2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940897 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Bony diyorlar. Bony nerden cikti simdi?

Bony+Mangala+Nasri = Manchestercity ==>Pep Guardialo

kendilerini bşr türlü sevemedi Pep
her sene önce satışa çıkıyor,pahalı oldukları için alıcı bulamıyorlar ve nihayetinde kiralık gidiyorlar
yıllık maaşları çok yüksek

yüzde 45 vergi oranını düştükden sonra Türkiye maliyeti için yüzde 15 i eklemek lazım

örneğin Mangalanın Sevillaya imza atması için oradaki vergi oranı daha yüksek olduğu için 7milyon Euro istemesi lazım
bir anda Sevillanın en çok kazanan 2ci oyuncusu olacak,işte işin çıkmazı burada birde üzerine 18 milyon eur bonservis istiyorlar.

Aynı şekilde Lyonun Mangaladan vazgeçmesinin ana sebebi yüksek maas ve bonservisi

Eger mangala Beşiktaşdan aynı ücreti isteseydi 3milyon Euro + 450 binde vergisi = 3,5 milyon Euro maaş giderimiz olacaktı

Soru şu:Mangalayı Avrupa da yüksek ucreti nedeniyle bir savunma oyuncusuna bu kadar yüksek ödeyemedikleri için kadrolarına katamıyorken
            Borclu Beşiktaşa Pepeden sonra 2ci yüksek maliyet savunmacıda çok degilmi?

Beşiktaş ancak Mangalayı kiralık ve maaşının bir kısmını Manchester citye ödeterek 2-2,5 civarı maliyetle alması akılcı olacaktır.

Bununda olması için Mangalanın tek müşterisi biz olmalıyız.

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Temmuz 2017, 13:41:47
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Pepe ve queresma kafileye ispanyada katılacaklar. Pepe ispanyayı bilmez kaybolmasın oralarda :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı wbishop82

@tancredipalmeri
Besiktas close to finalize on Negredo

bu dayı nın salladığını görmedim.artık yeni santraforumuz negredo sanırım.

Çevrimiçi Mehmet57

Bony e b.k atmak falan arkadaşlar şakamısınız siz. Herkes ne doyumsuz be arkadaş.

Gignac'i buyutmeyin. Gomis'den farkli ne yapmis Ligue 1'de?

Argo tabir ile; Bony Gignac'i top diye oynar.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bony mi Negredo mu bize daha 'faydali' olur?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı sermet00

Artık kalıcı forvet lazım bizde Bony gelip parlarsa alamayız.Negredo'yu seneye 5-6 milyona bitirebiliriz

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı caner.eryigit

Ahmet ürkmezgil ağır saçmalamış Beşiktaş lı olmanın ne olduğunu kavrayamamış arkadaş ya çıkıp ben böyle birşey demedim desin yalanlasın ya da gereğini yapsın ayıp!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bony mi Negredo mu bize daha 'faydali' olur?
acik ara negredo, daha komple bir forvet. bony hicbir zaman fazla begenmedim, ne iyi nede kötü diyebilirim, ama negredo ortaligi süpürür tr liginde, tek sorunu bence yasi, kale ve defans tamamda, forvete 32 yasinda bir adam almak ister istemez insan tereddüt ediyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Bony'i abqrtmayin hollanda dışında ne yapmış ?

(Biraz tartışma çıksın)

Çevrimiçi Samet Demir

(Biraz tartışma çıksın)
Bence abu gelsin tartışma bitsin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

(Biraz tartışma çıksın)
Boni topcu mu be once abuyu kessin milli takimdan sonra tartisiriz

Çevrimdışı matias_27

Koskocaman adamın yaptığı açıklamalara bak. Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Beşiktaş ımı diğer renklilerle karşılaştırmasın. 
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bence gignac bony'yi misket diye oynar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Koskocaman adamın yaptığı açıklamalara bak. Beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu bilmiyor. Beşiktaş ımı diğer renklilerle karşılaştırmasın.
Kim ne demis kaçırdık

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

bence gignac bony'yi misket diye oynar.
Eysan ikisinide ham yapar.

Çevrimdışı abdusta

Oylamada Negredo çıkıyor ama!

Beşiktaş acele etmiyor,Valencia ile Beşiktaş temasa geçmemiş
menejerler yakıştırmış veya menejere Beşiktaş rakam sormuş olabilir

diğer ismi geçenlerlede temas yok.

O halde yönetim bir şeyimi bekliyor?
Meksikadaki karaboğamı gelecek?

saygılar

Çevrimdışı enesbjk

Duyum var mı abi? Gelişme falan

Çevrimdışı Ensar

ahmet bey yanlış konuşmuş , çıkar ozur diler olur biter , herkes hemen kelle istiyor , hiç af yok , kimse hata yapamaz , kendi değerlerimizi harcamakta üstümüze yok zaten

edit : bunu yazdığıma 1 dk sonra beni pişman etti beyfendi, üstüne tüy diktigi yeni açıklaması 

Fenerbahçe ve Galatasaray'a hayranlık duyduğu şeklinde yansıtılan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Ürkmezgil; Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe, Galatasaray'ın şampiyonlukları sonrasında üzülmüyor muyduk? Ezik değil miydik? Yanlış mı bu? Takım maddi ve manevi olarak kötüye gidiyordu. Onlar statlarında oynuyorlardı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a hayranım kelimesini asla kullanmadım. Böyle bir şey olabilir mi? Hangi Beşiktaşlı o dönemlerde ezik değildi ki? Hayran kelimesini ortaya çıkarsınlar hemen istifa ederim. Hayran kelimesini kullanmadım. Eziklik doğru" dedi.

ben değildim kardeşim ezik felan , küçücük çocuk halimle gururla koca okulda tek tük beşiktaşlılardan biriydim , 8 yedigimizde de formamızı giyip okula gittik çıktık sokağa 6 yediğimizde de
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2017, 15:47:39 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı autopsy

ahmet bey yanlış konuşmuş , çıkar ozur diler olur biter , herkes hemen kelle istiyor , hiç af yok , kimse hata yapamaz , kendi değerlerimizi harcamakta üstümüze yok zaten

Vallaha değerleri harcayan birisi varsa şahsın kendisi.

Çevrimdışı Ensar

Vallaha değerleri harcayan birisi varsa şahsın kendisi.
nerdeyse dedem yasinda adam , nasıl yapıyorlar bu açıklamaları anlamıyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı matias_27

Adam hala çıkmış hayran demedim ama ezik dediğim doğru diyor. Bu kadar da olmaz ya cidden yazık
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı underworld

Bu yönetim ve hocanın olabildiğince az konuşmasi veya hiç konusmamasi bizim için daima hayırlı olacaktır.

Etiketler: