2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941750 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Swansea'de bir sezon da 26 gol atan adami Gignac ile kiyaslamayin.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ürkmezgilin gün bitmeden gereğini yapacağını düşünüyorum.  Bu nasıl bi aymazlıktır arkadaş. Allah akıl fikir izan versin.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ardiles

ürkmezgil beşiktaşın güncel başarısını övmek maksadıyla ölçüyü kaçırmış ifrata düşmüş maksadını epey aşmış.

"vayy bee nerelerden nerelere geldik. taraftar ezikti ama bugün gururla bayrağı dalgalandırıyor. feda döneminde posası çıkmış toplama takımdan tabanca gibi takıma dönüştük..."

ezik kavramını bizim kullandığımız şekilde kullanmamış olabilir onun aklında farklı bir imge çağrıştırıyor olabilir fakat şu açıklamalardan net anlaşılıyor ki, açıklayamadığız ama hepimizin hissettiği o beşiktaşlılık damarından yoksun biri. herhangi bir yerde yöneticilik yapabilecek zekada görünmüyor. böyle insanlar yarar getireyim derken zarar verir. hemen istifa etmemeli sonra gider başka açıklamalar yapar. bir süre hiç olmamış gibi yapıp lig başlamadan istifa etmeli ki haber değeri taşımasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Malesef önüne mikrofon uzatılan herkes konuşunca böyle gündem oluyor işte  :tabe: Sonra ezik falan deyip Beşiktaş değerlerini hiç bilmediklerini yüzümüze vuruyorlar. Biz de transfer konuşamıyoruz...

Dediğiniz habere baktım kaynağı Türkiye gazetesi ne kadar güvenilir  :alala:

Çevrimdışı abdusta

Böyle birşeye ihtimal vermiyorum. Tarih 23 temmuz ve Beşiktaş hiçbir forvetle temas kurmamış. Öbür tarafta da Şenol hoca forvet ispanya kampına gelsin diye yırtınıyor... Ben hiçbiryerden bilgi almıyorum ama mantığa ters.

Neden hangi forvet Temmuzda gelmiş Beşiktaşa?

http://www.express.co.uk/sport/football/831245/Leeds-United-Valencia-Alvaro-Negredo-Victor-Orta-Chris-Wood-Championship-Transfer-News
burada Negredo Çin ve Türkiye tekliflerini redetti Leeds United kendisiyle oynamak istiyor diye İngiliz haberi var.

http://www.sport.es/es/noticias/laliga/negredo-puede-marchar-besiktas-6180688
Burada ise 6milyon euroluk yüksek maaşına vurgu vuruluyor,şimdiye dek bir tek Beşiktaşın sadece maaşını ödeme şeklinde kiralama
talebinin Valencianın isteksizliğine rağmen anlaşma sağlanabilir diyor.

Dış haberlere göre Beşiktaş hala pazarlık aşamasında,hala başka talipleride var,gerçi Leeds united kimdir necidir bilmem neden Negredoyu istemiz çapı nedir?

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dediğiniz habere baktım kaynağı Türkiye gazetesi ne kadar güvenilir  :alala:
Sonra yasaklı linke açıklama yapıp dediklerini doğruladı  :tabe: Herkes bundan dolayı bu kadar sinirli  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

ürkmezgil beşiktaşın güncel başarısını övmek maksadıyla ölçüyü kaçırmış ifrata düşmüş maksadını epey aşmış.

"vayy bee nerelerden nerelere geldik. taraftar ezikti ama bugün gururla bayrağı dalgalandırıyor. feda döneminde posası çıkmış toplama takımdan tabanca gibi takıma dönüştük..."

ezik kavramını bizim kullandığımız şekilde kullanmamış olabilir onun aklında farklı bir imge çağrıştırıyor olabilir fakat şu açıklamalardan net anlaşılıyor ki, açıklayamadığız ama hepimizin hissettiği o beşiktaşlılık damarından yoksun biri. herhangi bir yerde yöneticilik yapabilecek zekada görünmüyor. böyle insanlar yarar getireyim derken zarar verir. hemen istifa etmemeli sonra gider başka açıklamalar yapar. bir süre hiç olmamış gibi yapıp lig başlamadan istifa etmeli ki haber değeri taşımasın.
+1903 kesinlikle katılıyorum. Yöneticinin kötü niyeti olmayabilir tabi ki ancak sorun şu ki yönetici yöneticilik yaptığı klübün NASIL BİR KÜLTÜRE SAHİP OLDUĞUNU BİLMİYOR. Böyle biri her zaman hata yapabilir. O yüzden derhal istifa etmeli.

Sonra yasaklı linke açıklama yapıp dediklerini doğruladı  :tabe: Herkes bundan dolayı bu kadar sinirli  :money:

hmm  :alala:

Çevrimdışı sozkul

Fikret ormanda dememişmiydi benzeri birşey. beşiktaş taraftarı artık ezik değil gibisinden?

Çevrimiçi tolga1903

Yav hala daha yalan mı ezik değilmiydik falan demiş bu amca. Sanki bizim şampiyonluk 5 gsnin fbnin 30. Neyin ezikliği kendini ve yönetimi övmek için takımı kulübü taraftarı utandıracak ele ayağa düşürecek açıklamalar yapmaya utanmıyor mu bu adam gs fb kim eziklik yaşıycaz? Realle barcanin yanındaki atletico madrid muamelesini kendi takımı ve taraftarına nasıl reva görür bu adam aklım almıyor allah aşkına ne başkan ne hoca ne yöneticiler mümkün olduğunca az konuşsunlar artık yeter.

Çevrimdışı underworld

Başkan,  ANC , Umut güner kalsın gerisinin hepsi istifa etsin.

Çevrimdışı ardiles

Fikret ormanda dememişmiydi benzeri birşey. beşiktaş taraftarı artık ezik değil gibisinden?

tek bir kelime üzerinden gidilmenin yanlış olacağını düşünüyorum. "ezik" kelimesi her zihinde aynı çağrışımı yapmayabilir. herkes farklı farklı anlamlar yükleyebilir.

kelimelerden ziyade düşünceye bakıyorum. ürkmezgil gurur duyduğumuz feda ruhuna "toplama takım" yakıştırması yapıyor ve sadece feda değil, taraftarın ittifak ettiği düşüncelere ve ortak aklına muhalif farklı düşüncelere de sahip. sebanın dizinin dibinde olduğunu söylemiş, nedense hiç nasiplenmemiş. demek ki beşiktaşlılık doğuştan geliyor. herşeyden öte beşiktaşta yöneticilik yapan insanlarda pırıl pırıl zeka görmek istiyoruz. bir insan hem zekadan hem kültürden eksik olursa ortalığı ayağa kaldırmadan sessizce gereğini yapmalı   

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2017, 18:23:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
onur bana yazdı onu alıntıda benim konuya başka dahili olan yok
yazdığım mesajı okumamışsın belli çünkü yazdıklarınla gerinden uydurmuşsun
orda ne nani ile dalga geçmişim tersine isterim demişim nede lensi çöp ilan etmişim
sadece bizim oyun şeklimize uymaz demişim onurda bana cevap yazmış sen dahil olup
çok anlamsız konunun yakından uzağından geçmeyen bir mesaj yazmışsın artık sıkılıyorum
sürekli bir algı yaratma derdindesiniz burasının Beşiktaş forumu olduğunu karşınızdakininde bir
Beşiktaşlı olduğunu unutuyorsunuz. beni terbiyeye davet etmeden önce sen terbiyeli olmayı öğren
onurun bana verdiği cevaba cevap yazıp sonra benimi terbiyesizlikle suçluyorsun. @Ersan
Zılgıtı Ersan yemiş sen niye üstüne alındın Ensar :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı matias_27

sosyal medyadan yüklenin. Eziklerin Beşiktaşda işi yok. istifa etsin etmiyorsa görevinden alınsın.

Çok zoruma gitti abi çok. Biz bu konuda senden senin yorumlarından çok şey öğrendik. Sizler bizim büyüğümüzsünüz en iyi sizler bilirsiniz Beşiktaşımızın,  Beşiktaşlılığın ne olduğunu. Bir yöneticimizin çıkıp bu açıklamaları çok üzdü bizi. Ben 8-0 yenildiğimiz maçtan sonra üniversitede iki gs li arkadaşımın yanında gözlerim doldu ağladım ama inan 1 hafta aynı forma ile derslere okula gittim hem de her zamankinden daha gururlu giydim
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2017, 18:26:44
UEFA yeni sıralamayı açıkladı 34.yüz
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

sorun sadece bu kelime olsa özrü olur ama yaptığı açıklamanın Beşiktaşlılıkla yakından
uzaktan alakası yok. tam sıçmış özür mesajındada sıvamış iyice

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı matias_27

İşte büyük Beşiktaş taraftarı. twitter da ilk sırada bu konu var. Teşekkürler büyük Beşiktaş taraftarı
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2017, 18:29:56
Pepe ve queresma kampa bugün katılmaları bekleniyormuş...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı sermet00

Övünç Özdem Orkan yarın açıklanacak diyor.1 kanat transferi daha yaparız heraldi

Çevrimiçi Necmi

Zılgıtı Ersan yemiş sen niye üstüne alındın Ensar :)
yanlış yazmışım :ebebe:

Çevrimdışı sozkul

sorun sadece bu kelime olsa özrü olur ama yaptığı açıklamanın Beşiktaşlılıkla yakından
uzaktan alakası yok. tam sıçmış özür mesajındada sıvamış iyice

Evet orman'ın bir cümlesinde geçmiş daha sonra tekrarı sorulduğunda bir kelimem cımbızlanıyor deyip olayı yuvarlayan  bir açıklama yapmıştı.
Bir arkadaş yöneticinin biraz zeki olması gerektiğini söylemiş yukarda haklı, yönetici en çok ev içinde konuşulacak şeyle dışarıya konuşulacak şeyin ayırdında olacak kadar zeki olmalı.
Sohbetde dilin sürçer filan ama röportaj yahu bu, diken üzerinde ve hazırlıklı gidersin oraya.

Pepe ve queresma kampa bugün katılmaları bekleniyormuş...

katılsınlar artık kaç zaman oldu :)

Çevrimiçi Necmi

Evet orman'ın bir cümlesinde geçmiş daha sonra tekrarı sorulduğunda bir kelimem cımbızlanıyor deyip olayı yuvarlayan  bir açıklama yapmıştı.
Bir arkadaş yöneticinin biraz zeki olması gerektiğini söylemiş yukarda haklı, yönetici en çok ev içinde konuşulacak şeyle dışarıya konuşulacak şeyin ayırdında olacak kadar zeki olmalı.
Sohbetde dilin sürçer filan ama röportaj yahu bu, diken üzerinde ve hazırlıklı gidersin oraya.
dilin sürçer elbet aradaki farkı ayırt edebiliriz baskı yapar özür diletirsin.
ürkmezgilinki dil sürçmesi falan değil dangalak aykutun hocalığını izlemek için fener kombinesi aldım diyor.
aykuta hayranlık besliyormuş elbet besleyebilir ama bir Beşiktaş yöneticisi bunu kalkıp röportaj
vererek söyleyemez. ilk röportajında ezik diyor özür mesajındada yalanmı herkes ezikti diyor
adamın verdiği röportaj bırak yöneticilikten istifayı disiplin kuruluna sefk edilecek nitelikte
bırak yöneticiliği o mesajı biri bu forumda yazsa saniyesinde atılır burdan. Birde renkli damgası yer.
bu zat Beşiktaş yöneticisi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hurriyetin haberine  go re son dakika: Besiktasimiz Orkan Cinar'la anlasmis. Orkan Cinar Besiktas'in  Ispanya kampina katilacakmis. Dogruysa  iyi  bir  gelisme
Yorgo

Etiketler: