Nasıl desin adamın üyeliğini sildin
Hakemler quaresmaya kart göstermedi... eyyam yaptı..eyyam yapmasalar şampiyonuk giderdi.. diyenlerin üyeliğini silmedin...
İsmaille şampiyon olduk
Tosicle şampiyon olduk
Pepe-tosic lige yeter
Gibi benzer ifadeleri hergün okuyorum.Şu şu hamleler yapılsa lige yeter ama şl de şöyle olur böyle olur gibi dülünceler forumda sık sık karşılaşılan düşünceler.Arkadaş bunlardan farklı bişey anlatmıyordu ki. Bence yanlış yorumladın.Ve daha önce de dile getirdiğim gibi forumda bazı standartlar olması gerekiyor adamın bilmem kaç zamanlık üyeliği sevdiğimiz saydığımız bir abimizin (bence)duygusal davranmasıyla son bulmamalı.Bazı isimler konusunda fazla hassas bazı isimler için fazla hoşgörülü olmamalı abimiz.
iyide benim hassas olduğum kadar herkesin Beşiktaşa hassas olması lazım
orda bir mesajla gitmedi zaten eleştirisini yapıyordu bende cevap yazıyordum kalktı
aynı mesajda hem Beşiktaşın şampiyonluklarını hafife aldı hemde insanları ve beni biat
etmekle yancılıkla suçladı Beşiktaşın oyuncusu savunuluyor diye kimse biat etmekle
yancılıkla suçlanamaz senin gibi düşünmeyen yönetim yanlısı olmakla suçlanıyor hoş
Beşiktaş yönetiminin yanında olmak suçmuş gibi bakış açısında bile zihniyet kötü
kelimeleri yanlış seçmek farklı bir şey bunu anlayabiliyoruz ama burda kötü niyet vardı.
karşındakini ezmeye çalışma vardı.
bakın Beşiktaşın oyuncusuna eleştiri tepkiyle karşılanır bu normal ama bir Beşiktaş sitesinde
Beşiktaşın oyuncusunu savunuyor diye kimse aşağılanamaz biri Beşiktaşın oyuncusunu savunuyor diye
biat etmekle yancılıkla suçlanırsa bunu yapan atılır Burası Beşiktaş forumu
hem Beşiktaşın şampiyonluğuna dil uzatacak hem Beşiktaşın oyuncusunu savunuyor diye karşısındakine hakaret edecek
hemde ondan sonra bu forumda kalacak.
Bu arkadaş bunu ilk defa yapmıyorki benmi savunmak zorundayım burda Beşiktaşı siz ne iş yapıyorsunuz
ben sizden daha fazla Beşiktaşlı değilim. daha öncede Beşiktaş oyuncusuna hakaret etti.
neymiş kulaktan duyma sözle Töreyi itham ediyormuşum ne ithamı kongrede gündem oldu bunun kulaktan dolmasımı
var. Ben bu kadar Beşiktaş oyuncusunu korurken burda ismail ve pektemeği bile korumuşken Töreye
ihanet etti diyorsam beni kulaktan duyma sözlerle eleştireceğine oturup düşünmesi lazım burda herkes bilirki
ben hiç bir şeyi kulaktan duymam çok kesin olmadıkçada hiç bir şeyi konuşmam Beşiktaşa zararı olacağını düşündüğüm bir
şeyide asla dillendirmem insanlar dillerini tutmayı öğrenecek yok öyle istediğim şeyi söylerim demek
burda bilgi veren birini kaynağını söylemiyor diye aşağılayarak burdan gönderdiler adamın kaynağı ali naibiydi
nasıl söylesin kaynağını. Burda Çebinin yeğeninin arkadaşınıda aynı şekilde gönderdiler biri duyum verdiğinde hemen
bu ergen akıllılar ortaya çıkıp püskürmeye başlıyor böyle böyle burda duyum vermeye cesaret eden kimse kalmıyor.
bıktırdı artık bu ergen tripleri bende dahil artık kimse aldığı bir bilgiyi burda söylemek istemiyor bu ağızlarından çıkanın ne olduğunu
bilmeyen insanlar yüzünden sessizce pm yoluyla bir kaç kişiyle paylaşıyor geçiyoruz. burda bu tipler yüzünden bir çok
insanda bilgiye mahrum kalıyor.
insanlar ne dediğini bilecek bilmeyende burda yazmasın az olsun öz olsun Beşiktaş üzerindende kimse algı yapmasın
Beşiktaşlı olduğunu söyleyip sadece Beşiktaşı kötülemek için yazanlardan bıktım artık
Beşiktaş üst üste şampiyon oluyor başlığa bak sadece Beşiktaş oyuncuları gömülmek için kullanılıyor.
Elbette elindeki her oyuncudan daha iyisini istersin elimizdeki oyuncular en iyiler değil ama bunu şampiyon kadrondaki
oyuncuları çöp yapmadan istersin Beşiktaş için yeterli değil demek var bu oyuncu kötü demek var.
Beşiktaş oyuncusu için mesela ikinci lig topçusu ne demek sen bu lafla algı yaparsan satmak istediğinde o oyuncuyu
satabilirmisin. Kimse holoskodan ders çıkartmıyor. Pektemek mesela bizim dışımızda ligdeki bütün takımlarda oynar havada kapılması lazım
başakşehire gitti aldığı kısıtlı sürede takımın en golcü oyuncusu oldu. ama öyle gömülüyorki adam sanki çöp
kimin eline ne geçiyor Beşiktaş oyuncusunu karalayınca Mitrovic yeni aldık 4 yıl bizde bunun kötü olduğunu söylemek kime ne kazandıracak
bu neye hizmet ediyor.