Nasıl desin adamın üyeliğini sildin
Hakemler quaresmaya kart göstermedi... eyyam yaptı..eyyam yapmasalar şampiyonuk giderdi.. diyenlerin üyeliğini silmedin...
İsmaille şampiyon olduk
Tosicle şampiyon olduk
Pepe-tosic lige yeter
Gibi benzer ifadeleri hergün okuyorum.Şu şu hamleler yapılsa lige yeter ama şl de şöyle olur böyle olur gibi dülünceler forumda sık sık karşılaşılan düşünceler.Arkadaş bunlardan farklı bişey anlatmıyordu ki. Bence yanlış yorumladın.Ve daha önce de dile getirdiğim gibi forumda bazı standartlar olması gerekiyor adamın bilmem kaç zamanlık üyeliği sevdiğimiz saydığımız bir abimizin (bence)duygusal davranmasıyla son bulmamalı.Bazı isimler konusunda fazla hassas bazı isimler için fazla hoşgörülü olmamalı abimiz.
Katılıyorum.
Ligin kalitesi düşük olduğu için sampiyon olduğumuzu @atalay dostum da söylüyor mesela. Gerçi o çok şairane yazdığı için dikkat çekmiyor pek
Benim o arkadaşa bugünkü tepkim, 2 mesajında bir 4.2 yazıp durmasıydı. Dün gördük işte, beli dönmeyen kalaslara 8 milyon ödeniyor, sağ beke 50 milyon Euro gömülüyor. Acayip bir futbol piyasası var. Bu piyasada Mitrovic'e verilen para çok acayip değil.
Ama devamlı bu para gündeme getiriliyor, üstü kapalı komisyon imaları yapılıyor vs. İşte bu eleştiri falan değil. Taraftarın moralini bozan ve oyuncuya karşı dolduruşa getiren, bunun devamında oyuncuyu baskı altına alan saçma bir davranış.
Bakın, renkli medya bile bu olayı unuttu, artık kaşımıyor. Ama burada ve sağda solda görünce, heriflerin de akıllarına geliyor.
Ben moderatör olsam, 4.2 yazana 3 gün mod'u yapıştırırım. Yeterse yeter yani.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi