2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964056 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bir de kuduran kesim var :D

fatih doğan kapağı fena geçirmiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

spor kulübü yönetmekle şirket yönetmek aynı şeymi :alala:
bırak spor kulübünü faklı şirketlerde bile uzmanlığı değilse yönetici
çuvallar bunun defalarca örneğini gördük. bu nedenle kaç şirket battı
kaçı batmanın eşiğine geldi

kulübü yönetsin demiyor ki burada şair...

reklam ve halkla ilişkiler başta olmak üzere bazı departmanlarda profesyonellerden hizmet alımı yapılmalı varsa artmalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

spor kulübü yönetmekle şirket yönetmek aynı şeymi :alala:
bırak spor kulübünü faklı şirketlerde bile uzmanlığı değilse yönetici
çuvallar bunun defalarca örneğini gördük. bu nedenle kaç şirket battı
kaçı batmanın eşiğine geldi
Fikret Orman'ın geçmişteki 1 dönem haricinde ne futbol yöneticiliği tecrübesi varmış? Herhangi bir sertifikası eğitimi filan mı var bununla ilgili? Seba'nın aynı şekilde eğitimi mi var dı? Ki futbolun içinden geliyordu Fikret Orman futbolun içinden de gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

reklam ve halkla ilişkiler başta olmak üzere bazı departmanlarda profesyonellerden hizmet alımı yapılmalı varsa artmalı
Aynen öyle. Herşeyi ben yaparım kafasında olursan bi yerde yetişemiyorsun o yüzden bazen arkanı güveneceğin kişilere bırakman gerekir.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkanın kurumsallaşma adına eksiğimiz kaldığımızı ifade etmesi bence olumlu bir hareket. İkinci şampiyonluk gelmişken eksik kaldığımız hususları geçiştirip üstünü de kapatabilirdi ama böyle bir şey yapmamış. Bir sonraki aşama eylem safhasına geçip olumlu sonuçlandırabilmek kurumsallaşma sürecini.

Çevrimdışı tangaz

doğru olan ne :alala:

profesyonel destek alınması gerektiği.

reklam, halkla ilişkiler, bilgi işlem başta olmak üzere pekçok konu başlığı profesyonel şirketlerden fatura karşılığı hizmet alımı ile yürütülmeli bu işlerin başına da ister genel müdür dersin ister ceo bir profesyonel koyarsın olur biter. mesele burada görev ve yetki tanımlamasını doğru yapıp kişileri birilerinin önüne atmadan sürdürebilmektir. içyapıyı 1 hafta inceleyim yönetim organizasyonu hakkında detaylı bir rapor sunabilirim. başkan dahil yöneticiler bu işi gönüllülük esası ile yapıyorlar ve diğer işleri de elbetteki önemli bir zamanlarını kapsıyor dolayısı ile pek çok şeye yetişememeleri ve eksik kalmaları doğaldır.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2017, 14:09:42 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şunuda şuraya koyalım geçmişi yad ederiz.

Beşiktaş'ta göreve gelir, gelmez A'dan Z'ye yeniden yapılanmanın içine giren Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu, uzun süredir üzerinde çalışılan, futbolun kurumsallaşmasında son noktaya ulaştı. Bu projeyle siyah-beyazlı kulüpte futbol tıpkı Real Madrid, Manchester United ve Barcelona gibi dünya devlerindeki gibi yönetilecek. Kurumsallaşma ile ilgili bütün çalışmaları yürüten İletişim ve Yeniden Yapılandırmadan Sorumlu Yönetici Ahmet Dalgakıran, "Türkiye'de futbolun mantığını değiştireceğiz" diyerek, projenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Birçok dünya kulübünü inceleyerek kurumsallaşmanın ilk adımlarını attıklarını belirten Dalgakıran, "Artık futbolun bünyesinde herkesin görev alanları belirlenmiş bir şekilde çarklar işleyecek. Futbolu bundan sonra profesyoneller yönetecek. Biz yönetim olarak maddi desteği vereceğiz, gerisini futbolun içerisindeki kurumsallaşmış yapı yönetecek" dedi. Yeniden yapılandırma çerçevesinde futbol takımının başına bir CEO getirmeyi düşünen yönetim, bunu yeni sezonda uygulamayı planlıyor. Yönetim kurumsallaşmayı sağlıklı bir şekilde hayata geçirebilirse futboldaki gelirlerini de arttırmış olacak. Beşiktaş Yönetimi kurumsallaşmış yeni sistemde takımın konaklayacağı yerlerden, futbolcuların tabağındaki yemeğe kadar her şeyi bir sistem içene yerleştirecek. Başkan Fikret Orman, projeyle ilgili bütün detayları önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın lansmanıyla kamuoyuyla paylaşacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

Yok abi konu KocaeliBirlik'in alınmaktan vaz geçilmesiydi, yönetici sıkıntısı o kulüp içindi

Çevrimiçi Necmi

sen yönetici değilmisin murat yönetim işi kişilerle olmaz ekip işidir tepeden aşağıya sistemi
kuramazsan hiç yapma daha iyi kurduğun sistemde doğru kişilerden olmazsa zincir gene sağlam olmaz
reklam halkla ilişkiler spor kulüplerinde spor yöneticiliği bilmeyen kişilerle yapılmaz taraftar bakış açısını yok sayıp bir pazarlamacı getirirsen
adam 3 günde taraftardan dayak yer. spor yöneticiliği çok farklı bir iş bırak geneli şubeden şubeye
fark eder futbolu yürüttüğün gibi basketi yürütemezsin bir ürün tanıtmıyorsun babaya evladını pazarlıyorsun
sevgiliye eşini pazarlıyorsun bu iş kulüpten kulübe bile farkeder.

Çevrimdışı cursedofdragon

maç başlasada izlesek özlemişim Beşiktaş'ımı kadroyuda merak ediyorum herhalde şöyle bir kadro ile çıkarız :)

Fabri

Beck       Mitrovic        Tosic         Caner

Oğuzhan       Atiba

Babel                 Tolgay                Adriano

Cenk

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2017, 14:10:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Aynen öyle. Herşeyi ben yaparım kafasında olursan bi yerde yetişemiyorsun o yüzden bazen arkanı güveneceğin kişilere bırakman gerekir.
Fikret Orman: Bizim yönetici yetiştirmemiz lazım. Zaman içerisinde öyle ekipler kurabilirsek güzel olacaktır.
Fikret Orman: Bir futbol kulübü satın alacaktık. Bıraktık o işi. Futbol endüstrisini yönetecek insan yok Türkiye'de.
zaten başkan da diyor profesyonelleşme derdinde benden sonrasın tufan olmasın diye düşünüyor.
maaşlı profesyonellerin olduğu bir kadro oluşmalı hata yapanın işten çıkarılabildiği...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Yok abi konu KocaeliBirlik'in alınmaktan vaz geçilmesiydi, yönetici sıkıntısı o kulüp içindi

bu daha da büyük bir plansızlık demektir benim nazarımda sen malı almaya pazara çıkıyorsun pazarlığı yapıyorsun sonra aaa şey yönetici yokmuş deyip vazgeçiyorsun olamaz böle bişey.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman: Bizim yönetici yetiştirmemiz lazım. Zaman içerisinde öyle ekipler kurabilirsek güzel olacaktır.
Fikret Orman: Bir futbol kulübü satın alacaktık. Bıraktık o işi. Futbol endüstrisini yönetecek insan yok Türkiye'de.
zaten başkan da diyor profesyonelleşme derdinde benden sonrasın tufan olmasın diye düşünüyor.
maaşlı profesyonellerin olduğu bir kadro oluşmalı hata yapanın işten çıkarılabildiği...
Ben buraya yazmaya başladığımdan beri bu konuyla ilgili belki 50 tane şey yazmışımdır başkanın geldiğinden beri bahsettiği kurumsallık olgusu çok yüzeysel kaldı bir icraat olmadı gittikten sonra arkasında enkaz kalsın istemiyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

sen yönetici değilmisin murat yönetim işi kişilerle olmaz ekip işidir tepeden aşağıya sistemi
kuramazsan hiç yapma daha iyi kurduğun sistemde doğru kişilerden olmazsa zincir gene sağlam olmaz
reklam halkla ilişkiler spor kulüplerinde spor yöneticiliği bilmeyen kişilerle yapılmaz taraftar bakış açısını yok sayıp bir pazarlamacı getirirsen
adam 3 günde taraftardan dayak yer. spor yöneticiliği çok farklı bir iş bırak geneli şubeden şubeye
fark eder futbolu yürüttüğün gibi basketi yürütemezsin bir ürün tanıtmıyorsun babaya evladını pazarlıyorsun
sevgiliye eşini pazarlıyorsun bu iş kulüpten kulübe bile farkeder.

evet yöneticiyim abi, kendi çapımda da epey iyi şöhreti olan bir yöneticiyim. çalıştığım sektörde en genç yönetici koltuğuna oturmuş bir bireyim(28 yaşındaydım). bu nedenle yönetim organizasyon konusunda 2 çift laf edebilme yetisinde görüyorum kendimi. zincirin halkalarını doğru planlama ve seçebilme kabiliyetindeki birini ceo seçer ve atarsın hakkını da verirsin sonra doğru halkaların yerine geldiğini görürsün. bunu yaparkende az biraz acımasız olursun ve en önemlisi ahbap çavuş ilişkilerine izin vermezsen çok hızlı yol alabilmek de mümkün. paragrafında zaten açıklamaları özetle yapmışsın. kısa süreli bir düşünme ile bu doğru cümleleri sen yazdığına göre birileri de daha detaylı kafa yorarak bu işleri planlayabilir ve yönetebilir. ek olarak şu da mümkün günümüzde pekçok sektörde yönetim kurullarında yabancı çalışanlar görüyoruz. spor klüplerinde de benzeri yapılanmalara gidilebilir.

Çevrimiçi 38life

Bugün Pedro Franco'dan gol bekliyorum. Daha önce Beşiktaş formasıyla Schalke'ye gol atmıştı. Yine atar.  :bandit:

Beşiktaşımızın ilk 11'i şöyle: Tolga, Beck, Mitrovic, Atiba, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Adriano, Cenk.

Tolga oynuyor  :s20:

Çevrimiçi tolga1903

Maç hangi kanalda arkadaşlar?

Yedekler: Fabricio, Utku, Boyko, Fatih, Necip, Aras, Atınç, Milosevic, Franco, Mustafa, Sedat.

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaşımızın ilk 11'i şöyle: Tolga, Beck, Mitrovic, Atiba, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Adriano, Cenk.

Tolga oynuyor  :s20:
haydaaa çinlilere rezil olacaz desene :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

yeni spor bakanı beşiktaş kongre  uyesiymiş :)
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2017, 14:37:38 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hazırlık kampında 4 kaleci var :D 2 forvet biri Pektemek  :D

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hazırlık kampında 4 kaleci var :D 2 forvet biri Pektemek  :D

titreme geldi  :D

Çevrimdışı Fatih_

Arası biraz izleme şansımız olur inş.

Arası biraz izleme şansımız olur inş.

takımda kanat yokken bile hoca oynatmıyor.

Adriano'yu kanat oynatıyor.

Etiketler: