, ben o gece balkona bayrak astım 1 ay falan da durdu. Bu dayı Beşiktaş'lılığa dair hiçbir halt anlamamış. Çok ciddiye alınacak birisi olduğunu düşünmüyorum. İstatistiksel başarısı yüksek olanlar orada, gitsin onlardan birisini tutsun. Bizim kupamız var falan diye gezer , herkes rahat eder.

Çevrimdışı autopsy

mesajımı okumadan gerinden sallamışsın ne dedim lensin tek iyi yanı fenere takılacak
naniyle dalga geçen tek bir mesajımı bul yada lense çöp dediğim ne demişim lense geniş alan bırakırsan
etkili olur kontra oynaman lazım alıp topu gidecek baskın oyunda lens olmaz @Ensar
şimdi iddia ettiğin mesajı bul nasıl nani ile dalga geçmişim ne zaman lense çöp demişim
bunu önüme getiremezsen forumda trollük yapmaktan no post alacaksın belki ondan sonra

Lens dar alanda o kadar etkisiz bir oyuncu değil bence abi , katılmıyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Ahmet Ürkmezgil'in kendi kendine görevini bırakması lazım. Kulübün bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmasına gerek yok. Her şey adamın kendi çapıyla olup bitmeli. 

Çevrimdışı Ensar

ben sana bişey demedim ki abi sen niye üstüne alındın , genel olarak forumda yapıldı bunlar o yüzden söyledim

edit : ayrıca seni terbiyeye davet ediyorum ayıp oluyor artık , gerinden sallıyorsun felan nedir ya
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2017, 16:04:00 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı matias_27

Forumda bir arkadaş bunu yazsa direkt uzaklaştırma alırdı. Trolledi derdik. Ben şuna inanıyorum Beşiktaşlılığı derinden hisseden biri asla bu ifadeleri kullanmaz çünkü kalp izin vermez.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Ensar

Çevrimiçi COB

Negredo bitmiş diyor Hürriyet

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Ürkmezgil bir Beşiktaşlıya yakışmayacak açıklamalarını okuduktan sonra kanım dondu. O da yetmedi gitmiş ne olduğu belli omayan siteye bunları doğrulayan açıklama yapmış. Artık istifa ancak bunu temizler. Klübe gerek kalmadan kendisinin istifa etmesi lazım acilen...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kim ezikmis? Besiktas taraftari hep dik durmustur! Kaybettiginde ezik olan anca sarisinlardir gidin yaptiklarini bakin Paso yakmak, stat yakmalar, yonetimin kendilerine (...)₄ demesine kabul edenlerdir!
Bu aciklamalardan sonra istifa etmezse taraftar gereken cevabi verir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ezik kim biliyor musun takımı sahadayken paso ligini yakanlar ezik kim  biliyormusun şampiyonluk gitti diye stadlarını yakanlar. Büyük Beşiktaş taraftarının takımlarıyla ilgili hiç bir zaman ezikliği olmamıştır. Aksine gururla şerefle hem de en kötü zamanlarımızda 10 100 10000 kat bağımlılıkları artmıştır.
+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

ben sana bişey demedim ki abi sen niye üstüne alındın , genel olarak forumda yapıldı bunlar o yüzden söyledim

edit : ayrıca seni terbiyeye davet ediyorum ayıp oluyor artık , gerinden sallıyorsun felan nedir ya
onur bana yazdı onu alıntıda benim konuya başka dahili olan yok
yazdığım mesajı okumamışsın belli çünkü yazdıklarınla gerinden uydurmuşsun
orda ne nani ile dalga geçmişim tersine isterim demişim nede lensi çöp ilan etmişim
sadece bizim oyun şeklimize uymaz demişim onurda bana cevap yazmış sen dahil olup
çok anlamsız konunun yakından uzağından geçmeyen bir mesaj yazmışsın artık sıkılıyorum
sürekli bir algı yaratma derdindesiniz burasının Beşiktaş forumu olduğunu karşınızdakininde bir
Beşiktaşlı olduğunu unutuyorsunuz. beni terbiyeye davet etmeden önce sen terbiyeli olmayı öğren
onurun bana verdiği cevaba cevap yazıp sonra benimi terbiyesizlikle suçluyorsun. @Ersan

Çevrimdışı Ensar

onur bana yazdı onu alıntıda benim konuya başka dahili olan yok
yazdığım mesajı okumamışsın belli çünkü yazdıklarınla gerinden uydurmuşsun
orda ne nani ile dalga geçmişim tersine isterim demişim nede lensi çöp ilan etmişim
sadece bizim oyun şeklimize uymaz demişim onurda bana cevap yazmış sen dahil olup
çok anlamsız konunun yakından uzağından geçmeyen bir mesaj yazmışsın artık sıkılıyorum
sürekli bir algı yaratma derdindesiniz burasının Beşiktaş forumu olduğunu karşınızdakininde bir
Beşiktaşlı olduğunu unutuyorsunuz. beni terbiyeye davet etmeden önce sen terbiyeli olmayı öğren
onurun bana verdiği cevaba cevap yazıp sonra benimi terbiyesizlikle suçluyorsun. @Ersan
ben onur abinin kime cevap yazdığına bile bakmadım, forumda sürekli bahsettiğim tarz muhabbetler döndüğü için orda fikrimi belirttim , seninle bir ilgim yok , sana söyleyecek olsam senin mesajını alıntılardım ,sen biraz önce cevap atana kadar da onur abinin seni alıntıladığından haberim yoktu ki olsa bile senin şahsına yazmadım ben boşuna üstüne alınıp olay çıkarıyorsun, şuraya beşiktaş için giriyoruz konuşuyoruz , kimseyle kavga etme tartışma derdim yok o yüzden uzatmayacağım, forumu felan trolledigim yok herkes görüyor yazılanları 

Çevrimiçi Necmi

Adam hala çıkmış hayran demedim ama ezik dediğim doğru diyor. Bu kadar da olmaz ya cidden yazık
sosyal medyadan yüklenin. Eziklerin Beşiktaşda işi yok. istifa etsin etmiyorsa görevinden alınsın.

Çevrimiçi Necmi

ben onur abinin kime cevap yazdığına bile bakmadım, forumda sürekli bahsettiğim tarz muhabbetler döndüğü için orda fikrimi belirttim , seninle bir ilgim yok , sana söyleyecek olsam senin mesajını alıntılardım ,sen biraz önce cevap atana kadar da onur abinin seni alıntıladığından haberim yoktu ki olsa bile senin şahsına yazmadım ben boşuna üstüne alınıp olay çıkarıyorsun, şuraya beşiktaş için giriyoruz konuşuyoruz , kimseyle kavga etme tartışma derdim yok o yüzden uzatmayacağım, forumu felan trolledigim yok herkes görüyor yazılanları 
sürekli forum üyelerine saldırı modundasınız bana yazıp yazmamanın önemi yok.
fikrinize uymayan bir fikir olduğunda direk aşağılama alay etme moduna giriyorsunuz.
bana yazmış olduğunu bilmemen mazeretmi bana değilde tutki başkasına yazdın bu
seni haklımı çıkarıyor. Fikrin varsa söylersin başkalarının düşüncesini alaya almak gibi
bir hakkınmı var.

Çevrimdışı Ensar

sürekli forum üyelerine saldırı modundasınız bana yazıp yazmamanın önemi yok.
fikrinize uymayan bir fikir olduğunda direk aşağılama alay etme moduna giriyorsunuz.
bana yazmış olduğunu bilmemen mazeretmi bana değilde tutki başkasına yazdın bu
seni haklımı çıkarıyor. Fikrin varsa söylersin başkalarının düşüncesini alaya almak gibi
bir hakkınmı var.
katılıyorum iyi oyuncu , sırf rakipte oynadığı için oyunculara kötü demek saçma , nani ile dalga geç lens çöp bilmem ne
şu mesajın neresinde alay ,saldırı , aşağılama var soruyorum tüm forum ahalisine

Çevrimdışı Librarius

sosyal medyadan yüklenin. Eziklerin Beşiktaşda işi yok. istifa etsin etmiyorsa görevinden alınsın.

Turkiye de tatilde oldugum icin yazma firsatim olmuyor. Fakat bu ezik Urkmezgil gibilerin Besiktasta yeri yok. Bu ezik herifin istifa etmesi sart. Bir de gidip FB kombinesi aldigini itiraf ediyor. Rezil herif. Bu arada butun forum ahalisine en kalbi duygularimla sevgilerimi sunuyorum. Iyiki varsiniz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Fatih_

Bjk\fener maci var digiturkde beinmi demek lazim artik bilmiyorum. Lensi bize yakistiranlara izlemesini tavsiye ederim.

Çevrimdışı mellfred

Üslubun Yanlış. Tartışıyor da olsan koca koca adamlara sen diye hitap etmemelisin

Çevrimdışı Ensar

Üslubun Yanlış. Tartışıyor da olsan koca koca adamlara sen diye hitap etmemelisin

abi diye hitap ediyorum , necmi abiye de abi diyorum ki 40 küsür yaşında , onur abiye de abi diyorum 27 yaşında

Çevrimdışı 38life

Oylamada Negredo çıkıyor ama!

Beşiktaş acele etmiyor,Valencia ile Beşiktaş temasa geçmemiş
menejerler yakıştırmış veya menejere Beşiktaş rakam sormuş olabilir

diğer ismi geçenlerlede temas yok.

O halde yönetim bir şeyimi bekliyor?
Meksikadaki karaboğamı gelecek?

saygılar

Böyle birşeye ihtimal vermiyorum. Tarih 23 temmuz ve Beşiktaş hiçbir forvetle temas kurmamış. Öbür tarafta da Şenol hoca forvet ispanya kampına gelsin diye yırtınıyor... Ben hiçbiryerden bilgi almıyorum ama mantığa ters.

Çevrimdışı underworld

Bir kez daha görünüyor ki yönetim kurulu 3-4 kişiden oluşmali.
Köklü bir reform şart oğlu şart.

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer yok bol bol tartışma var :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

transfer yok bol bol tartışma var :)
Malesef önüne mikrofon uzatılan herkes konuşunca böyle gündem oluyor işte  :tabe: Sonra ezik falan deyip Beşiktaş değerlerini hiç bilmediklerini yüzümüze vuruyorlar. Biz de transfer konuşamıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: