2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6509660 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Mangala'yla vakit harcayacak yerde santrafor ve kanat için enerji harcamak lazım bence.
mangala ile günden meşgul edilip çok iyi santroforlar kovalıyorladır
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi murat

Şu sneijder i anlasip östersunds a aldiralim sonra onlardan da biz satin alalim olmuyo mu öyle

3 sezon şart koşulmuşş

Çevrimdışı Kutay

3 sezon şart koşulmuşş
zaten 3 sezon sonra bastonla oynar o yüzden sneijder hayaline kapılmaya hiç gerek yok bence zaten gereksiz olur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Forvet rotasyonumuz X-Cenk-Pektemek olacak gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet rotasyonumuz X-Cenk-Pektemek olacak gibi.
X 2 oyuncu da olabilir diyorlar. Biri yatırım biri yaklaşmakta olan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

X 2 oyuncu da olabilir diyorlar. Biri yatırım biri yaklaşmakta olan

Rakipler XXX görecek o zaman. :naughty:

Çevrimdışı Zafer55

Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavradığında, gelsin yeniden üye olsun Yorgo. Böyle böyle öğrenecek genç arkadaşlar bazı şeyleri ;) Bir musibet bin nasihatten iyidir  :evillol:
Arkadaşın mesajlarında Beşiktaşın büyüklüğüne karşı bir söylem yoktu.Tosicle ismaille şampiyon olduk lig kalitesi ortada dedi.Benzeri ifadeleri kullanan çok kişi var burda.Bizim ligde mühim olan golcü diyen.İki yıldır tosicle şampiyon oluyoruz bize golcü lazım diyen...
  Arkadaş mitrovici yertersiz alınması tercihini hatalı bulmuş olan bu..Zamanında şenol hocayı yetersiz şenol güneş tercihini hatalı bulan ve bunu imzasına yazan arkadaş aylarca yazdı burada..pektemekle ismaille dalga geçildi tolga desen ayrı töreye quaresmaya denmeyen kalmadı..
 Quaresmayla ilgili hakemler eyyam yapmasa kırmızılar görürdü.Şampiyon olamazdık diyenler oldu..bu üyeleri" Sen Beşiktaş hakemle eyyamla mı şampiyon oldu"diyorsun deyip forumdan atan olmadı.
Mevzu mitro olunca aman yönetime eleştiri mi ne haddinize diye neredeyse 3000 mesajı olan(zamanını burada geçirmiş) 19 yaşındaki kardeş keyfi olarak forumdan atıldı.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Stoper mangala olsa varya off diyorum hayali bile guzel

Çevrimdışı Necmi

eh be  abi  adam belli ki  pesimist  ozguveni  kirik bir arakdas 19 yasinda  daha  ergen iste :)  Sildin mi  uyeligini simdi  ? :)
evet sildim :bandit:
konu Beşiktaşsa dikkatli seçilmeli kelimeler.

Çevrimdışı sermet00

Mangala
Gignac
Moting
Orkan

Olsun;

Kartopuyla şampiyonluk kutlayalım

Çevrimiçi Samet Demir

Balotelli dedi zamanında...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
Hocadan özel ilgi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ters tarafina denk geldi sanirim abi. Biraz ağır oldu bu kararin. Cocuk lig icin yeterli avrupa icin yetersiz demek istemisti.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı cagdas44

Santrofor kim olacak acaba?

Çevrimdışı Kutay

Mangala
Gignac
Moting
Orkan

Olsun;

Kartopuyla şampiyonluk kutlayalım
Aynı zamanda CL'de gruptan çıkarız (çok şansız bir kura çekmezsek tabi)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Necmi

Ben de o kardeşimize karşı kullandığın üslubu sana yakıştramadım.Sık  sık haddinizi bilin ifadesini kullanıyorsun.  O had ne ola ki! Bu kardeşe de dedin ,tiksindiğin renklilerden bir farkı yoka getirdin sonra beşiktaşlına başlayarak bitirdin. Epeydir dikkatini çekiyormuş ona da ayrı şaşırdım adamın mesaj sayısı 2700 lerde o ne kadar uzun bir epeydir öyle ! Q7 ye burda cambaz dendi sirk oyuncusu dendi başbelası dendi hain dendi.Muhtemelen oda gömdü o zaman Beşiktaşın oyıncusudur demedin hiç (töreyi söylemiyorum bile) mevzu mitrovic olunca kimseyi konuşturmuyorsun.Anlam veremediğim bir savunma hali.Yadırgadığım bir duygusal davranış.Şaşkınım
konu Beşiktaşın oyuncusu değil Beşiktaşın şampiyonluğuna dil
uzattı müsade ette ikisinin arasında fark olsun. Burda oyuncuya çöp dendiğinde bile mod alınır.
konu mitrovic değil Beşiktaşın şampiyonluğunu hafife alması. Ben renkli forumlarında
okuduğum şeyleri burda okumak istemem evet Beşiktaşın şampiyonluğunun hafife alınması beni tiksindirir.
heleki stadımız yokken göçebe halimizle rekor transfer yapmış rakibe karşı aldığımız şampiyonluk
küçümsenirse o kişinin bir daha bu forumda yazması mümkünmü. @Zafer55
yoksa mitrovic için neler söyleniyor burda geldiğinden beri kime ne denmiş biri çıksın
ben mitrovic eleştirdim diye ceza aldım desin varmı bakalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ters tarafina denk geldi sanirim abi. Biraz ağır oldu bu kararin. Cocuk lig icin yeterli avrupa icin yetersiz demek istemisti.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Katılıyorum, biraz ağır bir karar olmuş.

Ne adamlar geldi geçti, üyelikleri silinene kadar ortalığı toza dumana kattılar.

Üstelik bu çocuğun yazdıklarının Serhat Akkaya'dan fazlası yoktu. :tabe:

Bence bir şansı hak ediyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Atınç kafa vurmayı öğrensin artık, o boyla yükselip abuk sabuk yere vuruyor her kafayı. Attığı gol de körün attığı taş misali saçma bir vuruşla oldu.

Yahu çocuk kafayla gol atıyor onuda beğenmiyorsun, Attığı gol güzeldi, top çok yumuşaktı,  hızlı vuramazdı, Atınç dengesiz pozisyonda çok iyi yükseldi, arada gömücülük yapayım dedin, kabak zavallı Atınç'ın kafasında patladı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu çocuk kafayla gol atıyor onuda beğenmiyorsun, Attığı gol güzeldi, top çok yumuşaktı,  hızlı vuramazdı, Atınç dengesiz pozisyonda çok iyi yükseldi, arada gömücülük yapayım dedin, kabak zavallı Atınç'ın kafasında patladı :)
Abi Atınç'ın kafa vuruşlarının hepsinde top patlak gibi gidiyor, auta bile zor çıkıyor. Bazen kaleci bırakıyor auta çıksın diye, 3-4 saniye bekliyoruz top çıkana kadar.

Toplara vururken kafasının doğru yerini denk getiremiyor, yoksa o vücutla durduğu yerden bile sert gömmesi lazım.

Tekrar baktım attığı golde de kısmen kafasının tepesiyle vurmuş. Top yumuşak da olsa, kafasının yanıyla vursa daha net bir vuruş olurdu.

Çevrimdışı Zafer55

konu Beşiktaşın oyuncusu değil Beşiktaşın şampiyonluğuna dil
uzattı müsade ette ikisinin arasında fark olsun. Burda oyuncuya çöp dendiğinde bile mod alınır.
konu mitrovic değil Beşiktaşın şampiyonluğunu hafife alması. Ben renkli forumlarında
okuduğum şeyleri burda okumak istemem evet Beşiktaşın şampiyonluğunun hafife alınması beni tiksindirir.
heleki stadımız yokken göçebe halimizle rekor transfer yapmış rakibe karşı aldığımız şampiyonluk
küçümsenirse o kişinin bir daha bu forumda yazması mümkünmü. @Zafer55
yoksa mitrovic için neler söyleniyor burda geldiğinden beri kime ne denmiş biri çıksın
ben mitrovic eleştirdim diye ceza aldım desin varmı bakalım.

Nasıl desin adamın üyeliğini sildin  :)
Hakemler quaresmaya kart göstermedi... eyyam yaptı..eyyam yapmasalar şampiyonuk giderdi.. diyenlerin üyeliğini silmedin...
  İsmaille şampiyon olduk
  Tosicle şampiyon olduk
   Pepe-tosic lige yeter
Gibi benzer ifadeleri hergün okuyorum.Şu şu hamleler yapılsa lige yeter ama şl de şöyle olur böyle olur gibi dülünceler forumda sık sık karşılaşılan düşünceler.Arkadaş bunlardan farklı bişey anlatmıyordu ki. Bence yanlış yorumladın.Ve daha önce de dile getirdiğim gibi forumda bazı standartlar olması gerekiyor adamın bilmem kaç zamanlık üyeliği sevdiğimiz saydığımız bir abimizin (bence)duygusal davranmasıyla son bulmamalı.Bazı isimler konusunda fazla hassas bazı isimler için fazla hoşgörülü olmamalı abimiz.

Çevrimdışı Necmi

Olasılıkları söylemek felaket tellallığı mı oluyor? Hayra aç diyecektin heralde dost.  :bandit:
evet felaket tellallığı oluyor. sakatlık her oyuncunun başına gelebilir
ama dillendirip çağırmanında manası yok :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ağır bir karar oldu abi ona biz doğru yolu göstermeliydik özelliklede siz abiler.

Çevrimdışı Necmi

Şevkat Yerimdar'ı seyrediyorum da özellikle dizilerde çok popüleriz. İçim eriyor resmen 😁
popiler olmadığımız yer varmı adriana lima bile bayrağımız altında foto çektiriyor :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hakemler quaresmaya kart göstermedi... eyyam yaptı..eyyam yapmasalar şampiyonuk giderdi.. diyenlerin üyeliğini silmedin...
  İsmaille şampiyon olduk
  Tosicle şampiyon olduk
   Pepe-tosic lige yeter
Gibi benzer ifadeleri hergün okuyorum.Şu şu hamleler yapılsa lige yeter ama şl de şöyle olur böyle olur gibi dülünceler forumda sık sık karşılaşılan düşünceler.Arkadaş bunlardan farklı bişey anlatmıyordu ki. Bence yanlış yorumladın.Ve daha önce de dile getirdiğim gibi forumda bazı standartlar olması gerekiyor adamın bilmem kaç zamanlık üyeliği sevdiğimiz saydığımız bir abimizin (bence)duygusal davranmasıyla son bulmamalı.Bazı isimler konusunda fazla hassas bazı isimler için fazla hoşgörülü olmamalı abimiz.
Geriye doğru epey mesaj okudum yazdıkları silinmişse de alıntılardan okudum. Şu senin yazdığın mesaj o kadar güzel ki bunu o genç kardeşimizin mesajlarında göremedim. Bir abi demek bir gülücük koymak bu kadar zor olmasa gerek. Ben yazdıklarından sıkıldım açıkçası bu kadar uzatmamalıydı. Amiyane tabirle didik 😁 yarışına girmemeliydi. Necmi yi bildiğim kadarı ile gökhan töre hakkında söylediklerine katılırım. Sırf haklı çıkmak için iftira demek Beşiktaş'lı bir gence yakışmamış.
Heeee mod verilseydi daha iyi olurdu ☺️
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmaille şampiyon olduk
  Tosicle şampiyon olduk
   Pepe-tosic lige yeter
Katılıyorum. :tabe:

Ligin kalitesi düşük olduğu için sampiyon olduğumuzu @atalay dostum da söylüyor mesela. Gerçi o çok şairane yazdığı için dikkat çekmiyor pek

Benim o arkadaşa bugünkü tepkim, 2 mesajında bir 4.2 yazıp durmasıydı. Dün gördük işte, beli dönmeyen kalaslara 8 milyon ödeniyor, sağ beke 50 milyon Euro gömülüyor. Acayip bir futbol piyasası var. Bu piyasada Mitrovic'e verilen para çok acayip değil.

Ama devamlı bu para gündeme getiriliyor, üstü kapalı komisyon imaları yapılıyor vs. İşte bu eleştiri falan değil.  Taraftarın moralini bozan ve oyuncuya karşı dolduruşa getiren, bunun devamında oyuncuyu baskı altına alan saçma bir davranış.

Bakın, renkli medya bile bu olayı unuttu, artık kaşımıyor. Ama burada ve sağda solda görünce, heriflerin de akıllarına geliyor.

Ben moderatör olsam, 4.2 yazana 3 gün mod'u yapıştırırım. Yeterse yeter yani.

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2017, 00:40:27 tuncaboylu ]

Etiketler: